Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Coupe vs. Sedan(5 usi) (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18013-coupe-vs-sedan-5-usi.html)

B0yCk 27-05-06 13:20

Coupe vs. Sedan(5 usi)

daca ar fi sa-ti alegi o masina ai alege...... De ce coupe? De ce sedan?

BLinKY 27-05-06 13:23

Re: Coupe vs. Sedan(5 usi)

Mi-as alege Sedan, Deoarece poate ma intalnesc cu prietenii si stam mai multi in masina. Si este mult mai fiabila sedanul, se adapteaza la toate sport, famili, sasmd

VIPER_GL 27-05-06 13:33

Si yo tot sedanu ca dak se iveste odata sa cari ceva sau sa bagi mai multe persoane intr-un coupe nu ai, da cu sedanu iti faci treaba

Race 27-05-06 13:47

Quote:

Coupe vs. Sedan(5 usi)
Berlinele cu 5 usi sunt hatch-back-uri,in doua volume adica.
Berlinele cu 4 usi sunt sedan-uri,adica in 3 volume.
Adica:nu exista sedan cu 5 usi !

Quote:

Mi-as alege Sedan, Deoarece poate ma intalnesc cu prietenii si stam mai multi in masina
Aha...si unii stau in portbagaj ?!

Quote:

este mult mai fiabila sedanul
:lol:
Tu ai macar cea mai vaga idee ce inseamna cuvantul "fiabilitate" ?

Pot sa ma insel,dar am vaga banuiala ca initiatorul topicului prin "coupe" intelege hatch-back-uri cu 2 usi...ceea ce e fals.C4 Coupe,Megane II Coupe,Stilo Coupe si alte aberatii de genul asta NU sunt coupe-uri !

EDIT:Uitasem...ScAcKi am o curiozitate in ceea ce te priveste...cati ani ai ?

orlando 27-05-06 14:24

depinde foarte mult de masina aleasa pentru ca sunt unele masini carora le sta extraordinar de bine in 4 usi unora le sta bine in 3 acum depinde foarte mult...
As merge pe 3 usi deoarece orice masina in 3 usi are asa un aspect mai frumos,mai sport,si de multe ori masinile in 3 usi au portierele foarte mari si faciliteaza o mai buna intrare in masina(daca mi se accepta formularea asta :lol:)
Acum daca as fi familist cu siguranta as alege o masina in 4 sau 5 usi deoarece este strict necesar acest lucru...Nu sunt numai eu in masina respectiva mai am si familia dupa mine si e foarte incomod sa rabatezi scaunul din fata pentru a intra cineva(nu este greu dar este foarte incomod)

ESPinoza 29-05-06 11:01

pt varsta care o am prefer un coupe in 4 locuri.. de ce nu chiar un cabrio.

BLinKY 29-05-06 11:03

Eu le-as prefera pe amandoua :D

ESPinoza 29-05-06 11:05

Quote:

Originally Posted by ScAcKi
Eu le-as prefera pe amandoua :D

SsaAcKi de ce postetzi numai ca sa itzi faci numar de posturi .. mai sus ai zis ca ai alege sedan acum amandoua.. numai posta inutil itzi spun ca un sfat

BLinKY 29-05-06 11:12

M-ati innebuint cu numarul de posturi, rugati un modelator sa le stearga dak nu va plac, ( ca in cazul tau) de ce asa , adik de ce amandoua, pt ca folosesc sedanul in viata de zi cu zi cand merg undeva in vacanta impreuna cu prietenii iar coupe-ul, cand ies cu o singura persoana in oras. Deci pt o seara in oras ar merge bine un coupe, dar pt un drum lung, nu prea stiu, ori dak iesim mai multi undeva

br01tim 29-05-06 15:00

coupe-ul e mai beton!si sedanul e dar acum depinde de situatie!oricum si in coupe poti sa iei inca 2 prieteni cu tine(pa bancheta din spate dar sa fie mai mici :))

BLinKY 29-05-06 16:57

Aham, si ar arata super intr-un coupe 4-5 oameni, hai ca exageram coupe e pt 2 persoane nu pt 4-5.
Si apropo, ca sa intre oamenii in spate trebe sa traga banchetele alea tot timpul, cat credeti ca ar rezista dak tot umblati la ele

The_Mask 29-05-06 17:18

" Si este mult mai fiabila sedanul,"

Esti de-a dreptul fenomenal, fiabilitatea unei masini se ia dupa numarul usilor, nice point of view;) Race lasa-l in pace ca e vai de steaua lui uita-te ce thread`uri a facut, si nu mai trebuie sa`ti dai seama de varsta...

SFW 29-05-06 17:33

Un coupe ... mai maricel .... cum ar fi viitorul Audi A5 ar fi perfect pentru mine.

Pana la urma nu iti iei masina pt prieteni ci pt tine ... daca tot iti iei ca sa plimbi prietenii ia-ti un microbuz ... am auzit ca incap multi acolo ...

CL-ul cred ca e un coupe in care incap bine pasagerii din spate... :rolleyes2

Cosmin255 04-06-06 21:53

Pentru mine , as prefera un sedan , pentru ca sunt constient ca e mai practic , pentru cine isi permite sa tina un coupe , pentru figuri in special ... nu e rau deloc:)....normal ca oricui ii place sa priveasca liniile unui coupe...dar ca masina de zi cu zi , nu cred ca e tocmai cea mai buna varianta

rmadrid 04-06-06 22:06

Coupe, Nici Nu Se Discuta!!!

teddy 04-06-06 22:53

sedan, din placere nu din ratiune. imi plac masinile mari sau... foarte mari.

GabiByte 05-06-06 08:25

Mie mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu coupe dupa ce si-a luat fratemio Ford Focus Coupe si cand vroia cineva din spate sa se dea jos si astepta sa ma dau eu si sa trag scaunu o intrebam ce asteapta :lol: Oricum coupeurile in general sunt modele mai sportive si probabil de aceea mi-as lua un coupe.

All times are GMT +2. The time now is 22:29.

- Copyright 2026 4Tuning