![]() |
\"Perle\" de pe forum...
Scrieti aici ce fel de \"perle\" ati gasit pe forum...Dar sa fie cu adevarat perle, nu pareri contradictorii...
Uite de ex una ca asta: Quote:
|
LoL ...
Poate se regaseste vreunul pe aici ! :peace: Si sa zica dupa aceea : pai ce ma ... nu e asha ? He He He !!! |
:lol:
Quote:
|
perla din primul post .. a avut si o urmare: :) :lol:
Quote:
|
ce smechere sunt telefoanele astea cu celule care detecteaza radaru :peace:
Quote:
|
asta cu telefonul e a mea mah (vedetzi cine recunoaste)dar mi-a deschis cineva mintea ca nu se poate.
|
si inca una:
Quote:
ps: inca o perla dasta... si fac propunere pentru STRESANT!!! |
Quote:
ce am ras knd am vazuto pe asta :D ...explicatie din aia, ca la tzara... nu mai fac alte comentarii, ci las explicatia asta sa zica totul :D |
cea mai smeqera dupa parerea mea ma vazut_o mai demult numai stiu unde si mi_e ene so caut... :
era un PEGEOUT 206 HDI perla vine acuma: HDI NU INSEAMNA hydrogen diesel injection... :?: |
haideti sa va zic eu o perla, nu dau nume, si nu a fost postata pe forum mi-a fost adresata: \"RS4 s-a facut si varianta diesel?\"
|
:lol: :lol: :lol: Prea tare... :lol:
Hai, care mai gasiti? Poate bagam si un premiu pt cine gaseste cea mai tare \"perla\"... :wink: |
Cele mai tari perle, desi nu de pe forum, se gasesc in Galeria foto de pe site.
Stiati ca un Porsche 944 poate fi comparat cu Lotus Elise, Ferrari, Nissan (SX, ZX), etc. ? :lol: |
da .. dar stii care e cea ami tare perla ... k mashina lu sad`u opelu` astra ala il stitzi voi .. mai nou e calibra .. sau chiar CIELO ... cielo frate auzi ... cieloo :D ....
|
Quote:
|
o perla de la mare :P :lol::lol::lol: .... sper ca cel care a scris-o sa nu se supere pe mine :P
Quote:
|
Nu e kiar perla, dar eu n-am inteles nimic :shock:
\"Nu tzi mse pare sa normla sa fim akolo vom fi toti Ploiestiul va fi akolo \" |
Re:
Quote:
|
Quote:
cum sa zici k 400 cp americani = 500 cai nemtesti ?!?!?!? oare caii romanesti cum or fi cotati la Bursa Cailor Putere?! :lol: :lol: |
Quote:
vi se pare cunoscuta scuza? |
:?
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Edd parca , are 15 ani... ;)
|
mai fratzilor rad cu gura pana la urechile lu' vecinu :lol: :lol: e tare faza cu ploiestiul dar shi cu supra...auzi la el ...a zis mamy :lol: :lol: ce dragutz......mai dar mai nou potzi veni la prisma si cu kartul.....nu se supara nimeni
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning