![]() |
Partea a doua a intalnirii
super tare a fost aceasta intalnire...cel putzin faza cu narghileaua...femeile care dansau pt mine...alea 2 de ultima data care ma pipaiau...stateau d vorba cu mine...berea...shi nu in ultimul rand voi...nu cred k o sa uit niciodata... :D :D :D
A FOST SUPER TARE...da sa nu uitam tipa aia care dansa pt mine shi eu m-am infipt la curu ei :lol: :lol: :lol: (shi voi bulangiilor......radeatzi d mine....huuuuuaaaaa) :P :P :P |
zip nu-ti lipseshte ceva ? cred ca ti-ai uitat shapca pe masa... :(
|
aaa....da i`ve forgot.... :oops: e la tine?
|
offtopic: mdea 250.000 si ti-o dau inapoi
|
lol...u tre sa-mi dai sapca shi 250 000...k sa nu ramai fara masina :P :P :P
|
1 Attachment(s)
hhaha:) super faza,cea fostdupa ce-am filmat :) Gabi il intreaba pe lautaru asta...in timp ce ala canta\"De cine ti-e dor ma\"?? si ala ii zice
\"De tine si simt ca mor\" :) :) muream de ras la faza aia :) :) :) |
tare ! :lol: sau faza cand i-am spus ca e ziua lu Gabi si ca casunat pe el hahahahahhahaha :lol: :lol: :lol: :lol: sau cand a inceput Gabi sa-i zica sa cante in tziganeasca hehahahahhehheheha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :peace:
Santose.. baga si tu filmuletzu ala cand am derapat la plecare :P :lol: |
Re:
Quote:
a fost mortala fazaaaaaaaaa!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Gabi si cu tiganii de pe la bucuresti se iubeste ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
daaaaaa.... a fost tare rau....
va dati seama ce ar iesi dak am sta p la munte cateva zile?!!?!?!?! am avea destule subiecte de discutat pt o luna!!!!!!! hai sa ne pregatim de acum!!!!! |
esti nebun ? pai mai facem 2 forumuri cat asta daca stam o saptamana acolo ! :lol: :lol: :lol:
|
pai asta ar fi belea!!!!
si dk vin mai multi..... nici nu vreau sami imaginez!!! :twisted: :twisted: :twisted: facem intalnirea sau nu?! |
JE nu pot pana pe 22 august.. :( am un examen final..
|
pai era vb pentru septembrie !
bafta la examen ! |
:lol:
La Snagov a fost cum a fost, da' sa-l fi vazut pe zip la terasa, cand a fumat de 2 ori narghilea si se drogase. Avea ochii injectati si venele umflate. Bagami-as, trebuia sa fumez si eu ma :( |
zip e pasha mey....
ce stiti voi.... :D hai k sar putea sa vin in craiova dupa 25... vrea cineva sa vina?! ne combinam la gazolina?! :) vin cu banane pt baieti !!! |
speeder ... dupa 25 potzi sa contezi p mine... aduc shi narghileaua...mai trebe cafea orientala...shi femei care sa danseze pt noi...shi sa mai fac shi altceva :D
|
SpeedeR: pasa e putin spus.
Va asteptam, da' eu zic ca-i mai bine sa veniti cu trenu'. Iesiti mai ieftin. |
Re:
Quote:
da dak pasha e putzin spus atunci ce?? |
ehhh... de ce am masina?! sa merg cu trenu?!
o aduc si eu akolo, la muma ei :D zip, vii?! pe bune?! dar sa nu te gandesti k o sami pui covoare persane in masina ,da :D |
vin sigur...covorase nu itzi pun...da narghileaua tot o iau :P :P :P ...shi femeia...ghici cine imi dadea bipuri azi dimineatza...tipa aia bruneta care statea langa mine la scaunu de pasha.....roxana...stii k mi-am lasat cartea d vizita akolo...a luat-o ea.....cred k am vb juma de ora cu ea la tel :D
|
nebunule.... dk te mai suna una,dai nr meu ;) am vb pe msg :P
o iei p fata la craiova?! ai harem...... ontopic: knd ajungem ,dam bairam la mine?! |
Ntz, ntz, dam la mine :P
PS: despre Craiova, hai sa vorbim pe sectiunea Craiova, topicu' Intalnire. Aici deja suntem offtopic. |
shi ce facem la baeram :drunk: :drunk: :blahblah: :blahblah: ...shi dupa aia...........cenzuram :P :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:52. |
- Copyright 2026 4Tuning