![]() |
Viata in Romania
Viata de zi cu zi a devenit din ce in ce mai grea pentru omul de rand. Recent, la TV a fost facut un top al celor mai bogati romani ( care au averile declarate ). Ei nu stiu ce inseamna sa nu ai bani sa pui o paine pe masa, nu stiu ce inseamna sa nu poti platii intretinerea, curentul, telefonul, etc.
Ce salariu credeti ca ar fi de ajuns pentru a duce o viata decenta in tara asta? Astept parerile voastre, cat si alte probleme care se pun in viata de zi cu zi. |
Cioli17
Quote:
|
intre 500 si 2000 de euro :P
|
hmmm
eu cred ca salariul minim ar trebui sa fie lafel ca in tzarile UE PS nu mi se pare un subject bun pt un forum despre mashini |
Quote:
eu daca as avea in Ro o lujba de 1200 and + Euro/luna, m-as intoarce clar......cam atat cred ca trebui pt o viatza buna, fara excese sau luxuri mari, dar mult peste media actuala...... eu ma cam disput de vreo 2 saptamani pe Autoshow.ro/forum despre chestia cu Daciile vs SH, cum multi vad un Cielo o masina de rand pt romani, cand de fapt jumate de populatie n-au ce manca..... cum zici tu Gabi, unii nu stiu ce inseamna sa nu ai bani de o paine, sincer, nici eu nu am trecut prin asa ceva (cand traiam in Ro ma refer) dar pot sa realizez cum e si sunt constient de realitate........si aici sunt foarte foarte multi care nu inteleg ce-i aia sa nu ai bani pt chestii banale pt ei(o masina noua, celular scump, excursii prin mexic si Cuba).......se nasc in familii deja instarite, cu case, cu 2-3 masini si li se pare totul ceva normal.......foarte rasfatati.... |
Quote:
pimp: 1200 Euro/USD / luna cred si eu ca sunt de ajuns. Sa stai intr-un apartament cu 2-3 camere si sa ai TV, calculator, internet, telefon, etc. , banii astia sunt super de ajuns... Eu cunosc pe cineva ( sta singura ) care are salariul 500 $ / luna si pe langa ce-am enumerat mai sus, isi permite sa-si satisfaca si anumite capricii ( eu 8) ). Daca ei ii ajung banii astia, la 2 persoane ar ajunge sigur 1200. Cielo masina omului de rand ? Nici gand. Daca ar fi asa de accesibila, lumea s-ar ingramadi la Cielo, dar toti dau cu botu' in monstruozitatea aia numita SOLENZA :evil: Cat despre situatia in care sa nu ai bani de o paine, va spun din proprie experienta, ca nu se compara cu nici o alta situatie de genu' asta. Am avut o perioada cand am stat singur ( fara parinti ), munceam, dar banii nu imi ajungeau pentru kirie si toate cele :( ... A fost nasol, de aceea m-am si intors acasa. Numai bine... |
Quote:
Stiu si eu faza cu Cielo, si sincer si Solenta mi se pare mult peste puterea de cumparare a \"romanului de rand\"......pt cei numerori care deabea au ce manca, masina e un lux, orice masina ar fii ea (inafara de un Trabant probabil) |
pimp: la Solenza se baga lumea pentru ca e in rate si pretul final este mai mic decat al unui Cielo. Oricum, masina asta-i de kko si n-as lua asa ceva nici pe gratis. Ma multumesc cu Oltcitu' meu :twisted:
Viata e din ce in ce mai grea. PS: de pe 1 decembrie se face painea 10000 de lei :lol: |
Hai ca pe asta cu painea de 10.000 n-o mai cred... iese revolutie iar...
|
Geo: asteapta si-o sa vezi. Cel putin, in Craiova s-a anuntat scumpirea.
|
lame..
pe la noi painea de un kg e 17 mii la voi cat dreq e o paine/franzela de 1kg??? |
:lol:
tekno: sunteti fericiti ma. In Craiova, painea de 370 gr este 8000 de lei, iar de la 1 decembrie s-a anuntat alta scumpire, cum ca s-ar face 9 sau 10000. |
Quote:
facetzi greva ma oamini, aia ishi abt joc de voi :evil: de scumpit shi la noi acuma nu demult s-a scumpit... da da-o dreq nici chiar in halu ala |
tekno: nevoia te face sa cumperi si painea aia de 340 gr la 10000 lei...
|
da' mah..
yo am intzeles asta... da' totushi mi se pare un pretz exagerat de mare... |
Mda... si ce-am putea sa facem ? Sa ne dam cu curu' de pamant? Sa protestam?
|
pai nush...
oricum... LA MULTZANI! de ziua iubitei noastre patrii :roll: [/img] |
:lol: Ziua iubitei noastre patrii? Sa fie, La multi ani, desi nu cred ca merita \"iubita\" noastra patrie aceasta urare :twisted:
|
vretzi sa radetzi umpic de mine? :lol: yo mi-am pus steagu in geam ieri... :lol:
|
BAAAAAAAAAAAAAI :!: :!: :!: Tzara merita, oamenii, NU :!: :!: :!:
(Tu nu stii ce tara frumoasa si bogata avem. De oriunde pleci, daca mergi cel mult 3o de km, o sa-i vezi frumusetea, INCEARCA!!!) p.s. scuze de ton dar am zeci de mii de km prin tara dar de fiecare data cand plec iar, tot ma minunez... |
Quote:
|
Oamenii k tine (cei de-afara care nu uita de RO) merita multumiri! Multumim!
|
SHA: stiu ca tara este frumoasa, iar mai sus cand spuneam ca nu merita, ma refeream la cei care reprezinta tara.
Stiu ce inseamna sa fii departe de tara si sa nu poti sa-i admiri frumusetile. Nu din proprie experienta, dar din experienta unor apropiati de-ai mei... |
da! intradevar e shi o parte frumoasa a tzarii... nu aia legislativa, parlamentara... sau mai shtiu yo ce... natura... ea reprezinta partea frumoasa... shi femeile din RO :D ...
|
Femeile din Romania, pe langa faptul ca sunt frumoase ( nu toate ), sunt si destepte ( nu toate ).
|
Da, uitasem de fete. Avem o tzara super - o strica cei care ne conduc. Ok Gabi, banuiam k de oameni zici (politicieni mai precis)
|
apropo de politicieni... Funar vrea sa faca 9 martie ziua barbatzilor :lol: :lol: :lol:
|
tekno: 9 martie e ziua barbatilor de mult, cel putin traditia asa spune. La noi se \"sarbatoreste\" cu 44 de pahare ( indiferent de ce-ar fi ele ) :lol:
|
Cioli17
Quote:
|
looooooooool :lol: :lol: :lol: :lol:
la noi nu se sarbatoreshte asha ceva... sa speram ca la anu' o sa se sarbatoreasca :D |
La noi se sarbatoreste - dar cum ti-am zis, nu oficial - de cand ma stiu eu...
|
9 Martie
la noi nici macar neoficial... :D sper ca de 8 amrtie daca se tot sarbatoreshte oficial, sa nu fie shc shi nici sa nu se lucre :D
|
Hi ...... interesant topic chiar super....parerea mea e ca Romania e de *** ......si e si mai de *** din cauza tiganilor .....si in legatura cu salariile ....am vb cu o femeie din Spania....si cand m-a intrebat cat e salariul mediu in Romania ...i-am zis.....si a ras la inceput a crezut ca glumesc ,dupa care i-am zis ca vb serios ..si pur si simplu a zis ca este inaceptabil....in Spania si gunoieru a un salariu mai mare decat un nush...contabil in Romania...:( de *** tzara asta e unu m-am saturat de ea...:(
|
Quote:
|
Si eu m-am saturat de Romania !!!!Asta nu e tara frate..EU daca as avea bani m-as muta in Italia :P :twisted:
|
eu m-as muta in Spania.....oricum.....CE PARERE AVETI DE TIGANI?eu unu sunt total anti-tigani!
|
Si eu sunt anti-tigani rau de tot !!!!!! Romania fara tigani mi s-ar parea mai marpha ! :)
|
Nu sunt total anti tigani, pentru ca nu toti sunt la fel. Asa cum femeile spun ca toti barbatii sunt niste javre, si voi spune ca tiganii sunt *** sau **** sau *****.
Am cunoscut tigan spalat, imbracat cu gust, care putea sa scoata 2 vorbe ( si ce vorbe ) calumea din gura, care nu era cu **** sau cu **** in gura toata ziua, etc. Tigan calumea. Nu catalogti multimea dupa exemplul pe care vi-l dau altii. |
....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning