Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Pe cine votati pentru cea mai inalta functie in stat? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1997-votati-inalta-functie-stat.html)

MMihai 24-09-04 18:53

Pe cine votati pentru cea mai inalta functie in stat?

sa vedem un sondaj....

R-NOS15 24-09-04 23:03

vadim?

mdea.. cum sa nu... ce gluma buna... :D :D :D

nu e tara dusa de rapa deja... or what?

amadeus_and 24-09-04 23:33

Lia Roberts tocmai a renuntat la candidatura, asa ca ar trebui scoasa din poll...

Psycho 25-09-04 08:39

frate io nu votez ... sincer indiferent pe cine votam tot rau o sa o ducem ... toti sunt pushi pe furat ...

Gabi 25-09-04 23:53

Am modificat chestionarul, pentru a o \"extrage\" pe tanti Lia de acolo...

Si ca sa revin la subject, il sustin pe Psycho in ce-a zis si anume, nici eu nu voi vota, in cazul asta (chiar daca pana acum mi-am exprimat alegerea de 3 ori - la Constitutie 1 data si la alegerile locale de 2 ori), pentru ca, indiferent, cine vine la putere va incepe sa fure.

1. Vadim, daca vine la putere (slabe sanse), omoara toti ungurii si se alege prafu' de \"armonia\" in care traim cu ei.

2. Nastase e deja obisnuit cu \"arta furtului\" din \"averea\" romanului de rand, iar daca va castiga presedentia, va deveni mult mai avid...

3. Stolo e deja fosila. In 4 ani, e dus. Glumeam... Cu politica a la PNL... pe **** mergem...

4. Chiar eram curios ce-ar fi facut tanti Lia...

Parerea mea proprie si personala(TNos - sunt plagiator, stiu :P).

MMihai 26-09-04 09:06

Vadim daca vine nu omoara nici un ungur stati linistiti, are el grija de alte probleme majore cum ar fi sa-i ia la intrebari pe astia de unde au averile... :twisted:

amadeus_and 26-09-04 09:16

Vadim e dezechilibrat mintal, si daca ajunge in fruntea statului, ajumgem mai rau ca irakienii,,,razboi civil...etc... Iar de banii altora nu duce el grija, totul e imagine si vorbe goale...
Nastase daca prinde si functia de presedinte, va continua sa acopere cu si mai mare forta pesedereii, si vom ajunge chiar in sapa de lemn pana in 2007, dupa care plecam cu totii in alte tari, iar la noi se fac hoteluri si parcuri de distractii unde au fost orasele...
Stolojan e, dupa cum a spus Gabi mai sus, deja fosila, iar autoritatea pe care o are in partid e foarte slaba, si daca in partid nu poate sa-i puna la punct, va dati seama ca presedinte, ca o sa faca fiecare ce-l taie capul...
Dinpunctul meu de vedere nu avem pe cine sa votam pentru prima pozitie in stat...
Astept cu mare nerabdare votul uninominal, si dupa aia discutam...

MMihai 26-09-04 09:34

Sigur ca nimeni nu este perfect dar cand vezi atatea nereguli care se intampla si te afecteaza la fiecare pas cum poti sa nu il votezi pe Vadim. Pana la urma omul acesta are doctoratul in sociologie iar daca-l auzi ce citate da zici ca nu e adevarat. Intradevar are si el anumite parti proaste ca orice om, dar dintre toti cei care candideaza ar fi cel mai rasarit

B|shOp-VR6 26-09-04 11:55

:blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah:

Bogdan_16v 26-09-04 14:50

Vadim...ca vreau sa-i vad pe toti pushi la zid si executati...ca asha a zis ca face... :lol: :lol: :chainsaw: :chuckel: :evil_laug :2gun:

CataNOS 26-09-04 15:18

Probabil vi se pare ca in Cuba democratia e in floare :D

Gabi 27-09-04 14:36

Cuba? LOL!

Pentru oricare-am opta noi, tot Nastase va iesi presedinte. Sunt in stare sa fac pariu cu toti de pe forum, inca de pe acum...

200SX 27-09-04 15:11

balarie curata

MMihai 27-09-04 16:25

Cele mai mari sanse binenteles ca le are Nastase. Deschizi televizorul pe TVR1 auzi PSD, Nastase dai pe PRO TV auzi Nastase PSD mai te uiti la stiri pe Antena 1 la fel. pai cu 3 televiziuni cum sa nu iasa? iti intra in cap de tot :!: TVR este de stat si doar nu canta decat cum zice PSD-u, PRO Tv-ul e ingropat in datorii aceeasi poveste si ajungem la alinanta dintre partidul stat si partidul televiziune (Voiculescu, PUR cu Antena 1)

Psycho 27-09-04 17:15

stiti care e problema indiferent de care ajunge acolo sus ... nu il va interesa .. ce mancam .. cum traim .. si restu ... sa zicem k pe deoparte sunt deacord cu vadim si cu .. ala de la cluj .. cu funar .. pai cum frate .. mergi in harghita .. in cluj si ceri o paine si zice vanzatoarea .. nentudom ... pai sa nu o batzi ( asa am facut io cu 5 nebuni :) ) .. asa ... sau ... vor universitate la noi .. pai sa facem si noi la ei .. nuh ... vrei limba maghiara in administratie ..la mine ... ok .. bagi si tuh la tine ... asa k aici sunt deacoord ... pe dealta parte sunt deacord .. cu plutonu` de executzie de pe lia manoliu ... sa bubuie tziganii .... legile sunt facute sa te scaveasca .. ash vrea sa schimb ceva .. dar .. sunt prea mik ... si degeaba .. e vorbe ... e destul frate ... gata cu suferintza :) ... ( la familia ) :D ... eh .. asa k ... uite`te la viatza ta ... uite`te la viatza mea ... ca lumea a ajuns in sl0b*z pe marte si noi traim k in 1907 ...

deci in concluzie .. imi pare rau ... k o spun asta dar nu america e tzara tuturor posibilitatzilor .. ROMANIA e .. aici daca ai bani potzi sa`tzi faci orice .. sa faci orice sa cumperi pe oricine ... daca ai bani .. cumperi si politzia .. aici e fiecare pentru el ... nimik nu se va schimba ... toti sunt cenzuratzi ... toti sunt inchisi ptr k se exprima liber ... vezi parazitzii .. vezi .. mafia ..

respekt tuturor care traiesk .. si SUPRAVIETZUIESK in aceasta tzara .. keep it up :) ...

iar am baut apa la caine :)

madfish 28-09-04 18:24

sa ma f... in ea de politica , la nimik nu e buna :twisted:

@Nos@ 01-10-04 14:10

Dintre toti cei ce sunt scrisi parerea mea este ca nici unu nu este bun.Presedinte ar trebui sa fie un om de rand....care stie cat de grea este viata uneori.PAREREA MEA :wink:

CataNOS 01-10-04 14:25

si daca omu ala de rand se vede calare pe gramada, crezi k mai stie de unde a plecat (sau k il intereseaza???).

@Nos@ 01-10-04 14:33

ai dreptate dar poate omu' ala de rand gandeste altfel lucrurile..

CataNOS 01-10-04 14:50

Slabe sanse

Calindcm 01-10-04 19:26

Cand voi putea sa votez , indiferent pt ce ar candida , eu tot pe Vadim o sa-l votez ! Hail Vadim !!! :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

MMihai 01-10-04 21:01

Si eu la fel. Haide Vadim!! Te sustinem

SpeedeR 02-10-04 15:41

Si eu sunt cu Vadim!!!!

Go vadim : :rockon: :woowoo: :peace: :evil_laug

Bogdan_16v 02-10-04 16:03

...parca nu puteai sa suporti dictatura... :roll:

CataNOS 02-10-04 16:10

Ok, deci trebuie sa incep sa-mi fac bagajele. Plec in Nicaragua unde democratia o sa fie mai democratie decat cu Vadim :))

SpeedeR 02-10-04 16:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
...parca nu puteai sa suporti dictatura... :roll:

sunt anumite tipuri de dictatura... si asta k dk iese vadim o sa fie dictatura e o idee preconceputa ;)

RoSonic 02-10-04 17:02

auoleu..cum gandeste noua generatie de tineri..... :roll: :roll: viitor trist se intrevede....
ps: bine draq, ca nu aveti toti drept de vot...

SpeedeR 02-10-04 17:07

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Quote:

cum gandeste noua generatie de tineri
vechea generatie cum gandeste?! :roll:

RoSonic 02-10-04 18:03

LATEST NEWS: Stolojan s-a retras.. din motive de sanatate!!!

Gabi 02-10-04 18:06

Si cand am zis ce-am zis de Stolo, in prima pagina, n-am avut dreptate ? :lol:

RoSonic 03-10-04 15:11

Stolo - out
Baesescu - in !!!!!

Gabi 03-10-04 15:14

RoSonic: stai asa, ca \"m-am ratacit\". Am ramas in urma cu stirile TV. Stolo a renuntat si in locu' lui a intrat Basescu? Jeez ! As vrea sa-l vad p'asta presedinte ! :twisted:

RoSonic 03-10-04 15:26

Da... A venit propunerea din partea PNL -> Basescu
Iar Basescu declarase ca va fi deacord cu orice propunere va face PNL-ul...

Gabi 03-10-04 15:31

Hmmm... Mie chiar mi-ar place sa iasa presedinte... Nu stiu de ce. Nu stiu ce-ar putea face pentru tara asta care deja e dusa pe tzeava...

Sunt curios ce-o sa iasa, desi sunt 100 % sigur ca \"Bombonel\" va iesi presedinte...

CataNOS 03-10-04 15:45

parerea mea e k Basesccu Rulez. E singuru care se ia in gat cu astia 8)

Bogdan_16v 03-10-04 19:05

Stolojan a fost santajat! Eram sigur 101%! Am zis la toata lumea ca de fapt asata era motivul inca de cand a zis ca se retrage! Mafia e prea mare! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

@Nos@ 04-10-04 13:43

EXACT cum a zis CATA: Basescu Rulez :!: :!: :!:
Cine face haz de necaz si glume pe seama PSD-Basescu.
El a si plans la retragerea lui Stolo!
(unii au zis ca a fost teatru :!: Ce ziceti :?: )

Gabi 04-10-04 16:04

Am citit in ziarele de azi niste chestii care m-au pus pe ganduri. Try to read Adevarul, JN, etc.

MMihai 04-10-04 23:54

Domne stolojan a fost santajat.. toti o stiam dar daca stia ca este SANTAJABIL de ce a mai acceptat sa candideze de la inceput??

SpeedeR 05-10-04 01:32

strategie politica... asa pnl-pd castiga simpatia romanilor de rand...

PRM za best! :peace:

All times are GMT +2. The time now is 10:49.

- Copyright 2026 4Tuning