![]() |
În Bucureşti ai maşina ridicată, banii luaţi şi parcări insuficiente
1 Attachment(s)
În Bucureşti, maşina ţi se saltă dar cu banii pentru recuperarea ei nu se fac parcări
În sectoarele 1, 2, 3 şi 6 din Bucureşti a început de ceva vreme o campanie agresivă de civilizare a şoferilor care parchează ilegal. De acest lucru sunt afectaţi şoferii celor 1.217.000 de maşini înregistrate în Bucureşti dar şi cei din provincie care vin în capitală şi nu îşi mai găsesc automobilele pentru că le parchează pe unde pot, ceea ce atrage ridicarea lor imediată. De ce? Pentru că din moment ce nu există locuri de parcare legale, toate celelalte spaţii unde mai poţi să-ţi laşi maşina pot fi considerate ilegale, lucru care atrage automat ridicarea maşinilor amplasate acolo. Şi asta nu e totul. Deşi şoferii sunt taxaţi cu aproximativ 200 de euro pentru serviciul de a li se fi ridicat maşina, transportat în parcări şi depozitare, banii nu ajung la primării pentru ca eventual cu ajutorul lor să se facă parcări mai multe, subterane, supraterane şi de oricâte feluri or exista ele. Concluzia: campania este una foarte înfloritoare pentru firmele care se ocupă cu ridicarea. Cât de înfloritoare? Firma Ilcor Auto Eco SRL, care se ocupă cu ridicările de maşini în sectorul 6 a încasat de la începutul anului până în prezent cel puţin 753.000 de euro, adică în jur de 40.000 de euro pe săptămână. Asta înseamnă că aceeaşi companie va încasa cel puţin două milioane de euro până la sfârşitul anului, dacă o ţine tot aşa, potrivit unei analize a celor de la Cotidianul. De la începutul anului până în prezent 17.200 de autoturisme parcate neregulamentar au fost ridicate în Bucureşti de către firmele special înfiinţate pentru acest lucru. Cele mai puţine maşini s-au ridicat în sectorul 3 unde s-au realizat şi cele mai multe locuri de parcare. Primăria Sectorului 1 este singura din Bucureşti care primeşte 20% din încasările firmei care ridică maşini. În sectoarele 4 şi 5 nu se ridică maşini. Deşi Consiliului Local a decis totuşi ca aceste ridicări să poată începe, totul a rămas acum în pixul primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care a promis în campania electorală că face parcări nenumărate şi nu va începe să sancţioneze maşinile parcate ilegal până când promisiunea nu este dusă la îndeplinire. Pentru impresii şi păţanii personale acesta este spaţiul de dezbatere potrivit. |
Re: În Bucureşti ai maşina ridicată, banii luaţi şi parcări insuficiente
Niste jeguri penale. Fara prea multe comenturi ca'mi vine sa vomit pe ei si p tara asta de ***.
|
Ilcor Auto Eco SRL....oare ce politician are firma asta:D
hotie pe fata sa faca macar 400.000 de locuri de parcare,dupa aia sa inceapa sa ridice da nu la noi e ca la nimeni, HOTIE LEGALA |
fac pariu pe cat vreti ca nu o sa tina mult chestia asta ,cum nu a tinut nici aia cu blocatul rotilor , daca ai chef poti sa ii dai in judecata ca ti au zgariat masina in timpul tranportului si iti garantez ca castigi procesul . oameni tampiti , chiar nu au minte deloc . Daca ai o masina de MANELIST , o masina de circa 100 000 EURO , pt o simpla zgarietura a vopselei sau a rotii iti dai seama cati banii treb sa scoata din buzunar . Si sa nu zica ca au oameni PROFESIONISTI ca nu tine , tot romani sunt , comunisti invechiti.
|
i-as lua viata pe loc aluia care mi-ar ridica masina...PUNCT
Nu m-ar mai interesa ca este este simplu angajat sau nu stiu ce... |
mie mi-a fost ridicata masina din sect 6. am platit 900 ron pt o noapte. Firma respectiva apartine unor interlopi din sectorul 6, bine cunoscuti prin zona...
|
sunt curios cate x-uri sau q-uri sau alte masini scumpe ati vazut ridicate eu sunt de parere ca tot astia mai saraci au de suferit,,,,pai are amaratu ala de angajat curaj sa puna chingile pe vreo scula de masina ...nu cred!!!
|
in sectorul 6 pana acum cateva luni au existat garaje si in mare parte toata lumea era multumita, dupa ce sa ordonat daramarea garajelor nimeni nu a mai venit sa faca locuri de parcare ,in felul acesta zona garajelor a ramas numai moloz si betoane daramate.ce sa intelegem? ca primaria ne darama garajele si locurile de parcare si ne forteaza sa parcam ilegal ca altceva nu avem ce face, si in felul asta ei fac burta mare.Se intampla sa ridice masini chiar de pe locurile de parcare marcate legal si platite la ADP...pt simplul motiv ca spatiul alocat pietonilor este mai putin de 1M.....
Firma ILCOR din sectorul 6 ridica masini fara a fi un echipaj de politie la fata locului sa filmeze...pur si simplu soferul utilajului face poze cu un aparat foto si o ridica...iar politistu comunitar sta si se uita ca oricum el e depasit total de situatie. O sa ajungem sa ne ducem masinile in parcarile supermarcheturilor sau mai stiu eu pe unde de frica acestor hingheri de masini......RUSINEEEEEEEE |
Quote:
|
no comment
e de tot ***** |
Quote:
Acum 2 zile i`a saltat si fratelui meu masina din zona Iancului ... si culmea a platit decat 530 ron pentru ca i`a ridicat`o si i`a dus`o in voluntari la parcu ***** .... Ceea ce ma pus pe ganduri stiind ca normal pentru asa cva se aplica si amenda si puncte ... daca nu ma insel ... corectatima ... in fine !!! Vorba lu Badea " traim in romania si asta ne ocupa tot timpul .... !!! " |
din cate stiu yo si prigoana are o firma care ridica masini...zdrente penale !!! da fatalau de fisu knd isi lasa masina parcata pe trecerea de pietoni dc nu i'o ridica ma nimeni...k e lambo si e a lu prigoana ?...
|
si in Timisoara se ridica masini la greu, am patit-o ca am parcat ilegal si am platit si 800 de lei ca sa o recuperez
nu stiu unde se duc banii luati de pe spatele si munca cetatenilor |
nici nu are rost sa comentez sint asa de scarbit de tara asta incat raman fara cuvinte.! niste hoti . parcari nu fac drumuri nici atat pasaje nu prea exista . ROMANIA = 0
|
Lasa ca asa ne trebuie, ne mancam intre noi de ne rupem si acum venim sa ne plangem unul pe altul.Poate asa o se ne iasa odata prin piele si vom iesii in strada.Mare tam tam a fost si cu iesirea impotriva taxei si nu a iesit nimeni sa isi apere drepturile.
Ne meritam soarta!!! |
Si mie mi sa ridicat masina ,eram in panelimon in vizita si cand sa plec nu mai era masina am fugit la politie si mi sa spus ca a fost ridicata si ca so ridic trebuie sa platesc suma de 570 ron ,m-am imprumutat de bani si mi-am luat masina asta e romania vorba asta e buna iti ia masina, bani si parcari sufletu
Asa ca aveti grija unde le parcati baietii bafta |
eu stau in regie la camine...si de vreo luna incoace e jale p-aici..nu poti sa mai parchezi pe nicaieri ca vin muistii si ti-o ridica...dar unde sa parchezi frate?! singura solutie ar fi sa sari cu ea in dambovita sau sa o iei cu tine in camera (la masina ma refer) e incredibil ce se intampla in tara asta...suntem condusi de cei mai nenorociti, hoti, inculti, jegosi etc..oameni...daca as putea i-as impusca pe toti, fara sa ma gandesc ca voi ajunge in puscarie apoi... x-(
|
Manevre in functii inalte ca sa faca averi, isi ia fiecare cate ceva si merge treaba cine sa vina sa le tina lor socoteala..eu? voi? Cred k dac ar citi aceste discutii s-ar amuza...Un prieten avea si el o dacie1310, a preferat sa o lase acolo decat sa plateasca o suma asa mare, macar de le-ar spala...lustrui de banii astia, sa numai zic k dac nu o iei in 24h platesti cate 300 in plus pt fiecare zi...sper sa nu ma insel dar asa stiu,...Tara lu" peste....
|
eu stiu pe cineva care a fost lasat in pace ... parcase jumatate trotuar jumatate strada..si au vrut caracatita sa-i puna, omul a vazut si a inceput sa faca pe acolo ca toti dracii gen: baaa ia uite mi-ati zgariat-o, hotii, va fac poze..a ineput sa le faca poza, va dau in judecata , iti pierzi locul de munca ca mi-ai zgariato, stii cat costa o janta, o beliti etc etc..si a fost lasat in pace primind o amenda doar pt locul de parcare de la politist.
Tot e bine, a scapat de plata pentru caracatita. :) |
Si mie mi-au ridicat masina pe mihai bravu, inainte de statia de 101 si am platit 523 RON, nu mai stiu exact. Ghinionul nostru e ca ne-am nascut intr-o tara de rahat care este.
BAFTA in gasirea unui loc de parcare legal. |
Cand o sa faca destule parcari o sa aiba dreptul sa ridice masinile pana atunci F*ck you romania!
|
Pentru siguranta personala in trafic si pentru a evita ridicarea masinii am decis sa imi cumpar un cap-tractor de TIR. Sa vedem cum o sa il ridice:lol:
|
is curios daca ai o masina tunata cum o mai ridica rupe pragurile si alea alea:evil::evil::evil::lol:
|
dobitoci... in focsani la piata e ceva normal sa'ti dispara masina... o gasesti la un garaj in afara orasului....... :| X(
|
Doar acum am citit,Da de unde si pana unde scot iei mega preturile astea ????6-7-800 de RON ????????pt ce dracu ?? cu 500 de ron pe luna imi iau paznic de masina este incredibil ce sa intampla in tara asta de parlamentari ,hoti si altii jegosi.da vb aia frate si maybach sa fie ial sus pe camion daca este parcat ne-regulamentar,daca tot face-ti dreptate {hotie} cum spuneti fao si la casele mari ,F in Gura.
|
Sincer si in cluj au luat-o astia razna deja de 2 ori mi-au ridicat masina jegosi astia din fata blocului din parcare marcata! Si mi-au dat explicatia ca de azi e banda de circulatie! Sincer de ar mai veni catva cu mine jur ca le-as face si eu paguba la jegosi , leas sparge geamurile si rotile! Asa nu se mai poate haideti sa-i f...m in gura!
|
la mine au venit si intre blocuri tot sector 6. intradevar ca au mai facut inca 10 parcari la 15 scari dar totusi exagereaza.
|
Traim in Romania.. nu trebuie uitata chesti asta:D
|
mie personal mi au ridicat 2 masini la interval de 3 ore in acceasi zi...ambele in sectorul 6....evident in zone diferite.1 a mamei si 1 a mea...de purtat s au purtat cat de cat ok cu ele,dar sumele pentru restituire au fost cam mari :| una peste alta masura e binevenita,mai ales pe langa intersectii,unde masinile parcate aiurea obstructioneaza vizibilitatea, DAR trebuie totusi facute niste parcari,fie si cu plata...ca nu se mai poate.locuri f putine si oameni prea stresati pentru ele
|
Ne meritam soarta domnilor....ca daca eram un popor unit le saream in cap la jigodiile astea, ca nu e mai numeroasa politia romana sau o firma de paza decat noi,poporul platitor de taxe,mortii masii de jegsi ordinari...si mie mi-au ridicat masina in Iasi la Spitalul SF Spiridon,au vazut nr de BT si gata...m-au incaltat.Daca i-as vedea vreodata chiar in momentul cand imi ridica masina le sparg toate geamurile..nici nu stau la discutie...lesinatii naibii...oricum am de gand intr-o zi sa-mi cumpar o prastie buna si cu bile de rulment de la distanta sa dau in geamurile lor...dar intai sa-mi foliez masina :) .
|
Inca o uriasa mojicie si insulta la adresa noastra, a tuturor.
Pentru cine stie si este din zona, in Sectorul 6, de-a lungul strazii Margelelor, o strada lunga care incepe din Blvd Uverturii si se termina in Iuliu Maniu, au fost instalate de-o parte si de alta a drumului (stanga-dreapta) semne cu Oprirea Interzisa (implicit si parcarea). Aceasta strada, Margelelor este de fapt o alee "intre blocuri", asa ca ma intreb, unde dracu sa ne parcam noi, cei 10.000 de oameni care stam in aceasta zona masina, unde ???? Am ajuns sa stam toata seara cu ochiu pe geam sa "pandim" un loc de parcare pe trotuar ca sa coboram sa tragem masina, am ajuns paranoici sa ne uitam din 5 in 5 minute daca s-a eliberat vreun loc. S-a mers de nenumarate ori la ADP, ca sa ne faca locuri de parcare speciale, degeaba ! In schimb au aparut in zona nenumarate vile si case care stau ca nuca-n perete jumate in strada, jumate in gradinile blocului ! Alora cum dracu' le-au dat autorizatie de constructie si noua nu ???!!! S-a ajuns in militari sa nu poata sa treaca 2 masini simultan din directii opuse pe MAJORITATEA strazilor, deoarece oamenii sunt nevoiti sa isi parcheze masinile in strada din lipsa unor parcari. Din pacate, eu nu vad o solutie de iesire, este o stare de fapt, un status-quo de neiesit.... P.S.: poate suntem mai multi de prin zona Apusului, ne strangem si gasim o rezolvare, ceva ! |
VAI DE CAPU NOSTRU !!! ce [utem face dacat sa facem un MITING !!
INTREBAREA GRAVA ? daca facem un miting , din PESTE 1 000 000 de soferi fara locuri de parcare , sau poate aberez 600 000 de masini fara locuri de parcare ca am inteles ca sunt cam 400 000 de locuri in BUCURESTI CATI OR SA VINA LA MITING ??? cati veti fi alaturi sa luptam pt acceeaso cauza ? VREM un loc sa il platim ANUAL dar nu putem si se ridica masina UNEORI ABUZIV !!! VA ZIC EU !! nici 10 000 de oameni nu ne adunam !!! LA MODUL CEL MAI SERIOS nici macar 10 000 de oameni nu ne adunam pt treaba asta !!! DEGEABA NE VAITAM daca nu suntem in stare sa ne adunam 100 000 de oameni , ATUNCI aia se keama UNIRE degeaba forumu asta |
Quote:
|
ma iau toti dracii cand citesc ce scrieti,nu e din cauza voastra ,ci a Parlamentarilor si a primariilor ca nu se preocupa de acest fapt . o revolutie ca in 89 nu ar strica. macar asa poti scapa repede de Dusman.
|
Eu propun sa facem o petitie prin care sa cerem scoaterea legi de ridicare a masinilor.
|
Eu propun sa mai mergeti si cu metroul..
|
Quote:
La firma Ilcor? :D Din seria: "NE MERITAM SOARTA", vin si eu si intaresc punctul de vedere. Suntem buni numai de dat din clanta. Si de facut petitii pe net. Chiar daca s-ar face petitii pe bune, parlamentarii si restul oamenilor sus pusi s-ar sterge cu ele la cur. Vreti proteste, mitinguri... etc. Si cum va prezentati oameni buni? Ca la mitingul de protest impotriva primei taxe de inmatriculare? De se anuntau mii de oameni si s-au prezentat doar 400 - in Piata Victoriei? De erau mai multe masini din Brasov, Prahova, Constanta, decat din Bucuresti? Trezirea! Nu mai sariti cu protestele pentru ca e mai usor sa scrieti pe messenger, forumuri, dar cand sunteti pus in fata faptului implinit dati bir cu fugitii si aveti "treaba". In alta ordine de idei - nu va convine ca vi s-au saltat masinile, dati in judecata statul, firma lu' peste, luati-va un avocat bun care sa vina cu argumente plauzibile si de necontestat, castigati procesele si dati un exemplu. Daca apar 3000 de oameni care castiga procesele in felul asta, or sa isi puna semne de intrebari tembelii de la primarii si se vor apuca sa faca locuri de parcari ca sa le intre banii in visterie. |
Ce furt pe fata !!!! Nu se investesc bani in parcari, dar s-au angajat firme care sa ridice masini.....normal, faci bani mult mai repede asa, ridicand masini, decat sa faci parcari cu plata si sa incasezi in timp
Ce tara avem :( |
in bucuresti e intradevar jale.... si in tulcea de unde sunt eu macar deocamdata e un mic noroc daca ai pot spune asa k nu ne ridica masinile... doar ne pun caracatite ... :x .....si da in anumite zone cu trafic intens nu sunt destule locuri de parcare.... un ex.... sa fii parcat regulamentar in proportie de 80 la suta si cei 20 la suta sa ai si tu o roata pe trecerea de pietoni..... vin jegosii si pun caracatita..... plus multe altele pe care cred k le stiti si voi ..... oare cand o fi mai bine si pentru noi k oameni mai intai si k soferi pe urma....:???:
|
Quote:
Vara se circula in conditii mizere cu RATB, lumea e transpirata, aglomeratie, hoti de buzunare. Daca jumate din soferii din Bucuresti ar merge cu metroul si tramvaiul ar fii jale.E bine in schimb pentru cealalta jumatate ca s-ar circula mai bine. Deci in concluzie circulati voi cu Metroul si RATB ca sa putem circula si noi restul mai bine :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning