Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Virtual Challenge (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge.html)
-   -   Reclamatii votare (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge/15622-reclamatii-votare.html)

ALXutz 09-04-06 19:26

Reclamatii votare

Deschid acest topic pentru cei ce considera ca votarea se desfasoara haotic, incorect iar rezultatele nu sunt deloc relevante. Ma refer aici in special la sectiunea Begginer unde sunt peste 30 de lucrari de urmarit si votat, unde dupa parerea mea au aparut cele mai mari inconveniente (este drept ca am urmarit-o si ceva mai atent decat celelalte sectiuni), dar subiectul ramane deschis si pt celelalte sectiuni.

Rog sa posteze aici doar cei ce au sesizat incorectitudini si nu considera modul actual de votare edificator asupra valorii reale a lucrarilor, deasemeni ii rog sa aduca argumente. Pe cei ce nu au nimic concret de spus ii rog sa se abtina.

Astept parerile voastre, poate acest topic va fi totusi urmarit si de organizatori..

ALXutz 09-04-06 19:39

Re: Reclamatii votare

O sa incep eu, o sa reiau cateva afirmatii care le-am facut si pe topicul de vot la Begginer:

1) se voteaza pe baza de prietenii, useri proaspat inregistrati si parca special pt a vota aici, clone evidente etc
Dau ca exemplu lucrarea 30: jumatate din cei ce au votat-o sunt din Constanta; votata de user cu 0 posturi; mai multi useri au sub 10 posturi; clona evidenta: GRIGO-X2 si GRIGO-X2(ionut) + Most_Wanted

2) v-ati chinuit sa nu se afle autorul lucrarilor si cu toate astea eu va spun autorii a jumatate din ele; Cum? din cei ce au participat la concurs si au participat si la vot, prea putin dintre ei au votat o alta lucrare inafara de cea proprie.. in acest caz ar trebui probabil ca toti cei ce au participat la concurs sa participe si la vot sa se plece de la 1 in loc de 0

3) cei ce au votat cu adevarat impartial am senzatia ca au votat thumbnailurile, altfel nu imi explic cum s-au putut vota lucrari cu defecte grafice mai mult decat evidente si pentru cei dinafara cercului de VT. nu stiu cati au avut rabdarea sa stea si sa analizeze fiecare lucrare in parte pentru a lua o decizie

In mare asta am eu de spus, sa va aud si pe voi..

tng 09-04-06 19:59

Multe persoane am vazut ca voteaza cantitatea, nu calitatea.
Pe multi i-am vazut spunand "lucrarea X e prea simpla" .. nush ce inseamna simplu in viziunea lor, dar din cate vad, daca o "incarci" cu stickere posibilitatea de a lua un vot in + creste. Oare cati s-au uitat atent la lucrari,la toate lucrarile si le-au comparat cu poza originala? .. pt ca asa se vad cu adevarat modificarile aduse !

GRIGO-X2(Ionutz) 09-04-06 20:14

....sa fim sinceri....

Nimik nu a fost corect aici!!!!!!!!!!!!!!!!!

si nu mai ziceti ca as avea io mai multe usere .....uitativa la Join Date

ALXutz 09-04-06 20:31

Eu ma uit la numarul de posturi nu la join date, ai 3 cu tot cu cel de aici, cu toate astea ti-ai permis sa te votezi cu acest user cu toate ca in prealabil o facusei deja cu un altul.. De acord cu tine, nimic nu e corect, deci ce facem, demaram o cursa a incorectitudinilor?

LKS 09-04-06 20:44

useru asta probabil e facut sa aiba cu ce sa voteze :D

ps: si io sunt din constanta ...da nu am votat lucrarea 30 ...am votat ce mi`a placut ...ceva finutz si frumos ...

GRIGO-X2(Ionutz) 09-04-06 20:59

:)))))))))) ............Era clar ca o sa iasa discutzi pe tema asta............

si nu inteleg ce nu a fost corect la bucuresti .......Nu va placut juriul?
as vrea si eu s stiu doar asa ....se mai tine cont de ce a fost la bucuresti?.....
aici oricum sa votat aiurea ....pun pariu ca nu sunt multzi care macar sau uitat la poze!!!
\
io nu inteleg dece va mai batetzi capul

mihai134 09-04-06 21:00

lipsa unor criterii de votare precum si modul subiectiv, nu obiectiv, de a privi lucrarile

ar fi fost mai bine daca ar fi pus lucrarile la rez originala insa cei care s-au ocupat de concurs stiu ei mai bine de ce nu au procedat asa.

cam atat de zis.momentan

Most_Wanted 09-04-06 21:05

Quote:

Originally Posted by ALXutz
O sa incep eu, o sa reiau cateva afirmatii care le-am facut si pe topicul de vot la Begginer:

1) se voteaza pe baza de prietenii, useri proaspat inregistrati si parca special pt a vota aici, clone evidente etc
Dau ca exemplu lucrarea 30: jumatate din cei ce au votat-o sunt din Constanta; votata de user cu 0 posturi; mai multi useri au sub 10 posturi; clona evidenta: GRIGO-X2 si GRIGO-X2(ionut) + Most_Wanted

2) v-ati chinuit sa nu se afle autorul lucrarilor si cu toate astea eu va spun autorii a jumatate din ele; Cum? din cei ce au participat la concurs si au participat si la vot, prea putin dintre ei au votat o alta lucrare inafara de cea proprie.. in acest caz ar trebui probabil ca toti cei ce au participat la concurs sa participe si la vot sa se plece de la 1 in loc de 0

3) cei ce au votat cu adevarat impartial am senzatia ca au votat thumbnailurile, altfel nu imi explic cum s-au putut vota lucrari cu defecte grafice mai mult decat evidente si pentru cei dinafara cercului de VT. nu stiu cati au avut rabdarea sa stea si sa analizeze fiecare lucrare in parte pentru a lua o decizie

mah dc nu atzi zis voi nimik la bucuresti ?

sandrin 09-04-06 21:13

Quote:

Originally Posted by ALXutz

din cate se vede si eu sunt din cta si am votat lucrarea 29 ! ;) si am votat ce mi-a placut !!!! nimic altceva !

ALXutz 09-04-06 21:36

@sandrin si LKS, nu am nimic cu lumea din Constanta (din contra, am prieteni buni acolo, si nu de aici de pe forum ci in reallife), insa mai mult de jumatate din cei ce au votat lucrarea 30 sunt din Constanta, ceea ce ma face sa imi pun foarte multe intrebari cu privire la corectitudinea votului, cu atat mai mult cu cat este o lucrare cu probleme, vedeti bine cum a fost votata si de clone etc., toate astea ma fac sa cred ca a fost votata pe criterii de prietenie!

@Most_Wanted mi-e teama ca nu iti inteleg intrebarea.. daca avea vreun substrat amenintator te astept oricand in Bucuresti, nu sunt genul care sa ma ascund in spatele tastaturii.. sper totusi ca replica ta sa nu fi fost in sensul in care am inteles-o eu, pt ca ar fi foarte urat din partea ta! Eu mi-am exprimat opinia cu privire la ceea ce a fost si la Bucuresti la Prisma, nu are sens sa reiau si aici subiectul, cu atat mai mult cu cat nu ar fi deloc in avantajul tau avand in vedere cum ai procedat in momentul votarii..

Ace Axel 09-04-06 21:46

nu cred k mai are sens sa facem atata tam-tam degeaba... concursul acest d vt a fost, este si va fi un esec

Yackone 09-04-06 21:53

parerea mea o stiti...am zis-o cand s-au facut aceste poll-uri...oricare modaliate de votare a lucrarilor poate fi subiectiva...in urma acestui poll s-a ajuns sa se voteze pentru po****ritate... nu lucrarea in sine...calitatea in sine si cat de originala este...s-a ajuns sa se voteze cu useri facuti (in regim de urgenta) si pe prietenie...puteam si eu f usor sa apelez la aceste metode dar am zis sa vad daca chiar locul pe care l-am ocupat la bucuresti chiar il merit...dar se pare ca...m-am inselat un pic din punctul de vedere al modalitatilor de votare...o solutie sincer nu gasesc la acesta problema mare...fiindca (ma repet acum) orice modalitate de votare poate fi subiectiva si influentabila...imi pare rau ca oameni pe care i-am cunoscut si mi-au placut si au fost de acord cu mine in privinta asta si-au schimbat peste noapte ideeile...:neutral: :-| :-| :-|

sandrin 09-04-06 21:55

[QUOTE=ALXutz]@sandrin si LKS, nu am nimic cu lumea din Constanta (din contra, am prieteni buni acolo, si nu de aici de pe forum ci in reallife), insa mai mult de jumatate din cei ce au votat lucrarea 30 sunt din Constanta, ceea ce ma face sa imi pun foarte multe intrebari cu privire la corectitudinea votului, cu atat mai mult cu cat este o lucrare cu probleme, vedeti bine cum a fost votata si de clone etc., toate astea ma fac sa cred ca a fost votata pe criterii de prietenie!

treaba cu clonele mi se pare aberanta... io nici nu as avea rabdare sami fac nu situ cate usere sa ma votez sau de genu... pana la urma e un concurs virtual .... nu suntem la alegeri !!! :D

ALXutz 09-04-06 22:11

omule, eu iti arat oameni cu 0 posturi care au votat in acest poll (nu-mi spune ca s-au inregistrat intamplator pe 4tuning si primul topic de care au dat a fost cel de VT si au priceput imediat cu ce se mananca de au stiut sa si voteze.. este limpede faptul ca acesti useri au fost fabricati pentru a inmulti niste voturi), in plus vezi bine pe forum GRIGO-X2 si GRIGO-X2(ionutz), amandoi au votat lucrarea numarul 30, si tie inca ti se pare ABERANTA treaba asta?!
Uite-l pe Toma Necredinciosu` unde era mah..

Panacota 09-04-06 23:20

Fratzilor eu cred ca nu avem ce face in privinta voturilor caci am vazut masini care nu puteau fi considerate decat kitch-uri cu mai multe voturi decat masini care au dovedit ca s-a lucrat la ele si body kiturile sunt imbinate frumos. multe din masini am observat ca au body kitul de pe un alt rx 8 din acelasi unghi, poi scuzatima acesta nu mai poate fi considerat virtual tuning ci doar editare in photoshop. cum a-ti spus si voi a fost votata cantitatea de elemente de tuning aflate pe masina. dau un exemplu foarte simplu masina 22 eu o consider destul de simpla dar placuta ochiului si totusi nu a primit atatea voturi. pe deasupra eu consider ca aceea care si-au construit singuri elementele de tuning si nu doar au copiat spoilerele si eleroanele altor masini ar trebui sa primeasca mai multe voturi. eu propun ca sa se faca un concurs pe viitor de virtual tuning LIVE intr-o sala si cu un juriu calificat. atunci o sa se vada adevarta valoare a autorilor. desi pare imposibil cu putina vointa se poate realiza. eu va urez succes celor care au concurat si cei care au trisat sa le fie rusine:D

ALXutz 09-04-06 23:50

O alta nemultumire apropo de voturile pt po****ritate si solidaritate mi-a venit pe messenger, insa pt a nu declansa vreun eventual conflict intre anumite cluburi am fost rugat sa postez eu, pe de-o parte nefiind inscris in nici un club, pe de alta parte eu fiind autorul topicului (si probabil cel mai vehement in a sanctiona neregulile concursului!).

Asadar, este vorba de lucrarea nr.6 votata in mod flagrant de membrii unui club (nu dau nume desi este usor sa vedeti despre cine vb..imi cer scuze fata de aceasta grupare, nu am absolut nimic impotriva membrilor ei, dar ceea ce s-a produs aici nu este corect!)

shadow 10-04-06 00:37

K!!!
Pt randurile urmatoare garantat cineva o sa mi se suie in cap...dar....asta e!!!
La beginner explicati-mi si mie cum lucrarea 16 are atatea voturi??? Mi-a mai zis cineva ca am ceva special cu acea lucrare..dar... credeti-ma nu am absolut nimic cu ea si nu cunosc autorul!!! Lucrarea aia are atatea greseli....si cu toate astea toti zic ca e super marfa, flowless!!!

P.S.: Pt ce vreti sa fie afisate lucrarile la rez 1600x1200 cand lumea nu se uita la greselile care se vad si la rez asta???

Yackone 10-04-06 00:38

la asta chiar n-am raspuns concret:oops:

Psycho 10-04-06 02:14

eu am votat ce mi`a placut nu cunosc pe nici unul dintr cei care le`au facut desii puteam sa ma uit la sectiunea de virtual tuning si sa vad dar mi`a fost lene am votat ce mi`a placut .. ce a fost mai colorat .. mai deosebit ... ;)

lupu 10-04-06 12:13

tot ce pot sa spun este : KLAR saau facut smecherii care au influentat voturile.....oricum nu mai conteaza.....important este sa nu ne certam intre noi asa ca orbetii...in fond si la urma urmei sunt doar niste lucrari(intradevar la care sa muncit mult) si nu trebuie atata cearta...asta este...pentru un vot corect trebuia o organizare mai amanuntita(nu am nimik cu organizatorii ..ii inteleg ca au avut si altele pe cap ;) ) sper ca din asta sa se invete ceva ,pentru viitorul concurs vt ,daca va mai fii unu :D

lupu 10-04-06 12:27

Quote:

Originally Posted by Panacota
Fratzilor eu cred ca nu avem ce face in privinta voturilor caci am vazut masini care nu puteau fi considerate decat kitch-uri cu mai multe voturi decat masini care au dovedit ca s-a lucrat la ele si body kiturile sunt imbinate frumos. multe din masini am observat ca au body kitul de pe un alt rx 8 din acelasi unghi, poi scuzatima acesta nu mai poate fi considerat virtual tuning ci doar editare in photoshop. cum a-ti spus si voi a fost votata cantitatea de elemente de tuning aflate pe masina. dau un exemplu foarte simplu masina 22 eu o consider destul de simpla dar placuta ochiului si totusi nu a primit atatea voturi. pe deasupra eu consider ca aceea care si-au construit singuri elementele de tuning si nu doar au copiat spoilerele si eleroanele altor masini ar trebui sa primeasca mai multe voturi. eu propun ca sa se faca un concurs pe viitor de virtual tuning LIVE intr-o sala si cu un juriu calificat. atunci o sa se vada adevarta valoare a autorilor. desi pare imposibil cu putina vointa se poate realiza. eu va urez succes celor care au concurat si cei care au trisat sa le fie rusine:D

imi cers scuze daca o sa te deranjeze ceea ce am sa spun dar nu sunt de acord la faza cu elementele si spoilere copiate...pana la urma tuningul virtual este in sine editare in photoshop(paintshop).....iar daca ar fi sati faci singur elementele....hmmmm....poti tu sa faci un eleron din aluminiu cu aripioare de carbon de la zero... sa arate ca originalu'???...important este cum le imbini,le potrivesti sa aiba aspect placut in ton cu masina,si sa para cat mai real!!

TopArt 10-04-06 12:42

Quote:

Originally Posted by lupu
pana la urma tuningul virtual este in sine editare in photoshop(paintshop).....iar daca ar fi sati faci singur elementele....hmmmm....poti tu sa faci un eleron din aluminiu cu aripioare de carbon de la zero... sa arate ca originalu'???...important este cum le imbini,le potrivesti sa aiba aspect placut in ton cu masina,si sa para cat mai real!!

aloooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

atentie la generalizari !!!! nu, tuning-ul virtual nu este in sine editare in photoshop(paintshop) !!!!

DA, TUNINGUL VIRTUAL INSEAMNA CA O IEI DE LA ZERO, DE LA PIX SI FOAIE SI AJUNGI LA DIVERSE MODALITATI DE EXPRIMARE.

TUNING-UL VIRTUAL E O IDEE CARE PRINDE CONTUR.

SE CONTUREAZA PRIN DIVERSE MIJLOACE. PIX, CREION, FOAIE, PROGRAME DE EDITARE 2D SI 3D, PROGRAME DE PROIECTARE PARAMETRIZATA.

atentie la generalizari aiurea !!!!
:weee:

Panacota 10-04-06 14:51

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lupu
imi cers scuze daca o sa te deranjeze ceea ce am sa spun dar nu sunt de acord la faza cu elementele si spoilere copiate...pana la urma tuningul virtual este in sine editare in photoshop(paintshop).....iar daca ar fi sati faci singur elementele....hmmmm....poti tu sa faci un eleron din aluminiu cu aripioare de carbon de la zero... sa arate ca originalu'???...important este cum le imbini,le potrivesti sa aiba aspect placut in ton cu masina,si sa para cat mai real!!

nu am de ce sa ma supar dar cred ca nu m-am facut inteles: ce rost are sa faci virtual tuning daca doar copiezi de pe acelasi model de masina elementele de tuning?iti dau un exemplu clar de unde sunt copiate elementele de tuning a multor masini si cum poate sa arate pe alta.
P.S. masina modificata nu a participat la concurs e doar un exemplu rapid

nelu 10-04-06 15:01

ai dreptata panacota, sunt de aceeasi parere....trebuia sa creeze fiecare altceva nu doar sa copieze

GolfuletzS 10-04-06 15:07

o singura reclamare... am .... !

dupa ce s`a votat de ce nu s`a facut la Advance.... si locu II si III ! pentru ca asa era vorba

shantzu 10-04-06 15:12

nici eu nu sunt multumit :cry: dar asta e
lucrarea 30 - nu are nici o reflexie , neonul lumineaza pe undeva la vreo 30 de cm de masina ,eleronul este pana la jumatea portbagajului , janta spate e plata si mai sunt destule ;)
lucrarea 16 - jentile sunt strambe , eleronul tot pana la jumatatea portbagajului , eleronul este prins pe undeva prin partea de sus a aripii spate etc
lucrarea 29 - nush cum sunt umbrele alea asha intense , soferul nu cred ca ar vedea prin geamurile alea si mai sunt cateva
lucrarea 28 - nici o reflexie , nu stiu ce a vrut sa faca la aripa spate acolo , nici macar jentile nu le-a schimbat , spoilerul este stramb
in concluzie nici una din aceste lucrari nu merita sa castige pt ca au greseli destul de mari ;)
daca o sa se supere cineva in urma postului meu sa spuna ;) si nu pe privat ci aici

mihai134 10-04-06 15:12

Quote:

Originally Posted by shadow
P.S.: Pt ce vreti sa fie afisate lucrarile la rez 1600x1200 cand lumea nu se uita la greselile care se vad si la rez asta???

poate asa le-or vedea:shock: :shock:

L33L00 10-04-06 17:50

da .... si eu ma oftig k lucrarile mele au fost "expediate" din concurs nici nuj d c ,,,,, si cred ca erau printre primele ....

trebe neaparat sa se rezolve asta .... o sa fac ffffffffffffffffffff urat ... nu vreti sa ma vedeti :((

TazAless 10-04-06 17:58

Quote:

Originally Posted by L33L00
cred ca erau printre primele ....

hai sa fim seriosi... :lol: eu stiu cum lucrezi :lol:

Quote:

Originally Posted by L33L00
o sa fac ffffffffffffffffffff urat ...

cat de urat poti face? si pt. ce?

mihai134 10-04-06 18:32

bah sa nu mi se sperie monitoru :D

apropo` ,daca tot ti-a fost "expediata" lucrarea, atunci pune-o aici pe site sa vedem ce minunatie facusei ;)

BMWfan 10-04-06 19:36

eu nu am nemutumiri prea mari,pt ca e doar un concurs si ..........
oricum avand in vedere ca e primul de acest gen,eu cred ca e destul de bine
o greseala am vazut la multe masini,daca mergi pe aspectul de curse eu cred ca trebuia sa schimbe si decorul,ca asa nu e deloc real,unde o sa vezi tu masina luata direct de pe pista pi pusa langa mare
chiar si alea legale,acceptate pe drumuri publice ,cu tetne sportive nu prea dau bine in peisajul ala!
voi ce ziceti? am dreptate?

ALXutz 10-04-06 19:46

A devenit o obisnuinta pe 4tuning sa se uite subiectul topicului!
Aici se vorbeste despre neregulile aparute la votare, nu se comenteaza masinile aflate in concurs! Probabil ca va fi constructiv si lucrul asta, dar abia la terminarea votului, acum este prematur sa facem asta si chiar putin incorect pt ca i-am putea influenta pe cei ce poate nu s-au decis inca!

lupu 10-04-06 19:56

Quote:

Originally Posted by TopArt
aloooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

atentie la generalizari !!!! nu, tuning-ul virtual nu este in sine editare in photoshop(paintshop) !!!!

DA, TUNINGUL VIRTUAL INSEAMNA CA O IEI DE LA ZERO, DE LA PIX SI FOAIE SI AJUNGI LA DIVERSE MODALITATI DE EXPRIMARE.

TUNING-UL VIRTUAL E O IDEE CARE PRINDE CONTUR.

SE CONTUREAZA PRIN DIVERSE MIJLOACE. PIX, CREION, FOAIE, PROGRAME DE EDITARE 2D SI 3D, PROGRAME DE PROIECTARE PARAMETRIZATA.

atentie la generalizari aiurea !!!!
:weee:

TÚNING, tuninguri, s.n. Acţiune sau preocupare de a îmbunătăţi, regla sau particulariza caracteristicile funcţionale sau estetice ale unui sistem tehnic existent; cu largă utilizare în sintagma tuning auto. – Din engl. tuning (acord fin).

cred ca ce ai vrut tu so spui cu luatu' de la zero este ca incepi cu o idee proprie pe care mai apoi o diversifici...de acolo poate si "TUNING-UL VIRTUAL E O IDEE CARE PRINDE CONTUR."
Si intradevar "SE CONTUREAZA PRIN DIVERSE MIJLOACE. PIX, CREION, FOAIE, PROGRAME DE EDITARE 2D SI 3D, PROGRAME DE PROIECTARE PARAMETRIZATA." DAR NU NEAPARAT DE LA ZERO CUM SPUNE SI DEFINITIA^
..
asa ca poate ca nu mam exprimat eu destul de corect in postul de mai inainte in care generalizam...dar sper ca ati inteles acum ce am vrut sa zic.

GRIGO 10-04-06 21:41

nu am avut timp sa citesc toate topicurile ....in ultimu timp nu prea am mai avut timp sa intru pe forum . ....deci sunt sigur ca s-au scris multe .................................................. ..'
bai alexutz tu ai o problema mare ........ce draq te ataci in halu asta ma .......la salon nu comentai nimic si aici sari in sus
........
voi ori avetzi ceva cu mine ori ce draq

de ce nu va convine ca am castigat eu .............

oricum va dau un sfat ......nu va mai agitati sa ales prafu de concursul asta .........
..............................

ALXutz 10-04-06 22:00

Da, s-a ales praful de concursul asta datorita proastei lui organizari si lipsei de interes, si nu in ultimul rand din cauza celor ca tine care au tinut neaparat sa castige fara sa conteze mijloacele. Am spus ce am avut de spus legat de salon, browsuieste forumul si ai sa gasesti, acum spun ceea ce cred legat de ceea ce se intampla aici, faptul ca ai pus jumatate de Constanta sa te voteze si faptul ca umblii cu clone, tu sau fratele tau, dovedeste felul in care vrei sa castigi concursul, felul in care l-ai castigat si la salon.

c i k y 10-04-06 22:06

Nu stiu altii....dar mie imi place sa fiu corect si zic ca cel mai bun sa castige...si eu am participat la una din categorii si nu i-am spus nimanui "Ba hai fa-ti user pe 4tuning si arunca-mi si mie un vot dau un cico".....Eu urez inca o data bafta tuturor si....fiti corecti

George_P. 10-04-06 22:32

Quote:

Originally Posted by maskt
....fiti corecti

Degeaba......n-ai sanse:roll:

Gratzian 10-04-06 23:55

hmmm
nu stiu daca sa rad sau sa plang...
inca nu am reusit sa urmaresc atent sa vad ce se intampla.
remarcati doar ca inca nu am intervenit cu nimic
termin cu problemutele aferente , si vedem cum facem, si plangerile numai dupa aia...
castigatorii de la prisma sa ma contacteze pe pm, ca sa stabilim procedura de palta, impozitare, etc...
aici, o sa vedem cum facem... surprize placute si aici

frost_dani 11-04-06 13:02

da cum se stiu care sunt castigatorii d la prisma k yo nici acum nu am aflat care sunt??are cineva vreo idee.....

All times are GMT +2. The time now is 18:39.

- Copyright 2026 4Tuning