![]() |
SKODA OCTAVIA 1,9TDI 110HP CLEMENT
1 Attachment(s)
ACEASTA MASINA A VENIT LA NOI INAINTE SI DUPA UN FLASH TUNING FACUT IN ROMANIA. PUTEREA CU UNICHIP ESTE MAI MARE SI DATORITA FAPTULUI CA UNICHIP NE PERMITE SI INTERVENTII FIZICE ASUPRA POMPEI, CARE ALTFEL NU AR FI POSIBILE. CU ALTE CUVINTE NICI UN TUNING ELECTRONIC AL TDI-ULUI DE 110 NU VA SARI DE 140 CP, CU EXCEPTIA UNICHIP.
|
unichipul vad ca a facut minuni si la cuplu... este IMENS! :shock:
|
:lol: :lol: :lol:
|
Re: SKODA OCTAVIA 1,9TDI 110HP CLEMENT
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai de unde ai scos 110cp?
|
si daca se strica .... se schimba nu :D
|
Quote:
Pai... din titlul topicului. Nu despre 1.9 Tdi 110 cai, ASV, este vorba? :rolleyes2 |
Eu am acelasi motor ca aceasta skoda...si dupa noul meu cuplu de 450nm ambreiajul a tzinut exact o saptamana dupa care a inceput sa patineze.Akum am ambreiaj sport de la spec si tzine fara probleme.
|
era un ambreiaj obosit probabil cu uzura
nou este altceva siggur exista si unele mai tari decat cele de serie insa nu recomand sa se arunce cu banii pe geam. |
Quote:
|
Quote:
|
In urma oricarui calcul de rezistenta a materialelor, rezultatul final se supradimensioneaza. Asta ca si principiu.
|
Quote:
E normal ca unul facut sa tina mai mult sa si faca asta. Eu am incercat ambreiaje de serie la dublu de cuplu si cele mai multe au tinut cu o exploatare corecta in schimb la prima patinare e compromis total. |
De exemplu un ambreiaj de dacia tine cuplul ei bine dar poate duce si acelasi motor cu turbo.
Ambreiajul nu e doar dupa motor, dar nu am chef de despicat firul in 4 aici. Sunt multe care se iau in calcul cand se face o transmisie si se umbla la ambreiaj. Cea mai importanta componenta e destinatia, curse, tractiune, havy-duty, normal,...cea de a doua e greutatea masinii, trei raportul de transmisie si ultimul motorul cu cuplul pe paliere de turatie. Atat timp cat cutia nu e schimbata si greutatea nu creste rezultatele unui ambreiaj de serie sunt incantatoare. |
de acord cu tine insa dupa parerea mea mai depinde si de cat de zgarcit a fost fabricantul la materiale :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning