![]() |
2 Attachment(s)
De solenza nu ziceti nimik sau nu are nimeni? Am eu si sunt foarte multimit cel putin din gama "DACIA".
Quote:
|
Re: sollenzza
Ceva detalii ne spui despre ea? Ai planuri serioase cu masina ta?
|
sunt masini bune solnitele astea, in alt post ziceai k are motor de fuego
|
1 Attachment(s)
sincer cred ca ma confunzi nu cred ca am zis eu asa ceva .:peace:
|
motor de fuego ? asta inca nu am auzit o :)) tot de la super nova in sus, au aceleasi motorizare pe benzina.. de pe renault clio... ceva detalii despre solenza asta? ai xenoane?
|
Quote:
ON: ne poti spunea mai multe despre masina, si sa ne arati si noua niste poze mai "detaliate"? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
:poke:acum urmeaza sa-i pun si pe proectoare dar mai intai vreau sa-i pun niste jante cu buza mai lata 8) :twisted:
|
Quote:
Crezi ca ne poti arata mai multe poze cu masina, si sa ne spui cate ceva despre ea? |
Alte poze cu masina?
|
1 Attachment(s)
8)o sa pun si alte poze zilele astea:arrow: si daca te uiti atent se vede ca este si soare afara
|
Sunt foarte bune. Cred ca sunt cele mai bine realizate Dacii. Eu am de 4 ani masina si nu am avut probleme majore cu ea. Are 55000KM la bord, a fost folosit mare majoritaie in oras, m-a scos de foarte multe ori din belele care putea sa aiba consecinte grave, ma refer la accident. In afara de serviceul regulat nu am schimbat nimic pe ea. Deci dupa parerea mea e cea mai buna dacie.
|
1 Attachment(s)
caut sa cumpar pleoape de solenza .am gasit la cativa baieti dar niste preturi astronomice ptr 2 plastice . :help: si niste jante cu buza mai lata :help:
|
am o grila pentru tine ,daca te intereseaza (fara logo-ul dacia)
as putea sa-ti fac pleoape la 30 ron dar momentan sunt ocupat.daca te intereseaza peste 1-2 sapt ma poti contacta |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
daca vrei alte detalii intra pe id dany.bilan628 |
1 Attachment(s)
cumpar jante pe 14 sau 15 si cu putina buza :headfones
|
6 Attachment(s)
:D poze noi :rolleyes2
|
frumoasa foc dar mai bine cauta niste jante de solenza scala da mult mai bine ... acelea in 8 spite
|
Quote:
|
[QUOTE=alex.p7m;3051556]frumoasa foc dar mai bine cauta niste jante de s olenza scala da mult mai bine ... acelea in 8 spite[/QU crezi tu ca se compara cu astea ,alea originale :peace:
|
Quote:
|
E interesant modelul de spoiler in poza de avatar pe care o ai, ar fi ineresant sa incerci asa ceva.... :idea:
|
Frumoasa masinuta, imi plac si jantele!...
Am o intrebare: Esti membru Midnight Racers?... |
1 Attachment(s)
caut inele de ghidaj pentru solentza nr 60\1 . sau as vrea sa le fac eu la strung se poate ?? :?::punch:
|
Quote:
Inelele de centrare sunt din plastic. |
Quote:
|
Quote:
Acel "ornament de fier" are rolul de a nu lasa lumina in tot faru numai in partea de sus! acum ca l-ai dat jos mergi cu faza scurta faza lunga in permanenta! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
cred ca sunt deranjante rau farurile astea!
ai putea sa incerci sa le pui lupe ar fi mai bine si pentru tine ca o sa vezi mai bine si o sa arate mai bine dar mai ales pentru restu:D , e cineva aici pe forum care monteaza, poti sa vorbesti cu el. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
sunt cativa baieti aici pe forum care si-au montat lupe pe farurile originale la golf 3. principiul e acelasi, daca vrei intreaba-i pe ei. sau vorbeste cu baiatul care le monteaza el
|
1 Attachment(s)
nu mai merge geamul electric pe staga.. dar daca apas pe buton se misca dar foarte putin nu cred ca sa dus motorasul aveti idee ce are sau trebui sa-l schimb ?? cat costa unul ?? :D a ramas si geamul intredeschis :shock:
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2
|
salut. am si eu o solenza si nu stiu cum sa scot bordul; doar partea cu ceasurile cum este in poza de mai sus. am incercat dar cred ca se desface cu totul, toata partea de sus. ai idee cum iese?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc. o sa incerc zilele astea
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte ingrijită maşinuţa,la 18 ani şi eu mă gāndesc serios la una,şi părerea mea este că jantele de Scala nu se compară cu acestea actuale de le ai pus tu pe maşină,sunt mult mai ok astea cu buză e altceva ;) !Multă baftă cu Dăciuţa!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning