![]() |
Intrebari cu sau fara raspuns...
Am si eu o intrebare la care nu gasesc un raspuns logic. De ce au majoritatea camionagiilor, daca nu chiar toti, prosoape cu femei dezbracate peste scaunele din cabina? :oops:
Nota moderator: in acest topic puteti posta intrebari la care nu gasiti raspunsuri logice si poate veti primi o mana de ajutor din partea colegilor de forum. |
Re: Q: De ce au camionagii prosoape cu femei dezbracate peste scaunele din masina?
Pai...drumuri luuuungi...pustietate...poate si lipsa de bani pentru a apela la serviciile unor femei ce practica cea mai veche meserie :))
|
Re: Q: De ce au camionagii prosoape cu femei dezbracate peste scaunele din masina?
ca atunci cand se simt singuri sa se uite in dreapta si sa vada ca le lipseste fiinta aia cicalitoare care il asteapta acasa:))
|
Eee, nu chiar toti au cu femei dezbracate...cei care n-au asa ceva au cu STEAUA :lol:.
Daca tot s-a facut topic de genul, intreb si eu: la ce le folosesc urmatoarele: cel putin 20 de cd-uri atarnate pe acolo, ~15 jucarii de plus idem, si...ce mai au ei pe acolo? |
Quote:
|
Depinde de camionagii... Iti arat cativa la care nu intri in cabina decat descaltat. Au o manie cu curatenia. Si nu au cd-uri, animale de plus sau alte cele prin cabina. /iar aia cu femei goale... Asta e moda, nu stiu... S-or fi uitat si ei la prea multe filme cu americani, ca aia au manie cu tatuaje cu femei si altele...
|
Daca vine acasa si-l cearta nevasta ca i s-a parut cuiva ca l-a vazut cu vreo femeie ii raspunde ca nu a vazut bine,era prosopul acela... :)
|
Re: Intrebari fara raspuns...
moda asta este venita de la americani cum zicea si cineva mai sus...beculete,proiectoare cat mai multe,crom,jucarii de plus....
asa avea si tata la raba,multe beculete si proiectoare,antene :))) |
Quote:
|
Ce a fost mai intai : Oul sau gaina ?
Ce este in mintea unei femei ? |
Trebuia sa gaseasca Psycho Dad niste intrebari din astea:lol:.
|
hop si eu cu o intrebare..cine stie vreun nume de fata/femeie pur romanesc,care sa nu se termine in litera A,exceptie facand carmen..nu sunt acceptate diminutive,regionalisme etc.doar numele din buletin,strict romanesc
|
Re: Intrebari cu sau fara raspuns...
Nu cred că există un asemenea nume. E ca şi cum ai cere un nume de băiat care să se termine în litera A :)
|
Cat de mare o fi un ou mic?:-s
|
Quote:
|
Horia ,Luca :-P
|
Quote:
|
zoe?:))
|
Quote:
prin care Zoe Rotaru era numită................... |
hahaha .. eu din cate stiam nu exista nume de femei care sa nu se termine in a
cat despre nume de barbati ... |
UPS. 1-0. Nu m-am gândit...
Mulţumesc pentru corectare. |
Quote:
de ce femeii? ... se simt singuri sau au luat exemplu de la altii :D si aia de unde au luat exemplu? hm... poate a vrut omul sa-si ia un prosop si nu a gasit decat cu femei :p Quote:
Quote:
|
Si oul de unde a aparut? :)
|
daca mergem pe principiul religios as spune ca l-a creat Dumnezeu :) asa cum a creat si pamantul si pe Adam si pe Eva etc.
daca mergem pe principiul stiintific... habar-nam! :)) |
Nume : Catrinel , ingrid , Aglae ( nume de baba :)) ) evelin ( colega de gradinita ROMANCA :DD )
Pai oul ala cine l-a clocit ca din iel sa iasa gaina ? .. am si eu o intrebare acum .. de ce exista functia off la airbag ? |
Quote:
|
Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste pantaloni ?
Si mai era una cu Adam, avea buric ? |
ca sa nu-i cada pantalonii =))
la intrebarea cu adam... nu stiu... |
Care este sinonimul cuvantului " sinonim" ?
Cand o masina merge, aerul din interiorul pneului se invarte ? Daca despre o femeie se spune atunci cand nu este moarta ca este vie,de ce nu face struguri? De ce femeile nu merg niciodata singure la WC? Un termos vara pastreaza bautura rece, iarna calda. De unde stie termosul cand e vara si cand e iarna? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Cat de mare o fi un ou mic?:-s
|
Quote:
Antonimul este exact opusul sinonimului. :lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De ce se sterilizeaza injectiile condamnatilor la moarte ?
Cum ar arata scaunele daca am avea genunchii la spate ? :hahano: |
Quote:
ontopic: De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ? De ce localurile deschise non stop au incuietori ? De ce Tarzan nu are barba? Daca penisul se micsoreaza la apa rece, de ce nu se mareste la apa calda?:D |
daca thermosul pastreaza recele rece si caldul cald atunci bagati si mie o inghtata si o cafea fierbinte sa vedem ce iese.:?:;)
|
Quote:
|
eterna intrebare care ma seaca, sunt sigur ca e o chestie idiotica dar still.
Ce face barbatul o singura data in viata si femeia in fiecare dimineata ? :-?? si mai era o faza. " un om mort, in desert, cu un bat in mana si saci de nici pe langa el. cum a ajuns acolo ? si se pun intrebari doar la care se poate raspunde cu da sau nu" |
| All times are GMT +2. The time now is 13:37. |
- Copyright 2026 4Tuning