Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Incepe - Proiect Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/19499-incepe-proiect-oltcit.html)

tha_nox 26-06-06 11:12

Incepe - Proiect Oltcit

5 Attachment(s)
Tocmai mi-am luat si io oltcitu si vreau sa ma apuc sa il fac..o sa postez poze cu evolutia lui pana va ajunge la forma finala..
Masina am luat-o fara nimic pe ea (in afara de praf ca a fost in garaj), si i-am cumparat nijte jante mai late, in 5 spite si 3 prezoane, de peugeot. Nu am de gand sa le pastrez si la varianta finala, probabil imi voi pune unele mai speciale..

tha_nox 26-06-06 11:15

Re: Incepe...

urmatorul pas e sa..imi platesc asigurarea :D apoi:
-ionizez geamurile
-mp3 si boxe (eventual un subwoffer)
-si cu banii care imi raman imi iau fie niste scaune de urs fie niste praguri de fibra

O sa postez cam tot ce vreau sa pun eu pe masina, dar altcandva ca maine am BAC-ul si nu am invatat mai nimic...

topser 26-06-06 11:18

succes cu proiectul !

tha_nox 26-06-06 12:33

mersi mult...o sa am nevoie...de succes si bani! :D
hai sa mai zic ce am de gand sa mai fac la masina si sa imi ziceti parerile voastre:
-in primul rand sa fac tablaria ca am rugina intr-o aripa, si sa mai umflu putin aripile
-eventual sa schimb scaunele cu unele mai meseriase de pe alta masina
-interiorul sa fie complet din vinilin crem (si bordu si fetzele de la ushi)
-praguri contorsionate si un spoiler fatza mai deosebit, o sa incerc sa modific unul comun sa il mai cosmetizez putzin
-o sa revopsesc jantele albe
-culoarea masinii va fi roshie, si plafonu alb, cu stalpii galbeni, in degradeu ceva in genu Saxo-ului lui Duval de raliu..
-triplele le fac negre
-evacuare sport
-neoane sub ea
la interior ii schimb volanu cu unu sport, eventual si pedalele si nuca de la schimbator
-o sa pun si inchidere centralizata, alarma si geamuri electrice
-sper sa gasesc si niste oglinzi electrice de bmw pe viitor..

Daca mai aveti si voi idei si propuneri spuneti va rog,si o sa tin cont de ele..

tha_nox 26-06-06 12:36

1 Attachment(s)
cam asa vreau sa arate vopseaua..exact combinatia asta de culori...stiu ca nu sunt prea original, dar vreau sa pastrez culoarea roshie a masinii deocamdata si sa mai adaug ceva sa nu fie simpla, si asta mi s-a parut cea mai buna idee pana acum, chiar daca e practic copiata :(

Laure2fast 26-06-06 13:40

succes cu proiectul..coboaro cu cate un dinte din barile de torsiune ca arata mult mai bine!!

tha_nox 26-06-06 14:02

Quote:

Originally Posted by Laure2fast
succes cu proiectul..coboaro cu cate un dinte din barile de torsiune ca arata mult mai bine!!

da da da...si asta, ca uitasem sa zic. si mersi mult ;) astept sa vad cum iese si a ta ;) da a mea mai dureaza pana se ajunge la vopsea, cel putin 2 luni...

Laure2fast 26-06-06 14:04

Quote:

Originally Posted by tha_nox
da da da...si asta, ca uitasem sa zic. si mersi mult ;) astept sa vad cum iese si a ta ;) da a mea mai dureaza pana se ajunge la vopsea, cel putin 2 luni...

si a mea mai are de asteptat vreo 2 luni pana o vopsesc ca nu prea mai sunt $$$ si cate mai sunt de luat....

valib 26-06-06 14:09

red is good:)
red is nice:)
red is devil:)

tha_nox 26-06-06 14:18

io ma gandeam sa mai strang bani si sa fac deodata interiorul,tablaria si vopseaua, eventual si inchiderea, geamurilesi s- antifonez bine, ca sa nu o tot desfac de o mie de ori...

Ah..si inca un lucru care trebuie facut:
-deschidere portbagaj din buton, sa desfintzez butucul...

Spark 26-06-06 14:36

stergatoru` spate il lasi sau il desfiintzezi si pe ala ?

tha_nox 26-06-06 16:30

Quote:

Originally Posted by Spark
stergatoru` spate il lasi sau il desfiintzezi si pe ala ?

inca mai am dubii da cred ca totusi o sa il las...

Spark 26-06-06 17:43

poate ca nu arata asa bine cu el ... ca si fara el
dar are si el utilitatea lui ... ;)

bodyspeed 26-06-06 20:14

am vazut ..inceputul ....sa vedem evolutia..... si in finalul;)
bafta multa....
in leg cu stergatorul de pe spate...eu nu il las;)

dj16xxs 27-06-06 00:01

de ce trebuie sa o faci ca a lui abi....lzh....cum stii tu masina!...chiar nu te duce capul la ceva original....

cauta pe net combinatii de culori...ia reviste de specialitate si uita-te si fa ceva original.....daca o faci asa o sa fi o "replica"...nereusita.....

ps:nu cred ca va ajunge vreodata masina ta ca cea de mai sus.....sunt o gramada care s-au apucat de masini si le-au abandonat...

multa bafta si sper sa nu fi dezamagit!

dj16xxs 27-06-06 00:03

vrei jante pe 15 cu tot cu flanse si cu cauciucuri???

tha_nox 27-06-06 10:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dj16xxs
vrei jante pe 15 cu tot cu flanse si cu cauciucuri???

as vrea jante, dar nu am bani acum, poate daca vei o combinatie ceva..jantele astea plus niste bani, sau un ceas bengos cu mp3 player inclus, reportofon si memorie flash plus niste bani. Oricum, intai zi-mi pretul care il ceri pe jante..

acum nu as mai vrea sa bag bani in jante, ci sa incerc sa rezolv celelalte probleme enumerate..

si legat de culoare, ai dreptate, e cam de c*cat ca imit LZH-ul, dar in primurand nici el nu e primu care a avut asa, mi se pare ca a mai fost un oltcit vopsit asa in craiova, si Saxo-ul lui Duval...

Chiar daca il vopsesc asa, e provizoriu, ca am gasit o idee care imi place si vreau sa o pun in practica, dar necesita mai multi bani de care nu dispun deocamdata, si deaia vreau sa fac modelu ala, ca pastrez roshu si doar mai adaug ceva

M-am gandit pe viitor sa fac ceva alb-albastru, ca doar sunt oltean, ceva in genu oltcitului lu Milula HMR, daca il mai stie cineva...doar ca la un nivel mai ridicat...adica ceva in genu asta:

MAD_DMX 27-06-06 11:47

succes in ceea ce faci. am un woofer auto daca vrei de 200 watt rms 400 ron . ce spoilere vrei sa-i pui??

tha_nox 27-06-06 12:36

1 Attachment(s)
pe spate vreau ceva simplu, in genu celui din poza iar pe fatza vreau sa iau unu comun si sa il modific...sa incerc sa scot ceva original...chiar daca il modific putin, nu vreau sa fie lafel cu ce are toata lumea...

dj16xxs 27-06-06 16:31

asa mai da....imi place cand gandesti.....

dj16xxs 27-06-06 16:31

jantele cu tot cu flanse si cauciucuri sunt fix 300 de euro....fara nici o combinatie!

tha_nox 27-06-06 16:44

Quote:

Originally Posted by dj16xxs
jantele cu tot cu flanse si cauciucuri sunt fix 300 de euro....fara nici o combinatie!

si nu ai si o poza cu ele? poate daca le vad..si imi plac...si mai astepti si u o luna ..poate facem...

PS: nu sunt cumva fostele tale jante? de pe oltcit?

mai gasii o alternativa de paintjob provizoriu: sa ii fac capota in folie care imita fibra de carbon...oare ar da bine cu caroseria roshie? si eventual daca stie cineva pe unde s-ar gasi si la ce pretz...

mad_mike 27-06-06 21:44

Iti urez multa bafta si sa ne vedem la vre-un 4tuning day cu masinile facute ca lumea si cu doua tipe pe capota asea de frumusete;) .Ce ziceai ca e?Cluf franta nu?Bafta man!!!
PS:Fa-o si la motor sa fie si acolo acoperit subiectul.

tha_nox 27-06-06 22:47

la motor va fi problema, dar illas la urma pt ca vreau sa strang bani (multi bani) si sa il schimb daca se poate..sau sa il fac sa nu aiba nici o problema...si perfoemante..medii..nu vreau sa ma arunc spre un consum mare... dar asta zic acum...pana atunci poate o sa vreau :twisted:

mad_mike 28-06-06 20:36

Daca e TRS atunci ai putea sa incerci o turbina,dar daca vrei performante medii atunci eventual comprimat.Bafta!

tha_nox 28-06-06 20:44

nu e trs....

mad_mike 30-06-06 19:43

Re: Incepe - Proiect Oltcit

Acum mi-am dat seama din poze ca e RM deci nu vad alta solutie decat comprimarea sau motor de TRS si turbina:twisted:

Adryx 30-06-06 20:13

Quote:

Originally Posted by mad_mike
Acum mi-am dat seama din poze ca e RM deci nu vad alta solutie decat comprimarea sau motor de TRS si turbina:twisted:

:) Wrong! După ce ţi-ai dat seama că e RM? Dacă ar fi RM, nu ar merge jantele astea ;).

Spark 30-06-06 20:56

oky ... deci inca nu prea le am asa bine cu astea ..
dar care e diferenta intre rm, trs si ce mai este pe acolo ? :confused2

detalii cu privire la intrebarea ta NU SE VOR RASPUNDE AICI... si le citesti si tu de aici https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/15077-recomandari-oltcit.html by bodyspeed

mad_mike 02-07-06 18:30

Adryx: Da ai dreptate,mi-am dat seama dar mi-am dat seama tarziu.Atunci ce este?RT?

Adryx 02-07-06 18:48

Quote:

Originally Posted by mad_mike
Adryx: Da ai dreptate,mi-am dat seama dar mi-am dat seama tarziu.Atunci ce este?RT?

Nu. :) Modelul RT are aceeaşi prindere ca şi RM...adică cea provenită de la Dacia. Dar deja suntem offtopic cu această discuţie...să lăsăm proprietarul să ne mai prezinte detalii despre proiect. Am văzut că a vāndut jantele...

bodyspeed 02-07-06 19:12

ceva noutati.....mai ai....ai mai facut ceva la ea:rolleyes2

tha_nox 04-07-06 12:52

deocamdata mi-am tras un mp3, boxe si sub, am dat jantele si dupa ce termin cu bacu imi iau altele noi, eventual alea de pe DES, si deja am vb cu nijte uameni de spoilere, sa imi lucrez ceva original, nu fibrocoame ordinare...dar sa caut idei..vreau sa iasa mai frumos ca al lu sasha :D si poate chiar mai tare ca des-ul...dar deocamdata doar sper...dupa ca imi intra banii poate o sa fac sa si fie asa ;)

bodyspeed 04-07-06 18:44

Quote:

Originally Posted by tha_nox
deocamdata mi-am tras un mp3, boxe si sub, am dat jantele si dupa ce termin cu bacu imi iau altele noi, eventual alea de pe DES, si deja am vb cu nijte uameni de spoilere, sa imi lucrez ceva original, nu fibrocoame ordinare...dar sa caut idei..vreau sa iasa mai frumos ca al lu sasha :D si poate chiar mai tare ca des-ul...dar deocamdata doar sper...dupa ca imi intra banii poate o sa fac sa si fie asa ;)

asteptam.... sa vedem cu ce mai vi noutati ;)
ma bucur ca aud ca o sa iti faci spoilare unicate.... ;)

Acc3l3ratoR 04-07-06 19:18

sper sa nu fie un alt doar4u17....:!:
vom trai si vom vedea inca nu puteam face afirmatii ..by bodyspeed

tha_nox 04-07-06 19:51

Quote:

Originally Posted by Acc3l3ratoR
sper sa nu fie un alt doar4u17....:!:

fii linistit ca nu sunt asa...poate ca voi mai intarzia cu proiectu daca imi iau alta masina, da oltcitu tot il fac pana la capat, as fi fraier sa abandonez...doar sa vad daca imi iau alta masina, ca daca iau va trebui sa mai astept cateva luni sa mai strang bani, ca io il fac cu banii de pe fiecare luna, nu am avut pus de-o parte sa il fac pe tot odata...desi cred ca era mai bine asa...

memo 14-07-06 01:26

ce faci cu jantele alea dupa ea le pastrezi sau le vinzi??

tha_nox 14-07-06 08:55

Quote:

Originally Posted by memo
ce faci cu jantele alea dupa ea le pastrezi sau le vinzi??

deja le-am vandut jantele...acu mai astept nijte bani sa pot sa le iau pe urmatoarele si flanse pt ele si eventual sa imi iau si scaune pt ea, ca nu as vrea sa le pastrez pe ale ei originale..

**COSMIN** 14-07-06 11:45

bafta in continuare.....dar mai bine ai incerca sa modifici scaunele alea originale....sa nu mai dai bani pe altele...niste adeziv,niste burete,niste material si un croitor....
BAFTA la proiect

memo 14-07-06 14:11

pakt k leai vandut . totusi de unde le aveai?

All times are GMT +2. The time now is 19:49.

- Copyright 2026 4Tuning