![]() |
Virtual Tuning... anyone ???
M-am gandit sa deschid acest thread pt cei care le au cu V-Tuningul.. poate mai facem un schimb de expreienta... un concurs ceva... sper sa fim cativa... :D
|
Re: Virtual Tuning... anyone ???
Alex2Fast4U....vad ca nimeni nu se ofera :( . Astept sa iti vad creatiile ...hai posteazale!!!!
|
8 Attachment(s)
Poi nu am facut nu stiu ce.. k ink nu le am nici io asha bine cu V-Tuningu`.. da noh kt am putut face am facut.. cateva creatii :P astept pareri pozitive shi negative.. :) cu tupeu k nu ma supar.. :D
|
astea-s facute de tine ? bv ... :)
|
civic-u si acura-u is foarte tari!!!! pe bune :) cu ce program le faci? ca eu nici asta nu stiu da ma intereseaza. Super tare spor la treaba!!!
|
le fac in photoshop... majoritatea v-tunerilor folosesc photoshop cs.. poti invatza destul de usor lucrurile simple... cum ar fi schimbarea jentilor, a culorii, chestii de astea de pe http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm .. spor la treaba... :D
|
oh.. shi mersi pt complimente... :D
|
chiar nu se baga nimeni..? hai mai oameni buni... k n-am io chef sa concurez de unu` singur shi sa ies pe locu` doi... :D
|
nu prea am timp :( da cre ca o sa incerc si eu....sper totusi sa iasa ceva :) caruta tot fac
|
alex2fast4u ...de unde pot copia programu? ca pe adresa de mai sus nu am gasit.
|
poi pe adresa de mai sus sunt numai tutoriale... programu` downloadeaza-l de pe dc++ sau de pe oDC... sau dak vrei nu intalnim undeva in orash maine sau poimaine shi ti`l dau...
|
oameni buni... puneti nishte poze cu masinile voastre.. din unghiuri kt de kt bune.. 3/4 fatza.. lateral shi o sa incerc kt de kt sa le modific.. da sa fie totusi rezolutii +1000 ... nu garantez mashini de Fast and Furious da o sa iasa ceva din ele.. :D
|
:) ce idee buna alex2fast4u...incearca sa scoti ceva din masina mea poze gasesti la " masinile si uzerii nostrii" daca nu is din unghiuri bune o sa-ti trim prin mss. id mss....hochdorfer_csongor ...
|
o sa-ti trim poze ca alea-s cam naspalite...
|
Mai da unde gasesc programu ala pt.tuningat???.....si eu vreau sa-mi tuninghez masina virtual sa vad cum arata....si cum il downlodez???
|
Salut,Alex i-a vezi ce poti face din masina mea cu programul ala......
|
1 Attachment(s)
Numa poza asta am putut sa o pun ca nu merge netu bine.....
|
1 Attachment(s)
Am mai pus inca una....
|
Salut raul! programu ii photo shop si tre sa gasesti pe ODC sau pe net. daca nu o sa ti-l scriu pe un cd.
Ce mai faci? in ultima vreme avia te-am vazut pe aici. |
2 Attachment(s)
Raul.. sper sa-ti placa.. da din cauza k poza o avut reezolutie tare mika.. asta o iesit... ne-am tot chinuit cu holdo toata duminica dupa-amiaza sa o facem. incearca sa pui pe forum nishe poze asha la o rezolutie mai buna... peste 1000... da sa fie shi clara... shi mai incerc..
------------->>>> SM-02-ZKL by A|3x_2Fast4U <<<<------------ |
2 Attachment(s)
Salutare raul! Uite am incercat sa scot ceva din masina ta :) se putea si mai bine deocamdata atat. Astept parerile voastre! :)
|
Asteptam parerile voastre!!! :)
|
1 Attachment(s)
:) am incercat sa scot si din masina mea ceva ...asa o iesit! astept parerire criticile...tot ce aveti de zis! salutare!
|
holdo.. pentru inceput ai facut o treaba foarte buna... numai k data viitoare incearca sa pui decal-uri originale.. (nu scrise de tine) :D in rest masina mi se pare bine lucrata cu mici erori.. care se trec cu vederea :) . Important e sa-ti placa tie... shi sper sa ajunga masina ta sa arate astfel.. :) toate cele bune..
|
Ms alex2fast4U! :) sper cu timpu sa avansez....mai posteaza ceva masini. Sau baga ceva sa vedem ce putem face din ele :)
|
eventual spune`mi din ce an ii masina shi gasesc eu ceva poza... k astea is cam mici... shi nu pot lucra microscopic.. :) dak vrei o culoare anume.. astept idei.. :D
|
ai gasit imagini sau te ajut si eu ?
|
nu am zis ca am ... am zis ca ma chinui si eu sa caut ... ;)
dak gasesc .. cu rezolutzie buna ... le postez aici ... fi sigur ..:) |
ok ms.. daca gasesti sa le pui.. ms ink odata.. io mai caut da deja de o ora tot caut si nimik..
|
conteaza dak ii umpic "shifonat" la portiera, da` ii rezolutie mare ...
|
ohooo... tot mai bine`i fata de ce am gasit io.. noh ms... :D o sa incerc da nush ce o sa iasa.. ms oricum Spark...raman dator... :)
|
3 Attachment(s)
Cu care dintre astea seamana masina lui juana_man.. ?
|
spatele mai mult de la aia roshie iar fatza de la aia albastra ...
parerea mea ... |
nu`i problema la aia albastra k ii cu 4 usi .. k scot io alea din spte.. da atunci zici k aia seamana mai mult.. ? vreau sa zik fata.. shi la faruri..
|
decat aia gri ....
cu siguranta ca seamana mai mult la faruri ... |
spor la modificat in continuare :)
|
Salutare,mersi pt.masina,Alex care ai facut-o tu cam nu prea merge spoileru ala.....seamana fata parca cu o dacia:)mersi oricum,holdo tie ti-a iesit mai bine,arata fain cu dunga aia neagra pe capota......o sa mai fac poze....sal.
|
2 Attachment(s)
am incercat un passat :) am vrut sa fie asa mai simplu nu prea incarcat....spuneti-mi voi cum a iesit! :)
|
eu zic ca a iesit foarte bine ... felicitari :D
si mie imi place si scorpionu` ala de pe portbagaj pt ca imi plac scorpionii in general .. ;) bafta in continuare , si paote o sa ajungi sa faci masini foarte faine .. :) poate si pe a mea cand o sa o am .. ;) |
5 Attachment(s)
pai faceti-mi si mie va rog frumos,chevroletul.Dinasta n-am mai vazut tuningat virtual nici unul.Bafta
Attachment 120422Attachment 120423Attachment 120424Attachment 120425Attachment 120426As prefera culorile masini sa ramana rosu si negru,cu ceva litere chinezesti sau cum vreti voi.Ms |
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning