salut pe toti baieti care ma cunosc si chiar si pe cei care nu ma cunosc si va multumesc pt primirea asta calda mai multe detalii in curand inka nu pot sa manevrez calcu asa cum manevrez masina
mai multe detalii ce sa va zic nu vreau sa va mint nu are mai nimik in afara de evacuare inox de la sax pana la toba .mare luata de pe un citroen diesel filtru sport cutie in 4 trepte frantuzeasca placa +disc de papuc adica de 200.si km atat carburatorul este unul normal carfil reglat sa consume)
Urmeaza un 1.8 caruia ii caut cutie sa l montez
Frumoasă maşina!... Are potenţial!
Eu zic să vopseşti în negru plasa aceea de la spoilerul-faţă şi un bad boy !
Mai pune nişte poze cu ea!
__________________ Prietenii adevăraţi se gândesc mereu la tine!
R.I.P, Adiţă!
Tragedia vietii este ca imbatranim prea devreme si devenim intelepti prea tarziu.
Salut LUL, marfa masina, te stiu de la liceul auto, eu am fost la electricieni, baiatu ala cu papucu/fiatu, le-am mai modificat si eu intre timp, sigur ma sti, mi-ai cerut o data o sufa de remorcare Ia zi ce-i cu parasolaru ala .. vre-un club ceva ? ca vreau si eu ...
nu nu e nici un club va fii alt parasolar cred k maine ma duc sa l pun pt k am intrat la x team .. si nu am avut timp sa l pun si am vrut sa schimb si parbrizul pt k e crapat
raspuns pt baiatu cu plasa ...si vopseaua .... nu mai am bara asta stai lin k dak o aveam o vopseam ..... si app de poze mai multe dak vreti sa vedeti vizitati galeria foto