![]() |
ULTIMELE IMFORMATZII OFICIALE LEGATE DE INTRARE SI INSCRIERE
TAXA DE INTRARE PENTRU PRIVITORI RAMANE 50000 DEOARECE BILETELE DE INTRARE AU FOST DEJA TIPARITE SI INREGISTRATE IN CONTABILTATEA LEGAL RACING!!!!TOTI C EI DIN CRAIOVA CARE VOR SA SE MAI INSCRIE SUNT RUGARZI SA VINA LA 22:00 IN FATZA UNIVERSITATZII!!!!DACA AVETZI VREO NELAMURIRE PE MINE MA PUTETZI SUNA LA 0741310850 IAR PE DAN WSM LA 0741696851.....EU CU CIOARA SI CU WSM-U PLECAM IN SEARA ASTA IN TOATE ORASELE DIN OLTENIA PENTRU A ADUNA LUME!!!!PA PA
|
drum bun sa avetzi baietzi.. ;)
|
Re: ULTIMELE IMFORMATZII OFICIALE LEGATE DE INTRARE SI INSCR
Quote:
LA ORA 22:00 in ce zi ? Florica zicea ca inscrierile se fac la aeroport - NOI ASA AM INFORMAT LUMEA!!! acu veniti cu faza ca la universitate se fac inscrierile ? :evil: :evil: :evil: ...treaba voastra! :evil: :evil: :evil: :evil: oricum din start organizarea lasa de dorit...(NO OFENCE..dar sincer asa e...adica noi le spunem la oameni ca nu e intrare si ca se inscriu la aeroport si acu in ultima zi se modifica tot...) :evil: :evil: in fine sa zicem ca intrare era normal sa fie ... da inscrierile sa se faca cu o gramada de timp inainte ...si la ora aia si nici nu ati specificat ziua... :evil: :evil: :evil: |
Re:
Quote:
\"ba baiatule\"...e vorba de cei care stiu ca vin acolo si se inscriu direct : INTELEGI? ...e vorba de cei la care le-am spus noi : veniti si voi in jur de 12 la aeroport ca atunci se fac inscrierile ..ei ce-o sa faca ? or sa vina si nu vor mai putea fi inscrisi ? ...de distrat stiu ca ne vom distra ...asta e garantat! :lol: |
Re:
Quote:
|
Am impresia ca ideea e in felul urmator: Florica ne inscrie aici pe cei din Buc, voi acolo la Craiova care sunteti va inscrieti si voi inainte, pentru ca sambata dimineata sa nu se piarda timp aiurea. Sambata raman sa se inscrie doar cei care vin din tara. Sa poata incepe la ora stabilita. Ca daca sta Florica sa completeze 100 de fishe de inscriere sambata dimineata o sa inceapa cursa duminica seara. Pe de alta parte ar fi absurd sa nu completam fisele cei care oricum ne vedem de 2-3 ori pe saptamana iar in ziua cursei sa ne inghesuim acolo. Deci eu cred ca exact genul asta de organizare o sa ne scoata ceva timp.
Sper ca am fost clar si sa inteles. |
Re:
Alexius ce ai tata ??nu dai bine cu capu?era vorba de baietzi din craiova care vor sa se mai inscrie pentru ca sambata sa stim si noi pe cine avem pe liste .oricum inscrierile se fac pana sambata la ora 1 MAXIM!!!!inscrieri s-au facut si aseara la 10 si miercuri seara asa ca stai flexat ca esti in urma cu news-urile!!dar tu de unde sa afli?.... ca biciclete nu inscriem. lasati-o mai usor ca numai voi astia de 16-17 ani fara permis tensionatzi atmosfera pe forum......
DISEARA INSCRIERI IN FATZA UNIVERSITATZII DIN CRAIOVA LA ORA 22:00 |
Re:
MA crisluca1985 de ce vorbesti de organizare tu ma???????ba tu ai organizat ceva in viatza ta de vorbesti tu de proasta organizare!!!!bai aiuritule eu venii la 7:00 acasa,am fost cu cioara prin toata oltenia sa pun afise si sa strang lume!!o sa vezi ce o sa fie maine si mai vorbim!!!!!asa ca abtinete ca ne certam !!!!!!!!si tu alexius la fel pentru ca daca ne certam ne certam urat!!!!
|
Terminati bey cu tampeniile... sunt probleme mai interesante de discutat.
De ex. nu mi-a raspuns nimeni si mie la intrebarea \"Care e distanta de franare pt cei care se dau pe 1km\"... Dak stie cineva sa-mi zica cat se poate de adevarat cu cu presupuneri... |
Re:
distantza de franare este 500 de metri insa pe 1000 de metri se dau numai cei cu masini mai mari de 160 de cai...grupele A,B,C se dau numai pe 400 de m!!
|
Da... eu la categoria D intru... deaia te-am intrebat pt 1km ;)... nu fi nervos pe mine, doar am intrebat..
|
Re:
nu e nimeni nervos!!!pentru orice imformatzie legata de cursa ma poti contacta
|
Motociclete primiti?
Eu cu cine pot sa fac? |
Re:
Quote:
Io te inteleg ca venisi tu la 7 acasa ... da nush ce iei foc asa pe mine... eu doar spuneam o chestie : noi cand am impartit afisele si fluturasii la lume pe strada ei au intrebat : CAT COSTA INSCRIEREA SI UNDE SE FACE ? ...noi le-am raspuns : inscrierea in jur de 100-200 de mii nu se stie exact si inscrierea se face la aeroport dimineata inainte sa inceapa cursa...pentru ca eu stiam ca asa s-a facut dintotdeauna ! si de-asta am zis ca e aiurea cu universitatea ca multi or sa vina acolo sa se inscrie(mai bine ar sta cativa sa il ajute pe florica la inscriere...la completarea formularelor and shits...).... acum voi stiti mai bine ce aveti de facut ...ca deh eu inca mai merg pe bicicleta ! :evil: :evil: |
Re:
salut LAO!ma am inteles ca motocicletele nu se vor putea da pentru ca asigurarea privitorilor este enorma daca se dau si motociclete si nu o pot plati...la timisoara am inteles ca i-ar fi lasat pe aia care sant campioni nationali sa se dea o data demonstrativ......nu stiu....vino acolo si vedem......pa pa
|
Stai asa ,ca nu prea inteleg: e o motocicleta mai periculoasa decat o masina la genul asta de curse?Adik,daca iese in decor o motocicleta,ii face pe aia de langa pista mai muci decat o masina?! :shock:
Daca e adevarat ce spui tu,inseamna ca sunt altele motivele pt. care nu-i lasa pe motociclisti. |
Ce tampenie asta cu motoarele ...
|
Un motor dak se da pe 1km... cam ce viteza credeti ca prinde in blana? Apoi gaditi-va la spatiul de franare si mai ganditi-va ca pe motor la 280 nu e asa safe.... Sunt risuri destul de mari pt cursele de motoare....
Iar pe 400m sa se dea doua motoare.. e degeaba.. parerea mea |
probabil ca se gandesc ca iese mult mai usor in decor, fiind foarte puternica, si nu chiar toti care au motoare stiu sa le si stapaneasca.. (parerea mea)
|
Iar pista de la bucuresti... dak tineti minte care ati fost.. avea unele denivelari, una chiar mai serioasa.... Dak un motor lua denivelarea aia la 200km/h (ca ajung la astfel de viteze usor de tot) nu cred ca mai statea pe pista...
|
Lao in cazul asta vi cu Cielo :)
|
Va spun eu ca e altceva la mijloc.In astfel de curse sunt mult mai periculoase masinile.Ganditi-va cum ar fi sa intre o masina de 4m / 2m latime,in lumea de pe margine si cum ar fi o motocicleta de 2m / 0,7m latime.E adevarat,sunt alte viteze,dar din ce masini am auzit eu ca vin,nici alea nu sunt de lepadat la capitolul siguranta.
Pacat,pentru ca daca vin cu Cielo,platesc numai 50 de mii.Intelegeti voi de ce. ;) |
Re:
Quote:
adevarul asta e ...daca iese o masina in decor provoaca pagube(nu materiale...) mai mari decat un motor...dar eu zic sa nu ne gandim la asta ca nu o sa se intalmple nimic de genul asta(sa speram... :roll: ) |
Lao gandestete si la varianta lu' B|shOp-VR6. Eu zic ca are si el dreptate ... si cred ca asta e cauza pt care nu lasa pe nimeni sa se incrie cu motoare ... Dar ce va fi va fii ... vom vedea maine
|
Perfect de acord cu ce spui tu,dar... dar nici un dar... ca nu mai am chef de nimic. :oops:
|
Don't be sad .... Vino cu Cielo :P :P :lol: :lol:
|
inscrieri in timpul concursului
salut..*****iu de pe mobil... sunt in drum spre tara. daca ajung in timpul concursului ma pot inscrie? banuiesc ca nu se termin totul in 20 min cum se facea la Daewoo
mersi pa pa |
terra2 de inscris nu stiu, vorbeste cu GAB, si te asigur eu ca nu se va termina in 20 de min :)
|
Lao eu cred ca in primul rand se gandesc la siguranta voastra, abia apoi a spectatorilor, pentru voi riscul este mai mare...
|
Nu si daca derapezi si intri in spectatori :(
|
care off topic Gabi?! 8) 8) 8)
|
bogdan: aici se vorbea despre inscriere si taxa de intrare pentru spectatori si s-a ajuns la motoare vs. masini (care e mai periculoasa). Crezi ca se incadreaza in subiectul topicului?
|
Se incadreaza Gabi ca vrea si omu` sa stie de ce nu poate sa se INSCRIE cu motoru`!
|
Gabi,oi fi tu moderator,dar chiar nu ai citit titlul topicului?!
\"Ultimele informatii oficiale legate de intrare si inscriere\".Pai eu am cerut informatii. Care off-topic? |
Re:
Quote:
|
Re:
salut LAO!nu vreau sa fi suparat pe mine pt un c****
eu asa am auzit asa iti spun....suna-l pe cioara el stie mai multe...pa pa |
Am discutat si eu asta-seara cu organizatorii si nu se poate.Deh,asta e!
Poate o dam pe pista cealalta,asa... off-concurs. Sa vedem. |
Lao: la liber (dupa cursa), n-ai nici o problema. Doar sa vina motoare cu care sa te dai.
|
Am un singur motor cu care sa ma dau si ala ma face.Eu as fi vrut cu Ferrari-ul,cu Impreza,cu Cosworth-ul. :D
|
:lol: Ramane sa vorbesti maine, cu Ferrari, Impreza & Cosworth :wink:
PS: BAFTA TUTUROR CELOR CARE VOR PARTICIPA MAINE (desi nu stiu care mai vede acum :lol:) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning