Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   SuperNova mea (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/19123-supernova-mea.html)

Bigu 19-06-06 00:03

SuperNova mea

2 Attachment(s)
scurt istoric....am bagat aproape 1000 eur in muzica...am participat la un db drag la care am facut frectie....131,4 db cu vechea cutie...cu cea noua ma astept la vreo 138. am participat la o legala la care am luat locul 3:cool:

Opportunity 19-06-06 10:13

Re: SuperNova mea

date tehnice? ce motor ai?

Gabriel_xenon 19-06-06 10:18

sa sti q e tare

Bigu 19-06-06 15:01

Quote:

Originally Posted by Gabriel_xenon
sa sti q e tare

merci mult;)

Bigu 19-06-06 15:03

Quote:

Originally Posted by Opportunity
date tehnice? ce motor ai?

la motor nu am umblat deloc. la muzica hu 4x50, dif fata 2x30, dif spate 2x50 , woofer 2x400, statie 2x250, condeu 1,5 F, baterie 65

Alpine 20-06-06 17:02

Quote:

Originally Posted by Bigu
la motor nu am umblat deloc. la muzica hu 4x50, dif fata 2x30, dif spate 2x50 , woofer 2x400, statie 2x250, condeu 1,5 F, baterie 65

Daca tot ai bagat atatia bani in sistemul audio:shock: ,nu crezi k ar merita si un kit exterior si ceva la motor.Ar iesi ceva frumos.Asta dak mai ai ceva fonduri ramase;) Ies foarte bine supernovele "lucrate" un pic.

B-69-TAU 20-06-06 18:21

ce dif sunt alea??
bv pt muzicutza!

Bigu 20-06-06 19:11

Quote:

Originally Posted by Alpine
Daca tot ai bagat atatia bani in sistemul audio:shock: ,nu crezi k ar merita si un kit exterior si ceva la motor.Ar iesi ceva frumos.Asta dak mai ai ceva fonduri ramase;) Ies foarte bine supernovele "lucrate" un pic.

nu are rost...asta a fost si este de inceput, urmatoarea mea masina va fii un Golf V 2.0 TDi 140 cp 4x4 coupe si aia o sa aibe un body kit , lsd :) si o muzica de sq, bineinteles scule adoose de dincolo k nu am sa le platesc aici :))

Bigu 20-06-06 19:13

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
ce dif sunt alea??
bv pt muzicutza!

hu Sony,fata Sony, spate Alpine si woofere Pioneer , amplif tot Pioneer, condeu mnc, kit de fire Directed, cutia de lemn pt rezonanta si fibra pt aspect....e ceva dragutz rau.
ms de apreciere

Bigu 20-06-06 19:35

6 Attachment(s)
think pioneer ;) vreau cat de curand sa-mi schimb difurile de pe spate... sa-mi pun pe cele de 25 de cm (pioneer)

B-69-TAU 20-06-06 19:54

daca vrei iti recomand eu niste dif pe spate hertz de iti sta inima in loc!

Bigu 20-06-06 20:06

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
daca vrei iti recomand eu niste dif pe spate hertz de iti sta inima in loc!

merci , dar ma gandisem sa-mi trag toata linia pioneer, sunt constient ca sint altele mai bune, am o oferta chiar beton de la GZ la un pretz mocca rau de tot pt 4 dif (fata+spate) dar vreau sa o tin pe o linie....ms oricum

B-69-TAU 20-06-06 20:50

Quote:

merci , dar ma gandisem sa-mi trag toata linia pioneer, sunt constient ca sint altele mai bune, am o oferta chiar beton de la GZ la un pretz mocca rau de tot pt 4 dif (fata+spate) dar vreau sa o tin pe o linie....ms oricum

id- de mess ca sa vb mai bine pe tema asta.... taur_69

Bigu 20-06-06 20:53

oki doki ;)

Bigu 20-06-06 21:03

1 Attachment(s)
uitasem........ ca o chestie...cu asta intru la categoria kitsch tuning, RECUNOSC!!! , cate masini ai vazut cu neoane de casa (220v) sub ea? eu una singura si aia a mea! le-am dat jos dupa scurt timp pt ca niciodata nu reuseam sa le izolez calumea. cand le aveam eu...un set de neoane de masina erau in jurul a 10 mil (in bv)si eu ma scosesem la 3 mil cu inventia mea! dar omul se descurca cu ce are! permit a se bate joc de mine in limita bunului simt! :smile: ca intre tovarasi:wink: si inca ceva...pun pariu ca toti s-au gandit candva daca ar merge neon de casa pe masina ...peace

giubau_v8 20-06-06 21:07

auzisem si eu da de o dacie 1300 din bv cu neoane de 220 v. cum ai facut?

Bigu 20-06-06 21:14

1 Attachment(s)
1300 nu e sau nu a fost niciodata! din cate imi amintesc! exista pe piata, un invertor ,din 12v face 220v pana la 150w putere,( bineinteles ca sunt si altele care dezvolta o putere mai mare dar mie imi era de ajuns asta) se poate lega la baterie direct sau la bricheta masinii. are siguranta, impamantare, intrerupator cu doua leduri si protectie (suna) in caz ca bateria ajungea in stare de avarie. si efectiv ... priza :) se poate lega tv de casa...absolut orice pana in 150 w. l-am mai folosit cand mergeam cu cortu...puneam bec de 100 :)) , si ca mi-am adus aminte de el...il vand cu un mil... eu am dat pe el 1.900.000 din selgros , a fost folosit 2 luni

Alpine 20-06-06 21:36

Sincer...si eu m-am gandit intr-un timp la faza asta cu neoane d 220W:oops: .Acum insa nu mai imi plac neoanele in general(la cum as vrea sa iasa si masina mea nici nu s-ar potrivi).Mai ai neoanele p masina?Ca nu ii statea rau;) Parca am vazut masina prin bv...dar fara neoane:sad:

giubau_v8 20-06-06 21:39

daca aveai o suspensie joasa , la intensitatea neoanelor alea ar fi aratat f bine masina ...cum le protejai de pietre?

Bigu 20-06-06 21:45

neoamele aratau crima! in poza nu prea se vede...bateau 1m in afara pe bulevard bine luminat, toti se uitau dupa ea. un neon costa 700mii din Practiker si erau pe mai multe culori. era un neon in carcasa de plastic, subtiri...ziceai ca sunt chiar de masina :) pt Alpine...bv 66 rar daca m-ai vazut

Alpine 20-06-06 22:18

Quote:

neoamele aratau crima! in poza nu prea se vede...bateau 1m in afara pe bulevard bine luminat, toti se uitau dupa ea. un neon costa 700mii din Practiker si erau pe mai multe culori. era un neon in carcasa de plastic, subtiri...ziceai ca sunt chiar de masina :) pt Alpine...bv 66 rar daca m-ai vazut

Da,tu erai..Dar nu te-am vazut cu neoanele.Si..nu ai de gand sa iti procuri unnele speciale ptr. masina k ii sta bine...si cum a zis si giubau_v8 Daca ai avea o suspensie mai joasa ar da si mai bine.Bafta in continuare si grija la drum;).

Bigu 20-06-06 22:21

Quote:

Originally Posted by Alpine
Da,tu erai..Dar nu te-am vazut cu neoanele.Si..nu ai de gand sa iti procuri unnele speciale ptr. masina k ii sta bine...si cum a zis si giubau_v8 Daca ai avea o suspensie mai joasa ar da si mai bine.Bafta in continuare si grija la drum;).

da si tu un claxon, aruna cu o piatra in parbriz(kiddin`) k sa te vaz si eu....in vreo luna cre ca o sami pun leduri sub ea:)

Alpine 20-06-06 22:49

Quote:

da si tu un claxon, aruna cu o piatra in parbriz(kiddin`) k sa te vaz si eu....in vreo luna cre ca o sami pun leduri sub ea:)

Data viitoare nu te claxonez nici nu dai cu piatra in geam...Imi pun un roll bar si intru direct in tine k sa nu zici k nu m-ai vazut:-P Cand iti pui ledurile sa pui si nite poze p forum sa vedem cum a iesit;)

giubau_v8 21-06-06 11:33

sincer cu leduri ar arata ca o casa impodobita pentru craciun...nu te sfatuiesc..ramai la neoane( politia s-a legat de tine cu neoanele alea?)

Bigu 21-06-06 15:42

o sa zici ca e pom de Craciun da oricum, decat sa dau 700 mii pe saptamana pt un neon mai bine pun leduri, si sunt mishto si alea...au 3 prieneni si se vad marpha! politia nu s-a luat deloc de mine BV 66 Registrul Auto Roman
si in ultima instanta, e mai ieftin sa spui k nu ai actele la tine...

B-69-TAU 21-06-06 16:13

Quote:

si in ultima instanta, e mai ieftin sa spui k nu ai actele la tine...

si amenda pt acte cine o plateste?

Bigu 21-06-06 16:19

e in jur de 300 in 48 de ore...dar daca te prinde cu noanele, iei amenda(mai mult de 300 ) si rishti sa-ti ia si talonul daca nu le poti demonta pe loc...cred ca asta e mai dureros :)) si hai sa fim seriosi...de cate ori te opeste?

giubau_v8 27-06-06 18:55

daca stai in buzau zic eu ca ar fo o problema mare sa iesi cu o DACIE cu neoane...

Bigu 27-06-06 20:52

Quote:

Originally Posted by giubau_v8
daca stai in buzau zic eu ca ar fo o problema mare sa iesi cu o DACIE cu neoane...

ma rog de ce? sint gropi? ma bate cineva?

giubau_v8 27-06-06 21:38

nu..politie nasoala

Bigu 27-06-06 21:58

daca nu ai actele ii saluti din mers! :))) fi serios...o fi alte legi prin buzau...daca nu ai actele nu au cum sa-ti faca sau sa-ti ia nimic. nu-ti pune nimeni sechestru pe masina

Yackone 01-07-06 21:18

bigule ti-ai montat pragurile??:?: ;)

Bigu 01-07-06 22:35

na.....vreau sa o marit! urmeaza ceva mult mai beton!

Alpine 04-07-06 11:06

Quote:

na.....vreau sa o marit! urmeaza ceva mult mai beton!

Si la ce sa ne asteptam mai beton?:shock: arata bine masina ta.De ce vrei sa o mariti?

Bigu 31-08-06 08:49

1 Attachment(s)
am luat locu 2 la emma :)

Gabriel_xenon 31-08-06 09:14

felicitari

All times are GMT +2. The time now is 05:26.

- Copyright 2026 4Tuning