Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   \"Perle\" de pe forum... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1924-perle-forum.html)

BogdanCMS 13-09-04 22:38

\"Perle\" de pe forum...

Scrieti aici ce fel de \"perle\" ati gasit pe forum...Dar sa fie cu adevarat perle, nu pareri contradictorii...

Uite de ex una ca asta:

Quote:

Dacia e de orice .. nu exceleaza ea in nimic da macar urci si dealu plin de gropi cu ea .. mere si pe autostrada cat de cat ... mere si prin oras .. 3 in one
E gandita de Ceausescu ce drq .. omu` ala avea mai mult cap decat toti care ne conduc la un lok ...
Nu scrieti autorul...nu ne batem joc de oameni, doar colectam perle...Succes! :lol: :lol:

X-Ray-Eyes 14-09-04 08:42

LoL ...
Poate se regaseste vreunul pe aici !
:peace:

Si sa zica dupa aceea : pai ce ma ... nu e asha ?
He He He !!!

Gabi 14-09-04 12:11

:lol:
Quote:

Ca si la Craiova, surprizele au fost nenumarate, adica: Oltcit bate Cielo, Oltcit bate Vectra 2000 (16v sau 6v :?:)
Gwess who wrote this ?! :lol:

RoSonic 14-09-04 22:00

perla din primul post .. a avut si o urmare: :) :lol:
Quote:

si faza cu inventia .. nah ala a zis ce asteapta de la o masina si domnii proiectanti de la Pitesti au facut ce-o vrut omu de la o masina ..
anyway sa revin la topic .. intradevar si cuzinetii mei abia i-am schimbat erau varza ---- se duk de la top speed oare ?

SpeedeR 14-09-04 23:23

ce smechere sunt telefoanele astea cu celule care detecteaza radaru :peace:

Quote:

un antiradar poate fii un ALCATEL (TELEFON MOBIL) tastezi codul *000000 shi tasta de apel.
intra in meniul secret al telefonului.acolo selectezi \" checkerul \" shi il pui pe bord. cand esti la o anumita distanta de radar acesta incepe sa vibreze shi sa i se aprinda ecranul de parca ar fii ozn

CT-03-ART 15-09-04 07:17

asta cu telefonul e a mea mah (vedetzi cine recunoaste)dar mi-a deschis cineva mintea ca nu se poate.

RoSonic 15-09-04 20:57

si inca una:

Quote:

vin cu masina acolo sa va conving ca nu vb degeaba si poate merge cutare si cu mine in magazin sa ma asigur eu ca macar o data o trecut pragu unui magazin si sa vada ca practica difera mult de realitate ..
care o fi diferenta intre \"practica\" si \"realitate \" ??? :lol: :lol: :lol:

ps: inca o perla dasta... si fac propunere pentru STRESANT!!!

SpeedeR 16-09-04 00:16

Quote:

drick=o masina brec cu geamuri lungi in spate,cu care se cara sicriul
By MC xxxx 8)

ce am ras knd am vazuto pe asta :D ...explicatie din aia, ca la tzara...
nu mai fac alte comentarii, ci las explicatia asta sa zica totul :D

Ghost 19-09-04 02:32

cea mai smeqera dupa parerea mea ma vazut_o mai demult numai stiu unde si mi_e ene so caut... :

era un PEGEOUT 206 HDI

perla vine acuma:

HDI NU INSEAMNA hydrogen diesel injection... :?:

Anonymous 19-09-04 02:52

haideti sa va zic eu o perla, nu dau nume, si nu a fost postata pe forum mi-a fost adresata: \"RS4 s-a facut si varianta diesel?\"

Bogdan_16v 19-09-04 02:56

:lol: :lol: :lol: Prea tare... :lol:

Hai, care mai gasiti? Poate bagam si un premiu pt cine gaseste cea mai tare \"perla\"... :wink:

Gabi 22-09-04 02:33

Cele mai tari perle, desi nu de pe forum, se gasesc in Galeria foto de pe site.

Stiati ca un Porsche 944 poate fi comparat cu Lotus Elise, Ferrari, Nissan (SX, ZX), etc. ? :lol:

Psycho 10-10-04 02:19

da .. dar stii care e cea ami tare perla ... k mashina lu sad`u opelu` astra ala il stitzi voi .. mai nou e calibra .. sau chiar CIELO ... cielo frate auzi ... cieloo :D ....

ZoliaT_2 15-10-04 17:40

Quote:

particip la asa ceva,trecand pe rosu la semafor iti da o senzatie de adrenalina exterm de crescuta.sunt cele mai adevarate cursele ilegale fata de cele legale deoare ce cursele legale nu nici un farmec
speram sa nu fie prea multi asa

BIZ 15-10-04 22:00

o perla de la mare :P :lol::lol::lol: .... sper ca cel care a scris-o sa nu se supere pe mine :P

Quote:

Apropo Lolek stopurile din fata nu iti plac??:)))))

Carmen 18-10-04 12:50

Nu e kiar perla, dar eu n-am inteles nimic :shock:
\"Nu tzi mse pare sa normla sa fim akolo vom fi toti Ploiestiul va fi akolo \"

catalin rs4 11-11-04 17:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"K_gula\"
haideti sa va zic eu o perla, nu dau nume, si nu a fost postata pe forum mi-a fost adresata: \"RS4 s-a facut si varianta diesel?\"

daca varianta rs4 sa facut ca si diesel..atunci de ce sa nu se fi facut si m3...sau m5 ba chiar si porschele diesel... :D :D :D tare is curios k_gula cine tia zis faza cu rs4... :lol: poate imi dai un pm..sau poti sa spui si aici.. :D

SpeedeR 08-12-04 23:45

Quote:

pt un motor de 6l nu e cam putin 400CP?; de fapt, la ce cuplu are ar putea avea performantele unui bolid de vreo 500cp nemtesti (400 americani=500 nemtesti daca nu ma insel

cum sa zici k 400 cp americani = 500 cai nemtesti ?!?!?!? oare caii romanesti cum or fi cotati la Bursa Cailor Putere?! :lol: :lol:

n0namee 09-12-04 02:15

Quote:

Varumeu a venit la mine in weekend si mia umblat prin pc!!

vi se pare cunoscuta scuza?

n0namee 09-12-04 02:27

:?
Quote:

peste 4 ani mi-a promis mamy ca imi ia o supra .....deci....avetzi grija
asta in schimb m-a facut sa rad de fiecare data! nu a dat gres pana acum!

ffocus 09-12-04 09:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
:?
Quote:

peste 4 ani mi-a promis mamy ca imi ia o supra .....deci....avetzi grija
asta in schimb m-a facut sa rad de fiecare data! nu a dat gres pana acum!

muhahahahahahha....muhahahahahahah...cine a zis asta?

EvLSant0S 09-12-04 12:08

Edd parca , are 15 ani... ;)

rews 09-12-04 12:36

mai fratzilor rad cu gura pana la urechile lu' vecinu :lol: :lol: e tare faza cu ploiestiul dar shi cu supra...auzi la el ...a zis mamy :lol: :lol: ce dragutz......mai dar mai nou potzi veni la prisma si cu kartul.....nu se supara nimeni

All times are GMT +2. The time now is 00:08.

- Copyright 2026 4Tuning