16-12-09, 19:26
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Desenele mele - vacaroz
Hai sa pun si eu cateva din desenele mele... sa incepem cu inceputul.
Cum fac un desen scuzati claritatea pozelor... telefonul e demult trecut de limita morala de folosire.
A 3-a nu a iesit bine deloc... dar sa se vada procesul.
Din pacate nu am pozat tot desenul, este terminat. este vorba de un cersetor care canta la vioara...o sa incerc sa fac rost de un aparat bun
Last edited by Evoluzione; 21-12-09 at 13:52.
Reason: Titlu + double
|
|
|
16-12-09, 19:51
|
|
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [AirBrush] [4Rally]
|
Re: VaCaRoZ desene si... detoate
ai talent....felicitari....dar invata sa scrii corect.... se scrie "de toate" nu detoate
bafta
|
|
|
16-12-09, 19:58
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [VW] [AUDI]
|
din cate se vede esti la arte, sau ai fost.
foarte faine! asteptam mai multe
|
|
|
17-12-09, 12:43
|
|
Stage 5
|
bmw'ul imi place.. incearca sa incadrezi elipsele in patrate,poate ies mai bine.
|
|
|
17-12-09, 13:00
|
|
Stage 5
|
Un model de tattoo si cainele unui prieten...
denees, nu am facut arte
Ah, si un alt desen, nu urmaream pozitionarea perfecta, ci sa scot in evidenta un contrast mai puternic.
Nota moderator: Postari unite si ceva corectari minore.
masinutele nu sunt punctul meu fore...
Quote:
Originally Posted by kenzor
bmw'ul imi place.. incearca sa incadrezi elipsele in patrate,poate ies mai bine.
|
nu stiu ce sunt elipse... . oricum, la munca am mai invatat sa folosesc noi metode, de a pozitiona desenul sau anumite puncte.
app, my work
Nota moderator: Postari unite.
Last edited by Evoluzione; 17-12-09 at 13:29.
|
|
|
17-12-09, 13:01
|
|
Stage 5
|
roata,mai pe romaneste )
super pictura
|
|
|
17-12-09, 13:32
|
|
Saab Pilot
Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
|
Ti-am mai zis, desenezi frumos
Adevarat, te pricepi mai mult la personaje decat la masini, dar asta nu inseamna ca nu sunt bune. Mie Koenigsegg-ul imi place.
|
|
17-12-09, 15:21
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
Kenzor, stii tu ceva numai ca nu te'ai exprimat corect. roata este roata; elipsa se spune la un 'cerc' sau un 'oval', in limbajul tehnic.
Am facut un mic tutorial despre constructia ei.
|
|
|
17-12-09, 16:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by denees
Kenzor, stii tu ceva numai ca nu te'ai exprimat corect. roata este roata; elipsa se spune la un 'cerc' sau un 'oval', in limbajul tehnic.
|
foarte buna poza cu desenele. odata ce nu am facut o scoala in domeniu.... e clar ca am multe lipsuri
un alt desen incepand de la prima linie care am trasato. este vorba de portretul unei cunostinte. sper sa nu se supere.... si o poza aleatorie
|
|
|
17-12-09, 17:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
oare?.....chiar in trei parti egale ?....consulta un curs de geometrie descriptiva si o sa ajungi la alt rezultat....
|
|
|
17-12-09, 17:43
|
|
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [AirBrush] [4Rally]
|
lasa tu geometria descriptiva ca asta nu o face oricine..........
|
|
|
17-12-09, 18:00
|
|
Stage 5
|
daca vrei sa faci treba buna tre sa stii cate un pic din toate daca nu ...te chinui mult si degeaba....uita-te la "supa-la-plic" si comparale cu ale tale sau altele si a-i sa-ti dai seama ca stiu ce zic....
|
|
|
17-12-09, 18:06
|
|
Stage 5
|
dezvoltati subiectul, dar doar pe detaliile utilizate in mod frecvent, nu academice. ma intereseaza
|
|
|
17-12-09, 18:11
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
acum luam totul la milimetru? am spus in mare..
la ore, cand ai "studiul formei", folosesti liniarul, compasul, echerul? totul merge dupa ochi. masori cu un creion si pe urma pui pe hartie. ce instrumente folosesti cand desenezi o masina? un creion, o radiera si o foaie.
ce spui tu, spui bine, dar intra la alta categorie.
|
|
|
17-12-09, 18:17
|
|
Stage 5
|
Quote:
acum luam totul la milimetru? am spus in mare..
la ore, cand ai "studiul formei", folosesti liniarul, compasul, echerul? totul merge dupa ochi. masori cu un creion si pe urma pui pe hartie. ce instrumente folosesti cand desenezi o masina? un creion, o radiera si o foaie.
ce spui tu, spui bine, dar intra la alta categorie.
|
eu unul am o fobie sa nu folosesc, compas, linie si alte obiecte geometrice, in agfara de creion guma si atat
cand am vrut sa fac un portret.... sa`l pot numi asa m`am ajutat de linie si ce am gasit, desenam la milimetru si m`am jurat ca ala sa fie singurul. restul doar din ochi.....
asta este protretul despre care va vorbeam, si l`am facut prin cl a 8`a.... acum ceva ani buni. si sincer si acum mi se pare cel mai bun desen al meu
|
|
|
|
|