Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova - 28.08.2004 (https://forum.4tuning.ro/49-craiova-28-08-2004.html)
-   -   TAXA PARTICIPARE CURSA SI TAXA INTRARE (https://forum.4tuning.ro/49-craiova-28-08-2004/1774-taxa-participare-cursa-taxa-intrare.html)

Mondeo 24-08-04 13:53

TAXA PARTICIPARE CURSA SI TAXA INTRARE

S-a stabilit taxa de 100k lei pentru cei care se dau la curse shi 50k lei :?: :?: pentru cei care ingroasha randurile(restul)

WSM SI CIOARA AU STABILT TAXA ...mai vb

ZoliaT 24-08-04 17:24

haideti sa lamurim exact cum stau lucrurile

Pentru participantii din Bucuresti taxa de inscriere este 0
Pentru cei din Bucuresti formularele de inscriere se pot procura de la Florian la nr de telefon 0721731111

Taxa de inscriere pentru cei din Craiova este de 100 de mii de masina

Taxa pentru spectatori deocamdata este stabilita la 50 de mii de persoana, dar nu este 100% sigur inca

Nu mai faceti comentarii aiurea. Spuneti numai ceva legat de acest aspect

200SX 24-08-04 17:30

intelesesem din posturile de pe la inceput ca pt spectatori nu are cum sa se perceapa taxa de intrare pentru ca locul nu ar fi foarte bine (sau chiar deloc) ingradit, adica o sa sara multi gardu daca se pune taxa.
asta am inteles eu. oricum pe mine nu ma afecteaza

BoSsuL3TZ 24-08-04 18:36

dar pana la urma unde se va tzine?.. pe pista veche, cea pe care s-a tzinut pe 29?.. sau pe alta? :roll:

Gabi 24-08-04 18:50

Eu stiu ca pe pista principala a aeroportului si cred ca 100 % acolo se va tine, pentru ca cea veche este oribila, d.p.d.v. al asfaltului si cailor de acces.

Varianta cu zona neingradita a fost spusa de mine, pentru ca la momentul respectiv nu stiam unde se tine. Imi cer scuze pentru neintelegerea provocata!

PS: taxa pentru spectatori este \"mare\", si din aceste motiv, cei care vin sa caste ochii, nu vor plati aceasta taxa => multi spectatori lipsa.

Mondeo 25-08-04 15:26

referitor la taxa de intrare stabilita de comun acord cu organizatorii din 4tuning aceasta ramane acceashi, pana la noi informatii oficiale,
ata ete :D

taxa de intrare revine dupa cum stiti 4tuning-ului, cei din craiova nu au nici o vina (cioara & co) 50k=un pachet de tigari =o bere
parerea mea ca nu este mare lucru

respekt :!: :!:

ZOLIAT: as dori sa imi spui si mie de unde ai pus tu mana pe informatiile astea de zici ca sunt oficiale. lumea mai citeste pe aici si poate te si crede. de ce nu te prezinti si tu sa stim cine vorbeste ? poate ca au spus-o si altii deja dar o repet si eu . 4tuning nu a primit nici un ban niciodata de la vre-o cursa de masini. ar fi bine sa ma intrebi o data pe cel care ti-a dat aceste zvonuri si sa revii cu lamuriri asupra afirmatiei tale

Gabi 25-08-04 15:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mondeo\"
referitor la taxa de intrare stabilita de comun acord cu organizatorii din 4tuning aceasta ramane acceashi, pana la noi informatii oficiale,
ata ete :D

taxa de intrare revine dupa cum stiti 4tuning-ului, cei din craiova nu au nici o vina (cioara & co) 50k=un pachet de tigari =o bere
parerea mea ca nu este mare lucru

respekt :!: :!:

Ce bani revin Claudiule site-ului ? Care \"organizatori din 4tuning\" au fost de acord cu asta?

Dupa cum stim, taxa de intrare revine site-ului? Gaseste-mi pe topicul unei curse care s-a desfasurat in trecut unde s-a scris ca taxa de intrare sau alta taxa a revenit site-ului!

4TUNING.RO NU A LUAT NICIODATA BANI!

zip 25-08-04 16:01

pana acum nici un ban nu a revenit site-ului 4tuning din curse...site-ul este total non-profit....
SA FIE CLAR !!!

RoSonic 25-08-04 16:01

4tuningul ia banii???? NU CRED!!!!!! Poate vroiai sa zici LEGAL RACING!!!

Hooliganu` 25-08-04 19:57

Bai ...am si eu o opinie de exprimat...Cine tine cont de ea bine , cine nu iarasi bine...Eu zic ca astia care vin din Bucuresti (concurentii) sa plateasca , in cel mai rau caz 50 000 de caciula si spectatorii nimic. Asta datorita: 1. O sa vina multi din Bucuresti si o sa se plateasca benzina, cazarea unii, discoteca sau unde se mai merge, macare, bautura... 2. Dupa ce ca o sa vina cati o sa vina de la 200 si ceva de km departare sa mai si platesti sa vezi sau sa te tragi(50 000 sau 100 000 nu-s mult, dar se aduna la Bucuresteni--si ma refer la aia care n-au cine stie ce posibilitati ca nu vin numai Bashtani...). 3. Craiovenii sau aia din apropiere ar trebui sa pleateasca pt ca ei nu platesc transport sau ce platesc Bucurestenii... 4. S-ar putea face asta si ca sa vina mai multi...desi nu stiu cati, dar poate incurajeaza lumea ca sa iasa mai frumos... ASTA ESTE PAREREA MEA!!!REPET... Eu am propus, acum de voi depinde restul... Oricum o sa fie marfa :twisted:

SpeedeR 25-08-04 20:01

100 e prea putin... parerea mea...cea mai mik taxa din cate stiu a fost de 200 .... oare inchiriatul aeroportului e gratis?!
zik k taxa pt participanti sa fie makar de 200 mii... iar pt cei din provincie ( peste 200 km) sa fie gratis.... k doar benzina nu curge la robinet...

parerea mea...

EvLSant0S 25-08-04 20:32

parerea mea : lasati-o asa cum e .... ca e bine ... :!:

RoSonic 25-08-04 20:38

Mah... mi se pare aiurea sa faci faza ca bucurestenii sa nu plateasca intratul ca specator.... E normal ca daca si cei de acolo platesc 50k sa se uite, sa plateasca si cei care vin din alta parte.... ca doar nu sta cineva la intrare sa verifice buletinele sa vada care de unde este..... si ce scandal ar iesi acolo... ->\"ca aia de ce nu platesc\"... (si sa nu zici ca o sa inteleaga... ca nu e asa...)
Crezi ca s-ar simti lipsa cuiva care nu mai vine de la Buc..pt ca tre sa dea 50k??... no chance... spectatori se gasesc....cu participantii e mai greu!

si la partea cu participantii, e bine ca se face asa, pentru a stimula oamenii cu masini sa se bage....

BoSsuL3TZ 25-08-04 21:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
parerea mea : lasati-o asa cum e .... ca e bine ... :!:

cecilia 25-08-04 21:59

mai noi ne-am dus la baneasa shi am dat 150k parca..... shi nu am stat la gard. am platit shi am intrat. shi e aceiashi faza shi acum pt bucureshteni

Gabi 25-08-04 23:12

Re:

Deci... sa lamurim cateva chestii...

1) 4tuning.ro nu a luat si nici nu va lua nici un ban.

2) Taxa de inscriere va merge la: ambulanta, descarcerare, politie, jandarmi, chirie aeroport. Sincer... mie mi se pare cam mica taxa si nu stiu daca o sa ajunga pentru toate astea. In fine, cine-a hotarat stie mai bine.

3) Taxa pentru participanti, din cate mi s-a spus mie, va merge \"la cei care-au facut publicitate, sa-si recupereze si ei banii de benzina, de alea, alea\", nicidecum la \"organizatorii din site\". Claudiu, as vrea sa-mi spui si mie (si nu numai) cu cine, din site, ai vorbit tu despre taxa asta.
Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT\"
Pentru participantii din Bucuresti taxa de inscriere este 0.
Pentru cei din Bucuresti formularele de inscriere se pot procura de la Florian la nr de telefon 0721731111

4) Este specificat clar ca cei din Bucuresti nu vor plati taxa de inscriere, din aceleasi motive pe care Hooliganu` le-a specificat mai sus.

5) Pentru eventualii amatori de afirmatii de genu' \"organizatorii din 4tuning au hotarat...\"... Va rog! ABTINETI-VA!

g-spott 25-08-04 23:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"

Din cate am inteles, Clubul Sportiv Legal Racing este o organizatie non-profit... Asa ca nu cred ca lor le iese vreun chir .... Cred ca ar fi amendati daca ar face asa ceva.

Al3xius 25-08-04 23:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"g-spott\"
Quote:

Din care am inteles, Clubul Sportiv Legal Racing este o organizatie non-profit... Asa ca nu cred ca lor le iese vreun chir .... Cred ca ar fi amendati daca ar face asa ceva.

ca si 4tuning-ul ca si NSL-ul ... :evil: :evil: :evil:

bobbyadr 25-08-04 23:24

nu prea cred,sincer ca vor fi multi care sa vrea sa dea 50.000 sa stea sa priveasca,daca au ce....
si sunt de parere ca din cei ce vor venii si vor da banii la intrare multi nu vor mai revenii cu alte ocazii :wink:

DAR ASTA E PAREREA MEA SI NU TREBUIE SA FIE CHIAR ASA :wink:

Al3xius 25-08-04 23:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
3) Taxa pentru participanti, din cate mi s-a spus mie, va merge \"la cei care-au facut publicitate, sa-si recupereze si ei banii de benzina, de alea, alea\", nicidecum la \"organizatorii din site\".[/b]

..pai si cine stie care cum a facut reclama ? ....cine va da banii ...vezi e cu chestie si aci ...ca acum or sa apara o gramada : domne si eu am facut si am dres dati-mi banii ! :roll:

BoSsuL3TZ 25-08-04 23:32

:!: ma eu nu sunt de acord cu banii participantzilor sa se dea la cei care au ajutat la publicitate.. pana la urma nu i-a obligat nimeni.. au vrut doar sa ajute..si atunci nu vaz care ar fi problema.. ar fi placut doar sa se tzina cont de acest aspect.. si macar la acele persoane care s-au ocupat sa nu se perceapa taxa de intrare.. si in caz de participare, tot la fel.. multzi nu sunt.. ca sa zicetzi ca pierdetzi multzi bani..

dar totusi ar fi bine ca cineva din LR sau NSL sa vina si sa ne lumineze..de ce oare tre sa se imparta banii la cei care au ajutat pentru publicitate?.. de ce nu opritzi voi banii?(NSL si LR).. sunt convins ca vor iesi multe discutzii pe aceasta tema.. care nu-si au rostu.. pana acu toate au fost buna.. totzi ne bucuram ca vine etapa la craiova... si acu ne improscam cu noroi???? e posibil ma?? deja acest subiect a inceput sa ma dezguste.. toate cele bune si in rest :peace:

In legatura cu taxa pentru cei care vin.. este complicata treaba.. pentru ca nu s-a jtiut de aceasta taxa.. dar ramane de vazut. ;) sa speram ca vom avea vreme buuna :x :wink:

Gabi 25-08-04 23:36

Al3xius: tu vrei vreun ban ? Eu i-am spus si lu' Florica, ca din partea noastra nimeni nu a cerut si nici nu cere bani (imi place sa cred asta :roll:).

Cat despre vorbit, eu o sa vorbesc cu ei sambata dimineata. Pana la ora cand va veni lumea, sper sa se schimbe niste chestii...

Al3xius 25-08-04 23:40

Re:

Quote:

Al3xius: tu vrei vreun ban ? Eu i-am spus si lu' Florica, ca din partea noastra nimeni nu a cerut si nici nu cere bani (imi place sa cred asta :roll:).

Cat despre vorbit, eu o sa vorbesc cu ei sambata dimineata. Pana la ora cand va veni lumea, sper sa se schimbe niste chestii...

Pai crezi ca eu pentru bani am ajutat cum am putut la publicitate ? ...neah NO WAY!! ...eu zic ca cel mai bine e sa ia banii organizatorii si cu asta basta...iar pentru noi ...e buna ideea lui BoSsuL3TZ :wink: ! ...oricum eu nu vreau nimic de la nimeni ! poate doar o tura cu V12-le :lol:

Lao 25-08-04 23:42

Acum nu ca sunt eu Gigi-contra,dar de unde stiu eu ca banii aia se duc unde trebuie,adik la Salvare,Politie,Aeroport etc ?

In alta ordine de idei,la inceput s-a spus ca banii stransi se vor da pt. premii,ca Legal RAcing nu vrea nici un ban pt. ca e prima oara cand vin la Craiova si vor sa testeze \"piata\".Vad ca nu se mai vorbeste nimik de asta,dar bani tot se strang.

Scuzati-mi neincrederea,dar chiar nu am chef ca dupa cursele astea sa aud ca X,Y, sau Z si-a cumparat ultimul model de toba sau neoane de pus sub cur la masina,pe banii unora care poate au furat din buzunarele parintilor pe shustake,tremurand in izmene.

O ultima idee:
Rugati-va sa nu ploua,ca nu se strang bani nici pt. o masa de 10 persoane la restaurant.

BoSsuL3TZ 25-08-04 23:47

ca idee.. cred ca daca s-ar micsora taxa de intrare la spectatori (20 mii lei) ar fi mai multa lume fericita..

Si chiar daca ma repet (Gabi sper sa nu-mi stergi postu ) NU DATZI BANI LA NIMENI.. cel mai bine este sa-i opritzi voi(organizatori pentru cadoaie.. premii).. si poate mai bine sa-i datzi baietzilor care mereu se streseaza sa faca poze.. sa modifice filme.. sa le puna pe site.. care si ei au mai multe cheltuieli.. etc..;)

Gabi 25-08-04 23:51

Am uitat!
Florica mi-a spus ca vor fi bilete, bilete in regula, nu nasoleli.

O sa vorbesc cu ei si sper sa-i conving sa faca taxa pentru spectatori 20-30 mii.

g-spott 25-08-04 23:55

Cam asa ar fi cel mai bine

BoSsuL3TZ 25-08-04 23:56

20 ar fi ideal..

RoSonic 25-08-04 23:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lao\"

In alta ordine de idei,la inceput s-a spus ca banii stransi se vor da pt. premii,ca Legal RAcing nu vrea nici un ban pt. ca e prima oara cand vin la Craiova si vor sa testeze \"piata\".Vad ca nu se mai vorbeste nimik de asta,dar bani tot se strang.

Scuzati-mi neincrederea,dar chiar nu am chef ca dupa cursele astea sa aud ca X,Y, sau Z si-a cumparat ultimul model de toba sau neoane de pus sub cur la masina,pe banii unora care poate au furat din buzunarele parintilor pe shustake,tremurand in izmene.

Romanul tot roman ramane... ca deh i s-a imprimat pe ADN comunismul... totul la gramada.... nu e nimeni obligat sa vina sa dea banii aia (ca ai zis-o de parca ar fi instigati aia cu izmene sa fure de la parinti) nu dai banu nu pui botu.... ce draq....
Da organizeaza si tu asa ceva.... si scoate-ti si tu bani...

Eu cred ca astia care va atacati asa de mult de taxa.. sunteti genul de oameni care nu se duc la mare ca e taxa de pod (50k).... nu se duc in Mamaia ca e taxa de intrare in statiune..... nu se duc la buda ca e taxa(10k)..... si tot asa.... taxe care chiar nu ar trebui...

ah... si inca ceva.... cine tot imprastie zvonurile pe la voi pacolo....???

Gabi 25-08-04 23:59

RoSonic: nu stiu cine imparte zvonurile, ca n-am reusit sa dau de Cioara. Am inteles ca ar fi pe la Cluj, dar asta nu e un impediment sa nu sune...

g-spott 25-08-04 23:59

misto raspuns ... good point

BoSsuL3TZ 26-08-04 00:16

eu nu mai cred nimik pana nu vad un raspuns clar de la organizatori.. !

Lao 26-08-04 00:18

Re:

Quote:

nu dai banu nu pui botu.... ce draq....

Scuza-ma ca nu sunt fraier sa pun botu' la toate taxele aberante pe care le cere oricine. Eu nu zic sa nu fie taxe,dar 50 de mii de spectator mi se pare destul de mult si la o adica un spectator poate sa \"intre\" oricum,ca nu e imprejmuit locul.

Ah,alta idee (cuvant urat) e asta cu provincia care sa nu plateasca. Pai eu cand am fost la Buc. nu m-a intrebat nimeni daca sunt din provincie,mi-au luat banii si gata.De unde pana unde ideea asta,sa nu se ia bani provinciei?!

Gabi 26-08-04 00:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lao\"
Eu nu zic sa nu fie taxe,dar 50 de mii de spectator mi se pare destul de mult si la o adica un spectator poate sa \"intre\" oricum,ca nu e imprejmuit locul.

Pista aeroportului nu e imprejmuita? Lao, se tine in interiorul aeroportului, nu pe pista aia varza, pe care se faceau ilegalele!

Lao 26-08-04 00:27

Re:

Quote:

Pista aeroportului nu e imprejmuita? Lao, se tine in interiorul aeroportului, nu pe pista aia varza, pe care se faceau ilegalele!

De pe pista aia varza se poate intra usor pe pista principala.E ditamai pamantul.

Gabi 26-08-04 00:28

Lao: nu cred ca baietii de la Bucuresti nu s-au gandit la asta. Cred ca o sa se inchida cumva.

BogdanCMS 26-08-04 00:57

Cand o sa inteleaga lumea ca nimic nu e gratuit pe lumea asta...s-a stabilit 100k pt participanti si 50k pt spectatori si tot se face gura...pai ziceti mersi ca n-au bagat 500k pt concurenti si 150k pt spectatori, atunci ce mai ziceati? 50k pt spectatori mi se pare EXTREM de putin(o sticla de cola la 2L, dati-o-n colo de treaba, sau o bere obosita la terasa) si e normal sa se taxeze TOTI spectatorii, indiferent de origine...si pt participanti mi se pare putin 100k, avand in vedere ca se organizeaza unde se organizeaza...la fel e normal este ca si cei veniti de la 300km sau mai mult sa nu plateasca taxa, SAU eventual taxa redusa, de 50k(o idee), avand in vedere cheltuielile cu deplasarea si efortul indurat atata drum pt 1 liniutza-2...Si cine spune ca banii ii ia 4tuning sau cineva de aici, e paralel total cu fenomenul...Asha ca toate discutiile legate de \"mai bine 20, mai bine nimic\" mi se par inutile, de indata ce S-A HOTARAT asta...

Mondeo 26-08-04 01:05

bah atzi inebunit cu atatea posturi referitoare la taxa de intrare: lasatzio ca surpriza :D
pe cei care scriu pe 4tuning kiar ne deranjeaza 50k? ...mie greu sa cred
nu va mai faceti griji va veni lumea

Gabi 26-08-04 01:09

Claudiu: din partea mea, sa fie si 200k, ca tot vin, dar lamureste-ma si pe mine - CINE TI-A ZIS CA BANII DE LA SPECTATORI VIN LA 4TUNING?

Mondeo 26-08-04 08:19

Legal racing-ul mah, scz pt greseala facuta

ideea era ca nu cei din craiova tzin neaparat de taxa, dar ganditziva ca sunt shi keltuieli (un jandarm = 1 milion shi probabil nu vor fi putini ), salvare, kirie ...

All times are GMT +2. The time now is 17:58.

- Copyright 2026 4Tuning