Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Kingpin Mobil - Logan 1.8 Turbo (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/145823-kingpin-mobil-logan-1-8-turbo.html)

vgroza 01-10-09 01:35

Kingpin Mobil - Logan 1.8 Turbo

6 Attachment(s)
Salut baieti, am si eu un logan 1.6 mpi unic de acest fel in romania din cate stiu eu. Dece zic ca este unic, pentru ca este supra-alimentat de un kompressor/supercharger.
Ne auzim,
Vick.

serady 01-10-09 07:32

Re: kingpin mobil

frumoasa lucrare...performante ceva...

Detman 01-10-09 07:38

ce kompressor ai folosit? lucrarea se vede ca e facuta cu cap :).

andi_cimpean 01-10-09 09:57

Este de apreciat orive interventie asupra unui Logan;)...la tine nici nu mai incape indoiala, la ce ai facut acolo.

P.S. dmo.mihai...de ce ai votat "proasta" ?...ai putea argumenta un pic?

Sonny 01-10-09 15:43

Mai multe detalii ca arata prea bine :D

dog99 01-10-09 15:46

exact mai multe detalii,misto lucrarea.

FAST&FURIOUS 01-10-09 15:49

Bun venit pe forum!
Bafta in continuare!!!
Ps.
De abia astept sa fac o tura cu masina.

andrei:) 01-10-09 17:56

un filmuleţ şi mai multe detalii. Aşteptăm!:>

UniculSGM 01-10-09 18:43

Nu imi place cum ai unit tevile la intrarea in intercooler si nici inainte de clapeta. Incearca sa faci niste curbe line, nu sudura ca la cornier, ca nu mai are curgere :)
Cu o electronica performanta faci o lucrare frumoasa.

ALkolic 01-10-09 19:12

Foarte interesant ce sa zic frumos dar sustin pareara lui Robert rezolva cu tevile de la intrarea in intercooler in rest bafta in continuare la tot ce ti`ai propus.

Calin_UKU 01-10-09 23:14

Interesant ce ai facut tu acolo, pistoanele le-ai schimbat, cu ce presiune mergi?

vgroza 02-10-09 03:25

Iesirea din intercooler e facuta asa intentionat si in plus la imbinare e diametru mai mare decat cel general deci nu afecteaza iar sus la clapeta e cea mai buna varianta de reductie de la 70mm la 50 mm si in plus la logan e problema pentru cine nu stie aceasta in mod normal este presata de cutia in care se afla filtrul de aer daca scoti cutia cade jos clapeta.Pistoanele sunt stock iar presiunea variaza in functie de cum o mergi cu ea dar 90% din timp e 0,4-0,5 bar.
Uita-ti un film asa sa va faceti o idee cam cum merge mashina la a2a iesire cu ea pe drumuri in comparatie cu un A4 2.0 tfsi *(nu stiu cu cati cai), dupa ce l-am umilit noi ne-am retras lasand-ul sa ne depaseasca. https://www.youtube.com/watch?v=naNsqsYeGnI

Eu sunt impresionat de ce treaba au facut baietii !! Numerele baietilor care mi-au facut mashina daca sunteti interesati de preturi, Sebi:0757723699, Nelutu:0740475478
Sunati fara nici o retinere ca sunt baieti super de treaba!!!

Acuma ma uitam la voturi si radeam, in general am vazut ca cine are parere proasta de mashina ori nu are nici macar permis ori sunt nishte bishnitzari care nici sa viseze la asa ceva nu pot. PE VIITOR CAND VOTATI CA E DE BINE SAU CA E DE RAU ARGUMENTATI-VA RASPUNSUL!!! SUNT BINE VENITE SI PARERILE PRO SI CELE CONTRA CA DOAR DEAIA AM FACUL POLL-UL !!!!!!
O seara placuta, Vick.

Dennis_TL 02-10-09 06:25

felicitari pentru proiect . ce electronica foloseste masina acum ? ai renuntat la instalatia de AC pentru a monta compresorul ? de ce ai ales varianta asta, pur si simplu ai avut compresorul de pe o alta masina? motorul ce compresie are ? a fost decomprimat , daca da cu cat. ce bujii folosesti , ai detonatii in ture mari ? injectoarele si pompa de benzina sunt stock , nu vad nici un regulator de presiune . poate poti da totusi mai multe detalii , foarte putine proiecte custom in materie de conversii aspirat-turbo/supercharged apar prezentate , cu atat mai mult ca tu ai primul logan supraalimentat de pe 4tuning.
felicitari inca 1 data , sa o stapanesti sanatos si drumuri fara incidente.

p.s. chiar nu inteleg de ce unii au o parere proasta despre acest proiect,poate vin si cu argumentari cei care au votat negativ.

White_Dragon 02-10-09 08:58

Felicitari!

Calin_UKU 02-10-09 09:09

Intradevar, daca ai putea sa ne dai mai multe detalii despre proiect (compresor, compresie motor...), felicitari se pare ca ai facut o treaba buna, putin nasol sa nu te bucuri de o presiune mai mare din cauza internelor stock

al3xmsh 02-10-09 10:12

hai ma vgroza da-le detalii la oamenii...sper sa-ti vad masina la urmatoarea intalnire...ca tare curios sunt cum trage bestia....multe bafta in continuare...si cat mai multe linii:p

vgroza 02-10-09 10:57

Compresorul e de mercedes ce e super ok ca poate fi deconectat si sa merg cu masina stock, raportul de compresie a ramas acelasi ptr ca rezista motorul si presiunea e mica. Electronica a ramas aceasi momentan.Am sa revin pe seara poate cu o fisa dyno cu softul stock cu care mi-a venit masina, chiar sunt curios cat scoate cu softul de la dacia cel de 87cp aspirat:))

Relu_GTT 02-10-09 11:31

doar motorul l-ai facut? roti, suspensie,toba, nu i-ai pus ?

Calin_UKU 02-10-09 13:55

cred ca te-am vazut azi prin cluj daca nu ma insel

HoricutzWSR 02-10-09 14:45

tot respectu pt tine, echipa, masina, alea alea :) ai facut treaba buna,de admirat curajul de care ai dat dovada ca sa modifici un Logan, o masina frumoasa dar cu mare nevoie de imbunatatiri la capitolu performante...dupa cum se zice mai sus,da`ne si noua mai multe detalii...planuri de viitor? electronica? interne? :) poate dai si tu prin Oradea odata sau pe la vreo legala la voi :D Multa bafta in continuare!

vgroza 02-10-09 15:46

...

2 Attachment(s)
Masina are telescoape bilstein b8 cu arcuri eibach, diametru evacuarii e pe 55mm de la serpisori pana in capat,intermediara si finala schimbate, jante rial viper pe 15 cu cauciucuri 195/50/15 goodyear hidra grip, bara de rigidizare wiechers, filtru K&N, internele standard, etc....
Daca vreti sa stiti si ce alte piese am schimbat sa-mi ziceti

catalanu 02-10-09 18:38

Injectoare,pompa de benzina stock?Mai exact ce piese trebuie schimbate in motor pt a putea pune kompresorul?

O fisa dyno?Cam la ce putere estimezi motorul?Planetarele si cutia rezista?

ynp_46 02-10-09 19:13

Oare merge sa pui si pe 1.4 compresor?

crazyfornova 02-10-09 19:50

merge da nu e rentabil ...

vgroza 02-10-09 23:39

8 Attachment(s)
Si fisa dyno impreuna cu cateva poze :evil: Multumesc celor de la spdzoom din Cluj-Napoca pe aceasta cale.:D
Rezultatul vorbeste de la sine:
122.2 cai putere masurati la roata
155.5 cai putere estimati la motor
208.4 nM cuplu

Are si un buton in bord care decupleaza compresorul, rezultatul fiind:
63.2 cai putere masurati la roata
83.2 cai putere estimati la motor
127.8 nM cuplu

Contact spdzoom:

Adresa: str. Fabricii nr. 118A, Cluj-Napoca
Telefon: 0733-966.509
Email: [email protected]
Orar standard L-V: 9.30 - 18.00
S-D: Inchis
Orar la cerere la orice ora din zi sau din noapte, inclusiv in weekend

deniel 02-10-09 23:59

Altfel te vede lumea intrun logan dasta. Multa bafta in continuare

Detman 03-10-09 02:06

am vazut cum merge masina si cum suna in seara asta pe la sala . e nebunie :). de pe ce mercedes e compresorul?

vgroza 03-10-09 02:29

de mercedes slk amg e

Un film asa de test https://www.youtube.com/watch?v=wXMA2KReZNI

Wlad 03-10-09 06:54

ce frumos se infinge;) felicitari pentru bestia asta!

graty 17 03-10-09 08:23

Quote:

Originally Posted by vgroza (Post 2687984)
de mercedes slk amg e

Un film asa de test https://www.youtube.com/watch?v=wXMA2KReZNI

mi se ridica parul pe maini cand ma uit la filmare!

felicitari pt ce ai realizat!

catalanu 03-10-09 09:52

Quote:

Originally Posted by catalanu (Post 2687018)
Injectoare,pompa de benzina stock?Mai exact ce piese trebuie schimbate in motor pt a putea pune kompresorul?

:?::?::?: Se poate un raspunste rog?

crazyfornova 03-10-09 10:02

injectoare stock pompa de benzina cred ca stock..interne stock pt ca nu este turbo
are regulator de presiune din cate am vazut...are soft..(va trebui inlocuit pt o performanta mai buna)
pana la urma nu m-a impresionat clipu' face ca o bormasina...si plus de asta ma asteptam sa fie mult mai rea...atinge cam greu 120 din cate s-a vazut (sau nu i-a dat soferu)

andi_cimpean 03-10-09 10:31

vad ca ti se aprinde martorul de sonda lambda. I-ai verificat erorile?

Buga 03-10-09 11:56

paote nu am vazut eu pe aici , dar frane are ? eu am mers cu un logan stock , diesel , si nu am fost multumit de frane .... in rest , jos palaria !

vgroza 03-10-09 12:29

4 Attachment(s)
Are frane disc si pe spate iar pe fatza am cumparat deja alte etriere doar ca astept sa-mi iau ceva discuri bune.Schimbat:injectoare, pompa de benzina , traseul de benzina modificat, regulator de presiune, rampa de injectoare custom.
In filmulet nu am fortzat pentru ca mashina are uleiul vechi de 9000 km si nu de cea mai buna calitate + a fost schimbat in reprezentanta si poate fi unul "caldutz" pe luni sper sa-i schimb si uleiul :twisted:

catalanu 03-10-09 12:29

8 sec suta mi se pare rezonabil.Eu cred ca nu a dat soferul , se vede ca urca lent in ture.

EDIT: ce injectoare si ce rampa de injectoare ai folosit?

Buga 03-10-09 12:32

Quote:

Originally Posted by vgroza (Post 2688671)
Are frane disc si pe spate iar pe fatza am cumparat deja alte etriere doar ca astept sa-mi iau ceva discuri bune.Schimbat:injectoare, pompa de benzina , traseul de benzina modificat, regulator de presiune, rampa de injectoare custom.
In filmulet nu am fortzat pentru ca mashina are uleiul vechi de 9000 km si nu de cea mai buna calitate + a fost schimbat in reprezentanta si poate fi unul "caldutz" pe luni sper sa-i schimb si uleiul :twisted:

in cazul asta , super ! super proiect !

felicitari !

andi_cimpean 03-10-09 12:37

Quote:

Originally Posted by Buga (Post 2688682)
in cazul asta , super ! super proiect !

felicitari !

Si nu iti pare rau acum, ca ai votat "proasta" ?

Sincer, eu nu stiu de ce ati votat 10 persoane ca aveti o parerea proasta despre masina. se vede ca masina nu este de cocalar, si vrea ceva serios.

StreetStyle22 03-10-09 12:43

Alt lup in haine de oaie.. :D
La capitolul cutie,ambreiaj,planetare,ati modificat ceva ?
155 de la 90,sunt 65 de cai. :) Probabil cu o chiuloasa 16v ar scoate 170 de cai. :D

Buga 03-10-09 12:44

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2688693)
Si nu iti pare rau acum, ca ai votat "proasta" ?

Sincer, eu nu stiu de ce ati votat 10 persoane ca aveti o parerea proasta despre masina. se vede ca masina nu este de cocalar, si vrea ceva serios.

nu situ de ce te doare pe tine la salam de ce votez eu . nu , nu imi pare rau . prin simplul fapt ca a facut chestia cu votarea denota ca ii pasa de ce crede lumea de masina asta , iar mie nu mi place lucrul asta ! e decizia mea , tu sa vezi de deciziile tale ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:33.

- Copyright 2026 4Tuning