Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Viitorul curselor in Craiova- exista sau ne lasam? (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1821-viitorul-curselor-craiova-exista-lasam.html)

Bubu_021 30-08-04 14:29

Viitorul curselor in Craiova- exista sau ne lasam?

Trebuie sa facem ceva. Cu ACR nu se mai poate, va spun SIGUR. Mai alergam mult de nebuni pe strazi sa se ia Politia de noi cand ne vede seara prin oras, sau ne organizam si scapam in mare parte de dureri de cap.
Traim in Romania si legea o fac aia cu bani si tot ei se si pi*a pe ea, noi aia care trebuie sa ne abtinem de la multe pt a ne pregati o masina de curse avem numai bete in roti din toate partile. Fiecare singur nu cred ca rezolva multe asa ca trebuie sa ne grupam.
Lu' Cioara trebuie sa ii iasa actele de A. S. si pe ea va putea organiza curse. El singur nu poate sa faca tot, trebuie ajutat daca vrem sa ne mai \"dam\" in Craiova.

Are cineva idei, pareri etc. cine stie... din 100 de pareri poate e una buna si reusim sa facem si noi o \"Cupa KOS\" compusa nu numai dintr-un raliu , ci VTM²-uri, liniute, jaloane sau alte forme de intrecere intre masini. Putem sa avem un Campionat Judetean daca vrem. Avem tot ce ne trebuie in Craiova. Nu mai trebuie decat sa ne organizam. VRETI ?

Al3xius 30-08-04 14:37

topicul asta trebuia facut la sectiunea craiova :lol:

in legatura cu cioara...trebuie sa aiba licenta FRAK care se obtine f greu ! :roll:

Bubu_021 30-08-04 14:45

cu licenta nu e problema, e cu taxa (aprox 1000 euro - in functie de mai multi factori poate sa varieze la deal sau la vale). Pot sa o obtin eu licenta aia.

Rog administratorii sa mute topicul acolo unde trebuie dar sa si afle lumea, ca e necesar sa discutam pe aceasta tema si deocamdata e langa un topic \"fierbinte\".

Al3xius 30-08-04 14:51

Eu stiu ca au mai incercat si altii inaintea lu Cioara sa obtina licenta FRAK(Dragos Tiugan daca nu ma insel) si nu au reusit ...daca tu zici ca poti s-o obtii(probabil cu niste pile ca asa merge totul in Romania) ...intalneste-te cu Cioara si discutati despre asta...eu zic ca taxa nu ar fi o problema prea mare... :roll:

200SX 30-08-04 19:04

cica sa va lasati?!!!

adica o sa ajungeti sa ziceti in curand ca va vindeti masinile, si va luati abonamente pe transportul in comun,

trageti tare cu dintii de ce ati reusit sa faceti pana acuma, si la mai mare,
daca abandonati eu nu mai calc pe la Craiova

SpeedeR 30-08-04 22:31

eu am auzit k FRAK sa desfiintat sau o sa desfiinteze....hmmmmmmmmm?! e true?!

ZoliaT 30-08-04 22:56

nu mai exista FRAK

SpeedeR 30-08-04 22:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
topicul asta trebuia facut la sectiunea craiova :lol:

in legatura cu cioara...trebuie sa aiba licenta FRAK care se obtine f greu ! :roll:

atunci nu cred k cioara mai are nevoie de licenta de la FRAK :D :D :D :D :D

ZoliaT 30-08-04 23:54

chiar rog pe cineva care este mai informat sa ne dea ceva detalii.
eu atat stiu. FRAK nu mai exista. ACR a preluat toate functiile si mai pastreaza acest nume de FRAK doar pebtru ..... nu stiu ce

RoSonic 31-08-04 00:13

Pai mie mi se pare ca FRAK este partea ACR care se ocupa de organizarea competiilor sportive...

Din statutul ACR:
Quote:

CAPITOLUL VI
UNITATILE SUBORDONATE AUTOMOBIL CLUBULUI ROMaN

.........

Art. 37
Automobil Clubul Roman are in subordine Federatia Romana de Automobilism si Karting (FRAK) care este organizata si functioneaza ca organ de specialitate pentru activitatea de automobilism si karting din Romania.

FRAK isi desfasoara activitatea potrivit regulamentului de organizare si functionare propriu si a bugetului de venituri si cheltuieli, aprobate de catre Comitetul Executiv.

Automobil Clubul Roman, prin Comitetul Executiv, poate delega FRAK atributul sau de Autoritate Sportiva Nationala (ASN) recunoscut de FIA.

.........

cecilia 31-08-04 00:21

corect rosonic
iar tu bubu trebuie sa citeshti regulamentul :twisted: ( no offence)

Bubu_021 31-08-04 11:28

il voi citi mai atent next time, dar nush daca am zis eu ceva cum ca nu e nevoie de licenta FRAK, tot in acel regulament exista si o anexa cu un tabel in care erau trecute preturile al licente(si erau destul de mari ). eu am regulamentul FRAK pe 2002, insa nu stiu sa se fi schimbat mare lucru intre timp.

deviem de la subiect. propun sa lasam artagurile la o parte si sa se stabileasca o intalnire (de ex. dupa ce ii ies actele lu Cioara ). Acolo vom putea vb mai bine.

cioara 01-09-04 10:47

Stati linistiti !!!!Din 2005 promit ca o sa organizam curse regulate,chiar si un campionat(o cupa),atat curse se viteza si indemanare cat si raliuri si Vtm-uri.Am planuri foarte mari pentru anul care vine incepand speram chiar din ianuarie...Pentru a se putea realiza am nevoie de ajutorul tuturor, pentru ca este foarte greu...Stiu foarte bine ce trebuie facut dar nu e deloc usor...In ultimul an numarul curselor ,dar si al participantilor a scazut foarte mult ceea ce nu e deloc bine,majoritate celor care participau la raliuri au trecut la moto si curse de strada.Este bine ca fenomenul moto a aparut si la noi si tinde sa se extinda dar nu trebuie uitate masinile!Pentru a putea sa impacam pe toata lumea o sa incercam sa organizam si un eveniment moto(o sa vorbesc cu baietii).Pentru a aduna mai multa lume la curse(la noi e traditie cu cursele,nu a aparut peste noapte)dar nu numai ca spectatori e nevoie nu numai de pasiunea pilotilor,ei trebuie stimulati...Sper sa ma ajutati...

Al3xius 01-09-04 11:47

NU cred ca e vreunu nebun sa zica : as putea sa te ajut dar nu vreau ! ...asa ca poti conta pe noi cu orice ! ...si intradevar evenimenul moto a luat o mare amploare in ultimul timp ... iar multi dintre \"veteranii\" de la curse au trecut la moto ...sau pur si simplu s-au lasat ! :cry: :roll: ...sa speram ca va reusi Cioara sa faca ce si-a propus !

Multa bafta Cioara ! :wink:

DJ 35 GAB 01-09-04 13:20

Re:

CIOARA O FACEM SA DUDUIE!!!SI CURSE SI VTM SI CE VREI TU !!!TU STII CA EU SUNT NEBUN SI TE SUSTZIN SI IN GAURA DE SARPE DAR SI LA MARLBORO LA O STICLA DE ..........:))))))))))))PA PA I PUP U!!!

Gabi 01-09-04 18:02

Cioroiule: daca ai nevoie de ajutor (indiferent ce), spune-mi; daca pot, te ajut cu cea mai mare placere :wink:

BoSsuL3TZ 01-09-04 22:36

:lol: mijto asa :D kooooooool! ;) cred ca o sa ma bag si eu la VTM-uri.. will see.. dar pan' atunci te pot ajuta cu organizarea.. ;) sau cu ce ai nevoie .. :twisted: bravo domne...

lam 02-09-04 00:59

\"vom trai si vom vedea\"

sa nu ne faci sperante desarte....s-ar putea sa vina mult mai multa lume sa se dea, daca organizezi tu sau oricare altcineva in afara ACR-ului.
noi te ajutam moral poate si material...dar dupa parerea mea, bine ar fi sa punem mana de la mana si sa cumparam niste fotocelule ca sa nu mai aiba concurentii ceva de obiectat.

bobbyadr 02-09-04 07:57

Re: \"vom trai si vom vedea\"

Quote:

Originally Posted by \"lam\"
sa nu ne faci sperante desarte....s-ar putea sa vina mult mai multa lume sa se dea, daca organizezi tu sau oricare altcineva in afara ACR-ului.
noi te ajutam moral poate si material...dar dupa parerea mea, bine ar fi sa punem mana de la mana si sa cumparam niste fotocelule ca sa nu mai aiba concurentii ceva de obiectat.

ai ideie cat costa fotocelulele??? :lol:

bobbyadr 02-09-04 07:58

Quote:

poate sa punem mana de la mana si sa le luam pe datorie.... :lol: :lol:

lam 02-09-04 13:24

Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"
Quote:

ai ideie cat costa fotocelulele??? :lol:

cat draq sa coste? habar n-am
sunt mai mult de 1000euro? 2000euro? daca ar fi numai atata mie unu nu mi s-ar parea mult. la catzi suntem cred ca se poate pune 1mil de caciula. Eu unul as da si 2mil, dar sa vedem cu ceilalti

Lao 02-09-04 22:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioara\"
Stati linistiti !!!!Din 2005 promit ca o sa organizam curse regulate,chiar si un campionat(o cupa),atat curse se viteza si indemanare cat si raliuri si Vtm-uri.Am planuri foarte mari pentru anul care vine incepand speram chiar din ianuarie...Pentru a se putea realiza am nevoie de ajutorul tuturor, pentru ca este foarte greu...Stiu foarte bine ce trebuie facut dar nu e deloc usor...In ultimul an numarul curselor ,dar si al participantilor a scazut foarte mult ceea ce nu e deloc bine,majoritate celor care participau la raliuri au trecut la moto si curse de strada.Este bine ca fenomenul moto a aparut si la noi si tinde sa se extinda dar nu trebuie uitate masinile!Pentru a putea sa impacam pe toata lumea o sa incercam sa organizam si un eveniment moto(o sa vorbesc cu baietii).Pentru a aduna mai multa lume la curse(la noi e traditie cu cursele,nu a aparut peste noapte)dar nu numai ca spectatori e nevoie nu numai de pasiunea pilotilor,ei trebuie stimulati...Sper sa ma ajutati...

Mi-ar placea sa fiu concurent si cu masina si cu motocicleta. :lol:
Stiu ca esti suparat pe mine pt ce-am spus pe un topic (stii tu care),dar daca tu crezi ca eu as putea sa te ajut cu ceva... spune si te ajut.Ne cunoastem de prea mult timp si ar fi pacat sa ne purtam pica si sa nu ne ajutam,nu crezi?

juve_doom 03-09-04 15:16

daca am cu ce, pot sa va ajut si eu!
daca avetzi nevoie de ceva putetzi sa spunetzi fara nici o problema!
Nu sunt kiar asa de rau cum zic unii!
pa pa

Bubu_021 03-09-04 22:14

cioara, din ce vorbisem cu tine inainte de cursa banuiam care sunt intentiile tale, acum sunt publice. ma ofer si eu sa ajut cu ce pot . lam-ule, ce te faci cu o pereche de fotocelule, atunci cand vine un raliu cu mai multe probe speciale ? in rest sunt foarte utile, dar costa foarte mult.

cred ca ar trebui sa ne intalnim toti undeva, saptamanal, eventual chiar la un bar unde sa putem discuta linistiti si sa punem tara la cale. variante ?

ps. citii in GDS de azi ca Duval e foarte aproape de un nou titlu national, sper sa il si cucereasca si il felicit pentru ca pune craiova pe harta tarii in lumea automobilistica.

bobbyadr 03-09-04 22:55

daca duval cucereste un nou titlu national inseamna ca restul participantiilor chiar nu mai au ce cauta acolo....oricum nivelul participantiilor a scazut considerabil,dar la asta chiar nu ma asteptam...

oricum eu ii urez bafta...ca are nevoie :lol: :lol: :lol:

MaF|OtU 31-10-04 13:32

bah mai e vro cursa legala prin craiova ?

TranceGirl 31-10-04 19:01

MaF|OtU:
Cand va fii o viitoare cursa legala, se va face publica ! Stai cu okii`n 4, citeste topicurile &abtine`te de la comentarii inutile :wink:

Cand [daca] va fii vre`o cursa ilegala cum am vazut ca ai intrebat pe alt topic aici SI-GUR nu se va face publica aici, deci degeaba intrebi :wink:

MaF|OtU 31-10-04 19:27

Ok... Mersi mult :!: O sa aflu eu tot :wink: :!:

dj05dpx 10-03-05 03:28

Se pune din nou problema viitorului curselor in Craiova?

La ultima indemanare realizata de GRT nu au aparut asa multe masini din Craiova pe cum ne/ma asteptam...

intreb nu dau cu parul,putem sa ne intelegem frumos

Hashish 10-03-05 21:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ 35 GAB\"
CIOARA O FACEM SA DUDUIE!!!SI CURSE SI VTM SI CE VREI TU !!!TU STII CA EU SUNT NEBUN SI TE SUSTZIN SI IN GAURA DE SARPE DAR SI LA MARLBORO LA O STICLA DE ..........:))))))))))))PA PA I PUP U!!!

Bbbbaaa Gabb'ule..ti'am mai zzzisss..sssaaa TTACI DIN GURAAAAA !@$!#@#@...iar ma scoti din ssariteee si inncepp sa ma bbalbaiii rrrau de tottt..

Al3xius 10-03-05 22:13

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tare rau faza !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GAB35DJ 13-03-05 14:00

ba baiatuleeeeeee nu maaaaaaa eennervaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

bobbyadr 13-03-05 19:19

:paper:

Hashish 13-03-05 20:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"
:paper:

boby tata..tu ca intotdeauna..citesti ziaru'...vrei sa fii informat?..VINO LA VERSUS!!#@$@#..=)

EVOLUTION8 11-04-05 13:22

Duval titlu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nea FA PEDALA !!!
Mai are mult pana acolo.
Intai sa invete sa mearga coerent cu masina nu cu asa multe sprituri
In CNR porecla lui este FA PEDALA .

TranceGirl 13-04-05 08:40

Se pare ca ajutoare ar veni din multe parti.. initiative aveti, deci nu cred ca se pune problema sa \"ne lasam\"! :mad: Sunt prea multi pasionati aici.. unii chiar fanatici ca sa `se lase` vre-odata!

NSL_Doru 03-07-06 15:52

Re: Viitorul curselor in Craiova- exista sau ne lasam?

"Viitorul curselor in Craiova" - un subiect care poate fi de actualitate.

A trecut prima jumatate a anului ... care este bilantul ? Ce pareri aveti ? La ce sa ne asteptam in cea de a doua jumatate ? Cum stam fata de anul trecut ?

Pareri ... opinii ... sugestii ...

Danny-future STN 03-07-06 16:18

Parerea unui pushtan care traieste printre cei pasionati si care o sa faca parte dintre cei cu carnet in curand:
Dupa mine dak e sa ne raportam la prima jumatate a acestui an viitorul e cam gri, de cand au inceput toti sa-si faca cluburi peste cluburi altceva nu se mai face.2curse in o jumatate de an pentru un oras cum e Craiova mi se pare slabutz,mai ales ca din cate stiu eu nici in viitorul apropiat nu se preconizeaza nimik...
Dar nici cu Bucurestiu' nu-mi e rusine, macar acolo speram sa fie mai des dak la noi nu ........

CU RESPEKT !!!

dj16xxs 04-07-06 00:42

atata timp cat nu sunt bani nu ai ce face....autoritatile in loc sa se ajute mai mult te incurca......si tot asa.....nu va exista un viitor....iar cei care vin din spate in loc de neoane si blitzuri alceva nu stiu!!!....asa ca eu unu NU VREAU sa ma mai implic pana cand la daewoo...nu se va da toata lumea...sau cei de pe margine nu vor mai comenta....aaaaaaaaaa se dau 2 dacii sau 2 oltcituri...

asa ca generatia 19-20 de ani mai mult decat FARA NUMAR...nu mai stie...si pe langa faptul ca nu fac nimic mai sunt si turnatori si la garda si la presa....
si ii stiu care sunt....si daca ii prind ""in flagrant" le rup picioarele....la propriu!

dupa parerea mea odata cu intrarea aeroprotului in renovare si cu legea curselor ilegale....a murit istoria curselor in craiova...

E O PARERE...

Danny-future STN 04-07-06 10:47

Quote:

Originally Posted by dj16xxs
....iar cei care vin din spate in loc de neoane si blitzuri alceva nu stiu......

Sa ma simt ???

All times are GMT +2. The time now is 09:35.

- Copyright 2026 4Tuning