Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii > Coltul Incepatorului

Coltul Incepatorului Cititi aici despre cum sa postati, inregistrati, cum sa faceti mail, sau intrebati despre orice nu va descurcati.

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 19-07-04, 13:17   #1
ZoliaT
Administrator

Stage 5
 
ZoliaT's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3,316
Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
Default Reguli generale pe tot forumul 4tuning !!!

Bine ati venit pe forumul 4tuning! Inainte de a posta, cititi aici!
Forumul este un mod virtual de discutii. El este conceput pentru a ne ajuta unii pe altii si de a ne impartasi totodata parerile. Daca se respecta
simplele reguli de mai jos, acest forum nu va fi decat o placere. Se va transforma intr-o masina care \"va mananca\" timpul.

1. De aceea, inainte de a lansa o intrebare, dati un search care poate face minuni. Nu intotdeauna continutul unui thread reflecta titlul lui. In acel
thread se poate gasi si raspunsul la intrebarea ta. In lumea internetului, butonul \"search\" este sfant.
Dupa ce se introduce cuvantul respectiv, se apasa un enter. Simplu si frumos. De asemenea in partea de jos a ecranului, in dreapta, avem paginile forumului. Deci, exista \"more\".

2. Daca lansati un thread, incercati sa scrieti titlul lui cat mai corect si cat mai usor de inteles. Titlul unui thread este inima forumului.
Thread-urile care vor purta titluri de genul \"ajutor\" sau \"probleme\" vor fi modificate, mutate sau chiar sterse! (in functie de caz) Ajutor la ce? Probleme la ce? Trebuie specificat. Nimic mai simplu.

3 Also, incercati sa scrieti cat mai corect din punct de vedere gramatical pentru ca nu toata lumea are timp sa \"desfaca\" rebusuri... Daca postul
respectiv este mai lung, folositi alineatul. Posturile care contin adevarate enigme care necesita timp indelungat de deslusire, vor disparea subit sau in cel mai fericit caz vor fi editate.

4. Nu se vor face diferente intre userii vechi si cei noi. In spatele unor litere se poate \"ascunde\" un adevarat expert.

Exista persoane mai directe, care spun lucrurilor pe nume intr-un mod mai agresiv. Nu o luati personal si incercati sa va rezumati la subiectul
thread-ului. Explorarea si postarea in thread-uri trebuie sa fie relaxanta, fara nervi or others.

Daca lansezi un thread pentru a primi lamuriri in legatura cu o problema, dupa ce ai rezolvat acel lucru, incearca sa instiintezi in thread-ul cu pricina
pentru ca unele persoane vor sa afle exact cum s-a rezolvat acea problema.

5. Noi, cei care moderam aceast forum, ne rezervam dreptul de a modifica, muta sau sterge oricand un post sau un thread care a mai fost disputat, in care se face reclama (depinde si cat de agresiva este reclama ) sau care contine cuvinte inadmisibile limbii romane (in functie de caz). Posturile off-topic intra in aceeasi categorie.

De aceea noi postam impreuna cu placere, stam impreuna la un tutun, si totodata ne bucuram impreuna de cel mai puternic site & forum din tara. Cine nu fumeaza, nu este o problema. Este buna si apa plata.

Va multumim. Si... consumul de alcool este interzis in preajma forumului 4tuning!

Acestea fiind spuse, postati cu placere orice, dar nu chiar totul...
__________________
| www.4tuning.ro | Masini de vanzare | Bazar Auto | Piese Auto ||
ZoliaT is offline  
Old 29-09-04, 23:55   #2
ZoliaT_2
Super Moderator

Stage 5
 
ZoliaT_2's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 324
Member of:
[Super Moderators]
Default

pentru orice nelamurire,intrebare,observatie,reclamatie va rog sa ma contactati la adresa de e-mail vali@4tuning.ro
ZoliaT_2 is offline  
Old 02-12-04, 04:39   #3
ZoliaT
Administrator

Stage 5
 
ZoliaT's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3,316
Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
Default

ANUNT pentru cei care nu au inca user pe forumul 4tuning

La inscriere trebuie sa folositi o adresa de e-mail valida.
Veti primi un e-mail de activare a contului in acea adresa.
ZoliaT is offline  
Old 08-11-06, 20:55   #4
bil1706

Stage 5
 
bil1706's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,658
Default Re: Reguli generale pe tot forumul 4tuning !!!

o intrebare ...de ce nu se face un regulament mai riguros (ca si pe alte forum'uri...in care se pot ban'a diversi useri care posteaza aiurea, se baga aiurea peste diverse discutii, deranjeaza restul forumistilor, insulta etc etc )
Propun ca BAN'ul asta sa fie pe destule zile incat sa aiba timp sa reflecte asupra a ceea ce face pe forum. Dupa cum se spune si mai sus "Forumul este un mod virtual de discutii. El este conceput pentru a ne ajuta unii pe altii si de a ne impartasi totodata parerile."
si...mai propun acest subiect la VOT.
Sper ca moderatorii de pe acest forum (suberb de altfel si cred ca este unul dintre cele mai po****te si po****re forumuri de la noi) vor cantari aceasta propunere. Astept votul
bafta
bil1706 is offline  
Old 20-11-06, 15:50   #5
alfa33

Stage 5
 
alfa33's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 354
Default Re: Reguli generale pe tot forumul 4tuning !!!

Ce chestie. La mine exista un tabiet in fiecare dimineata. Dupa ce ma trezesc si termin alea alea pe la baie ma duc in birou si pornesc un comp. O cafea, intr-o mana si mouse-ul in cealalta. Incep cu forum-urile. Alfa Club romania, dupa aia Alfa Owner de pe afara si revin in tara pe 4tuning. Bai baieti, discutiile de pe 4tuning sunt absolut incredibile. De multe ori caut prin posturile de pe aici cate ceva interesant. De ex. la sectiunea NOS si Turbo sau altele de genul asta. Exista posturi cu titluri ok, cateva persoane care schimba pareri tehnice, dupa care apar "invadatorii". Acesti "invadatori" sunt de fapt o specie aparte. au varsta intre 16-22 de ani, sunt la scoala, 80% nu au carnet, mananca din frigiderul parintilor si nu si-au luat nici macar o bicicleta din bani munciti de ei iar timpul lor dedicat activitatii de forumist este direct proportional cu timpul liber. Adica imens. A, o alta chestie comuna lor este ca toti stiu orice despre masini si ca singura masina din lume pe care ar vrea sa o aiba (sau au vrut) la 18 ani este BMW (orice model) Concluzia ar fi ceva de genul asta: Dragi copii, nu este nimic rau ca stati pe forum-uri, iarasi nimic rau sa aveti pareri, insa NU ESTE OK sa ajungeti sa transformati o comunitate dedicata masinilor intr-un camp de destrabalare a orgoliilor si al nevoi de exprimare adolescentine. Pentru asta puteti folosi e-mailul sau intalnirile din lumea reala. Cred ca mai mult bun simt in general nu strica nimanui iar "bunul simt" este un atuu care daca il aveti va va ajuta oriunde. Tot din acest "bun simt" rezulta si decizia de a-ti tine gura decat sa spui prostii. Decat sa abordati un subiect doar ca sa faceti posturi mai bine, inainte de a o face, cauta 3 ore pe net date, informeaza-te, invata si mai tarziu, daca tii neaparat sa iti spui parerea o vei face cat de cat pertinent. Sunt curios cine se va ataca dupa postul meu
__________________
Alfa Romeo 33 1.7 16V Quatrofoglio Verde
Alfa Romeo GTV V6 2.0 Turbo
alfa33 is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -