Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Agresat fizic in trafic de posesorul auto B-95-VNJ (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/129745-agresat-fizic-trafic-posesorul-auto-95-vnj.html)

BC-20-LET 21-06-09 00:04

Agresat fizic in trafic de posesorul auto B-95-VNJ

In aceasta seara, 20.06.2009 in jurul orei 21:30 a avut loc un incident foarte neplacut. Fratele meu in timp ce se deplasa de Virtutii spre Regie , la intrarea pe Virtutii a fost claxonat de soferul Fordului Mondeo B-95-VNJ care intetiona sa faca stanga pe Virtutii de pe Uverturii . Acesta l-a claxonat crezand probabil ca fratele meu va intra pe banda 2 in fata lui, dar el a intrat pe 1 si si-a continuat drumul. La scurt timp cealalta masina a venit in paralel si a avut loc un schimb de replici cu geamurile inchise.

Moment in care soferului Fordului i s-a pus pata sa-i blocheze masina cu orice pret. A avut loc o urmarire in trafic care s-a oprit pe Splai, pe langa IDM unde soferul fordului a blocat masina. DIn masina lui s-a dat el jos insotit de alt individ si au inceput sa-i care pumni fratelui meu prin geamul deschis.
A reusit pana la urma sa inchida geamul, sa fuga pe contrasens, timp in care prietena lui dupa lungi insistente a reusit sa intre in contact cu cei de la 112.

In acest timp indivizii s-au pus din nou pe urma lor. Au reusit sa scape si sa ajunga la o sectie de politie unde au dat declaratii , au facut plangere si s-au luat amprentele agresorilor de pe masina.

Numele unuia din agresori este Nicolae Lucian, domiciliat in Sector 2 Bucuresti ,el fiind posesorul si conducatorul Fordului Mondeo albastru, B-95-VNJ .

Alexutzzz 21-06-09 00:23

Re: Agresat fizic in trafic de posesorul auto B-95-VNJ

Nasol,daca are ceva urme fuga repede la IML sa scoata certificat medico legal.
Mi s-a intamplat si mie ceva de genu dar eu m-am dat jos si i'am incarcat bine pe aman2 dupa care tot ei au mers la politie.
Daca vrei sa te razbuni la fel,incearca prin diferite metode sa afli adresa lui.Filaj si calcati in picioare.

cipri4n 21-06-09 09:26

imbecilii de genul asta merita urmariti si facuti pachetel ca nu rezolvi mare lucru pe cale legala.

LAZ'u 21-06-09 09:50

La fel zic si eu ...urmariti si rupti in doua ca o merita.Politia iti spun eu ca nu o sa faca mare lucru.Tatal meu a avut o situatie similara dar noroc ca are tot timpul o bata la el si le-a rupt oasele alora.

chelloo83 21-06-09 20:59

cu legea chiar nu rezolvi nimic (ce nasol suna...) daca vrei afla exact unde stau si bagati la porbagaj si dusi la padure legati in...gol de cpac, batuti si lasati acolo

THUNDER77 21-06-09 21:11

Daca dai de ala da-mi un mesaj.....si-asa vreau sa schimb bara si capota la masina....o plimbare prin Bucuresti seara.....pe cheiul Dambovitei.....pe capota unei masini....romantic.....nu ? :D O sa-i placa !

22VIN 22-06-09 16:03

eu m-am invatat sa tac si sa-l las sa ma injure, ca era s-o patesc de 1000ori pana acum. daca-l vad ca e mai mare ca mine, tac si-l las in pace sa injure:)) am fost si eu urmarit, mi s-a blocat si mie drumul si tot asa. dar am scapat de fiecare data

tracky 22-06-09 16:08

Si mie mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori si de fiecare data am facut acelasi lucru : am lasat geamul 2-3 cm in jos sa aud ce are de zis si apoi i-am aratat bastonul telescopic :)).Sa vezi ce repede se calmau zmeii

Dodo_998 22-06-09 16:43

Ce mor eu pe basinosii astia.. Daca greseste, injura-l, mascareste-l, dar nu trebuie sa o dai in scene d-alea din filme.. In locul lui fratitu puneam un prieten sa-mi dea 2-3 pumni bine asa sa-mi scoata macar un dinte si la urma trageam de ei...

BC-20-LET 22-06-09 18:08

Nu e nevoie, ca i s-a scos deja .

giubau_v8 22-06-09 18:32

si eu am patit-o de mai multe ori, odata chiar pieton fiind ( a trecut un prost printr-o balta, m-a facut ca naiba, l-am injurat....si tot el rau venea spre mine sa ma bata..om la 40 ani), si altu intrase ca prostu in intersectie, eu i-am dat claxon sa stie prostu sa stea ca aveam ceva viteza si nu puteam sa ma opresc, si tot el injura, si apoi dupa mine nervos, m-a depasit, a oprit in fata..nu stiu ce a comentat in oglinda si a plecat :|.

tara asta e plina de prosti, din nefericere si inevitabil mai dam si noi peste cate unul si patim ce a patit fratele lui let :|. astia ar trebui batuti cu lantul dupa parerea mea... sper sa primeasca si el ce merita

Mustang 22-06-09 20:15

Sfatul meu este sa va calmati pentru ca nu se stie la ce puteti ajunge in urma unei batai de genul asta - nu puteti stii ce pile are tugulanul pe la Politie si va treziti ca o vendeta de genul asta va poate baga la bulau. Cunosc un caz in care un cunoscut al unui prieten de-al meu s-a razbunat pe un tip care i-a facut o faza asemanatoare, i-a dat o bata de baseball in cap, lasandu-l lat. Acum face 4 ani de puscarie pentru omor.

Am avut si eu nenorocul sa fiu instigat de un tigan care s-a "lipit" de bara mea spate in timp ce eu dadusem semnal pentru a urca masina pe bordura.
Ce injuraturi mi-a carat nu va pot spune. Ideea e ca mi-am cerut scuze ca i-as fi trantit frana in fata, chiar daca aveam semnalul pus (doar sa taca din gura aia spurcata) si a continuat sa ma injure.
N-am mai suportat injuraturile lui si i-am zis sa se duca in origini de taran prost.
A coborat din masina (ca asta astepta), am scos bastonul telescopic - s-a uitat la mine si s-a urcat inapoi in masina dupa care a plecat in tromba.

Daca s-a atins de tine si ai 4-5 martori - atunci se poate actiona linistit in instanta - cereti daune morale, daune fizice, plata procesului. Chiar daca se va taragana mai mult decat o "corectie" pe loc.

BC-20-LET 22-06-09 20:55

Departe de el gandul de a se razbuna, cel putin asta mi-a spus mie .
Insa a fost astazi la Politie si si-a depus actele ptr a obtinea notificarea cu ajutorul careia va cumpara o arma de autoaparare, mai exact un pistol.

Danutz Bratosin 22-06-09 20:59

Alta solutie ar mai fii acele mici/mari spray-uri paralizante...unele au un jet de pana la 2-3m...oricat de ''matahala'' o fii respectivu il faci de se rostogoleste pe jos ca o fetita:lol::-P

Tweety_rzw 23-06-09 00:12

Sau varianta pistol legal cu ABS bile abs reprezentând nişte bile de plastic mai DUR,nu zic să faci uz de el dar măcar la intimidare(cu legea noastră ajungi mort acasă) ;) urmaţi întotdeauna calea cea mai simplă şi fără violenţă că nu este bună !:(

Mustang 23-06-09 11:05

Intimidarea cu pistolul poate fi interpretata ca amenintare cu arma. Si poti intra iar la bulau, pentru ca ti se face un mic dosarel... numit penal.

BC-20-LET 23-06-09 11:11

Nu si in cazul in care detii permis si este folosit in scop de autoaparare.
Sunt de acord cu ce zici tu , nu putini au fost cei care au ajuns sa aiba dosar penal ptr ca s-au crezut zmei si au inceput sa fluture armele in aer .

Odata ce ai un pistol iti asumi responsabilitatile . E bine ca atunci cand esti agresat sa nu-l fluturi ci sa-l folosesti ca s-ar putea sa nu mai ocazia.

22VIN 23-06-09 11:17

in principiu iti iei pistol cu bile de cauciuc, ce nu poate omori sau rani grav, iti poate acorda sansa sa il faci sa-l doara cat sa ai ocazia sa fugi. si nu intri la parnaie, pentru ca l-ai folosit in scop defensiv si nici nu l-ai ranit grav.

Danutz Bratosin 23-06-09 11:23

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2430332)
in principiu iti iei pistol cu bile de cauciuc, ce nu poate omori sau rani grav, iti poate acorda sansa sa il faci sa-l doara cat sa ai ocazia sa fugi. si nu intri la parnaie, pentru ca l-ai folosit in scop defensiv si nici nu l-ai ranit grav.

In cazul in care gasesti vre-unu care da in tine ca animalu merita sa descarci tot incarcatoru pe el sa doara al dracu de rau:evil:

lascarica 01-07-09 22:07

Unde mama drk-ului ajungem daca incepem sa ne inarmam care mai de care? eu cred ca cel mai corect este sa ne asiguram de sanse egale in caz de conflict...toti ne mai enervam...sunt stari de tensiune cumulate...servici,familie,stresul traficului infernal si al infrastructurii inexistente la care se mai adauga si camere si militieni...etc. Ca atare,decat sa facem arsenal din masina personala,mai bine invatam a ne apara propria piele..si nu musai devenind niste bruce-lee,ci sunt si multe chestii simple,asa-numite "trucuri"...:)...legate de cine coboara primul si ce ai de facut daca tu ai coborat primul OR daca celalalt a coborat primul...de pozitia in care opresti masina in functie de celelalte...si daca totusi se ajunge din neatentie la ambii "combatanti" afara din masini...:lol:...incearca sa fii barbat...si sa fructifici in felul propriu fiecare secunda ce o ai la dispozitie:)(chiar nu prea conteaza decat la impresia artistica,care-i "mai mare"/"mai tatuat"/"mai ras in cap" la treburi d-astea de "tac-pac si gata" ...5secunde). Daca celalalt e femeie si coboara cu umbrela/tocul pantofului/spray-ul/batul/prastia/pistolul ...bagi mana sub scaun si scoti ce scrie la regulament ca ar trebui sa ai acolo(sau undeva in habitaclu,la indemana)...nimeni nu te poate acuza de nimic..:)
Succes tuturor si lasati inarmarea pt cei care traiesc din asta..restul,sa ne bucuram de viata:)

spartanwarrior 02-07-09 16:28

sa fim seriosi, cate unii mai si merita ;) ce i-a trebuit lu' fractu' de s-a dat el zmeu, si i-a injurat pe aia? nu putea sa mearga linistit inainte, fara "schimbul de replici cu geamurile inchise"? e tare enervant, oricare dintre noi facea la fel. zi mersi ca nu l-au legat aia de masina pe fractu', si lasati-o asa, pe viitor mai cuminti din gura, sau faceti-va ninja, si bateti-i voi. up pentru batausi :D

NONE 02-07-09 17:07

Eu nu înteleg o chestie, cum dracu` poti sä iei bätaie la tine în oras ? mai da-l in puii mei cä întram peste el in casä si îi dädeam foc sä ardä ca sobolanii dacä-l bätea pe frate-miu ... :-| ce sä mai zic, sper sä o scoti la capät cu ei ... daune fizice, morale, etc ;)

BC-20-LET 02-07-09 17:13

Eu nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca s-a dat zmeu .
S-o fi dat si mie mi-a relatat altceva. :rolleyes2

@lascarica : sunt de acord cu cele spuse de tine dar nu in totalitate.
Sanse egale atunci cand situatia permite . Dar cum de regula sunt 2 contra 1 sau 5 contra 1 , unde mai sunt sansele egale atunci ?
Cat despre tips&tricks , astea nu le inveti la scoala de soferi si nici la liceu facultate ci trebuie sa fii putin trecut prin viata si situatii de genul .

@spartanwarrior - Oricare dintre noi ce facea ? Se dadea jos si-l lua la bataie ? Pe ce motiv ?
In tara asta mai exista si legi si de regula suporti consecintele actiunilor tale.
Bati omul pe strada ca s-a uitat lung sau urat la tine ?
Eu asta nu inteleg, mentalitatea asta...

@None : Eu nu ma amestec in situatia asta ca nu e cazul. Il sustin in demersurile ce vrea sa le desfasoare ca nu suntem in jungla , sa raspundem cu aceeasi moneda.
El si-a invatat lectia, data viitoare probabil chiar daca se trezeste vreo unul sa se ia de el fara nici o vina probabil il va trata cu indiferenta si nu-i va raspunde si sa speram ca toata lumea va fi fericita.

capricosti 02-07-09 17:31

Agresivitarea se datoreaza de multe ori frustrarilor sexuale, iar cei care sar la bataie in trafic, asa cum au facut aia care l-au atacat pe fratele tau, in mod sigur ca nu le-a mai dat mama lor (!!!) sex de foarte multa vreme. Din pacate sunt inca multi bolnavi mintali care umbla liberi si fac rau din nimic celor din jur...Se poate intampla orisicui asa ca e bine sa aveti mereu in minte un plan de scapare cand se ajunge la cazuri d'astea...

razvanell 16-07-09 15:41

toata chestia asta depinde de tine...de ex daca te vede mai nevinovat:D se ia de tine,da daca tu esti mai nebun si te dai jos si tipi la el sau ii iei fatza sau te faci ca dai in el cu masina:D,respectivul ar trebui sa se impace cu ideea ca a gresit,dar mai intai de toate sa pregatesti langa scaun un levier,bata de baseball ceva sa poti sa faci fata in situatii extreme:P.

Khalis 17-07-09 11:17

ummm.. eu sunt de acord cu obtinerea unei arme pentru auto-aparare... voi toti sunteti barbati, aveti ceva forta si rezistenta fizica. daca va da unul un pumn, nu va adoarme pentru 5 ore si puteti sa ripostati. eu am patit-o cu un idiot posesor de x5: l-am lovit in parcare, din vina mea, e adevarat (desi el a intrat in parcare cu 60 la ora si se afla in miscare cand eu l-am lovit, in fine, nu caut scuze). Am deschis portiera sa discut cu el, sa-mi cer scuze ca l-am lovit (murise bunica si ma duceam la inmormantarea ei, deci nu eram extrem de fresh) si sa-i propun sa mergem la politie sa facem formalitatile. Deci fara agresiune, fara nimic. Nu apuc sa fac un pas afara din masina, ca individul imi articuleaza una de ma arunca inapoi. Vreo cateva secunde nu am mai vazut nimic. Am inchis usa, am blocat-o si am vorbit restul cu el prin geamul intredeschis. Am depus plangere la politie, dar nu a interesat pe nimeni nimic. Asta pe langa amenintarile pe care le-am primit pana cand nu am mai putut indura si l-am informat ca are adresa pe copia procesului verbal.
In asemenea conditii... cum sa nu vreau si eu sa ma apar, femeie fiind. Nu am nici rezistenta si nici forta sa ma iau cu el la "lupta dreapta", deci am nevoie de altceva, iar un pistol ar fi tocmai nimerit. Nici nu v-ar veni sa credeti cati tampiti exista in trafic care nu ezita sa injure si sa ameninte o femeie la volan fara niciun motiv, altul decat ala ca nu stai in prima banda ca el sa se plimbe cum vrea sau ca indraznesti sa aprinzi un far pentru ca ti-a taiat fata la 5cm. Sunt indivizi de care am fugit pentru ca am indraznit sa-l claxonez ca sta ca boul cu masina la verde (fara a avea vreo problema tehnica) - am facut raliu prin berceni incercand sa scutur individul de pe coada mea, pentru ca erau vreo 4 in masina, eu singura, si daca opream undeva s-ar fi dat jos (cum au avut intentia) si biata mea masina avea de suferit. Eu una sunt pro acordarii permiselor de port arma pentru auto-aparare: mai ales pentru femei, ar fi foarte folositoare.

lascarica 17-07-09 16:12

khalis draga, chiar crezi ca e vreo diferenta intre a dormi in urma unei lovituri 5minute sau 5 ore? :lol:..in afara cazului cand ploua torential si exista sansa a deceda prin inec or pneumonie?:lol: n-are nici o legatura,e doar impresia ta si a multor fete..ca barbatii "rezista"...pai "rezista" doar daca cel care-l agreseaza nu e deloc priceput:lol:...altfel,si barbatii si femeile,au cam aceeasi "protectie antisoc" a "ECU" :D...diferenta e poate doar ca tie iti sparge maxilarul sau iti face un cucui f urat intre ochi,iar unui barbat poate nu:).Insa de dormit,va odihniti ambii la fel de eficient:lol:. Cu acel clubman-manelica-armani-D&G-fost"student R-A"(probabil)-cu slana pe brate si burtzoi,ras in cap+ tatuat si cu limbaj de parnaie(99.9% si-o fura'n C grav acolo,asadar chiar cu riscul sa-ti furi una,poti sa-i spui si tu "partzarule" daca te jigneste:lol:)ce l-a facut sa-ti para un bau-bau ...Tu ai gresit...Trebuia IMEDIAT la IML,scos certificat pe banii tai,APOI la militie si daca nu vor sa inregistreze plangerea,incepi sa strigi ca te duci la televiziune...MUSAI trebuie numar de inregistrare,nu sfaturile lor si "recomandarile pline de intelepciune"..:lol: .E bine chiar sa STAI sa dea in tine,in cazul in care vezi macar 3 martori in zona sau o camera de supraveghere....SAU nu-ti trebuia X5-ul lui ? :lol:
Treaba cu armele nu este tocmai ideala...si motivul ar fi urmatorul: Prostalaul care nu si-a stapanit nervii (n-ai sa vezi vreodata vreun luptator sau om capabil de ceva cu membrele lui,care sa dea in vreo femeie pe strada,chiar daca se enerveaza..aia care dau sunt niste bieti prostovani ce in copilarie erau niste grasuni,toba de bataie a cartierului/clasei si acum observand ca pe strada/in diverse localuri,sunt oameni care le fac loc,hop s-au trezit "chichi-chani" peste noapte:lol:) ,administrandu-ti tie o simpla palma,or chiar un pumn...fara a-ti pune (voit) viata in pericol,in mod sigur s-ar fi pricopsit din partea ta cu macar o bila de cauciuc in capatana..asta in cazul fericit in care NU te gandeai la arma letala cu munitie de razboi...Si poate nu numai una...de teama/nervi,posibil sa tragi cat ai munitie...posibil sa NU ai destule trageri la activ,incat sa fii foarte stapana pe ceea ce faci cu arma,posibil ca in urma loviturii,ametita fiind sa tragi aiurea,nimerind vreun copil ce tocmai a coborat din masina sa merga cu parintii in parc...:( .... E bine?:|..nu prea...:|

"tampitii" care injura sau ameninta in trafic..nu ameninta si injura numai femei si...nu sunt numai barbati:lol:...am vazut FOARTE multe femei care injura grav in trafic..:lol:..nu ma indoiesc catusi de putin ca si tu ai facut-o cateodata,asa-i?:D...
Situatia o vezi in felul in care arati mai sus, pt ca nu tii cont decat de suprafata...de intamplarea ce aparent a declansat reactia agresiva...insa acea reactie vine in urma unui cumul de factori si iese "la suprafata" prin locul cel mai slab/"usor de patruns",precum magma ce alege fisurile din scoarta din locurile cele mai subtiri:)...adica...normal ca nu va refula in fata unuia de 2m si 120kg;)...De cele mai multe ori INVOLUNTAR ne varsam nervii pe o persoana evident mai putin capabila de o reactie pe masura..este instinctul de conservare al fiecaruia:)
Numai bine !

zapp_ecko 17-07-09 18:31

sfatul meu si credeti-ma merge cand sa dat jos la tine ori pleci peste el sa il calci ori cel mai simplu te lipesti de masina lui si pleci gramada peste ea. bara ta va tine sigur, vor fi urme pe ambele masini si la politie o sa zici ca a fost o urmarire etc.
PS. cei ce se dau jos din masini de obicei nu trag frana de mana si nici nu lasa masina drept asa ca poate ai noroc sa o rastorni sau sa io bagi intr-un copac

lascarica 17-07-09 21:14

aberant zapp...aberant RAU ce spui..:(..poate omul se da jos sa vorbeasca cu tine si are un mers mai leganat (sau alte "simptome pe care tu le-ai putea interpreta ca semn al tendintelor agresive,conform experientei tale de viata rutiera- cam mica spre zero,pt recomandari atat de drastice) ...iar tu..ii rastorni sau avariezi masina or ii rupi picioarele?!... HUH...ascultati-l bine pe zapp_ecko daca incercati sa deveniti smecheri si nu gasiti o solutie pt a va satisface "stagiul obligatoriu" la puscarie...:lol:

Danutz Bratosin 17-07-09 22:00

Totusi...eu zic ca iti dai seama ce tendinta are omu cand vine spre tine....ori vine cu o fata din aia luuuuuunga ca i-ai lovit masina ori cu o falca-n cer si una-n pamant...alteori vine direct cu o bata si-ti dai seama imediat ce vrea omu:lol:

ps: nici eu nu prea sunt de acord cu ce zice zapp dar...raman la propunerea mea si anume spray-u;)

scorpio GL 17-07-09 23:46

nu mai bine trageti voi aer in piept si stati cuminti in masina?si la chestia cu pistolul, poate are si el, si mai are si mobil sa-ti bage doua boabe in mufa, ca doar ai scos pistolul...

demin2609 18-07-09 00:04

...

discutia deviaza un pic, si am nevoie de ajutorul vostru...

am fost implicat intr-o situatie in care nu as fi vrut sa ma aflu, vina nu a fost numai a mea ci si a altei persoane si acum sunt amenintat cu moartea... imi este teama ca daca ma duc la politie nu o sa rezolve nimic.. am mai vazut cazuri asemanatoare si nu s-au terminat bine pentru cel ce este doar jumatate vinovat si doreste sa rezolve neintelegerile... eu unul mi-am cerut scuze, si nu vreau sa mai am vreodata de a face in viata mea cu astfel de persoane carora viata umana nu inseamna nimic. Maine trebuie sa infrunt aceasta persoana si nu stiu ce sa fac. eu nefiind o persoana violenta chiar nu stiu ce voi face...

lascarica 18-07-09 02:01

Sunt p-aici concitadini d-ai tai care cica's buni in lupta, asa le-a spus lor cineva...au batut multi oameni pana acum si de multe ori a fost nevoie de smurd cica...sa salveze victimele din ghearele dansilor...:lol: ..Nu vor sa te ajute?...sau n-ai auzit de ei p-acolo?...:lol:
Acuma' trecand peste glumele cu papagali care se uita prea mult in oglinda si care au batut la viata lor un nevinovat care nici macar nu a schitat a se feri si inca doua covoare,....Cred ca trebuie musai sa-l infrunti,insa evident ca nu in cadru privat,si nici intr-un birou din circa (probabil are relatii acolo)...discuti cu el in prezenta militienilor si a mai multor persoane. Poate fi si in vreo parcare aglomerata,intai montezi stabil o camera video si cu un convertor wide in masina ta si faci tot posibilul sa porti"discutia" NUMAI in raza ei...daca incerca sa te bage in vreo masina si sa plece cu tine,ripostezi cat de puternic poti,fara a-i lovi.Invata si exerseaza in seara asta,cum iesi eficient din priza pe brat(cum te iau militienii),cea pe incheietura si altele comune.Le gasesti pe net;). Incerca sa ai martori(filmarea este excelenta-chiar daca nu pt instanta,ci pt MEDIA) la orice,insa NU cu respectivul si doar 1-2 militieni intr-o camera...chiar daca iti iei un cap in gura si vreo cativa pumni,n-a murit nimeni din asta...iar la final,el se va milogi de tine sa-i dai cati pumni vrei tu...:lol:
Succes
PS: cu moartea...stai linistit ca nu esti atat de important iar suma nu-i asa mare incat sa te omoare cineva...altfel decat poate involuntar...e prea complicat si de obicei cine ameninta,nu va face acel lucru...in NICI un caz cine te ameninta cu moartea,NICI macar nu te va agresa foarte tare,daramite sa te trimita in lumea celor cu principii si caracter;). Daca ai sa dai bani si te-ai dat disparut...(ca nu ai dat detalii) ..iti recomand sa iei cu imprumut si sa-i returnezi...cei care fac d-astea nu-s apreciati de nimeni si mai devreme sau mai tarziu,se gaseste vreun nebun pe pe masura miseliei lor,sa-i aseze la canal..in rate...:lol:

demin2609 18-07-09 10:36

problema s-a rezolvat pe cale amiabila si sper ca sa nu ma mai incurc vreodata in asemenea lucruri. atat am avut de spus.

morbidmind 24-09-09 19:01

am 3 luni parintii mei au ocolit 2 canale in spate la piata delfinului , si au intrat p contrasens ... din fata au venit un astra alb persoana din dreapta s-a dat jos a inceput sa injure sa dea cu pumnii in masina .... tata s-a dat jos sa vb cu omu sa-i explice dar retardu a scos o sticla de bere si a inceput sa il ameninte ... mama s-a dat si ea jos sa vada ce se intampla si a trantit-o la pamant ... am primit telefon de la ea ... din baivului pana in spate la piata am facut 3 minute ... si politia in acelasi timp ... agresorii au scapat doar cu un avertisment din partea politiei ...
dupa 30 minute se stat in fata la sectia 9 am aflat adresa ... maica domnului nr ....
a doua seara opelul a primit 2 sticle ( una cu lichid de frana , a 2 acid de baterie ) ... in prezent nu am mai vazut masina p acolo ...

militia romana ... " siguranta si incredere " ...
yeah right ... ala loveste o femeie si scapa doar cu avertisment ...

Danutz Bratosin 24-09-09 20:33

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 2666385)
am 3 luni parintii mei au ocolit 2 canale in spate la piata delfinului , si au intrat p contrasens ... din fata au venit un astra alb persoana din dreapta s-a dat jos a inceput sa injure sa dea cu pumnii in masina .... tata s-a dat jos sa vb cu omu sa-i explice dar retardu a scos o sticla de bere si a inceput sa il ameninte ... mama s-a dat si ea jos sa vada ce se intampla si a trantit-o la pamant ... am primit telefon de la ea ... din baivului pana in spate la piata am facut 3 minute ... si politia in acelasi timp ... agresorii au scapat doar cu un avertisment din partea politiei ...
dupa 30 minute se stat in fata la sectia 9 am aflat adresa ... maica domnului nr ....
a doua seara opelul a primit 2 sticle ( una cu lichid de frana , a 2 acid de baterie ) ... in prezent nu am mai vazut masina p acolo ...

militia romana ... " siguranta si incredere " ...
yeah right ... ala loveste o femeie si scapa doar cu avertisment ...

Sincer, BINE AI FACUT! cunosc si eu zona de la piata delfinului si mereu ocolesc soferii canalele pe acolo dar deh...asta s-a nimerit a fii vre-un smecher din ''tei'':lol:

ps: zii si mie cum ai aflat adresa...astia de la sectia 9 is cam jegosi si nu cred ca se baga

coco_stancu 24-09-09 21:25

Traiasca ZAPP-ul asa as face si eu cu smecherii astia care ti blocheaza calea as intra direct in ei si as suna la politie blocat in masina daca vad ca nu l dovedesc parte in parte.
Apoi sa vad eu ce declaratie da el la politie (ca ma urmarit sa ma invineteasca si de aia a tras masina in fata mea).
Am auzit o faza de unu cu tico care se plimba cu gagica linistit si la fel s au pus unii in fata lui asta sa blocat in masina a bagat 1 a si cu viteza sa infipt in ei, oamenii au inebunit si au inceput sa dea cu pumnii in maisna intre timp au venit si alti prieteni pana sa ajunga politia si ia pus masina in spate sa l blocheze de tot, ce credeti ca a facut soferul(marsariere bagat picioru in ea si apoi infipt in masina care l blocase din spate).
Sa l vad eu pe ala care data viitoare ii mai arde de blocat masini daca va da peste unu care i face asa. Am casco nu ma intereseaza intru in el si i bulesc masina.
Nu cu viteza mare sa ma ranesc asa cat sa i para rau pt ca sa pus in calea mea.

Mustang 25-09-09 11:15

Eu ieri am fost lovit intentionat de posesoare autoturismului B 06 MTU (Mitsubishi de teren) pentru ca am depasit-o pe linia de tramvai si am incetinit la semafor, nevrand sa trec pe galben.
S-a pus pe claxonat ca o dementa... am ridicat mana si i-am aratat ca se facuse deja rosu pana sa opresc masina...
A continuat sa claxoneze ca o dementa... am facut semn din mana, ceva in genul: "esti handicapata?". A raspuns afirmativ, bagand in treapta 1, apasand acceleratia lovindu-ma in spate. Am blocat-o 15 minute, in cele din urma a lasat-o un tembel sa plece si a fugit de la locul "incidentului". Masina mea nu are nicio avarie, absolut niciuna... politia m-ar trimite la plimbare daca m-as duce sa declar accidentul.
Intrebarea e: imi poate oferi si mie cineva detalii despre acest numar de inmatriculare? Adresa, posesor, etc?

Multumesc anticipat.

VwCriss 25-09-09 12:42

tati nu cred ca se poate
eu special pentru cazurile acestea stau cu aparatul foto langa mine de fiecare data cand ma urc la volan, si fac poze sau poze si film
asa ca Gabutzule... sorry
ah si cine poate sa iti dea informatia nu o sa o faca pentru simplul motiv ca nu vrea sa zboare de la munca... sau sa se desconspire, in cazul in care el crede ca nu stie deja toata lume de prezenta lui printre noi (de politai ""sub acoperire"" ma refer)

pheerya 25-09-09 14:45

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2667828)
Eu ieri am fost lovit intentionat de posesoare autoturismului B 06 MTU (Mitsubishi de teren) pentru ca am depasit-o pe linia de tramvai si am incetinit la semafor, nevrand sa trec pe galben.
S-a pus pe claxonat ca o dementa... am ridicat mana si i-am aratat ca se facuse deja rosu pana sa opresc masina...
A continuat sa claxoneze ca o dementa... am facut semn din mana, ceva in genul: "esti handicapata?". A raspuns afirmativ, bagand in treapta 1, apasand acceleratia lovindu-ma in spate. Am blocat-o 15 minute, in cele din urma a lasat-o un tembel sa plece si a fugit de la locul "incidentului". Masina mea nu are nicio avarie, absolut niciuna... politia m-ar trimite la plimbare daca m-as duce sa declar accidentul.
Intrebarea e: imi poate oferi si mie cineva detalii despre acest numar de inmatriculare? Adresa, posesor, etc?

Multumesc anticipat.

poti sa aflii ceva doar daca ai vreo pila pe la politie, altfel...
si eu am patit aseara o faza idioata cu o masina de teren care ma tot flash-uia pentru ca mergeam cu 40 km/h pe o strada plina de gropi. daca omul are masina de teren are impresia ca toti pot sa mearga cu 90 km/h prin toate gropile.
daca tot era muiere, cel mai bine era sa te fi dat jos din masina si sa-i zici arzi cateva in masina, daca tot era cu gura mare sau sa cauti un martor.
imi pare rau gabita...

All times are GMT +2. The time now is 16:43.

- Copyright 2026 4Tuning