![]() |
Este JOI seară, este distracţie şi andrenalină!
În primul rând vreau să îmi cer scuze dacă un astfel de topic a mai fost creeat, dar nu am găsit aici, la secţiunea 4TuningRO Craiova un topic care să se lege strict de joi seara, unde să putem comenta, analiza să putem face pariuri(virtuale bineînţeles) pe motoarele prietenilor care se distrează în fiecare joi seara, fie din pasiune, fie de dragul de a faceo.
Topicul se adresează strict atat cât şi privitorilor dar şi celor care se dau în fiecare joi seara. Cei care nu sunt interesaţi de acest topic, pot trece peste el. Certurile şi insultele nu sunt bine venite pe acest topic, aşa că rog moderatorii să fie asprii pe tema aceasta. De asemenea vă sugerez citirea regulamentului 4tuning pentru a fi siguri că puteţi discuta civilizat aici. Fiind primul din acest topic, nu am mari cuvinte de spus, am fost decât 10-15 minute în care nu a fost cine ştie ce. Dar mi-a plăcut acea Honda Accord(cred că era ultimul model), cea albă şi cu bliţ-uri pe triple în spate.. În rest, nimic nou. Puţin burn-out şi cam atât |
Re: Este JOI seară, este distracţie şi andrenalină!
interesant topic...!!!
|
multa lume , multa prostie, multi mancatori de seminte si cativa care vin sa se dea, am fost acolo era sa se loveasca de 100 de ori prin pracare, fiecare o tureaza sa arate ca are evacuare pe 1.4,
Au fost si ceva masini frumoase... sti, clio-u lu tenu, cateva bmw-uri care trageau bine, daca toata treaba ar fi putin mai rezervata (ma refer doar cei care se dau si masinile lor) ar fi ceva superb |
Joia asta am pierduto.
Interesant topic, o sa il urmaresc. |
Quote:
|
de exemplu noi care ne intalnim putem sa facem ceva interesant, fara prea mult public, stabilind la fata locului ce si unde
|
Quote:
|
Nu mai stiu cand am fost ultima data joia pe aeroport... Oricum e o pierdere de timp.
|
pierdere de timp si benzina...vezi toti cacalarii cu neoane,beculete si manelele la maixim cum se rup in figuri pe acolo...am mai fost si io joia trecuta dupa vreo 3-4 luni de knd n-am mai fost si am vazut ca nu s-a schimbat nimic de atunci...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
nu mai e ce era odata .... pe la 14`15 ani veneam de placere sa privesc masini puternice la start ....
|
Toată lumea ştie că nu mai este ce a fost..dar hai vă rog să rămânem pe tema topicului ca să nu avem probleme cu sancţiunile moderatorilor.
|
Mâine seară, veniţ careva ?! Să facem şi noi un colţ al nostru :D
|
Quote:
|
Nu prea a ieşit frumos astă seară.. păcat!
|
Quote:
|
Quote:
|
daca te uiti pe threadu asta numai zmei si viteji
se stransera 2-3 frustrati cu oltciturile (n-am nimic cu masinile,Doamne fereste,cu proprietarii am) si decisera ca e de cacat aeroportul joia mi se pare normal sa fie suparati ca daca vin cu masinile joi seara ii huiduie lumea |
Quote:
E chestia că.."mulţi mâncători de seminţe" - aşa cum i-au intitulat unii dintre noi, vin şi comentează de pe bară, comentarii penale gen :"Uită-te şi tu coae, cu ce maşina venii ăla să se dea. Râd de el cu cu¤ul" sau "Coae. tu dacă ai avea maşina ăluia, te-ai mai da !?" şi etc. Dar defapt ei uită că stau pe bară şi rod la seminţe...dar oamenii sunt buni de comentatori. Sincer, şi eu m-am săturat de desculţii ca aştia, care vin decât să dea arfe şi figuri ..comentand pur şi simplu fiecare acţiune a ta, a lui x, sau a lui y de pe tot aeroportul ăla. Mi se pare de căcat că unii işi dedică o parte a timpului pe aeroport, venind să se distreze şi să se dea, iar alţi mucioşi să le comenteze acţiunile. |
Quote:
|
o sa imi iau dacie sport sa nu ma mai huiduie lumea pe aeroport
|
Quote:
Sunt baieti cu oltcit-uri care au bagat in masinutele alea bani si pasiue, 90% din cei de pe airport nu vor intelege niciodata ne-am emancipat acum, ne place sa ne uitam la golfuri de beharca si la bemveuri cazute care se dau dar nu la oltcit-uri ~Bogdan Quote:
|
Quote:
sunteti ca vulpea care n-ajunge la struguri de ce sunt 500-1000 care vin pe aeroport in fiecare joi seara si nu sunt deranjati de ce-i acolo? de ce sunt minim 50 de masini care se dau in fiecare joi?ca e de cacat? daca aveti masini puternice iesiti cu ele la interval ca daca i-o dai cu Oltcitul unuia cu o cazatura cu numere de Beharca te aplauda lumea si te felicita (au mai fost cazuri) P.S. Laure masina face ceva,soferul face restu'.Tu pe o Dacie Sport ai fi la fel de anonim ca pe oltcitul care-l ai acum.Hai sa nu intram in polemici mai ales Dacie Vs Oltcit.Si vezi-ti lungul nasului.Sper ca nu incepi si tu ca inca un "racer" din Craiova care spunea ca eu sunt pentru aeroport ca e si el,adica zero.Hai sa nu o dam in diverse ca n-are rost.Vino si fa ceva ca sa contezi inainte sa comentezi. |
Quote:
Un semafor ar face exact ce faci si tu. si de Laur in locu tau nu as vb, cat a muncit baiatu asta la masini nu vei munci tu niciodata, cata pasiune a pus el tu nici nu visezi. Cand el se dadea cu "coaja" de oltcit pe aeroport tu stateai pe margine si il admirai :) si acum ne facuram mare racer |
Quote:
fiindca nu consider necesar sa dau explicatii unor oameni care n-au nici un cuvant de spus de-astia "cunoscatori" ca tine sunt gramezi pe marginea culoarului de pe pista joi seara aia care intre doua seminte tocate isi dau cu parerea de ce motor v6 are o pisicuta de 2500 threadul asta cred ca a fost gandit pentru a face cunoscut la cati mai multi pasionati ai fenomenului ca joi seara pe aeroportul din Craiova pot sa vina linistiti,se tine in fiecare saptamana,fara deranj de la autoritati,fara frica sau stat cu ochii in 4,ca e un cadru cat de cat organizat,si ca incercam sa mentinem niste standarde inalte in ceeace priveste cursele de masini aici,la Craiova ca va gasirati voi,niste posesori de oltcituri sa aruncati cu cacat mi se pare de prost gust si o dovada de nesimtire,mai ales ca dati o imagine proasta Craiovei,in loc s-o sustineti din cauza unora ca voi ne arata cu degetul toata tzara ce-o fi facut fiecare cu masina/masinile e treaba si meritul lui si cu asta am incheiat serialul "cine esti tu si ce mare racer te dai" |
Quote:
si app mai stiu si eu cate ceva, |
Hai să nu facem CvF reloaded ! Fiecare are dreptul la opinie, iar opinia mea, sharpe, ţi-am spus-o aseară.
|
Quote:
:) |
Aţi cam deviat de la subiect. De la joi seara, bucurie şi andrenalină s-a ajuns la dacie vs oltcit, şi alte chestii. Vă rog, rămaneţi pe tema subiectului, aveti YM pentru certuri şi alte chestii gen "gigi contra"..!
|
Quote:
|
Quote:
si eu la randul meu iti respect munca prin prisma faptului ca imi plac foarte mult "batranicile" facute bine care vin si dau clasa unor masini noi (mai nou se fac jucarii,nu se mai fac masini) respect omu' care lucreaza la masina 2 ani si iasa ceva frumos sau o bestie pe 4 roti si am apreciere si consideratie mult mai mare decat pentru unu care vine cu o masina de 50.000 de euro si 500 de cai cumparata ieri din punctul asta de vedere mi-a fost foarte drag de Covei care a muncit la masina aia,nu doar a luat un motor si l-a plantat pe o caroserie si s-a gata s-a dat grande el si mecanicii din Brazda (Orbu,Cosmin,Vulpe,Marcau) au muncit de le-a iesit prin ochi la masina aia care a venit si-a facut spectacol si pe aeroport am mai mult respect pentru o masina de-aia decat pentru un Subaru sau un Evo,fara suparare pentru posesorii de asa ceva eu inca astept un Oltcit Turbo made in Craiova 100% care sa mearga ca a lu' Titus de exemplu sau a lu' Lascu sau etc si inca astept sa mai vina pe aeroport joi seara un Oltcit bine facut,in orice configuratie,1,2,4 carburi,orizontale sau verticale,etc care sa le spulbere unor masini noi si frumoase visele de curse asta vreau sa vad pe aeroport in fiecare joi seara iar tocatorii de seminte si aruncatorii cu parerea pana la urma sunt raul necesar fiecare om care lucreaza la o masina,care pune pasiune are nevoie (nu spun ca cere,doar ca are nevoie si-i prinde si bine) si de un pic de apreciere,de niste aplauze,etc si alea vin de la spectatori sau ....niste huiduieli si etc fac parte din peisaj,sunt si alea stimulente,asta e si repet,motivul pentru care am inceput sa postez pe 4tuning legat de fenomenul "joi,aeroport" e ca sa inteleaga si liniutzarii (cum zicea un tip joi) din alte parti ca pot veni linistiti in Craiova in fiecare joi,se pot da linistiti pe aeroport fara frica si intr-un cadru pe care incerc sa-l fac cat mai organizat si cat mai bine pus la punct pentru asta am cerut mereu si pe CvF si live ajutorul celor care sunt dispusi sa-l dea,fiindca nu pot sa le fac singur pe toate |
nu vad rostul discutiilor astora pe forum.. adica treaba e destul de descurcata, dupa mine.. iti place ce se intampla, vino.. nu iti place, nu veni.. simple as that! de ce trebuie sa fie mereu comentarii, sa aruncam unii in altii cu ***?
|
a ieşit super frumos astă-seară mai puţin partea cu guşterii de nu stau la intrare sa se dea băieţii, în rest..super ok!
|
A fost frumos aseara . Ce spectacol a facut baiatul cu DACIA
|
Pe băiatul cu Dacia îl mănâncă ficaţii... şi o să fie scărpinat dacă mai continuă cu figurile de 2 lei.
|
Quote:
|
Mie nu mi-a făcut nimic, dar îl luase pe un prieten de-al meu pe capotă, pentru că el e zmeu. Dar n-o să mai fie, cu prima ocazie când i se mai umflă muşchii.
|
Quote:
|
Data viiatoare când se crede Superman o să mă gândesc de 2 ori până să fac ceva. Dar şi dacă voi face... să-l ferească Dumnezeu ! Şi nu, nu glumesc !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning