Motocicleta in flacari, dupa un accident rutier! VEZI VIDEO!
Grav accident pe soseaua Barbu Vacarescu, din Capitala: un motociclist nu a mai avut cum sa evite o masina ce nu i-a acordat prioritate, a izbit-o, iar vehiculul i s-a aprins.
Cel de pe motocicleta mergea regulamentar, cand un autoturism, care circula din sens opus, i-ar fi taiat fata. Soferul a virat stanga, fara sa-l observe.
Alti conducatori auto au oprit si au incercat stinga focul cu extinctoare. Motociclistul a fost trimis la Spitalul de Urgenta.
Re: Motocicleta in flacari, dupa un accident rutier! VEZI VIDEO!
A avut noroc săracu' motociclist... La cātă impac a avut cu maşina şi nu purta nici cască.
E rău că unii şoferi nu prea ştiu să dea prioritate... mai ales motoarelor... Totuşi e bine că mai sunt unii oameni care sar īn ajutor cānd văd un accident...
Quote:
Originally Posted by Heaven^
Cascati ochii fratilor! Nu vedeti ca omu are casca? Uitati-va bine ca se vede, e alba!
De avut avea...dar intrebarea e O PURTA ? Imi imaginez ce casca buna e aia daca i-a iesit asa usor de pe cap si a ramas in spate iar el la 5 metri in fata...cel mai probabil casca era prinsa pe motocicleta!
Quote:
Originally Posted by GJ 64 GAB
NU PURTA CASCA!...
Casca era pe motocicleta!
OffT:
Ori eu am probleme cu vederea, ori voi tratati cu superficialitate clipul de mai sus. Ca sa lamurim problema, casca de langa motocicleta este probabil cea de-a doua casca (care probabil era in portbagajul motorului). Persoana inerta de pe asfalt poarta pe cap o casca de culoarea alba. Se vede perfect la 0:29. Accept sa fiu contrazis doar cu argumente solide ... apoi ma duc si la oftalmolog.
OnT:
Daca motociclistul traieste si s-a ales doar cu ceva leziuni iar organele vitale nu i-au fost afectate, chiar se poate considera un norocos. Din pacate, astfel de exemple le vedem zilnic, dar fara rezultat, fiindca neatentia inca se face simtita in randul soferilor romania si mai ales, in randul celor din bucuresti (nu neaparat a bucurestenilor). Motive sunt multe, dar nimic nu trebuie prezentat ca o scuza pentru astfel de evenimente. Pacat!
BMW 328ci (E46) / Topaz Blue / Modena Heritage Nappa Leather BMW 320i (E36) ///M-Technick II Motorsport EX: Opel Astra Coupe ЪERTONE Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others! Thanks!
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
Quote:
Originally Posted by sabothor
OffT:
Ori eu am probleme cu vederea, ori voi tratati cu superficialitate clipul de mai sus. Ca sa lamurim problema, casca de langa motocicleta este probabil cea de-a doua casca (care probabil era in portbagajul motorului). Persoana inerta de pe asfalt poarta pe cap o casca de culoarea alba. Se vede perfect la 0:29. Accept sa fiu contrazis doar cu argumente solide ... apoi ma duc si la oftalmolog.
sunt de acord cu el, casca se vede foarte bine si foarte clar...alba sau gri...cea de langa motor era cea de-a II-a. uitati-va bine la film!