Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Motocicleta in flacari, dupa un accident rutier! VEZI VIDEO! (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/143738-motocicleta-flacari-accident-rutier-vezi-video.html)

GJ 64 GAB 17-09-09 19:50

Motocicleta in flacari, dupa un accident rutier! VEZI VIDEO!

Grav accident pe soseaua Barbu Vacarescu, din Capitala: un motociclist nu a mai avut cum sa evite o masina ce nu i-a acordat prioritate, a izbit-o, iar vehiculul i s-a aprins.
Cel de pe motocicleta mergea regulamentar, cand un autoturism, care circula din sens opus, i-ar fi taiat fata. Soferul a virat stanga, fara sa-l observe.

Alti conducatori auto au oprit si au incercat stinga focul cu extinctoare. Motociclistul a fost trimis la Spitalul de Urgenta.
<object width="420" height="376" style="display:block; margin:0 0 5px 0;" ><param name="movie" value="http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60359687"></param><embed src="http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60359687" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="376" ></embed></object><div style="display:block; width:420px; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:12px; text-align:center;"><p style="margin:0; padding:0;"><a href="http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-tale/motocicleta-in-flacari-dupa-un-accident-rutier-vezi-video.html" title="Motocicleta in flacari, dupa un accident rutier! VEZI VIDEO!"style="color:#000000;">Motocicleta in flacari, dupa un accident rutier! VEZI VIDEO!</a></p><p style="margin:0; padding:0;"><a href="http://stirileprotv.ro" title="StirileProTV" style="color:#000000;">StirileProTV.ro</a></p></div>

vacaroz 19-09-09 21:43

Re: Motocicleta in flacari, dupa un accident rutier! VEZI VIDEO!

ce a patit motociclistul? si cie era intins pe jos inert si fara casca?

Alex30 19-09-09 22:42

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 2653134)
ce a patit motociclistul? si cie era intins pe jos inert si fara casca?

Incearca sa scrii romaneste! Ala de jos e motociclistul si din ce am inteles traieste...a fost dus la spital

vacaroz 19-09-09 23:04

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 2653224)
Incearca sa scrii romaneste! Ala de jos e motociclistul si din ce am inteles traieste...a fost dus la spital

bos am papat o litera ca sa cam dus tastatura, unde naiba ai mai gresit?
am intrebat pentru ca la mine filmuletul nu avea sunet

GJ 64 GAB 20-09-09 02:41

A avut noroc săracu' motociclist... La cātă impac a avut cu maşina şi nu purta nici cască.
E rău că unii şoferi nu prea ştiu să dea prioritate... mai ales motoarelor... Totuşi e bine că mai sunt unii oameni care sar īn ajutor cānd văd un accident...

Heaven^ 21-09-09 10:08

Cascati ochii fratilor! Nu vedeti ca omu are casca? Uitati-va bine ca se vede, e alba!

scorpio GL 21-09-09 10:58

inainte de a da banii pe motocicleta ar fi trebuit totusi sa investeasca in echipament...

Alex30 21-09-09 13:48

Quote:

Originally Posted by Heaven^ (Post 2656293)
Cascati ochii fratilor! Nu vedeti ca omu are casca? Uitati-va bine ca se vede, e alba!

De avut avea...dar intrebarea e O PURTA ? Imi imaginez ce casca buna e aia daca i-a iesit asa usor de pe cap si a ramas in spate iar el la 5 metri in fata...cel mai probabil casca era prinsa pe motocicleta!

GJ 64 GAB 21-09-09 14:13

NU PURTA CASCA!...
Casca era pe motocicleta!

sabothor 21-09-09 15:30

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2656899)
NU PURTA CASCA!...
Casca era pe motocicleta!

OffT:
Ori eu am probleme cu vederea, ori voi tratati cu superficialitate clipul de mai sus. Ca sa lamurim problema, casca de langa motocicleta este probabil cea de-a doua casca (care probabil era in portbagajul motorului). Persoana inerta de pe asfalt poarta pe cap o casca de culoarea alba. Se vede perfect la 0:29. Accept sa fiu contrazis doar cu argumente solide ... apoi ma duc si la oftalmolog.

OnT:

Daca motociclistul traieste si s-a ales doar cu ceva leziuni iar organele vitale nu i-au fost afectate, chiar se poate considera un norocos. Din pacate, astfel de exemple le vedem zilnic, dar fara rezultat, fiindca neatentia inca se face simtita in randul soferilor romania si mai ales, in randul celor din bucuresti (nu neaparat a bucurestenilor). Motive sunt multe, dar nimic nu trebuie prezentat ca o scuza pentru astfel de evenimente. Pacat!

Reme 22-09-09 23:29

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 2657139)
OffT:
Ori eu am probleme cu vederea, ori voi tratati cu superficialitate clipul de mai sus. Ca sa lamurim problema, casca de langa motocicleta este probabil cea de-a doua casca (care probabil era in portbagajul motorului). Persoana inerta de pe asfalt poarta pe cap o casca de culoarea alba. Se vede perfect la 0:29. Accept sa fiu contrazis doar cu argumente solide ... apoi ma duc si la oftalmolog.

sunt de acord cu el, casca se vede foarte bine si foarte clar...alba sau gri...cea de langa motor era cea de-a II-a. uitati-va bine la film!

GJ 64 GAB 23-09-09 15:00

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 2661648)
sunt de acord cu el, casca se vede foarte bine si foarte clar...alba sau gri...cea de langa motor era cea de-a II-a. uitati-va bine la film!

Da, bine!... Haideţi să nu umplem thread-ul de căşti!...
Purta, nu purta, asta este!...
Atenţie la motociclete!

DTH 23-09-09 17:23

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2663075)
Da, bine!... Haideţi să nu umplem thread-ul de căşti!...
Purta, nu purta, asta este!...
Atenţie la motociclete!

Subscriu ...

Si totusi mai cunoaste cineva detalii despre cum a descurs treaba la spital ?

nicholas 26-09-09 10:02

Mare noroc pe motociclist. Mai rau e ca multi merg cu viteza pe motocicleta, de multe ori si fara casca.

GJ 64 GAB 26-09-09 11:44

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2663496)
Subscriu ...

Si totusi mai cunoaste cineva detalii despre cum a descurs treaba la spital ?

Din cāte ştiu eu, totul a fost ok, motociclistul a avut cāteva zile de spitalizare, dar a scăpat cu o sperietură groaznică şi cu nişte cicatrici...

DTH 26-09-09 12:29

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2670192)
Din cāte ştiu eu, totul a fost ok, motociclistul a avut cāteva zile de spitalizare, dar a scăpat cu o sperietură groaznică şi cu nişte cicatrici...

Daca este asa atunci este bine ...:sad:

MyKy31 09-01-10 12:13

da........multi motociclisti nu prea poarta casca de protectie........................cel putin bine k nu a murit motociclistu;)

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning