![]() |
Cel mai penibil moment din viatza ta..
hai sa povestim aici toate momentele mai putin plakute prin care am fost nevoiti sa trecem... asa ca o sa incep eu ..
Cel mai nasol m`am simtit intr`o dimineata cand eram stresata sa nu intarzii de la prima oara (engleza) asa cum credeam eu .. (la cat de bine imi stiam oraru :P ) asa ca ..am intrat in skoala.. m`am dus la cabinetul de engleza..am intrat.. si am zis: \"Buna Dimineatza, ma scuzati ca am intarzit\"...si m`am asezat in prima banca pe care am vazut`olibera... dupa cate`va secunde insa.. a bufnittoata clasa in ras.. problema era ca nu era clasa mea... nu aveam engleza... :)) acolo avea ora o clasa numai de baiati.. de a 12`a... m`am simtit destul de aiurea... pana la urma m`au oprit baietii la ei la ora.. |
cel mai penibil moment al meu a fost chear aseara dupa ce ne`am intors din orash eu sonnya soru`mea si o foparte buna prietena de`a ei roxana am stat taina si la o tzigare la mine akasa ka un moment dat sorumea si`a adus aminte ca nu si`a cumparat nishte pastile(e racita si face tratament) la ora 2 era deschisa doar o singura farmacie si aia este in centru ... eu si sonnya eram deja schimbate in pijama si ne`am gandit sa plecam asa pana la farmacie ... ne`am urcat noi toate 4 in mashina si am plecat pe la jumatatea drumului ne`am oprit sa schimbam cd cand langa noi se opreshte o masina si din ea ies doi baietzi care o cunoshteau pe roxana tipa care conducea bine intzles ca ne`am luat o baza de zile mari si ne intrebau de la ce spital ne`au furat daka de la ala de nebuni sau de la altul ... si asta a fost un moment super penibil cand ne`am dat noi seama ca de fapt si noi ii cunoshteam pe aia 2 mda :( nu mai plec in pijama cu mashina nici pana la coltzu strazi :(
|
hahahha :)) se mai inatmpla...
asta e... daca ne`a fost lene sa ne mai skimbam...:))) ziceam k nu ne vede nimeni... ;P |
Asta cred ca e topic facut doar pt voi doua :lol: :D
|
penibil a fost cand stateam in p goala , cand m-am nascut si se uita o curva de asistenta la mine si i-am dat una peste gura... ala da moment penibil... neah ... just kiddin , penibil ma simt de fiecare cand ma i-a gura pe dinainte si zic ce nu trebuie... :roll:
|
Cand iesim sonnya la un suc!?
|
ce mah vrei shi tu sa o vazi in pijamale??? :twisted:
ce-a mai penibila faza pe care mi-o amintesc era cand stateam la tel cu o fata shi ma dadeam drept tovarasul ei(acesta fiind langa mine) am vb bla bla shi la sfarshitul conversatiei aceasta cica shtiu ca nu esti bogdan dar vrei sa fii tu cu mine? eu am ramas prost cand am auzit.il intreb pasta la care ea cica nu il mai intreba pe bogdan shi il injura(tel pus pe speaker)shi ia asta foc faza la care eu eram prins intre ei.in fine termin ei shi yo raman cu aia pe cap pt urmatoarele 4-5 saptamani (nu ma plang) :twisted: |
Ma simt penibil...
|
Eu m-am simtit penibil la 2 faze ..asta-mi aduc aminte acum ...poate au mai fost :
Prima : M-am culcat dupa amiaza la 16:00 si m-am trezit la 19:00(ceasu arata 7 :P ) ...si eu de obicei incep orele dimineata la 7:30 ... cand am vazut repede ma agitam prin casa sa ma imbrac sa-mi iau caietele la mine bla bla ...am chemat taxi , m-am dus la scoala ...am ajuns in fata liceului si era cam pustiu da` nu m-am prins ...am vrut sa intru in curtea scolii si face aia de la poarta : ce faci ma venisi de acum sa prinzi loc? ...ca ore ai maine de dimineata! ...va dati seama ca mi-a picat fata :lol: A doua si care e chiar nasoala: o fata intrase pe net sa caute nush ce pentru inmormatari(murise taicaso :cry: ) si eu cand am vazut-o cu SAD la nick am inceput s-o bazai ....si cand mi-a spus ce se intamplase ... va dati seama ! (G-Spott e vb de Irina .. :cry: ) :cry: |
Hai ma Al3xius! c naiba si tu!!! c fumasei inainte sa te culci????
|
Al3xius chiar ca ..... atunci pot spune si eu ca a fost o treaba nasola .. pacat ca nu mai am logurile sa vi le arat... Tipa imi zicea ca ii murise taso si eu ziceam \"fata tu ai chef de baza, dute dreaq nu mai vorbi cu mine pana iti revi, ca astea nu`s glume\" duppa cateva minute de chat mi`am dat seama ca ei chiar ii murise tatal.
Tot cu asta .. dupa vreo doua zile mia zis sa ies cu ea la suc ca nu mai suporta in casa, ca plange non stop bla bla bla .... Cand am ajuns in bar totul ok .... dar cand ma uitam la ea ma bufnea un rassss ( mie si acum imi vine sa rad, numai cand ma gandesc ) ... nu stiu de ce ( stiu, eram mare nesimtit ) noroc ca aveau aia televizor si dadeam vina pe desenele animate care erau pe ecran .... dar asta e ... sper sa nu mai trec prin asa ceva! KISS YA` D.J.SS-TOT: te rog fara mesaje offtopic, te rog. Spune daca ai ceva de spus pe tema topicului si gata. |
ok! hai nu te supara!!!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
au mai scris si altii.. si oricum cred ca toti au trecut prin momente penibile la viata lor.. dar nu toti au tupeu sa le povesteasca.. asta`i partea aII`a:)) |
CT-03-ART stai calm.. ca nu are cum sa ma vada in pijamale.. m`am invatzat minte.. :) nu mai ies asa din casa :P
|
ooops... cre`ca si eu am fost offtopic la mesajele anterioare :) da nu se pune..
se adminte nu ? :)) (offtopic) |
Cel mai penibil m-am simtit atunci cand am vazut acest topic si am postat in el... :lol: :lol: :lol: :lol: Ups, 2 late... :lol: :lol: :oops: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Care e problema ta?!?!?! Nu ai fost acolo ... imi dadeai dreptate ... * I'm a funny guy ... Asta a fost .... Ma repet: stiu, am fost un nesimtit .... dar asta e. Acum suntem super amici. Daca ea nu mi-a zis nimic in privinta asta, crede-ma tu nu ai dreptu' sa ma judeci! Dupa ce ne intalnim face 2 face poti sa faci pe criticu` cat vrei! :evil: |
off-topic asa G-spott fii rau .. :D :lol: :) :D :lol: :)
|
cel mai penibil moment azinoapte la o petrecere numa de manelisti la acre am aterizat m-am asezat intr-un coltz ma uitam la aia cum rupeau femeile in figurile pe ritmurile lu gutzu m-am jucat vreo 2 ore pe telefon i-am urat la multzi ani sarbatoritei si am plekt.
|
marpha moment(te compatimesc)pt ca stiu cum e pt ca am participat shi eu la o astfel de chestie dar nu am mai suportat shi mi-am luat un tovaras cu mine shi am mers la discoteca in pelea mea eram a doua zi stresat rau!
|
:lol: :lol: cel mai nasol moment ii cand iti moare :)) nu motoru ci **** in timp ce faci treburi sofisticate :lol:
|
Frate cel mai penal moment din viata mea a fost o data cand m-a invitat un prieten la o petrecere si el a spus duminica iar eu am inteles sambata
si l-am chemat si pe Shadow saracu impreuna cu ametita(asa numesc eu femeile) ajungem la ala si ramanem toti :shock: , ne uitam unii la altii ca prosti, si imi spune ala ca maine e petrecerea, deci atunci am ramas paf, credeam ca glumeste :oops: :oops: , sa vedeti cum se uita Shadow la mine. Dar a iesit bine ca pana la urma ne-am dus eu si cu sarbatoritu sa bem daca tot venisem. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: |
Quote:
|
nu stiu dak a fost cel mai penibil moment, dar oricum am fost petarda sapt trecuta cand, cu okii dupa o tipa buna, am vrut sa fac la dreapta de pe bd. dacia (veneam DINSPRE pta romana) si sa intru pe calea victoriei PE CONTRASENS!! :lol: :lol: :lol: noroc k pe fiecare banda era cate o masina la semafor si cand le-am vazut pe toate cu botul inspre mine m-am trezit si mi-am dat seama ce prostie vroiam sa fac.. cu okii dupa fuste, deh.. :P
|
Re:
Quote:
1. Ma refeream la alteceva ... Sa se intalneasca cu mine, sa vada ce fel de om sunt si dupaia sa isi spuna parerile 2. Te bagi ca ... nu mai zic ce ... in seama! 3. Daca taceai filozof ramaneai! Peace :peace: |
:D
Cel mai penibil moment di viata mea :D
A fost acum 2 an la majoratul prietenei mele fiind casa plina am plecat si noi afara din casa nu am gasit decat liftul gol fiind beat mort am uitat sa blochez liftul si tocmai atunci verisoara ei vroia sa plece acasa si ne a turnat in ' fapt' :D |
looooooool TURBO!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Daca Al3xius a recunoscut...o sa spun si eu ce am facut azi...Fiind ferm convinsa ca suntem in 24, m`am trezit la 7:30 a.m sa ma duc la Universitate sa dau un examen... Si am asteptat in sala pana mi`am dat seama ca maine suntem in 24... :oops: :oops: :oops:
|
looooooooool turbo ... cel mai penibil moment e cand tov ta te prinde cu alta cand iti iei limba in gura si ... ii zici k este verishoarata :) ... si ... am avut mai multe momente penibile ... cand a intrat mama ( 1 si ultima data ) peste mine cand eram cu tov. si practicam sporturi extreme ... k mai inainte am chitzait`o .. am gadilat`o si radea ... si mama a auzit da a uitat sa vina atunci ... si cand si`a adus aminte a venit dar era linishte .. oricum n`a vazut multe k ... era bezna in camera :) ..
|
Carmen: cine se scoala de dimineatza, departe ajunge :lol: Tu ai ajuns la facultate, eu la comisariat, la incorporare.
PS: faza cu plecatu' in armata, pe care ti-am zis-o ieri, era vrajeala :lol: :P |
Re:
Quote:
nu frate .. cine se scoala de dimineatza se scoala obosit .. si ... nu te pune cu prostu k are mintea odihnita :) |
ba nu`..
Cine se scoala de dimineata.. doarme mai putin :\")) parerea mea :P |
De ce? poate s-a culcat mai devreme!! Cine se scoala d dimineatza... n-are decat!
Parerea mea! |
:D
cel mai penibil moment a fost atunci can mergeam cu pretena mea in mall si la un momendatt si desprisn mana de mine si sa dus la un magazin de bijuterii.... :D am stat de miau pikat ochii.. si vine o domnshoara si imi cere nr de tel ... :roll: ...moa si cand a vazut pretena mhea k vb cu asta ce credeti ca mia fkt???? doua palme marpha nu :oops:
|
daca ma atingea pisda aia, acu nu mai avea maini...
|
rambo tata chill :twisted: :twisted: :twisted:
|
nu suport...sa ma palmuiasca o femeie..si sa ma trimita tot o pisda la origini (da...stiu ... acum devin misogin, nu ?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:55. |
- Copyright 2026 4Tuning