Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   O \"rabla\" de a mea... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/13233-rabla-mea.html)

DARKOBELICI 18-02-06 01:51

O \"rabla\" de a mea...

5 Attachment(s)
Am dacia asta si vreau so tunez la motor...Am motor nou pe ea de 1400 cmc...5 viteze..si chiar pot spune ca merge bestial.Dar acum in primavara ma apuc so aduc la linie..(ca deh, la dacii nimik nu e la linie,chiar daca e tabla noua..).Astept sfaturi de la voi.La exterior ma voi ocupa eu de masina.(***ele alea de spoilere eu leam facut la lumina lanternii..:))...voi face ceva mult mai frumos.Ma gandesc chiar sa fac un body kitt de dacie, ca am unde(service).
Am pus niste poze cu ea(nu am avut timp sa o spal,nu radeti),cu toate ca la inceput mi-era rusine,dar am vazut pe site poze cu dacii mult mai urate..:))
Astep sfaturi..

=Virus= 18-02-06 21:38

Salut. Deci, daca vrei sa modifici motorul, eu te sfatuiesc sa vezi putzin si franele, vb aia: nu are motor, nu merge, nu are frane, nu se mai opreste :? . Acum, vorbind serios, franele de dacia nu sunt destul nici pt puterea motorului stock... La caroserie... vb ta, intai sa o aduci la linie, si dupa vezi niste spoilere, praguri... body kit, dar ceva de bun gust... in culoarea caroseriei... niste jante... vezi tu. Bafta!

DARKOBELICI 18-02-06 22:35

1 Attachment(s)
Ai dreptate in legatura cu franele. :lol:
Ieri rulam pe sagului cu 130 kmh..si mentionez ca am frane bune..(placutze..etc.)...dar m-am oprit cam greu.:))...Ma gandesc cum draq se va opri daca ii modific motorul..:))....poate prin zid pe undeva.Asa ca ai dreptate...trebuie imbunatatite si franele...MS

B-69-TAU 19-02-06 02:48

vezi ca a luat-o rugina pe la aripi si la porbagaj, mai bine te ocupi prima oara de tabla si dupa aia de motor, risti sa te ploua in masina .......

Psycho 19-02-06 02:57

da`i o linie mai intai ..k e .... stramba toata .. tablarie .. scoate porcariile alea din geam care atarna ... ia`i nishte suspensii tepene ... arcuri de siera taiata pe fatza sau breack .. un motor de fuego + cutie + punte spate discuri = minuni .. si la exterior renuntza la tiganiile alea .. si fa ceva finut

DARKOBELICI 19-02-06 04:47

1 Attachment(s)
Posted: Sun Feb 19, 2006 3:57 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

da`i o linie mai intai ..k e .... stramba toata .. tablarie .. scoate porcariile alea din geam care atarna ... ia`i nishte suspensii tepene ... arcuri de siera taiata pe fatza sau breack .. un motor de fuego + cutie + punte spate discuri = minuni .. si la exterior renuntza la tiganiile alea .. si fa ceva finut

Psycho..daca pun toate chestiile ce mi le-ai spus tu...oare trec de RAR?:)
Te intreb pt ca nu stiu..sunt curios...si spunemi ce masina ai tu...detalii ..
Vrei sa dam o liniutza? Pai nu stiu...hai sa dam..dar cu conditia sa ai dacie stock ca si a mea..:)

ltd 19-02-06 08:22

:D

vorba la baieti ocupate intai pe dedesubt si dai o linie la masina ..timp sa ai 9si la propriu si la figurat :)-..in rest multa bafta in continoare

=Virus= 19-02-06 20:11

:)

Quote:

Originally Posted by \"DARKOBELICI\"
Ai dreptate in legatura cu franele. :lol:
Ieri rulam pe sagului cu 130 kmh..si mentionez ca am frane bune..(placutze..etc.)...dar m-am oprit cam greu.:))...Ma gandesc cum draq se va opri daca ii modific motorul..:))....poate prin zid pe undeva.Asa ca ai dreptate...trebuie imbunatatite si franele...MS

:D Deci am avut dreptate cu franele :D Ce sa zic, si la dacia mea, tzin fffffff bine in comparatzie cu altele, dar cand o alta masina mi-a luat fatza din scurt, eu mergand destul de tare, franele nu au fost de nici un folos :shock: . M-a salvat o manevra care pe moment mi-a venit in minte, ca un flash.... poate din subconstient, reflex ceva, nuj...

DARKOBELICI 19-02-06 23:14

1 Attachment(s)
Psycho...uitete la pozele ce le-am postat noi..si spune-mi ce schimbari vezi..:))...la ..parbriz..
Azi am fost.. la sat si am spalat masina..:)...si am dat jos acareturile alea..:)).
am facut ceva poze mai curate..:))...
Cand sa plec la sat am bagat benzina si de distrat ce eram..am bagat in pana mea benzina fara plumb...si nu mai aveam asa sprint ..:)))..bou de mine..
La sat am fost si cu pretenu lu sormea care are opel vectra de 2.0 l.
Am pus si niste filmuletze sa va distrati...si vedeti ca cu toate ca exista diferenta intre motor de dacie de 1,4 si motor de vectra de 2.0...am fost la inaltime..:)))...Recunosc ca ma luat dupa ceva metri buni..dar mam tinut dupa el.....nu la-m intrecut.Cred ca gestu conteaza...:))
Tuning ruuulzzzzzzzzzzz....:)

B-69-TAU 20-02-06 00:22

tata tu iti bati joc de dacia aia, scoate-i frate folia de pe faruri, nu aveai unde sa o pui si pe aia? a si de ce nu scoti stopurile alea daca tot le-ai inegrit in halul ala? ca oricum nu se vede nimic prin ele...... :roll: :roll:

Psycho 20-02-06 00:32

tau nu poti sa te caci in gusturile omului ....

k sa revin si sa ii raspund ... am o solenza de 2003 si daca vrei am dau ... ma dau cu oricine .. sicner nu mi`e frica , k mi`o iau ... chiar nu pird nimik .. ideea e urmatoarea ... .

Am dacia asta si vreau so tunez la motor ( eu ti`am zis ce ai putea sa`i faci la motor daca vrei sa o \" tunezi \" ... desii dintr`un motor de berlina de 1.4 poti sa scotzi doar untu .. whatever ) ...Am motor nou pe ea de 1400 cmc...5 viteze..si chiar pot spune ca merge bestial.Dar acum in primavara ma apuc so aduc la linie..(ca deh, la dacii nimik nu e la linie,chiar daca e tabla noua..) ( daca aia e tabla noua eu sunt popa ) .Astept sfaturi de la voi.( sfaturile pe care ti le`am dat eu .. zic k au fost cat de cat in masura bunului simtz .. si da .. poti sa treci de rar .. poti sa omologhezi tot ce pui pe ea .. dar .. intre a baga bani intr-o berlina si a o \" tuna-o\" ... , si a investi in altceva ... t als pe tine sa alegi ) .. La exterior ma voi ocupa eu de masina.(***ele alea de spoilere eu leam facut la lumina lanternii..Smile)...voi face ceva mult mai frumos.Ma gandesc chiar sa fac un body kitt de dacie ( sincer sa fiu body kit de dacie nu am vazut pe nicaieri ..si tot ce este prin vitan si alte targuri sunt de prost gust .. si tiganii ... ), ca am unde(service).
Am pus niste poze cu ea(nu am avut timp sa o spal,nu radeti),cu toate ca la inceput mi-era rusine,dar am vazut pe site poze cu dacii mult mai urate..Smile) ( asa e .. exista dacii si mai urate ... )
Astep sfaturi.. ( sfaturi sunt o gramada important e daca le urmezi sau nu )

Psycho 20-02-06 00:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B-69-TAU\"
tata tu iti bati joc de dacia aia, scoate-i frate folia de pe faruri, nu aveai unde sa o pui si pe aia? a si de ce nu scoti stopurile alea daca tot le-ai inegrit in halul ala? ca oricum nu se vede nimic prin ele...... :roll: :roll:

sincer cu a zis si tau ... dar incep sa cred k faci parte din acea extrema a posesorilor de dacie care le impopotoneaza cu fanioane zorzoane si reclame cu boss si nike .. marea majoritate a lor fiind concentratzi in IL ( no Offence dar asa e )

DARKOBELICI 20-02-06 00:34

3 Attachment(s)
:))...NU RADETI..FOLIE PE FAR AM PUS DE CURIOS SA VAD CUM ARATA...:))..DAR AM DATO JOS CA E KITCJ..SI DACA MA PRINDE GAIA...MA BIIIIIIP....

DARKOBELICI 20-02-06 00:37

TREBUIE SA RECTIFIC CA EU SUNT CEL DIN DREAPTA..:))

DARKOBELICI 20-02-06 00:52

si acum filmele..

DARKOBELICI 20-02-06 01:01

sunt nervos...am bagat filmele ca nu vad si mia arata ca da.cum naiba sa le bag?cine vrea sa le vada ..: serbian_dark_angel ...ID-ul de mesenger.
Apropo..nu fiti asa rai,,,va spun sincer ca vreau sa fac dacia tunata si simpla...fiti siguri ca dupa ce o fac nu mai voi avea toate actibilduriile alea de *** pe ea.
Psycho...se vede cand semnalizez si prin folie...iti pot demonstra..:))
Si in legatura cu tablaria...nu are pic de rugina sub ea..si in interios..doar unde vedeti..pe la aripi...si in unele mici lokuri..care normal le voi face..
Bafta fratilor..
Si ar mai fi ceva de spus...DE CE NU NE INTALNIM SI CEI IUBITORI DE DACIE?DE EXEMPLU LA VARA VA INVIT LA DINIAS..E UN SAT LA 18 KM DE TIMISOARA CU STRAND SUPERBETON...RENOVAT..CU SCUTERE..FEMEI...CABANE..ETC.
ASTEPT RASPUNSURI..:))

Psycho 20-02-06 01:05

mai bine ne invitai la baut si intr`o parcare

DARKOBELICI 20-02-06 01:13

Psycho...o sa te simti mai bine acolo credema...dar mergem si in parcare sa bem ..ca bautura nu are mofturi unde sa o bei...ok...zilele astea merem..dau un rand...si cand ma mai imogatesc..:)).....dau mai multe....sau poate si acum...:))
sal

passat 1.8T 24-02-06 22:07

Salut . Un sfat prietenesc VINDE-O :D

DARKOBELICI 25-02-06 21:11

passat 1.8T...NU ti-am cerut parerea in legatura cu vanzariile de masini..eu am intrat pe site si am facut un topic pt a primi sfatrui despre modificari..nu despre marketing si alea alea..
Dar nah..mai sunt si oameni care fac misto..asa ca tine...
Daca crezi ca esti mai bun cu pasatul tau..ma gandesc ca ai passat...atunci NO COMENT..mergi la rubrica WV ..nu la DACIA..
Ma rog..eu imi voi modifica masina mea.Voi tine cont de pareri despre imbunatatiri la masina..si voi incerca sa o fac sa fie ok.
Am avut si masini straine..credema...dar tot DACIA ramane pe placul meu..pt ca e masina romanilor..si credema ca are potential
ok...asta e
nu am venit pe site sa facem baza...ci sa schimbam sfaturi si pareri..si poate sa ne si cunoastem la o bere.Vad ca pe site exista multe critici.
salut

Trickz 25-02-06 21:38

frate io te felicit pt tentativa de tuning....

Trickz 25-02-06 21:46

si nujh ce sa zic....merita schimbat motoru cu unu de renault gti,sau daca te tin buzunaru' si nervii poti incerca orice motor(cred :roll: )...oricum...sa ne ti pe toti la curent cu ce se intampla

DARKOBELICI 27-02-06 04:14

Ms..Trickz.. o sa va tin la curent...si promit..(ma bazez pe ceva:)))..ca la vara voi posta in acest topic o dacie total modificata..si atunci sa vad ce zic cei care m-au criticat..:))
Am niste planuri foarte bestiale..in legatura cu masina.
Dar nu zic nimik..pana...cel tarziu la vara.AM CU CE..:))
Apropo...cine vrea sa cumpere vopsea...CAMELEON din America sa ma anunte..:))

ciprianeduard 27-02-06 18:08

7 Attachment(s)
asta e a mea, turometrul sta central....

ciprianeduard 27-02-06 18:13

acum sta mai jos si am capace la roti, pana gasesc niste genti de magneziu,mai am si evacuare complecta borla , alternator de supernova si baga super bine ca am si multi consumatori. nu am poze recente.

DARKOBELICI 28-02-06 19:34

ciprianeduard..:))..nu am prea inteles ce cauta \"reclama\" la masina ta in topicul despre masina mea...:))...dar e ok....bafta frate...si eu o sami pun turometrul pe mijlok..ca da bine..:))...ne vedem la vara..:))
bafta

DARKOBELICI 11-03-06 17:05

Re: O \"rabla\" de a mea...

2 Attachment(s)
Am pus niste poze care mi lea facut un prieten..dati-va cu parerea cum arata mai bine si daca arata bine..Multumesc

DARKOBELICI 11-03-06 17:14

2 Attachment(s)
Incerc Sa Pun Si Un Filmuletz...Aha..am reusit sa pun 2 filmuletze.Sa nu radeti.

Tody 27-03-06 13:20

Arata bine, dar nu inteleg ce este coltul ala la farul stang......si de ce ai pus stergatoarele alea duble. Oricum te-ai tinut de cuvant si ai aranjat-o dragut. BAFTA....sa vedem ce mai ii faci......pune-i un parasolar din autocolant negru pe parbriz, da bine ;)

claudiu lucian 27-03-06 19:10

in ceea c priveste motorul, ai dreptate, cel putin din c se vede in filmuletele alea...insa la tabla....ai mult de lucrat, nu k nu e la linie, e descentrata cu totu'.

te felicit pt pasiunea pt dacie si pt k o afirmi cu mandrie.

DARKOBELICI 28-03-06 00:01

Quote:

Originally Posted by Tody
Arata bine, dar nu inteleg ce este coltul ala la farul stang......si de ce ai pus stergatoarele alea duble. Oricum te-ai tinut de cuvant si ai aranjat-o dragut. BAFTA....sa vedem ce mai ii faci......pune-i un parasolar din autocolant negru pe parbriz, da bine ;)

MS...Coltul ala negru e o bucata mica de folie....:))...care nu am apucat so dau jos:D..dar am dato cu acetona:)

DARKOBELICI 28-03-06 00:04

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian
in ceea c priveste motorul, ai dreptate, cel putin din c se vede in filmuletele alea...insa la tabla....ai mult de lucrat, nu k nu e la linie, e descentrata cu totu'.

te felicit pt pasiunea pt dacie si pt k o afirmi cu mandrie.

ASAI!:D...cam descentrata la linie...sincer..recunosc...si sti de ce?Ptr ca au schimbat mecanicii usiile si nu sau priceput prostii sa le alinieze..dar le fac la primavara..adica in curand:)
In rest motoru e supermegaavion(mai glumim si noi):))))..:)):)):))
Mai vb..

draculas 31-03-06 07:02

1 Attachment(s)
frate io inteleg ca-ti place dacia ca de alta nu ai lovele dar sa-ti spun un mic secret pe cosciugu numit dacia berlina nu merg foarte multe kestii de tuning dar incearca sa faci ceva la capota de la motor si cat despre spoilere nu le pune foarte mari pentru ca nu da bine incearca sa dai la capota motor o linie care sa se prelungeasca in oglinzile retrovizoare pe care apropo schimbale urgent ,husele ce le a pe scaunele din fata i musai sa dispara stiu ca in romania sunt si huse care arata bine ceea ce ai tu acolo semana cu niste saci de cartofi trasi pe scaune daca ai vrea sa incerci sugestii le poti face cu programele de grafica uite iti dau aici un model dupa care sa te iei e un evo cu care ma plimb mai nou

DARKOBELICI 31-03-06 18:03

Quote:

Originally Posted by draculas
frate io inteleg ca-ti place dacia ca de alta nu ai lovele dar sa-ti spun un mic secret pe cosciugu numit dacia berlina nu merg foarte multe kestii de tuning dar incearca sa faci ceva la capota de la motor si cat despre spoilere nu le pune foarte mari pentru ca nu da bine incearca sa dai la capota motor o linie care sa se prelungeasca in oglinzile retrovizoare pe care apropo schimbale urgent ,husele ce le a pe scaunele din fata i musai sa dispara stiu ca in romania sunt si huse care arata bine ceea ce ai tu acolo semana cu niste saci de cartofi trasi pe scaune daca ai vrea sa incerci sugestii le poti face cu programele de grafica uite iti dau aici un model dupa care sa te iei e un evo cu care ma plimb mai nou

Bine mai...in primul rand salut.Deci nu ai tu de unde sa sti daaca am lovele sau nu de alta masina.Nu uita ca mai sunt si iubitori de dacie.In al doilea rand ...miai explikat de huse..capote..etc.Mai...omule...masina mea nu e inca in lucru.Tu crezi ca o las asa...cu husele alea?Evident logic ca voi schimba si scaunele cu unele SPARCO ptr ca am deja( deci am bani:))Deci fara suparare daca tu ai EVO..nu rade de "carutzele" noastre de dacii.Am deschis topic pe acest site ptr sfaturi nu critici.:)

draculas 02-04-06 00:15

nu te criticam deloc doar iti dadeam niste sugestii

dj05dpx 03-04-06 21:10

Opelul ala e automat?Am vazut um filmulet si mi se pare ca se misca greut...

DARKOBELICI 04-04-06 15:21

Quote:

Originally Posted by dj05dpx
Opelul ala e automat?Am vazut um filmulet si mi se pare ca se misca greut...

Nu e automat.

draculas 10-04-06 05:41

apropo ai tu bani de vopsea cameleon ? pentru ca daca imi demonstrezi ca ai iti cumpar eu de aici si tin sa te anunt ca nu e ieftina de loc tie la dacie iti trebe ca-m 5 litri aici aia se vinde la galon deci ai avea nevoie cam de 2 galoane plus lacul care e cel mai important si grundu pentru ca daca vei folosi grund de romania mai bine iti vopsesti masina cu pensula si tempera deci astept mail

DARKOBELICI 10-04-06 08:29

Quote:

Originally Posted by draculas
apropo ai tu bani de vopsea cameleon ? pentru ca daca imi demonstrezi ca ai iti cumpar eu de aici si tin sa te anunt ca nu e ieftina de loc tie la dacie iti trebe ca-m 5 litri aici aia se vinde la galon deci ai avea nevoie cam de 2 galoane plus lacul care e cel mai important si grundu pentru ca daca vei folosi grund de romania mai bine iti vopsesti masina cu pensula si tempera deci astept mail

Si daca iti zic ca-mi aduce prietena din Amerika vopseaua,te linistesti?:)
Stiu man ca e scumpa,defapt cu tot cu lac,grund,etc.vine cam mult.

Rebel_Boy 10-04-06 15:23

Bravo man ...am vazut filmuletele si mi-a placut .... ai dovedit ca si Dacia 1410 e "dracoasa" in comparatie cu altele ... si am un mesaj pentru un baietas cu un VW Passat 1,8 T parca asa scria, care te critica ...e uite ca ii aduc la cunostinta ca io cu Dacia mea o Nova GT din 2000 asta din poza l-am pus pe unu cu Passat 1,8T de 150 cp sa imi miroasa fumul de la toba si sa-mi citeasca ce scrie pe portbagaj :lol: cu alte cuvinte ...i-am dat rusine de fata cu multa lume ...dupa care bine`nteles ca am primit si aplauze :oops: :oops: :oops: ... si nu am decat vreo 110 cp pe a mea asa ca ... ciocu mic astia cu masini straine care nu aveti habar sa le folositi ....si ganditi-va care e diferenta intre o Dacia Nova GT din 2000 si un Passat 1,8T din 2000 io zic ca e diferenta mare ... ciao ...si BAFTA la pregatit masinuta poate o sa ne intanlim vreodata la o liniuta :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:26.

- Copyright 2026 4Tuning