![]() |
Cam asta a fost, cel putin pt moment
Tin sa incep cu un simplu \"Salut\"..tineam sa deschid un subiect nou dat fiind faptul ca ce'a fost in seara zilei de 29 respectiv marti a fost ceva cu totul special si ca a fost cam ultimul,pt ca daca nu se va ajunge la un consens cu politia pt dezvoltarea acestui fenomen \"liniute\" se va termina cu arestari,dosare penale si asa mai departe..acuma de indrumat trebuie sa ne indrume cei care sunt in masura..si ma refer aici la Bucurest si alte orase in care exista acele \"liniute legale\"...acuma astept comentarii pe marginea acestui subiect..care trebuia deschis demult..eu cu altii,inclusiv si cioara am vb despre asta intr'o seara..dar sunt doar vorbe..pana la rezolvarea ei astept sa ne spuneti cum o putem face intr'un mod legal....
Respect! |
mda
dar esti bulangiu... stii tu de ce. ce pana mea un SMS un mesaj pe yahoo, pe mirc pe unde vrei tu, nu puteai sa dai? in ultimul caz puteai sa treci l amine ca stai la 100 de metrii. si euphoric mai varza ala sta la o aruncatura d ebat de mine. i-am dat ban pe FTP o saptamana pentru asta, nu mai pupa filme, daca ma supara ii tai cablul de la retea. |
Re: Fratilor cam asta a fost cel putin pt moment
Quote:
|
hasish ... e plin de politie pe forum... hai sa nu vb chestii f importante... pe aici... vb cand ne vedem fatza-n fatza.... ca sa stim ca nu e aude nimeni... toate se rezolva cu timpul....
|
Re:
Quote:
Stiu frate...sunt in \"domeniu\" demult..ah..btw pe mine ma cheama Bobo,ca dupa nick'ul Hashish ma cunosc putini..sper sa na intalnim face 2 face sa mai discutam aceasta problema..cine stie..la Bucuresti,mare sau chiar la Craiova.. |
sau vb prin email pm sau tel.e mai sigur .
|
sau nu mai fiti asa paranoici ca nu punem la cale o lovitura de stat...
sunt doar niste discutii fara importanta, adevaratele probleme se discuta face 2 face |
de obicei e bine sa nu prea discuti pe forum chestiile astea.... mai bine ne intalnim mai multi odata ... adica va intalniti.. si aia e...
|
Re: Fratilor cam asta a fost cel putin pt moment
Quote:
nu cred ca politia are ceva de obiectat chiar ar fi bine sa vada era vorba de organizarea in mod legal de liniute la Craiova. Asa ca subiectul asta nu este un subiect ascuns! Iar daca cineva din Politia Romana citeste asta poate are vre-o idee sclipitoare si instiinteaza sefii care poate vor lua o hotarare inteleapta si vor stinge setea de adrenalina a Craiovenilor prin organizarea intr-un cadru legal a acestor curse... End of statement! |
Bobo: treaba asta tre' discutata intre cativa oameni capabili si disponibili sa faca ceva gen \"Legal Racing\" din Bucuresti. Hai sa ne vedem intr-o seara undeva. Eu stiu ce tre' facut pentru formarea legala a unui club sportiv.
|
Re:
Quote:
|
aicad: nu stiu daca Cioara sau Hashish pot ajunge la Bucuresti la intalnirea de pe 10. Ramane sa vorbesc cu ei aici... si cu voi la Bucuresti.
|
Re:
Quote:
|
:) imi place ce se contureaza.. multa bafta.. sper sa reusitzi ceea ce v-atzi propus.. :D faza ciudata e ca cineva mi-a spus ca s-a legalizat, si ca-i lasa pe aeroport sa faca ce vor ei seara.. in fine se pare ca fost minciuna!
|
Re:
Quote:
|
ma frate, tipu care mi-a spus chiar imi spunea serios.. ca totul este legal, si bla bla bla.. probabil ca nu era foarte bine informat.. si nu-mi dau seama de ce nu vor astia sa ii lase pe cei care doresc sa-si rupa masinile.. chiar nu inteleg.. in fine.. sunt pentru! :P
|
Noi putem fi pentru, da' atata timp cat ei sunt impotriva, nu vom realiza nimic. Hai sa mai asteptam putin si sa nu mai credem toate zvonurile pe care le scot raspnadacii.
Mie mi-au venit cateva idei si, cu ajutorul celor care au ceva experienta, poate reusim sa facem ceva frumos. |
poate............ :ballbounc
|
Nu putem decat astepta si spera in acelasi timp sa se rezolve ceva si in fine sa putem sparge gheata cat mai curand posibil....
|
asa e Gabi.. timpu va decide tot.. ;)
|
pana se organizeaza in cadru legal recunoasteti ca tot mai misto e ilegal...
|
Re:
Quote:
|
asta asa e ...
|
este bine si la ilegale.. cum sa nu fie bine.. dar acu stau si ma gandesc cat timp o sa ne mai inghita astia?.. Pe cioara sau pe altzi sigur n-o sa le faca nik.. n-au cum .. dar ne ia pe noi, cei care nu prea avem o masinutza buna si care nu puteam sa ne permitem orice cu domni Politzai neavand cunostinte la Politzie, si tocmai pe noi ne doare mai tare neavand cine jtie ce bani :P so.. ilegalele sunt faine.. si cum am mai spus orice om care vine, jtie care-s riscurile.. asa ca hai sa nu ne mai plangem...
|
Hai sa mai asteptam putin. De ce n-am face si noi ce fac baietii la Bucuresti, cu legalele ?
Vorbim dupa ce vin de la Bucuresti, adica peste vreo 2 saptamani :wink: |
oricum se pare ca la baietii din bucuresti le-a placut ce a fost la craiova marti ...si craiova e momentan peste bucuresti(asa s-a scris aici...no ofence ) ...iar noi nu avem etapa de legal racing .... cred ca ar trebui ca cei care se ocupa cu organizarea legal racing sa ia in considerare de acum si orasul craiova ... pentru ca ati vazut daca organizarea este impecabila cum a fost marti(r3sp3kt cioara ! ) vine si lume si iese super !
|
ma adevaru ca ce s-a facut, nu s-a mai intalnit :D :P si-mi pare bine ca au fost ai nostri cu aceasta initiativa :D :D :D :D
|
sa speram ca o se se faca si la noi etapa...sa speram....
|
Asa curse nici nu o sa mai fie...Pt ca politia Craiova a fost mustrata de mai marii din Bucuresti pt ca a permis desfasurarea liniutelor...Si de acum inainte vor fi schimbari...O sa vina politia cu procurosri si o sa filmeze,astfel filmarile putind fi luate ca probe..De acum inainte la liniute va fi mult mai periculos decit pina acum..Pina acum a fost doar o joaca..
Venea politia,ne imprastia si gata...De acum se schimba...S-a facut prea multa vilva si politia craiova a fost luata in colimator pt ca nu a facut nimic...Deci,aveti grija de acum inainte... |
...eu ziceam de etapa legal racing ! :lol: :P
|
mare adevara ai grait :D sa speram ca se vor baga legale cum a spus si Al3xius.. Dar sa nu fie organizate de ACR!...
|
Ilegale n-o sa mai faca decat aia care au *** in loc de creier. Nu cred ca moare vreunu' daca mai asteapta ceva timp...
|
Adica...........pana cand sa ashtepte..??? :?
|
Nu pot spune 1 zi, 1 saptamana sau 1 luna, da' pana acum n-a murit nimeni daca nu s-a dat.
|
OK................................... :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
|
Mah noi vb aici pe forum cah ar trebui sah nu se mai faca un timp raliuri dar sah vah spun io ceva...De cand a fost raliul de pe 29 toata lumea a inebunit cel putzin pe la mine prin cartier ca sah nu mai zic cah in fiecare noapte aud demaraje si tot felul de kestii....Sunt o goraza de dobitoci care o sa se duca pe la daewoo sau mai stiu io ca sa se intreaca....
Asta e.... :peace: |
Si care-i baiu' ? Lasa-i frate sa cada-n hazna. Hai sa stea aia cu cap potoliti si o sa iasa ceva frumos.
|
the same thing si la mine.. :D :D doua olcituri au plekat in tromba exact din fatza blocului meu :D :D au mai dat vreo doua ture si au plekat.. :P lasa-i sa vezi cum cade beleaua pe ei :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Bosuletz ce oltcituri?
Era shi BIL`u? :) |
Chiar daca o sa se faca etapa de Legal Racing la Craiova, credeti ca o sa dispara cursele ilegale??
Sau daca s-ar amenaja undeva special pt liniute, unde poti sa vi sa te dai cand vrea muschiu' tau ... Credeti ca o sa dispara?? Eu nu cred... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning