![]() |
O intrebare : Mercedes
Am si eu o intrebare,am observat ca la Mercedes exista 3 variante de echipare , Classic , Elegance si Avantgarde .
Intre Elegance si Avantgarde nu exista nici o diferenta de pret la nici o masina , sunt la un dealer pe site , dar nu stiu ce dotari au . Imi explica si mie cineva care detine informatii despre Mercedes?Multumesc |
Re: O intrebare : Mercedes
Quote:
prin elegance si avantgarde se intelege aceleasi schimbari la aspectul masinii (interior si exterior) in 2 stiluri diferite... |
Am vazut o diferenta ca elegance are geamurile cu tenta verde iar avantgarde cu tenta albastra ... dar....
|
Quote:
|
:D :D geamuri cu tenta ...... se numesc HELIOMATE ;) si au aceeasi culoare toate, legat de diferente - difera pachetul optic exterior - spoilerele, pragurile etc, si diferente se regasesc si la interior la tapiserie (diferente de material si de culoare).
|
Heliomate sunt geamurile care se coloreaza in functie de lumina...
|
Quote:
|
Quote:
|
Credeam ca doar lentilele ochelarilor de vedere sunt heliomate. Poate Mercedesul are si parbriz cu dioptrii?
|
Quote:
|
wtcvictim - nu cred ca ai vreo tangenta cu mine sa vorbesti la modul asta , controleaza-te ... nu vreau sa intru in polemica cu tine ca ar fi inutil, rezuma-te la subiect, daca nu ai nimic de zis nu posta ....
obrazNICK - nu este prima remarca "ciudata" pe care o faci .... RoSonic a zis suficient de bine ca eu sa nu mai fie nevoie sa repet - atat oglinzile cat si geamurile masinii sunt heliomate, geamurile la lumina solara se inchid la culoare iar oglinzile folosesc acest fenomen pentru atenuarea luminii farurilor masinii din spate (noaptea). einstein1984 - nu trebuie sa fie lentila sa fie heliomat, este un proces de intunecare a culorii care se poate face pe sticla/oglinda (dar si pe lentile) - Mercedes foloseste aceasta tehnologie inca din anii 80. |
Quote:
|
eu ti-am zis ce e "tenta" ca e verde ca e albastra are vreo importantza? anyway devenim offtopic .... mai scrie-tzi diferentze intre Classic/Elegance/Avantgarde :D
|
Quote:
ps: oricum... legat de accesoriile si dotarile unei masini... cel mai bine se intreaba direct la dealer... e cel mai in masura sa raspunda, mai ales ca ofertele se schimba destul de des... |
Quote:
is obosit acuma sa itzi fac o lista cu diferente ca sunt multe ... ps. o masina avantgarde arata total diferit de un elegance |
da m-am exprimat eu gresit - cand am spus de RoSonic ma refeream ca a spus suficient de bine ce este heliomat - nu ca era pe masina (exprimarea mea a fost gresita) dar aproape toate modele de Mercedes au aceasta optiune, mai putin Sprinterul (care e duba), ontopic diferentele intre modele sunt atat externe cat si in habitaclu (dupa cum am mai spus), si adevarat la orice dealer Mercedes ti se va spune despre ele detaliat.
|
LOL , daca ma duceam la dealer nu va mai intrebam pe voi , nu?
|
Avangarde e cea mai tare
|
Quote:
|
Cum s-a mai spus pe forum diferentele sunt atat externe cat si in habitaclu...dotarile fiind aceleasi. Am vazut un Mercedes care avea bordul cu imitatie de lemn iar altul care avea bord normal...astea la acelasi model...nu m-am uitat insa ce era...classic avantgarde...etc.
|
avantgarde are unchiul meu in c klasse
diferentele sunt doar de design si constau in: materialul de pe bord (elegance -> imitatie de lemn ; avantgarde -> un material foarte misto nergu peste care este pusa un fel de plasa de aluminiu si un plastic tasparent pe deasupra) tapiseria (alte culori) ornamente din Aluminiu idee e ca pachetul Avantgarde in 2001 (de at e masina) era mai scump cu aprox 1500e decat Elegance |
din 15-20 de posturi doar un singur post a reusit sa ma lamureasca putin...Explica-mi atunci pesteimputit in ce consta diferenta de 1500 de euro intre elegance si avantgarde...daca ziceti ca sunt tot acolo...
|
Quote:
|
Totusi care e diferenta? Avantgarde e mai sport?am vazut un C cu ceva aluminiu cred in interior si era avantgarde , dar am vazut si un E (2003) cu lemn....sau imitatie , ma rog....
|
cauta pe google la imagini : mercedes C avantgarde si mercedes C elegance.... poti observa din 2 ,3 poze diferentele..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning