![]() |
BMW E36 Compact M3 RedZoneTuning
27 Attachment(s)
Totul a inceput mai mult din gluma...a fost achizitionat un E36 Compact 316i in stare acceptabila care dupa putine ezitari a intrat la ''mici'' modificari...
Initial am vrut sa foliez masina si sa-i pun un motor de 2.5 care zacea in curtea unui service, insa Filip(il cunoasteti cred:D) mi-a sugerat ca am putea monta si motorul de M3 pe care-l aveam de ceva vreme! Masina in cele din urma a intrat la vopsit si in 2 saptamani a fost finisata inclusiv cu motorul de M3 pus si functional. Au fost multe zile si nopti epuizante (de multe ori se muncea pana la orele 2-3 noaptea!) dar au meritat! Ca si modificari aduse masinii originale pot enumera: schimbarea puntii spate, montarea unei suspensii sport reglabile V-Maxx, scaune si centuri SPARCO, body Kit M-cu bara spate custom byAlin, faruri cu angel eyes si semnalizari vopsite la culoarea spoilerului fata, stopuri LED FK, jante Brock - momentan pe 16', semnalizari laterale cu LED, acumulatorul a fost dus din compartimentul motor in spate spre portbagaj, capota si cupola foliata cu folie carbon look(multumiri lui Costel), filtru sport K&N, volan BMW sport si bineinteles motorul de M3 E36 3,0l de 286 cp si evacuare stoc de M3...asta momentan! Totul a fost posibil cu ajutorul lui Filip si a celor de la AUTOCOR, carora le multumesc pe aceasta cale...si sa nu-l uit pe ByAlin!:lol: Pun si cateva imagini de la inceputul proiectului si pana acum! |
Re: BMW E36 Compact M3 RedZoneTuning
7 Attachment(s)
Restul e deja istorie...:lol:
|
super shmechera masinuta... Felicitari a iesit bomba pe roti!:D
cat despre motor...ala nu`i motor...e o adevarata uzina! FAIIINNNN :D |
Frumoasa masina si lucrare de calitate.
Ai stricato foarte mult cu farurile alea vopsite pe dinauntru , si ca ai facut o in 2 culori. In rest foarte reusita. |
89 Attachment(s)
citeva poze si de las mine cu masina in service
|
Frumoasa masina , felicitari baieti .
Din cate am inteles de la Narcis , ati lucrat la foc automat ca sa ajunga masina la 4tuning days . :) |
Quote:
A fost alegerea mea sa o fac in 2 culori pt ca asa cum am mai spus este si masina de prezentare si promovare a magazinului! Quote:
Asa este...s-a lucrat de dimineata si pana noaptea tarziu de luni pana sambata 2 saptamani, dar a meritat:lol:! Quote:
Daca nu ma insel ultimele imagini sunt din seara de joi, inainte de a pleca spre Bucuresti, la 4TuningDays...parca nu-mi vine sa cred ca am reusit s-o terminam la timp!! |
3 Attachment(s)
Completez si eu galeria foto a masinii cu cateva poze.
Poate cand ajung in P.Neamt ... ii fac o sedinta foto ( asta daca nu imi moare camera pana atunci ) . |
Chiar asa tare s-a indoiat cupola?:oops:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
New rims...
Am renuntat la jantele Brock pe 16'(care au rulat max. 200 km pe masina) si am pus unele noi pe 17' care sper sa-mi ofere mai multa aderenta! Cu ocazia asta a mai fost coborata si suspensia atat cat sa nu rup spoilerul fata in gropile aparute prin oras! |
frumos .. frumos !
|
Intradevar frumos!!!....cu bani poti face orice...
|
ce suspensie ai?
|
Suspensie sport reglabila V-Maxx :) .
|
Masina este de vanzare la pretul de 7500 euro, pret in care intra si motorul original de 1,6i!
|
Pretul nu este negociabil...
|
Ce motor are acum pe ea?
|
Quote:
|
sa vandut cumva k vazusem una EXACT la fel prin costisa cu nr de B XX CYA parca
|
E alta masina cea cu nr de CT...culorile difera insa destul de mult!
|
ma poate la nr am gresit desi sunt sigur k am vazut nr de bucuresti dar la vopsea era la fel ma jur de asta am si zis daca ai dato , poate a facut o copie dupa a ta ala , ia placut la buc cand ai fost la tuning days, ie foarte plauzibila treaba , oricum felicitari pentru ce ai facut masinii si poate da domnu ,aici facem o cruce mare si zicem doamne ajuta, poate termini si pisica coupe vara asta , felicitari inca o data
|
mai narcis ai si tu in sfarsit masina si o vinzi????!!!!!!hai sa punem un turbo sai mai dea 150hp.......ce zici??
|
Quote:
|
macar un 450 hp
|
15 Attachment(s)
Nu am dorit sa fie un ''proiect secret'', insa am vrut sa lucram in liniste si sa ne pregatim asa cum trebuie pt KOE Cluj...
Ca sa nu mai lungesc vorba, echipa ''Tricolorului Reloaded'' Compact M3 avandu-l ca pilot pe Filip a ajuns la Cluj unde ne-am instalat cu toate cele(inclusiv un cort care sa ne apere de soare sau ploaie)! asadar se pot face multe lucruri cu vorbe putine...asta daca se vrea! Eu personal multumesc tuturor celor care m-au sprijinit si incurajat in realizarea acestui proiect...o sa-i enumar intr-o ordine aleatorie: Autocustom by Alin, Kosty si al lui Mercedes care a carat Compactul cu multe peripetii, Robert alias Ghici si Ciprian, By Bogdan T.C. din cauza caruia avem aproape toata masina plina de stickere, C&C Ichimar (cei ce foliaza masini si geamuri de langa parcul Zoo) care a colorat Compactul tricolor, Sestri Caffe si nu in ultimul rand Pensiunea Balad'or care a facut posibil sa avem in echipa un cameraman profi... si cateva imagini de pe drum si de la fata locului!! Va asteptam la Cluj pentru, sper, a va bucura de evolutia noastra!! |
10 Attachment(s)
Usor, usor se aglomereaza padocul KOE Cluj...
|
FAPTE NU VORBE ... Exact asta ati facut voi, felicitari si bafta la KOE!!!
|
cei de acasa va tin pumii, bafta multa si felicitari deocamdata pt participare
|
11 Attachment(s)
Quote:
Au inceput antrenamentele libere.... |
Succes FILIP!
Vrem sa vedem AE86-le bavarez cat mai sus! |
Multumim comunitatii 4Tuning Neamt, care a fost alaturi de noi la Cluj...:sad:
Eu personal sunt multumit de ceea ce am reusit sa facem la Cluj, avand in vedere ca pt Filip a fost prima participare cu aceasta masina si imi asum o mare parte din vina pt ca am ratat calificarile! Pur si simplu nu am stiut ca intram direct in calificari...poate data viitoare! Speram sa avem timp sa pregatim masina pentru urmatoarele etape din campionatul nostru, insa timpul e scurt si noi putini! |
Felicitari pentru prezenta la KOE !! Mult succes in continuare cu proiectele :D :bunch:
|
Avand in vedere numarul pilotilor de la noi c calificati eu zic ca nu ati fost singurii cu ghinion!
Acum este si o masina pe masura pentru FLP, el mana are asa ca speram ca va urma un parcurs bun in campionatul intern! Asteptam cu interes urmatoarele etape de la noi si de ce nu poate si urmatoarea etapa KOE in UNgaria! Bafta si respect pentru ce faceti! La mai mare! |
Quote:
Masina nu este 100% pregatita pentru circuit...speram ca la Suceava, la etapa nationala, masina sa fie intr-o faza avansata de finalizare! Avem de lucru la suspensie, evacuare, roll cage, elemente de caroserie din fibra si multe altele...totul depinde de Filip, ByAlin si Costi! Insa mai sunt si alte probleme la service, lucrari care sunt intarziate din cauza participarii la KOE, etc...sper sa mai gasim cativa sponsori cu dare de mana ca sa ne mai usureze viata!:-) |
Din pacate motorul a avut foarte mult de suferit in urma evenimentului de la Cluj si va fi dat jos de pe masina si inlocuit cu cel de 1,6 momentan...sper sa mai putem reface motorul de M! Multumesc lui Costi si Alin pentru ajutorul acordat si in special lui Filip, care a hotarat ca e mai bine sa fie pe cont propriu si sa-si bata joc de munca atator oameni...
|
Pacat ca s-a terminat asa si pentru voi si pentru masina...
|
Pacat de masina ,ca nu a tinut prea mult....In viitor o sa fie tot de drift?
|
Quote:
|
Quote:
fa`ti masina si concureaza tu pe ea... eu unu n`as fi dat in o mie de ani masina pe mana altuia! dupa ce o repari scoate`o in poligon...antreneaza`te si o sa fie mult mai bine! SUCCES! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning