![]() |
Mitsubishi EVO VIII: o bestie dezlantuita
26 Attachment(s)
Mitsubishi EVO VIII: o bestie dezlantuita
Mitsubishi EVO VIII intruchipeaza un bolid nervos, cu personalitate proprie. Din cand in cand, se gaseste cate un dement sa il puna cu botul pe labe doar ca sa ii injecteze cateva doze de adrenalina. La fel s-a intamplat si cu exemplarul de mai jos, care a suferit o operatie pe cord deschis, pentru a face loc turbinei CBRD Custom Hybrid Turbo, intercooler marit Turbo XS, kit SMC de injectie directa pe alcool, axe cu came de la GSC si evacuare AMS completa din inox. La partea trenului de rulare s-a operat un transplant de transmisie de pe EVO IX, caruia i s-au mai adaugat un diferential Quaiffe cuplat la un ambreiaj Exedy Twin Disc si un set de axe pentru puntea spate DSS. Toate acestea au fost completate de un set de jante Work VS pe 18” asezonate cu anvelope Yokohama S Drives, un kit de franare Brembo Big Brake si suspensii coilovers KW. In ceea ce priveste aspectul total al masinii, schimbarile se regasesc si la capitolul design, in vopseaua „cameleon”, insertiile de carbon sau ceasurile Defi. |
Re: Mitsubishi EVO VIII: o bestie dezlantuita
arata putzin ciudat fara eleronul "cel mare"
parca ii lipseste:D in rest jos palaria :D 8) |
intr-adevar parca chiar se observa ca ii lipseste eleronul. Oricum chiar si asa e o BESTIE :twisted:
|
primu lucru pe care l-am observat afost lipsa eleronului , dar cum au spus si cei de mai sus , arata ca o bestie , ceva performante (CP , Nm) ?
|
vai, mi-a facut praf sufletul. poate un portocaliu cameleon i-ar fi stat mai bine culoarea asta merge mai bine la mertzuri. oricum e bestiala, ceva nou totusi.
|
chiar jos palaria:D..si chiar nu stie nimeni cati cp sau Nm are acu:-?
|
ce "cumintel" pare din spate fara eleron :))
|
RUNS OK
|
E frumos asa are un aspecat mai "slick"..e frumos n-am ce zice. :D:peace:
|
fara eleronul "mare" e ca o poveste fara happy ending, dar e o masina care vrea sa se diferentieze neaparat de orice altceva....felicitari
|
ceva despre motor..cp,nm...in cat timp 0-100....in rest e o bestie
|
Arata...normal pt un Evo ca sa nu zic cuminte.Cv date si pt curiozitatea noastra? :D
|
sooo .. past .
dar culoarea e buna :shock: |
Quote:
ON : Masina e DEMENTIALA !!! E adevarat ca nu mai are aspectul ala de "bad boy" fara spoiler, dar se face remarcat prin vopsea, care nu e una tocmai sport (nu ca nu mi`ar place) .. La cate modificari s`au adus la partea tehnica, cred ca a sarit de 700 CP. Daca s`ar putea niste date tehnice cu niste rezultate .. :D ! UP ! |
foarte tareeeeeeeeeeee!
|
ceasurile din torpedou fac toti banii
|
si niste detalii tehnice dupa modificari?
superba oricum! |
lucrul care deranjeaza pe toata lumea este eleronul da merge si fara nu???
Pozele belea :D |
EVO ! n-am cuvinte :D
|
o masina pe gustul meu ! simpla si de efect ! in afara de stergatorul de pe luneta,jos palaria !
|
evo rullz:X
|
Zici ca e venita direct din NFS!:twisted:
|
E f. misto cu exceptia faptului ca lipsa eleronului ii mai stirbeste din frumusetze.
|
shi eleronu ii lipseste...dar ce era dak in loc de cameleonu asta...s'ai zic "simplist" era un rosu intens?...sau negru?...pun pariu k arata mult mai agresiv. Cameleonu asta o "cuminteste" ...in rest e super;)
|
Bestial exteriorul :oops:
|
EVO!!!! superba masina!!!!
|
nu imi place deloc nu ma atrage cu nimic la ea!
|
glumesti , ceasurile alea sunt dementiale :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning