![]() |
skyline in bucuresti
...da in bucuresti a aparut un skyline cu numar de germania shi a fost vazut in parcare la CARREFOUR ORHIDEA ...h3h3h3 reclama.....belea masina :D
|
Bine ai venit pe forum ...dar fii si tu mai atent...apesi \"post new reply\" ...nu faci cate un subiect de fiecare data cand vrei sa scrii ceva pe forum ! dar asta e ...din greseli se invata ! :wink:
|
nr is de anglia nu is de germania...
|
ms...nu stiam asta :D oricum multam
|
bai bajete.... cu tot respektu` dar cred ca-l vedeam si noi... poate vorbesti de toyota supra .. cu nr de Germania... nu? skyline-u e ala din cta cu nr de irlanda or whateva`.... ia zi ce culoare era?
|
Santos chill man nu-l lua asa tare ca e si el \"boboc\" ! :wink: :lol: :lol:
|
crezi ca nu recunosc un skyline ce draq...a si era argintie si numaru era de germania(stiu cum arata un numar de germania) ...da ala a inmatriculat masina in germania ca sa nu aiba probleme cu \"garcea\" :D
|
skyline, neskyline ....cre`ca e misto ! :wink:
|
ashtept poze... sau evetual alte confirmari! 8)
|
@very_fast Pune mana pe un aparat foto sau o camera digitala , orice atata timp cat face poze sau filmeaza si fii pe faza , poate o sa-l prinzi
:) |
Re:
Quote:
|
ce model era ?? R34 ???
|
VREM POZE !!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
lasa ca io am vazut pe racovita supra aia neagra cu nr de germ si am urlat(la propriu) la semafor
|
baitu cu Supra tocmai ne spunea aseara ca nu exista nici un skyline inmatriculat in germania.
Si zicea ca stie din surse foare sigure. |
rabdare ca o sa aveti si poze adevarate pana atunci uitati ce poza va dau [img][/img]
|
sry...nu stiu cum sa pun imagine :):):):):):):):) COObra spunemi si mie cum sa pun imagine ca vezi tu io sunt \"boboc\":):):):):):):):)
|
1 Attachment(s)
uitati ce poze am io deocamdata
|
Asha shi??? Care`i shparla cu poza asta???
|
bai nene ... asa... si noi tre` sa credem ca asta-i in buc ow what? hai ma lasati-o moale
|
asta zic si io...lasati-o mai moale
|
nu... eu cu tine vorbeam.... unde ai avzut ma mancatiash sufletu` tau
skyline... nu-s in germania si sunt aici... baga poze si mai vorbim.. desi o sa ma kak pe mine daca-mi aratzi poze cu vreo supra neagra cu nr de germania :) |
nu o sa faci kk pe tine ca nu e supra si nu e nici neagra....io unu zic sa o lasi balta cu asta ca io unu mam cam plictisit...
|
very_fast... Poze TATA nu vorbe ok?
8) |
ok
|
hai sa te invatz ceva.... supra a aparut acum 5 zile in buc... toata lumea .. o vazuse ... asta cum p masii nu a vazut-o nimeni decat tu? :roll:
|
zi makar ce sky era... R32 , 33 sau 34?
|
santos... nu cred k shtie!!! :lol:
|
sincer sa fiu nici io nu as fi stiut ca nu ma pricep la skilineuri dar faceam pe dreku in patru si aduceam ceva detalii
dar asa.....hmmmm |
Parerea mea e ca discutia asta trebuia sa aiba loc la topicul Skyline in RO.
|
si daca nu e skailain
si omu o fi vazut vrun trabant tunarit, modificat, la volan un baiat? |
Re: skyline in bucuresti
Quote:
|
Re:
Quote:
|
un pic offtopic : very_fast vezi ca avataru ala e deja luat de COYOTU :P :P
|
skyline exista in germania mult si bine, da ala habar n-are
cauta pe mobile.de vezi dc mai e - r34, 600cp, vreo 45ooo de eur |
daca ai citi ce scrie la \"Beschreibung\", ai observa ca acele skyline-uri NU sunt inmatriculate in jermania iar majoritatea nici macar nu se afla acolo, ci in Japonia, State, Australia, etc
|
pa mobile.de pot sa pun si eu anunt ca vand rulmenti romanesti dar asta nu inseamna ca aia importa asa ceva din romania
uite akimoto e cu temele facute :D |
asa e ...cu mobile.de e mare vrajeala ... :evil: :evil:
|
hai ma nu ne mai amenintzi cu poze cu skyline in bucuresti .... prosti suntem noi ca-l bagam in seama
|
pai la locatie zicea Hamburg si din ce am inteles eu p-acolo era inmatriculat
poate ziceti si de gramada de supre ca-s tot asa... si dc nici asa nu ma credeti va aduc OPTION ci sky negru de 600 cp prezentat, GERMANIA, ca sa vedeti ca mi-am facut si io temele... :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning