![]() |
ct 48 lul
2 Attachment(s)
si nebuna mea cred k are lok aici
|
Re: ct 48 lul
mai multe detalii despre ea :)
Arata bine masinuta,ingrijita. Numai bine. |
ooo,cine ne onoreaza cu prezenta...bv ! frumoasa (si puternica:lol:)
|
Bine ai venit si pe aici :D
|
Salut!
Bine ai venit, mai pune poze, si poate ne spui si ce e pe la motor ca suna rau de tot:D |
salut pe toti baieti care ma cunosc si chiar si pe cei care nu ma cunosc si va multumesc pt primirea asta calda
:D mai multe detalii in curand inka nu pot sa manevrez calcu asa cum manevrez masina |
O... da bine ai venit p`acilea :)
|
mai multe detalii ce sa va zic nu vreau sa va mint nu are mai nimik in afara de evacuare inox de la sax pana la toba .mare luata de pe un citroen diesel filtru sport cutie in 4 trepte frantuzeasca placa +disc de papuc adica de 200.si km atat carburatorul este unul normal carfil reglat sa consume:))
Urmeaza un 1.8 caruia ii caut cutie sa l montez a uitasem https://www.youtube.com/watch?v=DFVt1-B_-Rk |
nu e de joaca cu masina asta....
SEMNEZ CT83E M I |
Frumoasă maşina!... Are potenţial!
Eu zic să vopseşti în negru plasa aceea de la spoilerul-faţă şi un bad boy :twisted:! Mai pune nişte poze cu ea! |
Salut LUL, marfa masina, te stiu de la liceul auto, eu am fost la electricieni, baiatu ala cu papucu/fiatu, le-am mai modificat si eu intre timp, sigur ma sti, mi-ai cerut o data o sufa de remorcare :) Ia zi ce-i cu parasolaru ala .. vre-un club ceva ? ca vreau si eu ...
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1255028806 |
nu nu e nici un club va fii alt parasolar cred k maine ma duc sa l pun pt k am intrat la x team .. si nu am avut timp sa l pun si am vrut sa schimb si parbrizul pt k e crapat
|
raspuns pt baiatu cu plasa ...si vopseaua .... nu mai am bara asta stai lin k dak o aveam o vopseam ..... si app de poze mai multe dak vreti sa vedeti vizitati galeria foto
|
vand motor 1.8 renault 18 cel cu admisia mare peste chiulasa pretul acceptabil
|
Quote:
|
Ce fain suna!
|
Numarul de pe fata arata ciudat (oblic). Poate gasesti o solutie sa-l fixezi drept. (si nu vei avea probleme nici cu politia).
|
va urma ........ o revopsire totala din cauza unui mic accident bineinteles . abia ast sa o scot iar p str k m am saturat fara masina
|
ai poze de la accident?:(...Imi pare rau pentru masina...Multa bafta si grija de tine
|
mi am luat jante .....
|
Poze?
|
2 Attachment(s)
cele mai recente poze:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte frumoase jantele,dau bine pe masina,parerea mea ;)
|
Quote:
|
frumoase jantele:-):shock:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning