![]() |
Cum se pronunta "4tuning" ?
Eu ii spun "fortuning".
|
Re: Cum se pronunta "4tuning" ?
for/fourtiuning
am auzit la emisiunea "la limita" ca se zicea patru tiuning day .. e corect? :rolleyes2 |
doamne ce intrebare.....'fortiuning'.....adik e logic....cum sa zici 'patru tiuning'??? nu are sens.....in schimb 4 (four) se pronunta in engleza la fel k for (pentru).....si are sens...
|
FOR ! :) rulz ! :lol:
|
tu nu aveai ce face aseara aline ? :)
|
Eu zic si asa si asa :) si ambele variante mi se par la fel de corecte.
|
ambele sunt corecte ...adevarat dar eu ma pronunt fortuning
|
fortuning clar
eu cand aud cuvantul 'tuning' automat ma gandesc la engleza...si nu vad de ce am pronunta juma` de cuvant in romana juma` in engleza. |
pana acum nu a zis nimeni patru oricum toata lumea zice for asta se shtia
|
Am zis eu daca te uiti mai bine... ca le folosesc pe ambele.. dar nu aveam cum sa votez...
Quote:
|
:sad: eu vroiam sa-i explic la cineva despre pagina si am folosit patru si....respectivu a inceput sa rada de me!
|
for/fourtuning, nici nu imi place cum se aude "patrutuning"
|
fortuning clar
|
Lol. SUnt singurul care am votat 4tuning....adik patru tuning :D
|
Eu zic ca ambele desi am votat "fortuning" .
|
Eu zic ca ar fi corect "fortiuning", dar la urma urmei Gratzian si cu Zoliat ne pot spune la ce s-au gandit cand au inregistrat domeniul..la fortiuning sau la patrutiuning :D
|
for tuning as is...in traducere libera " pentru tuning" :D
|
For T"i"uning. Ar fi culmea sa zici patrutuning. asta-i si ideea folosirii prescurtarilor a'la'america (sau en .. cum vreti). Citirea in ro ar fi penibila.. e utila doar daca ii dai cuiva adresa si tre sa zici 4...
Atunci cum se pronumta 2fast4U??? :lol: - doi fast patru u :lol: |
Quote:
|
LDPM...loool...atsa e chiar tare...
|
4tuning.. :D
FourTuning... |
De cand am descoperit situ asta prin 2004, primul lucru la care m-am gandit a fost: Hmmm... fortuning, ia uite ca se misca si ceva in sensul asta pe la noi pan tara..."
patrutuning suna oribil, dar nu condamn pe nimeni care foloseste varianta asta |
SI Gratian a facut aceeasi greseala, si revistei si siteului la fel i-a spus patru tuning ro si suna urat rau, cel mai corect si frumos suna fortuning si nu four pentru ca nu are nici o logica patru tuning, for tuning = pentru tuning
|
:poke: eu pronunt "dabaliudabaliudabaliudotfortuningdatro" ma duc sa fac un actipild.... vreti si voi? :yikes:
|
Quote:
|
De cand stiu site-ul eu ii zic "for tuning", adica pt mine e un site fo tuning,nu?
|
eu zic .. si asa mi se pare logic ... fortuning ... ;)
|
Quote:
|
Deci cum merge patru tuning? In ce limbaj, inteleg sa fi fost 69 ca atunci mergea si in romana,dar patru tuning ce inseamna? Ah, am uitat ca in romania se poate sa nu insemne nimic!
|
Nu stiu...ar trebui pus de acord sa se foloseasca doar 4tuning(fortuning)...si sa se explice lumii.
mie mi se pare urat din cale sa aud 'patrutuning'....si cand mai aud si 'tiuning':) |
eu zic fortuning ! e cel mai corect dupa mine
|
patrutuning zic cand sunt beat.. don`t ask why ..
idunno.. |
patru tuning? looooooooooooooool e prima data de cand intru aicea si ma gandesc ca ma.... da chiar, daca esti pruteanu poti sa zici si patru :lol: deci chiar nu m-am gandit nici odata la altceva in afara de fortuning ...... adica ce logica? ce idee ar fi la patru tuing? patru de la ce? de la cine? de ce? nici vorba fratica e for tuing toata ziua(si mai e si solstitiu de vara :lol: )!!
.............. patru tuning ... LoL!!! =)) |
eu ii zic fortuning, dar cand vorbesc cu unii care n-au nici o legatura cu asta ii spun patrutuning....
|
fortuning am votat..suna mai misto decat patrutuning..
|
for tuning clar ! suna aiurea patru tuning ......
|
fortuning ....clar ..patrutuning suna nasol ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:50. |
- Copyright 2026 4Tuning