![]() |
Desenele mele - vacaroz
4 Attachment(s)
Hai sa pun si eu cateva din desenele mele... sa incepem cu inceputul.
Cum fac un desen :D scuzati claritatea pozelor... telefonul e demult trecut de limita morala de folosire. A 3-a nu a iesit bine deloc... dar sa se vada procesul. Din pacate nu am pozat tot desenul, este terminat. este vorba de un cersetor care canta la vioara...o sa incerc sa fac rost de un aparat bun |
Re: VaCaRoZ desene si... detoate
ai talent....felicitari....dar invata sa scrii corect.... se scrie "de toate" nu detoate
bafta |
din cate se vede esti la arte, sau ai fost.
foarte faine! asteptam mai multe |
bmw'ul imi place..:pincearca sa incadrezi elipsele in patrate,poate ies mai bine.
|
7 Attachment(s)
Un model de tattoo si cainele unui prieten...
denees, nu am facut arte Ah, si un alt desen, nu urmaream pozitionarea perfecta, ci sa scot in evidenta un contrast mai puternic. Nota moderator: Postari unite si ceva corectari minore. masinutele nu sunt punctul meu fore... Quote:
app, my work Nota moderator: Postari unite. |
roata,mai pe romaneste:))
super pictura |
Ti-am mai zis, desenezi frumos :D
Adevarat, te pricepi mai mult la personaje decat la masini, dar asta nu inseamna ca nu sunt bune. Mie Koenigsegg-ul imi place. :) |
1 Attachment(s)
Kenzor, stii tu ceva numai ca nu te'ai exprimat corect. roata este roata; elipsa se spune la un 'cerc' sau un 'oval', in limbajul tehnic.
Am facut un mic tutorial despre constructia ei. |
2 Attachment(s)
Quote:
un alt desen incepand de la prima linie care am trasato. este vorba de portretul unei cunostinte. sper sa nu se supere.... si o poza aleatorie |
1 Attachment(s)
Quote:
|
lasa tu geometria descriptiva ca asta nu o face oricine..........
|
daca vrei sa faci treba buna tre sa stii cate un pic din toate;) daca nu ...te chinui mult si degeaba....uita-te la "supa-la-plic" si comparale cu ale tale sau altele si a-i sa-ti dai seama ca stiu ce zic....
|
dezvoltati subiectul, dar doar pe detaliile utilizate in mod frecvent, nu academice. ma intereseaza
|
acum luam totul la milimetru? am spus in mare..
la ore, cand ai "studiul formei", folosesti liniarul, compasul, echerul? totul merge dupa ochi. masori cu un creion si pe urma pui pe hartie. ce instrumente folosesti cand desenezi o masina? un creion, o radiera si o foaie. ce spui tu, spui bine, dar intra la alta categorie. |
1 Attachment(s)
Quote:
cand am vrut sa fac un portret.... sa`l pot numi asa m`am ajutat de linie si ce am gasit, desenam la milimetru si m`am jurat ca ala sa fie singurul. restul doar din ochi..... asta este protretul despre care va vorbeam, si l`am facut prin cl a 8`a.... acum ceva ani buni. si sincer si acum mi se pare cel mai bun desen al meu :D |
n'am cunostinte de desen sau altceva,eu i'am zis "roata" fiindca ,in desen este tot un cerc sau un oval.dar ma rog,este mai buna explicatia ta :p
succes vacaroz;d |
5 Attachment(s)
continuare
urmeaza fata din ultima poza |
Pacat ca parul din primul desen nu are volum. In rest fata ii expresiva, mie imi place.
|
5 Attachment(s)
Quote:
ceva piese la care am lucrat si eu... cu drag si spor :D jumatate din ele sau vandut (nu sunt creatiile mele) edit: cine are tutoriale cum se fac ochii si parul in special ca nu gasesc nicaieri. ms anticipat |
Re: Desenele mele - vacaroz
3 Attachment(s)
din pacate am uitat sa fac poza si la desenul terminat:D
|
o mica intrebare. cine a pus foita de argint la interioare? need help!!
|
2 Attachment(s)
......
|
cum pot pune un banner pe un blog? mai exac http://drawing-arena.blogspot.com/
multzam anticipat |
2 Attachment(s)
new..
|
Frumoase valoratiile din primul desen :)
|
asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1290560215 sau primul de pe prima pagina?
mai incerc si eu ceva nou. trebuie sa mai exersez la umbre si par:) mie genul asta i-mi place https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1272962800 |
6 Attachment(s)
new shit
|
cine doreste sa-i pun aur/argint pe masina toata luna ian gratis. eu doresc doar pozele pentru reclama
0727647217 |
3 Attachment(s)
se incadreaza?
|
cine ma poate ajuta si pe mine cu photoshop pls? vreau sa schimb backgroundul la o poza. ms anticipat
|
2 Attachment(s)
ceva nou
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning