Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Black list Cluj napoca (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/12435-black-list-cluj-napoca.html)

fantom_cj 01-02-06 15:09

Black list Cluj napoca

Cine vrea sa se dea cu cine ..... sunt multi care vor sa se \"dea\" si nu ai cu cine sau nu cunosc lume cu care sa se \"dea\", pt toti astia am facut un nou topic (nu-i o idee prea buna) unde sa se scrie care ii disponibil ......
Va ve-ti lasa nr de telefon sau pur si simplu i-si exprima dorinta de a intra si va fi contactat pe pm (atentie ca nu toti care au masini au cont pe acest site).
Asta este pentru a scapa de seara de Joi cand vin \"5-n dacie\" sau altii care numa vor sa se uita si urla si fac scandal ca nu are nimeni cu cine sa se dea si de fapt ii un salau...... fiecare se va da cu cine vrea cand vrea ca sa nu mai asistam la toate comentariile de ***......
Vom putea face un clasament pe Cluj ..... astept oameni dornici sa se \"dea\"

Piry 01-02-06 15:49

cred ca ai jucat prea mult need for speed most wanted :?

ai mai intrat odata...si ai ramas aceasi fantoma adica nimeni nu stie cine esti, si dispari cand vrei unde vrei.

nu cred ca cineva o sa faca o declaratie chiar asa publica ca: are peste 200 de cai si se da cu oricine.

fantom_cj 01-02-06 16:03

Ma DaNuTzU' eu am vrut sa zic altceva dar daca numa atata te duce capu sa te razi de o chesti atunci inseamna ca nu te duce capu mai mult de atata. in loc sa ne batem joc unu de altu dute draq acasa si lasa pe cei interesati sa faca ceva, pe cei vor sa faca ceva. Nu trebuie sa ne radem unu de altu ca (\"cred ca ai jucat prea mult need for speed most wanted \") nu ajungem nicaieri decat la caterinca cu care nu rezolvi nimica.

andreinui 01-02-06 16:26

Re: Black list Cluj napoca

Quote:

Originally Posted by \"fantom_cj\"
Cine vrea sa se dea cu cine ..... sunt multi care vor sa se \"dea\" si nu ai cu cine sau nu cunosc lume cu care sa se \"dea\", pt toti astia am facut un nou topic (nu-i o idee prea buna) unde sa se scrie care ii disponibil ......
Va ve-ti lasa nr de telefon sau pur si simplu i-si exprima dorinta de a intra si va fi contactat pe pm (atentie ca nu toti care au masini au cont pe acest site).
Asta este pentru a scapa de seara de Joi cand vin \"5-n dacie\" sau altii care numa vor sa se uita si urla si fac scandal ca nu are nimeni cu cine sa se dea si de fapt ii un salau...... fiecare se va da cu cine vrea cand vrea ca sa nu mai asistam la toate comentariile de ......

nu crezi ca mai bine lasi tu nr de tel si poate te chemam o adata :wink:

TheGhost 01-02-06 16:27

Masini

Vreau te rog sa imi spui 5 masini din CSR care ar putea sa participe la linii! Sa vedem pe unde este realitatea acestui site public!

andreinui 01-02-06 16:28

adica...

TheGhost 01-02-06 16:32

5 masini din CSR fara numar de inmatriculare sau proprietar care chiar dau lini cat de cat interesante si ceva mai evoluat de 1310 sau 1.9SDI

Piry 01-02-06 16:59

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NUMA 5?

TheGhost 01-02-06 17:05

Da, 5 MASINI am zis! numai 5 masini, doar 5 masini , in fine masini sa fie 5...

doru 01-02-06 17:27

Re: Black list Cluj napoca

Quote:

Originally Posted by \"fantom_cj\"
Asta este pentru a scapa de seara de Joi cand vin \"5-n dacie\" sau altii care numa vor sa se uita si urla si fac scandal ca nu are nimeni cu cine sa se dea si de fapt ii un salau...... fiecare se va da cu cine vrea cand vrea ca sa nu mai asistam la toate comentariile de ......

are dreptate omu eu il sustin

TheGhost 01-02-06 17:28

Uite un om care are dreptate!

doru 01-02-06 17:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DaNuTzU'\"
omuleeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
e un site public!!!!!!!
TREZESTE-TEEEEE!!!! fff serios vb

si ce daca e public
aceasta e doar o provocare din patrea cuiva mi se pare ceva normal

TheGhost 01-02-06 17:40

So...CSR ceva masini ..nimika....asa pe ascuns numa.....pe fatza ce masini avetzi....nu numere de inmatriculare, nu vreu CV proprietarului...doar sa imi zicetzi ce masini avetzi in clubul asta..ceva mai performat..nimika....?

MaxX_82 01-02-06 17:53

...chiar daca provocarile nu vor fi prea multe sau cu cartile pe masa un top al masinilor din cj s-ar putea face. sustin si eu ideea.

fantom_cj 01-02-06 17:59

Mersi Doru si MaxX pt sustinere...... si cred ca a-ti putea incepe (asta ar fi o rugaminte) ca vad ca nu se incumeta nimeni.

TheGhost 01-02-06 18:17

In primul rand nu fac parte din nici un club, nici nu am cum sa fac parte din cluburi pentru ca atat CSR cat si KoRacing sunt S.R.L-uri deci....unde-i Clubu?...pe langa asta am pus o intrebare ..poate chiar o porvocare...pentru cei din CSR ...dar cei cu mintea ingusta..pun tot felul de intrebari si supozitii...ca ii din Ko sau ca tata-meu bate pe tata-tau si chestii de astea de copii de 17-18 ani ..am cerut 5 masini pentru o confruntare,o linie ceva....dar din pacate clujul este mult in spate fatza de alte orase..

andreinui 01-02-06 18:29

imi pare rau ca ai trait in codru maestre
noi ne stim motoarele
ce-ar fi sa vi si tu???
asta daca te incumeti sa vb serios si sa nu mai faci ...........sti tu

MaxX_82 01-02-06 18:37

nu vreau sa intru intr-o polemica fara sfarsit cu tine...masini sunt stai linistit ca poate nu le cunosti tu prea bine...ideea ta e buna dar gandestete ca nu esti in westul salbatic sa provoace fiecare pe fiecare si sa nu apara efecte secundare...daca intelegi ce vreau sa zic. :wink:

andreinui 01-02-06 18:39

mersi maxx
poate pe tine te intelege :lol:

TheGhost 01-02-06 18:40

Daca este vorba de o chestie seriosa...de ce nu?...nu o laba trista cum se intampla in fiecare joi...sau o adunare joi seara la un suc pe tema \"Hai sa ne mintim baietzi\"

Motor 01-02-06 18:45

Io zic sa veniti maine in kart sa vedetzi masiniile......si sa ne intelegem ca oamenii

sandrei 01-02-06 18:47

eu zic sa lasi un pm...cu unde ne intalnim in seara asta ....te pup iubire...

Gabi 01-02-06 19:14

Băieţi, o luaţi pe cāmp!

Dacă vreţi să vă confruntaţi pe asfalt, e bine, e frumos, dacă vreţi să o faceţi aici, pe forum, e urāt şi nu se tolerează.

fantom_cj & TheGhost: observ că aveţi chef de ciondăneli, pentru că nu aţi postat nici un mesaj īn altă secţiune a forumului sau īn alt topic cu alt subiect, ci doar aici, unde sunteţi voi vs. CSR şi e clar că aveţi ceva cu CSRul.

Revizuiţi-vă atitudinea şi vocabularul!

fantom_cj 01-02-06 19:27

diseara dupa ora 24 prin centru cred ca ne-am recunoaste unu pe altu.... pe care il tine sa vina si sa arate ce are de aratat. Nu vreau sa dau detalii pt ca nu cred ca ar veni cineva daca as zice sa ne intalnim de ex in Matei Corvin.... Mai bine ne intalnim prin centru

andreinui 01-02-06 19:53

da fantom te cunosc??
urmeaza sa imi zici ca imi dai si 5 masini la o linie si esti idolul meu
poti conta pe mine diseara

doru 01-02-06 19:57

deci pana la urma se merge cu sau fara tic tac,
sunt curios

19VIM 01-02-06 19:57

NUI-ule m-ai convins ........... cred ca ma bag si eu :)

sandrei 01-02-06 19:58

bah...eu nici macar spoilere nu am..ca ma asteptam la momentul asta romantic.......la 12....o sa ma plimb prin centru...SEE Ya

Piry 01-02-06 20:03

bine ma hai ca deja am pierdut sirul...unde am ramas? ca nuiu incepe cu tic tac :?

fantom_cj te-ai dat mare maestru al organizarilor de linii ilegale in cluj, stii tu data trecuta cand ai scris pe forum.

eu sunt singurul care stie ce masina ai...o masina FANTOMA la fel ca si userul, te fac si cu matilda mea.... (p**a mea) dapai cei care au o investitie cat de cat facuta in masina.

o sa ne vedem deseara oricum...cand auzi PSSSSST sa stii ca eu sunt

gangsta 01-02-06 20:05

La ce ora, unde???

fantom_cj 01-02-06 20:06

poate ii prea complicat pt unii .... v-o trebuit 3 pagini sa ziceti ca in sfarsit se iese prin oras sa se dea lumea ...... BATFTA ...revin

doru 01-02-06 20:08

intradevar cam compilcat dar bine ca se iese

sandrei 01-02-06 20:10

eu ies....ma duc pana la cineva...sper sa nu va razganditi si sa ma lasati sa ma plimb aiurea... :lol: :lol:

fantom_cj 01-02-06 20:47

i-mi pare rau dar dupa ora 24 nu mai ai voie sa iesi din casa ca esti minor..... am crezut ca s-a inteles asta pana acuma ca nu avem chef de minori adusi de cine stie cine in dacie unde de abia incap de ceilalti prieteni ai lor de la bloc care or auzit ca se dau linii si sunt excitati la culme ...... va rog sa fim civilizati.
PS: nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar chiar cred ca nu-i locu dacilor la astfel de evenimente

19VIM 01-02-06 20:50

cred ca vin si eu NUI-ule daca tot m-ai f***t atata la cap

alexufo 01-02-06 21:19

the ghost si fanthom nu sunteti aceeasi persoana ca tot timpul cand intrati ,intrati deodata si va sustineti unul pe celalalt ?

fantom_cj 01-02-06 21:22

ce este rau ca 2 persoane sa aiba aceeasi parere? sau chiar numa asta va intereseaza cine ii fantom, ghost sau mai stie cine ce..... nu vreti sa discutati putin la subiect ca deja cred ca am vb cam mult pe tema asta......

DaNuTzU' 01-02-06 22:22

bafta pt cei care se dau!!!!

alexufo 02-02-06 02:55

a fost o distractie pe cinste!!

alexufo 02-02-06 03:24

aa ... si fara sdi si dacie 1310

All times are GMT +2. The time now is 22:47.

- Copyright 2026 4Tuning