Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Este JOI seară, este distracţie şi andrenalină! (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/133923-joi-seara-distractie-andrenalina.html)

ME.Beast 16-07-09 22:59

Este JOI seară, este distracţie şi andrenalină!

În primul rând vreau să îmi cer scuze dacă un astfel de topic a mai fost creeat, dar nu am găsit aici, la secţiunea 4TuningRO Craiova un topic care să se lege strict de joi seara, unde să putem comenta, analiza să putem face pariuri(virtuale bineînţeles) pe motoarele prietenilor care se distrează în fiecare joi seara, fie din pasiune, fie de dragul de a faceo.
Topicul se adresează strict atat cât şi privitorilor dar şi celor care se dau în fiecare joi seara. Cei care nu sunt interesaţi de acest topic, pot trece peste el.
Certurile şi insultele nu sunt bine venite pe acest topic, aşa că rog moderatorii să fie asprii pe tema aceasta.
De asemenea vă sugerez citirea regulamentului 4tuning pentru a fi siguri că puteţi discuta civilizat aici.

Fiind primul din acest topic, nu am mari cuvinte de spus, am fost decât 10-15 minute în care nu a fost cine ştie ce. Dar mi-a plăcut acea Honda Accord(cred că era ultimul model), cea albă şi cu bliţ-uri pe triple în spate..
În rest, nimic nou. Puţin burn-out şi cam atât

electric_style 16-07-09 23:59

Re: Este JOI seară, este distracţie şi andrenalină!

interesant topic...!!!

Starty 17-07-09 08:35

multa lume , multa prostie, multi mancatori de seminte si cativa care vin sa se dea, am fost acolo era sa se loveasca de 100 de ori prin pracare, fiecare o tureaza sa arate ca are evacuare pe 1.4,
Au fost si ceva masini frumoase... sti, clio-u lu tenu, cateva bmw-uri care trageau bine, daca toata treaba ar fi putin mai rezervata (ma refer doar cei care se dau si masinile lor) ar fi ceva superb

Shiro 17-07-09 08:39

Joia asta am pierduto.
Interesant topic, o sa il urmaresc.

Laure2fast 17-07-09 12:12

Quote:

Originally Posted by Starty (Post 2492342)
multa lume , multa prostie, multi mancatori de seminte si cativa care vin sa se dea, am fost acolo era sa se loveasca de 100 de ori prin pracare, fiecare o tureaza sa arate ca are evacuare pe 1.4,
Au fost si ceva masini frumoase... sti, clio-u lu tenu, cateva bmw-uri care trageau bine, daca toata treaba ar fi putin mai rezervata (ma refer doar cei care se dau si masinile lor) ar fi ceva superb

de acord cu tine...multa labareala..toti aplaudacii vin pana in mijlocu pistei si nu ai loc de ei sa te dai..toti taranii vin si asculta manele si danseaza pe plafonu masinii..

Starty 17-07-09 17:36

de exemplu noi care ne intalnim putem sa facem ceva interesant, fara prea mult public, stabilind la fata locului ce si unde

Laure2fast 17-07-09 22:01

Quote:

Originally Posted by Starty (Post 2493685)
de exemplu noi care ne intalnim putem sa facem ceva interesant, fara prea mult public, stabilind la fata locului ce si unde

cand avem chef de alergat stabilim o zi..(oricare alta in afara de joi :lol: ) si ne dam pana golim rezervoarele

Toto - BOD 19-07-09 11:00

Nu mai stiu cand am fost ultima data joia pe aeroport... Oricum e o pierdere de timp.

giny 19-07-09 12:32

pierdere de timp si benzina...vezi toti cacalarii cu neoane,beculete si manelele la maixim cum se rup in figuri pe acolo...am mai fost si io joia trecuta dupa vreo 3-4 luni de knd n-am mai fost si am vazut ca nu s-a schimbat nimic de atunci...

Gabi 20-07-09 00:43

Quote:

Originally Posted by Starty (Post 2493685)

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 2494143)
cand avem chef de alergat stabilim o zi..(oricare alta in afara de joi :lol: ) si ne dam pana golim rezervoarele

Corect !!! Noi am mai făcut-o !

Quote:

Originally Posted by Blog
06 martie 2009
O zi din săptămână...

Joi. Pentru unii, o zi ca oricare alta, pentru alţii, penultima zi lucrătoare din săptămână, iar pentru o categorie mai specială de oameni, o zi de reising :)

Începând din dimineaţa zilei anterior menţionată, începe euforia. Mesaje pe messenger, pe unele forumuri, telefoane, şi toate sună cam aşa: "Diseară (n.r. joi seara), la ora 22:00, pe aeroport !".
Unii (din alte oraşe, în afară de Craiova, bineînţeles) poate nu ştiu de ce "pe aeroport", sau ce e cu acest aeroport? Ei, bine, aeroportul este un drum de acces către pista principală a aeroportului Craiova. Un drum care, părerea mea, este praf - la propriu - dar care săptămână de săptămână atrage, parcă, din ce în ce mai mulţi gură-cască.

Maşini vin multe. Oameni, de asemenea. Din Craiova, fără număr, din Slatina sau Balş, destui. Dar cei care "se dau" sunt mereu aceiaşi. BMW-uri cu duiumul, o Nexia mai rea, câte un Audi, VW sau vreun BMW mai răsărit, nişte băieţaşi cu Dacii, ş.a.m.d. Restul (şi, credeţi-mă, sunt mulţi) se uită, vociferează sau, mai mult, aberează. De ce aberează ? Pentru că toţi sunt cunoscători. Pentru că "dacă eram eu în locu' ăluia, îi rupeam capu' lu' ăla cu ailaltă maşină !", şi multe alte comentarii care pur şi simplu te fac să te gândeşti "Eu ce caut aici?". Ba mai toacă şi câte o pungă de seminţe, ca să fie tacâmul complet.

După cum spuneam, adunarea se dă în jurul orei 22:00 şi după câteva "liniuţe", la un semn al "organizatorului", toată lumea pleacă, buluc, către DE574, un drum cu asfalt bun, 2 benzi pe sens, bucurie mare. Odată ajunşi acolo, majoritatea îşi parchează maşinile şi pe o parte, şi pe alta a drumului, coboară din maşini, scot pungile de Grivas, încep să toace şi, bineînţeles, să comenteze. "Băăăă ! Ce praf e ăla ! Habar n-are să plece de pe loc !oc !". Da, sigur, dar măcar ăla SE DĂ !

În tot acest timp, să nu vă imaginaţi că circulaţia se desfăşoară normal. Chiar dacă totul se întâmplă destul de târziu, este, totuşi, vorba de un drum european, intens circulat, şi cetăţeanul care a întârziat în afara oraşului sau tiristul care-şi transportă marfa, întâmpină oarecare dificultăţi la intrarea în metropola oltenească. Dar băieţii n-au treabă. Ei se dau, şi se mai dau o dată, până când, din zare, nişte luminiţe albastre sparg târgul. Aici intervine partea cea mai amuzantă. Majoritatea temerarilor o rup la fugă, care, pe unde apucă: spre maşină, pe câmp, mai dau bot în bot cu câte un căpiat care nu se uită pe unde fuge, şi uite aşa se face un circ de toată frumuseţea.

Ştiţi de ce îmi pare rău ? Că nu mai e ce-a fost o dată, că toţi sunt "răi", dar puţini se dau, pentru că, pe zi ce trece, ne îndobitocim mai rău şi, nu în ultimul rând, pentru că aeroportul, în seara de joi, a devenit loc de promenadă (unde multe fetiţe sunt îmbrăcate-n fuste scurte - pe frigul ăsta), un fel de... eveniment monden. Sunt mulţi băieţi din "generaţia veche" care... pur şi simplu nu se mai dau, sau dacă încă mai practică sportul ăsta nocturn, o fac în cercuri restrânse, departe de ochii "cunoscătorilor".

Cataaa_ 25-07-09 18:07

nu mai e ce era odata .... pe la 14`15 ani veneam de placere sa privesc masini puternice la start ....

ME.Beast 26-07-09 21:38

Toată lumea ştie că nu mai este ce a fost..dar hai vă rog să rămânem pe tema topicului ca să nu avem probleme cu sancţiunile moderatorilor.

ME.Beast 29-07-09 16:42

Mâine seară, veniţ careva ?! Să facem şi noi un colţ al nostru :D

Dj-78-KBK 30-07-09 18:10

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 2492887)
de acord cu tine...multa labareala..toti aplaudacii vin pana in mijlocu pistei si nu ai loc de ei sa te dai..toti taranii vin si asculta manele si danseaza pe plafonu masinii..

noi 2 cand ne dam? :D

ME.Beast 30-07-09 23:51

Nu prea a ieşit frumos astă seară.. păcat!

Laure2fast 31-07-09 01:30

Quote:

Originally Posted by Dj-78-KBK (Post 2523403)
noi 2 cand ne dam? :D

bre vino duminica seara la intalnire pe aeroport...si vin si eu cu mic-u si ne dam...:)

hiena 31-07-09 11:59

Quote:

Originally Posted by ME.Beast (Post 2524183)
Nu prea a ieşit frumos astă seară.. păcat!

eh...ca am pierdut noi lupta dintre radu si gabu,dar totusi a fost interesant..;)

sharpe 31-07-09 15:54

daca te uiti pe threadu asta numai zmei si viteji
se stransera 2-3 frustrati cu oltciturile (n-am nimic cu masinile,Doamne fereste,cu proprietarii am) si decisera ca e de cacat aeroportul joia
mi se pare normal sa fie suparati ca daca vin cu masinile joi seara ii huiduie lumea

ME.Beast 31-07-09 17:33

Quote:

Originally Posted by sharpe (Post 2525670)
se stransera 2-3 frustrati cu oltciturile (n-am nimic cu masinile,Doamne fereste,cu proprietarii am) si decisera ca e de cacat aeroportul joia
mi se pare normal sa fie suparati ca daca vin cu masinile joi seara ii huiduie lumea

Nu cred că de asta sunt suparaţi, şi nu, nu-i huiduie lumea. Aseară m-am întalnit cu un prieten cu oltcitul ..
E chestia că.."mulţi mâncători de seminţe" - aşa cum i-au intitulat unii dintre noi, vin şi comentează de pe bară, comentarii penale gen :"Uită-te şi tu coae, cu ce maşina venii ăla să se dea. Râd de el cu cu¤ul" sau "Coae. tu dacă ai avea maşina ăluia, te-ai mai da !?" şi etc. Dar defapt ei uită că stau pe bară şi rod la seminţe...dar oamenii sunt buni de comentatori.
Sincer, şi eu m-am săturat de desculţii ca aştia, care vin decât să dea arfe şi figuri ..comentand pur şi simplu fiecare acţiune a ta, a lui x, sau a lui y de pe tot aeroportul ăla. Mi se pare de căcat că unii işi dedică o parte a timpului pe aeroport, venind să se distreze şi să se dea, iar alţi mucioşi să le comenteze acţiunile.

hiena 31-07-09 23:30

Quote:

sharpe nu putem sa obligam lumea sa vina pe aeroport..cine vrea vine, cine nu, nu ..apropo ME.Beast e tipu de joi care intreba unde-s io/care-s io..in verde:)

Laure2fast 01-08-09 10:04

o sa imi iau dacie sport sa nu ma mai huiduie lumea pe aeroport

Dj-78-KBK 01-08-09 10:59

Quote:

Sharpe, ce ti se pare asa normal?
Sunt baieti cu oltcit-uri care au bagat in masinutele alea bani si pasiue, 90% din cei de pe airport nu vor intelege niciodata
ne-am emancipat acum, ne place sa ne uitam la golfuri de beharca si la bemveuri cazute care se dau dar nu la oltcit-uri
~Bogdan

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 2526901)
o sa imi iau dacie sport sa nu ma mai huiduie lumea pe aeroport

sa pui si gaz pe ea ;)

sharpe 01-08-09 11:07

Quote:

Originally Posted by Dj-78-KBK (Post 2526987)
Sharpe, ce ti se pare asa normal?
Sunt baieti cu oltcit-uri care au bagat in masinutele alea bani si pasiue, 90% din cei de pe airport nu vor intelege niciodata
ne-am emancipat acum, ne place sa ne uitam la golfuri de beharca si la bemveuri cazute care se dau dar nu la oltcit-uri
~Bogdan

sa pui si gaz pe ea ;)

e normal ce se intampla,de la multa vorba si nici un pic de actiune
sunteti ca vulpea care n-ajunge la struguri
de ce sunt 500-1000 care vin pe aeroport in fiecare joi seara si nu sunt deranjati de ce-i acolo?
de ce sunt minim 50 de masini care se dau in fiecare joi?ca e de cacat?
daca aveti masini puternice iesiti cu ele la interval ca daca i-o dai cu Oltcitul unuia cu o cazatura cu numere de Beharca te aplauda lumea si te felicita (au mai fost cazuri)
P.S. Laure masina face ceva,soferul face restu'.Tu pe o Dacie Sport ai fi la fel de anonim ca pe oltcitul care-l ai acum.Hai sa nu intram in polemici mai ales Dacie Vs Oltcit.Si vezi-ti lungul nasului.Sper ca nu incepi si tu ca inca un "racer" din Craiova care spunea ca eu sunt pentru aeroport ca e si el,adica zero.Hai sa nu o dam in diverse ca n-are rost.Vino si fa ceva ca sa contezi inainte sa comentezi.

Dj-78-KBK 01-08-09 11:16

Quote:

Originally Posted by sharpe (Post 2527010)
de ce sunt 500-1000 care vin pe aeroport in fiecare joi seara si nu sunt deranjati de ce-i acolo?
daca aveti masini puternice iesiti cu ele la interval ca daca i-o dai cu Oltcitul unuia cu o cazatura cu numere de Beharca te aplauda lumea si te felicita (au mai fost cazuri)
P.S. Laure masina face ceva,soferul face restu'.Tu pe o Dacie Sport ai fi la fel de anonim ca pe oltcitul care-l ai acum.Hai sa nu intram in polemici mai ales Dacie Vs Oltcit.Si vezi-ti lungul nasului.Sper ca nu incepi si tu ca inca un "racer" din Craiova care spunea ca eu sunt pentru aeroport ca e si el,adica zero.Hai sa nu o dam in diverse ca n-are rost.Vino si fa ceva ca sa contezi inainte sa comentezi.

sharpe tu cam tot repeti chestia cu "esti anonim" dar tu ce esti ma rog? doar unu care da starturile, daca nu ai fi tu ar fi altcineva care le-ar da si la fel ar fi, ca tot te lauzi ca te suna lumea cand ai lipsit de pe aeroport, normal te sunau copiii care au nr tau sa te intrebe unde esti, ti-am mai zis a iesit la fel ca oricare seara
Un semafor ar face exact ce faci si tu.
si de Laur in locu tau nu as vb, cat a muncit baiatu asta la masini nu vei munci tu niciodata, cata pasiune a pus el tu nici nu visezi.
Cand el se dadea cu "coaja" de oltcit pe aeroport tu stateai pe margine si il admirai :) si acum ne facuram mare racer

sharpe 01-08-09 11:31

Quote:

Originally Posted by Dj-78-KBK (Post 2527036)
sharpe tu cam tot repeti chestia cu "esti anonim" dar tu ce esti ma rog? doar unu care da starturile, daca nu ai fi tu ar fi altcineva care le-ar da si la fel ar fi, ca tot te lauzi ca te suna lumea cand ai lipsit de pe aeroport, normal te sunau copiii care au nr tau sa te intrebe unde esti, ti-am mai zis a iesit la fel ca oricare seara
Un semafor ar face exact ce faci si tu.
si de Laur in locu tau nu as vb, cat a muncit baiatu asta la masini nu vei munci tu niciodata, cata pasiune a pus el tu nici nu visezi.
Cand el se dadea cu "coaja" de oltcit pe aeroport tu stateai pe margine si il admirai :) si acum ne facuram mare racer

chestia asta cu "tu cine esti" chiar n-am de gand s-o continui
fiindca nu consider necesar sa dau explicatii unor oameni care n-au nici un cuvant de spus
de-astia "cunoscatori" ca tine sunt gramezi pe marginea culoarului de pe pista joi seara
aia care intre doua seminte tocate isi dau cu parerea de ce motor v6 are o pisicuta de 2500
threadul asta cred ca a fost gandit pentru a face cunoscut la cati mai multi pasionati ai fenomenului ca joi seara pe aeroportul din Craiova pot sa vina linistiti,se tine in fiecare saptamana,fara deranj de la autoritati,fara frica sau stat cu ochii in 4,ca e un cadru cat de cat organizat,si ca incercam sa mentinem niste standarde inalte in ceeace priveste cursele de masini aici,la Craiova
ca va gasirati voi,niste posesori de oltcituri sa aruncati cu cacat mi se pare de prost gust si o dovada de nesimtire,mai ales ca dati o imagine proasta Craiovei,in loc s-o sustineti
din cauza unora ca voi ne arata cu degetul toata tzara
ce-o fi facut fiecare cu masina/masinile e treaba si meritul lui
si cu asta am incheiat serialul "cine esti tu si ce mare racer te dai"

Dj-78-KBK 01-08-09 12:06

Quote:

Originally Posted by sharpe (Post 2527055)
chestia asta cu "tu cine esti" chiar n-am de gand s-o continui
fiindca nu consider necesar sa dau explicatii unor oameni care n-au nici un cuvant de spus
de-astia "cunoscatori" ca tine sunt gramezi pe marginea culoarului de pe pista joi seara
aia care intre doua seminte tocate isi dau cu parerea de ce motor v6 are o pisicuta de 2500
threadul asta cred ca a fost gandit pentru a face cunoscut la cati mai multi pasionati ai fenomenului ca joi seara pe aeroportul din Craiova pot sa vina linistiti,se tine in fiecare saptamana,fara deranj de la autoritati,fara frica sau stat cu ochii in 4,ca e un cadru cat de cat organizat,si ca incercam sa mentinem niste standarde inalte in ceeace priveste cursele de masini aici,la Craiova
ca va gasirati voi,niste posesori de oltcituri sa aruncati cu cacat mi se pare de prost gust si o dovada de nesimtire,mai ales ca dati o imagine proasta Craiovei,in loc s-o sustineti
din cauza unora ca voi ne arata cu degetul toata tzara
ce-o fi facut fiecare cu masina/masinile e treaba si meritul lui
si cu asta am incheiat serialul "cine esti tu si ce mare racer te dai"

sharpe omule, nici tu nu ai nici un cuvant de spus nu te mai umfla atat, uiti ca acu 6 luni mergeai cu un harb de dacie acum ne umflam, macar daca aveai cu ce, vand masina si imi iau 5 masini exact ca a ta:D
si app mai stiu si eu cate ceva,

Gabi 01-08-09 12:23

Hai să nu facem CvF reloaded ! Fiecare are dreptul la opinie, iar opinia mea, sharpe, ţi-am spus-o aseară.

sharpe 01-08-09 13:17

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2527145)
Hai să nu facem CvF reloaded ! Fiecare are dreptul la opinie, iar opinia mea, sharpe, ţi-am spus-o aseară.

da,ai dreptate
:)

ME.Beast 01-08-09 13:30

Aţi cam deviat de la subiect. De la joi seara, bucurie şi andrenalină s-a ajuns la dacie vs oltcit, şi alte chestii. Vă rog, rămaneţi pe tema subiectului, aveti YM pentru certuri şi alte chestii gen "gigi contra"..!

Laure2fast 01-08-09 13:47

Quote:

Originally Posted by sharpe (Post 2527010)

eu te respect ca te chinui sa faci ceva frumos acolo...da nu ai cu cine..credema ca nu mi-am aranjat masina ca sa fiu cunoscut..am facut-o sa imi placa mie si atat..nu are rost sa ne certam pe forumuri..

sharpe 01-08-09 16:04

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 2527268)
eu te respect ca te chinui sa faci ceva frumos acolo...da nu ai cu cine..credema ca nu mi-am aranjat masina ca sa fiu cunoscut..am facut-o sa imi placa mie si atat..nu are rost sa ne certam pe forumuri..

mersi pentru aprecieri
si eu la randul meu iti respect munca prin prisma faptului ca imi plac foarte mult "batranicile" facute bine care vin si dau clasa unor masini noi (mai nou se fac jucarii,nu se mai fac masini)
respect omu' care lucreaza la masina 2 ani si iasa ceva frumos sau o bestie pe 4 roti si am apreciere si consideratie mult mai mare decat pentru unu care vine cu o masina de 50.000 de euro si 500 de cai cumparata ieri
din punctul asta de vedere mi-a fost foarte drag de Covei care a muncit la masina aia,nu doar a luat un motor si l-a plantat pe o caroserie si s-a gata s-a dat grande
el si mecanicii din Brazda (Orbu,Cosmin,Vulpe,Marcau) au muncit de le-a iesit prin ochi la masina aia care a venit si-a facut spectacol si pe aeroport
am mai mult respect pentru o masina de-aia decat pentru un Subaru sau un Evo,fara suparare pentru posesorii de asa ceva
eu inca astept un Oltcit Turbo made in Craiova 100% care sa mearga ca a lu' Titus de exemplu sau a lu' Lascu sau etc
si inca astept sa mai vina pe aeroport joi seara un Oltcit bine facut,in orice configuratie,1,2,4 carburi,orizontale sau verticale,etc care sa le spulbere unor masini noi si frumoase visele de curse
asta vreau sa vad pe aeroport in fiecare joi seara
iar tocatorii de seminte si aruncatorii cu parerea pana la urma sunt raul necesar
fiecare om care lucreaza la o masina,care pune pasiune are nevoie (nu spun ca cere,doar ca are nevoie si-i prinde si bine) si de un pic de apreciere,de niste aplauze,etc
si alea vin de la spectatori
sau ....niste huiduieli si etc
fac parte din peisaj,sunt si alea stimulente,asta e
si repet,motivul pentru care am inceput sa postez pe 4tuning legat de fenomenul "joi,aeroport" e ca sa inteleaga si liniutzarii (cum zicea un tip joi) din alte parti ca pot veni linistiti in Craiova in fiecare joi,se pot da linistiti pe aeroport fara frica si intr-un cadru pe care incerc sa-l fac cat mai organizat si cat mai bine pus la punct
pentru asta am cerut mereu si pe CvF si live ajutorul celor care sunt dispusi sa-l dea,fiindca nu pot sa le fac singur pe toate

mistreku 04-08-09 14:56

nu vad rostul discutiilor astora pe forum.. adica treaba e destul de descurcata, dupa mine.. iti place ce se intampla, vino.. nu iti place, nu veni.. simple as that! de ce trebuie sa fie mereu comentarii, sa aruncam unii in altii cu ***?

ME.Beast 14-08-09 00:36

a ieşit super frumos astă-seară mai puţin partea cu guşterii de nu stau la intrare sa se dea băieţii, în rest..super ok!

Allynush 11-09-09 19:08

A fost frumos aseara . Ce spectacol a facut baiatul cu DACIA

Gabi 11-09-09 19:17

Pe băiatul cu Dacia îl mănâncă ficaţii... şi o să fie scărpinat dacă mai continuă cu figurile de 2 lei.

ME.Beast 11-09-09 20:38

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2631461)
Pe băiatul cu Dacia îl mănâncă ficaţii... şi o să fie scărpinat dacă mai continuă cu figurile de 2 lei.

Tie sigur ti-a facut ceva de esti impotriva lui mereu :)

Gabi 12-09-09 01:37

Mie nu mi-a făcut nimic, dar îl luase pe un prieten de-al meu pe capotă, pentru că el e zmeu. Dar n-o să mai fie, cu prima ocazie când i se mai umflă muşchii.

hiena 12-09-09 19:39

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2632350)
Mie nu mi-a făcut nimic, dar îl luase pe un prieten de-al meu pe capotă, pentru că el e zmeu. Dar n-o să mai fie, cu prima ocazie când i se mai umflă muşchii.

:)) te spun te spun ! ma pun cu el si te dovedim :-" si asa ma pandesti cand plec de langa start

Gabi 13-09-09 06:14

Data viiatoare când se crede Superman o să mă gândesc de 2 ori până să fac ceva. Dar şi dacă voi face... să-l ferească Dumnezeu ! Şi nu, nu glumesc !

BOGY26 12-10-09 18:02

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2634494)
Data viiatoare când se crede Superman o să mă gândesc de 2 ori până să fac ceva. Dar şi dacă voi face... să-l ferească Dumnezeu ! Şi nu, nu glumesc !

ignora-l Gabi :shock:

All times are GMT +2. The time now is 15:45.

- Copyright 2026 4Tuning