![]() |
Skoda Octavia RS REVO stage 3
1 Attachment(s)
Masina are urmatoarele modificari:
- Turbina k04 + injectoare - Evacuare turbo-back MTM - Admisie EvoMS - Pompa benzina inalta presiune Autotech - Intercooler S3 Cu albastru este graficul cu software MTM: 327 Bhp si 431 Nm Cu roz este graficul cu Revo Stage 3 (959 settings): 361 Bhp si 456 Nm Cu rosu este graficul cu Revo Stage 3 (969 settings): 369 Bhp si 470 Nm Cu verde este graficul cu Revo Stage 3 (979 settings): 371 Bhp si 478 Nm |
Re: Skoda Octavia RS REVO stage 3
Cu ce presiune mergea cu softul MTM? Pe aceeasi scala, normal.. (de la 0 la 9)
|
Imi pare rau, presiunile sunt confidentiale, pot doar sa-ti spun ca presiunea cu software-ul Revo este in medie cu 0.1 bar mai mare decat cu software-ul MTM.
Cele 3 run-uri cu software-ul Revo sunt facute cu aceeasi presiune (9) diferentele dintre ele fiind facute de "alte chestii nesemnificative", chestii care sunt posibile doar cu software-ul Revo. As prefera sa lasam ironiile la o parte, si sa nu transformam si acest topic intr-un balci. La o asemenea atitudine raspunsurile vor fi intotdeauna pe masura. |
Dar nu este chiar nici macar o urma de ironie in intrebarea mea, eram doar curios care era diferenta de presiune intre cele doua softuri. Atat. Intre cele 3 run-uri diferentele sunt date de timing.
|
Quote:
Din pacate proprietarul acestei masini nu este pasionat de liniute, dar daca esti curios poti "sa te dai" cu el cateva ture pe Nurburgring, daca esti atat de interesat de performantele masinii. Si iti poti indeplini sperantele la legale in compania altor masini similare facute de Revo. |
O intrebare in legatura cu turba k 04: ce dimensiuni ai la inducer si exducer si la cati bari ai avut 370 de cp?Din cate stiam eu cu k 04 nu ajungi la valorile astea.MS!
|
Quote:
In prezent sunt f multe masini care au peste 350cp cu k04. Masinile sunt masurate pe dyno'uri diferite si CULMEA au dat la fel. |
pot sa intreb si eu de ce pe bank2 apar fluctuatiile alea la turatie mica?sunt "spritzuri" ?
|
Quote:
masina are tuning de ~ 1000 E (250 soft, 350 intercooler, 350 interne de pompa) nu ca altele care au dat 3000 pe aceleasi modificari. in legatura cu masina lui Dragos, probabil ca nu stii cum merge masina si crezi ca daca e veche e si puturoasa. poate te alergi si cu el ca sa intelegi. |
:)) eu stiu cum merge masina lui Dragos..Poate nu sti tu cum mai merge masina mea..Si de ce esti asa dur??Eu glumesc, nu o lua asa personal amice..SI in legatura cu ce ai zis tu cu tuning de 3000 care ma face sa ma simt, eu poate am ales o varianta mai Safe care imi acorda o anumita siguranta in timp..Asa toti aveam papuci dar mai conteaza si cat tin si aici depinde de firma..mai mult nu zic ca vad ca incepi sa o iei prea personal si nu vad motivul pt care te aprinzi asa..Sau te crezi intr-o competite?in fine..El si-a schimbat internele, eu mi-am pus APr-ul ca asa am considerat eu, el si-a pus NoName IC eu mi-am pus Fogre..na..e alegerea mea..
|
eu nu am facut referire la masina ta, ca nu stiu ce ai pe ea, ci de alta pe care stiu ca sunt puse piesele astea. oricum, ce spui tu ca e mai "safe" din cauza ca produsele au fost mai scumpe nu prea are acoperire. si pe internele de pompa si pe pompa completa scrie acelasi lucru - ca producatorul nu isi asuma vreo responsabilitate daca crapa motorul, iar intercoolerul de la forge comparat cu unul no name raceste aerul cu 1-2 grade mai tare (testat cu senzor de temp) deci nu vad rostul pretului de 3 ori mai mare. nu sunt in nici o competitie cu tine, mai ales ca avem masini diferite, iar cand ne-am alergat nu cred ca am vorbit aiurea dupa, eu doar nu cred ca tot ce zboara se mananca. daca se va dovedi contrariul cand iti va fi gata masina (a ta sau a lui Iohan) poate o sa-mi schimb parerea.
numai bine! |
Quote:
|
Quote:
|
Eu sunt in curs de montare a unui kit asemanator cu cel al lui BYG si madcow e sceptic ca se pot obtine astfel de puteri din tfsi cu piese de pe s3 sau ed30 . Acuma daca reusesc sa obtin puteri asemanatoare ii inchid gura , daca nu avem ce sa obosim de posturile lui ;)
|
Totusi nu sunt destule masini TFSI k04 Revo cu puteri de peste 360 cp?
Cred ca putem face o lista destul de lunga :) |
Quote:
|
Quote:
Eu chiar eram interesat de performantele pe care le pot dezvolta aceste motoare, am petrecut cateva ore bune ca simplu participant la incercarea de a regla un astfel de motor in mers cu un bun amic(Yoda), am in desfasurare 2 proiecte pe acest motor sub ochii mei - Cristi + Johan, si ca sa-ti raspund la intrebarea legata de cine sunt eu - sunt un baiat care a avut o masina gri si care la ultima interactiune cu un 2.0 TFSI e capabil sa-ti prezinte filmul asta, fara relevanta ce-i drept la topicul nostru... https://www.youtube.com/watch?v=-IhPHxaadL4 Cu stima, Dragos. |
Quote:
p.s.cum e naka cu noul soft de la Nadir?!trage bine?!:lol: |
Quote:
Felicitari pentru performanta reusita cu acel TFSI de 14,7 secunde (daca nu mai mult pe vremea aceea) |
Quote:
Scuze inca o data pentru deranj! O duminica placuta! |
Quote:
Apropo, pe cand vedem un grafic dyno de la un TFSI stage 3 Powerteam? |
masina mea e in lucru.va fi gata zilele astea.nu cred ca in graficul de mai sus vrea sa se arate vreo diferenta intre cineva si altcineva cum nu vrea asta cred nici cei care au postat celellalte graficuri la aceasta sesiune.
|
Quote:
|
Quote:
si nu mai fi ironic ca nu ai de ce....sau mai bine spus nu ai cu ce! iar cel pe care-l luati voi in baza e un tip mai mult decat ok si pe deasupra si inginer cu "ceva"mai multe cunostinte decat voi!mai nou toata lumea se vrea tuner, cu sau fara pregatire in domeniu! |
Quote:
|
In loc sa fie treaba constructiva toata lumea sta pe ce face vecinu si nu vede partea buna ci cauta sa scoata in evidenta numai defectele . Indiferent de tuner este de apreciat ca se poate ajunge la asemenea puteri chiar si poate numai pe dyno . Ca sa fie treaba corecta mergeti toti la un singur dyno , va aliniati la start si va aratati reciproc fisele de la dyno fara sa va mai dati ca sa nu apara probleme de gen greutate , tractiune , aerodinamica etc. si sa zika unu sau altul ca o masina de 400 facuta de x trage ca una de 300 ( a lui probabil ) .
|
Quote:
Pana acum cea mai rapida masina FWD din Romania este un TFSI Revo, care a dat o putere de 371 cp pe un dyno din Bucuresti si 369 pe un dyno din Cluj. De asemenea S3-ul Muu pe cand avea k04 (+360cp) a reusit un timp de 12.4 secunde, iar acum cu alta turbina dar motorul inca stock a resusit un timp de 11.7 sec. https://www.youtube.com/watch?v=oQLU_jWExs8 Sa-ti mai enumar masini Revo de +360 cp? Si nu cred ca esti atat de naiv incat sa crezi ca intr-o cursa de dragracing singurul lucru important este puterea. Sau sa pui frana pe final, ca sa citez un mare "filozof" in viata. :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
mereu am zis ca numai scriu pe 4 tuning da uite ca dracu ma indeamna:))))))))))))))))))))))ferice moderatorilor care adora circul.e ca in cancan.ai circ ai cititori;")))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
Da' daca l-am batut la vreo 3-4 secunde diferenta se pune? Ca pe final am dat si a 5-a, se aude pe film, ca sa consume mai putin. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aici vorbim de un 2.0 TFSI si nu de 1.8T !!! De asemenea datele pentru REVO STAGE 3 la Octavia 2.0 TFSI sunt aceleasi atat pe www.revotechnik.ro cat si pe www.revotechnik.com, cu alte cuvine +350 Bhp. Mai jos sunt link-urile: http://www.revotechnik.com/products/....aspx?pvID=601 http://www.revotechnik.ro/chip-tunin...RS-Stage3.html Iar cine tot are suspiciuni, poate verifica forumurile din UK, USA, etc, unde la fel Revo a scos puteri de peste 360 Bhp pe modele 2.0 TFSI cu turbina K04. Intr-adevar, nu oricine poate sa faca acest lucru, dar sunt cateva duzine de K04 2.0 TFSi cu soft Revo de peste 360 Bhp in Romania masurate pe diferite dyno-uri si toate au dat valori similare. La fel si in restul lumii. O acceptati sau nu, asta este realitatea. |
https://www.youtube.com/watch?v=ih4CGD5h4v8 sau https://www.youtube.com/watch?v=9cmSP...eature=related deci se poate si nunumai la noi ;)) este vb de turbina ko4 stok de pe 2.0tfsi si aici
|
Quote:
|
Valorile obtinute pe dyno ar trebui sa elimine diferentele care apar intre masini la nivel de sofer , greutate si alte elemente asemanatoare , dar se pare ca nu se va ajunge prea curand la un consens . Cu riscul de a ma repeta gasiti fratilor un singur dyno la care sa duceti toate masinile de la diferiti tuneri . Asa toata lumea este mintita la fel daca tot se insista pe imposibilitatea obtinerii acestor valori din tfsi cu kitul K04 .
|
Ok. Greseala mea. Sorry. Dar tot am unele obiectii de facut. Daca te uiti la revo stage2 la un leon cupra 240 cp (masina cu echipata din fabrica cu k04 dar si cu alta chiuloasa alte axe mai agresive) vezi maxim 345 cp(cea ce este credibil). 370 mi se pare cam mult din 2.0tfsi cu axe stock. Ca sa nu mai zic de fiabilitate. Parerea mea.
Apropo..daca cauti pe google 2.0tfsi gt28rs o sa gasesti multe masini cu grafice si puteri asemanatoare cu al vostru. Dar pot fii doar coincidente. O zii buna |
Quote:
Masina e facuta de Bitnet (Powertech Buzau) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning