![]() |
Semnati petitia pentru Alex
Cine il cunoaste pe Alex XX stie foarte bine cum a murit si ca este o mare nedreptate. Haideti sa dam dovada inca o data ca suntem uniti si sa ajutam familia lui Alex si nu in ultimul rand, sa ne razbunam un prieten care efectiv A FOST UCIS.. ! Un urma discutiilor intre motociclisti a fost propus un miting... Pentru aceasta ne trebuiesc 200 de semnaturi.. Cine este de acord este rugat sa posteze mai jos numele si seria de buletin cum s-a facut pe toate forumurile. S-au strans deja 130. Cititi mai jos!
Quote:
Quote:
http://www.motociclism.ro/forum/inde...howtopic=37603 http://www.sbz.ro/modules.php?name=F...ewtopic&t=7932 http://www.motorzone.ro/forum/viewto...er=asc&start=0 |
Re: Semnati petitia pentru Alex
done...
dar.... de p forumul asta...doar eu?!:shock: :shock: |
SpeedeR din pacate da...:( Se pare ca pe ceilalti nu ii intereseaza.... :(
P.S. : Multzumesc mult.. :) |
Quote:
|
si ar fi frumos sa participam si cu ceva masini, zic eu...
eu as vrea sa fiu si pe 2 roti..dar momentan nu se poate.. poate la anul.. si nu cred k sunt singurul...deci , se baga careva?! |
@SpeedeR Ar fi o idee... I dont know...
|
Da intradevar este strigator la cer efectiv dar daca la Udriste inca mai bantuie urmele comunismului si a militeiei probabil va mai dura ceva vreme pana se va solutiona cazul (sper sa se solutioneze spre bine)...in orice caz cum a spus si Speeder am putea sa venim si cu cateva masini desi sint sigur ca vor veni enorm de multe ceea ce este imbucurator,pentru ca la urma urmei si noi sintem in aceeasi galeata cu motociclistii ca nu cred sa fie pe la Udriste vreun politist care sa ne aiba la suflet...din dementi,descreierati si domne' "copii de bani gata care rup masini scumpe" nu ne scoate nici unu. VA SALUT si daca va pot ajuta cu ceva va rog apelati cu incredere. Va pup
|
Horia Bucur / GX 347 842
|
Multumim mult Horia.. O sa iau legatira cu tine zilele astea pentru a semna.... Multumesc inca o data...
|
Nici o probleme prietene sint cu voi pana la capat chiar daca nu ne cunoastem pentru ca asa ceva nu este posibil pentru ca de absolut toti politistii care au comis fapte penale si in special au fost si mediatizati nu s-a auzit nimic...probabil le-a luat 1 milion din salariu... PS: nu posed net asa ca daca te pot ajuta cu ceva te rog suna la 0724 884 131 / 0747 121 091
|
OK... Am vorbit cu Luiza. A spus ca este ok cu masinile.. Acum avem nevoie de ajutorul celor cu 4 roti... Banuiesc ca toti dintre voi avti prieteni cu masini tunate etc... Explicatzile va rog situatia si poate o sa se stranga si ceva masini... O sa vorbesc cu Gratzian sa faca un topic global pe tema asta.... Sa seram ca va fi ok... Peace!
|
ok hai ca ma apuc si eu sa imprastii vestea si daca imi poti da o data aproximativa sa stiu ce sa le spun baietilor ar fi si mai ok.Iar cu masinile poti fi sigur ca vor fi multe ca sint destiu care vor sa se revolte in fata celor care ne iau taloanele si permisele...si mai sint si tari in gura.Tinem legatura ori pe forum ori la telefon. Take care.
|
noi o sa fim pe akolo
numai sa stim kand si unde sa ne strangem.. sper sa se miste ceva cu ocazia asta |
Horia imi pare rau dar nu pot spune o data... Am vorbit cu totii pe SBZ si mitingul a fost acceptat. Acum sa decidem cand. O sa va tin la curent. Cum aflu ceva o sa te sun si o sa postez aici.. Peace :)
|
Semnat... azi.
|
aaa nu am cerut o data fixa dar stii ca odata ce incepi sa vorbesti cu lumea toti intreaba acelasi lucru:cand? da' oricum comunicam nu e problema.
|
Multumim mult Lao :)
Horia o sa te tin la curent.. :) Multumesc inca o data.. :D |
Chiar nu aveti pentru ce pe bune va ajut cat pot si cu ce pot.Asta ne priveste pe toti dintre noi.
|
As vrea si eu sa semnez petitia, dar ce ma fac... nu sunt din Bucuresti si nici nu voi ajunge acolo pana in vara... :(
|
In cazul asta faci ce fac shi eu... Raspandeshti vestea... Nici eu nu o sa pup romania pana in vara..
|
Razvan / HC 080303
Ma anunti la tel cand e mitingul. (Votez aici tazz ca pe celalalt forum nu am primit confirmarea) |
Quote:
Trebuie gandit inainte de a actiona. |
Un sfat :
vreti miting, da? pentru a avea ceva sorti de izbanda trebuie sa: stabiliti exact tema si motivele vedeti cati se aliaza cu voi si daca sunt motive in plus consultati un avocat pentru modul de inregistrare a mitingului, conform legilor ce stabilesc conditile de desfasurare a unor astfel de manifestatii publice intocmiti cerere scrisa si inregistrata la registratura primariei primaria aproba mitingurile la ministerul de interne si Domnului Blaga ii puteti da doar un memoriu tot ce faceti sa fie conform legii |
Sebastian in legatura cu legea totul e ok!
|
Aporopo ca au pomenit baietii mai sus de strainatate sper sa faceti mitingul in maxim o luna ca daca nu ne mai vedem in Decembrie sau Ianuarie ca plec si eu la munca ca aici nu pot face rost de banii care imi trebuiesc pentru a-mi face masina.oricum am inceput deja sa vb cu care m-am intalnit si bineinteles ca sint deacord. Va PuP :) :)
|
Horia te astept in Italia... :D
|
in primul rand, multumesc 4 tuning pt sprijin.
baieti, sunt convinsa ca unii ne si cunoastem, altii oricum aveti prieteni motociclisti si stit de la ei ce magarii se intampla cu noi in trafic. cred ca mitingul va fi pe 25 martie sau 1 aprilie, o zi de sambata. petita poate fi semnata la mine la service. va rog, sunati. 0722-44-22-89 in numele familiei Marinciu va multumesc. |
scuze k va deranjez..dar pe 1aprilie e 4tuning day ...si nu s`ar putea desfasura in conditii optime..pe 25 ar fi ok .. nu e programat nimic... cu tot respectu`..scuze de deranj !
|
Quote:
|
Mitingul va avea loc in data de 8 APRILIE 2006 si va contine urmatoarele puncte:
ora 12.00 - Adunarea Arcul de Triumf ora 12.30 - Plecarea traseu 1 : Arc-Piata Victoriei-Romana-Universitate-Piata Unirii-Palatul Parlamentului cu stationare de 30-45 minute traseu 2 : Locul accidentului-Barbu Vacarescu-Stefan cel Mare-Piata Victoriei-Romana-universitate-Piata Unirii-Palatul Parlamentului cu stationare de 30-45 minute Momentan treseul nu este stabilit exact,urmeaza sa vedem care se aproba. |
pe sbz mam uitat zilele trecute si park nu vroiau sa participe si 'conservari' :D
|
ala era Mau... daca te-ai uitat ai vazut shi motivul... ii este frica sa nu se apuca baietzii de burnout-uri pe acolo...in rest, nimeni nu are nimic impotriva... PEACE !
|
aaa..am inteles :)
aia care se apuca d burnuri la chestii de genul , sunt frustrati rau si nebagati in seama ...parerea mea.. |
Nu asta era ideea... Este un miting pasnic in care cerem sa se faca dreptate... Daca lumea se apuca de burnuri o sa iasa un mare scandal... Daca nu se va face dreptate, atunci vom incepe sa facem pe nebunii... Dar sa speram ca vom rezolva preoblemele in mod pasnic si cat mai legal posibil.
|
Quote:
|
Right...
P.S. : Suna convingator mesajul... mai scriel si pe celelalte forumuri.. :) |
Sa asteptam rezultatul acestui miting si dupa aia ramane de vazut...
|
Daca mai aveti nevoie de ajutor va puteti baza si pe mine.Zilele astea voi merge si eu sa semnez asta in cazul in care mai este nevoie,iar de masini eu asigur 4 masini pe putin.Va salut si sper sa iasa odata adevarul la iveala si cei ce gresesc sa fie pedepsiti asa cum trebuie.
|
MC Mate ori ce semnatura ajuta si este binevenita. Pentru maimulte informatii vorbeste cu Luiza - 0722442289. Multumesc mult :)
|
deci fratilor, nu prea pot ajuta practic, voiam doar sa imi spun si eu parerea(sper ca nu incurca).
ma dezgusta tot ce se intampla... ma dezgusta faptul ca oameni care sunt cinstiti, si au grija sa-si plateasca toate darile, si toate muile alea de taxe si sa stea la coada pentru orice rahat... acesti oameni sunt pur si simplu batjocoriti de gradul sau de banii altora. daca am ajuns sa masuram viata in bani, e rau de tot, e dezgustator. sunt total contra acestor metode, si azi cand am vazut si politistul ala la tv care a facut accident, m-am gandit sa postez, pentru ca deja se intrece masura. cei cu bani si cu putere au ajuns sa ne calce in picioare, pe noi... astia care, dupa ce ca platim ca fraierii tot felul de taxe, taxa pe cacat, pe respirat,si pe toate, ne straduim sa punem un ban de-o parte, sa ne luam si noi o trotineta, o masinuta, ceva... si ajung sa distruga familii, vieti, onoare, tot, niste cacati, ratati... bai, imi faceti greata... si lipsa voastra crasa de principii |
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning