Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 01-02-06, 15:09   #1
fantom_cj

Stage 1

Default Black list Cluj napoca

Cine vrea sa se dea cu cine ..... sunt multi care vor sa se \"dea\" si nu ai cu cine sau nu cunosc lume cu care sa se \"dea\", pt toti astia am facut un nou topic (nu-i o idee prea buna) unde sa se scrie care ii disponibil ......
Va ve-ti lasa nr de telefon sau pur si simplu i-si exprima dorinta de a intra si va fi contactat pe pm (atentie ca nu toti care au masini au cont pe acest site).
Asta este pentru a scapa de seara de Joi cand vin \"5-n dacie\" sau altii care numa vor sa se uita si urla si fac scandal ca nu are nimeni cu cine sa se dea si de fapt ii un salau...... fiecare se va da cu cine vrea cand vrea ca sa nu mai asistam la toate comentariile de ***......
Vom putea face un clasament pe Cluj ..... astept oameni dornici sa se \"dea\"
fantom_cj is offline   Reply With Quote
Old 01-02-06, 15:49   #2
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

cred ca ai jucat prea mult need for speed most wanted

ai mai intrat odata...si ai ramas aceasi fantoma adica nimeni nu stie cine esti, si dispari cand vrei unde vrei.

nu cred ca cineva o sa faca o declaratie chiar asa publica ca: are peste 200 de cai si se da cu oricine.
Piry is offline   Reply With Quote
Old 01-02-06, 16:03   #3
fantom_cj

Stage 1

Ma DaNuTzU' eu am vrut sa zic altceva dar daca numa atata te duce capu sa te razi de o chesti atunci inseamna ca nu te duce capu mai mult de atata. in loc sa ne batem joc unu de altu dute draq acasa si lasa pe cei interesati sa faca ceva, pe cei vor sa faca ceva. Nu trebuie sa ne radem unu de altu ca (\"cred ca ai jucat prea mult need for speed most wanted \") nu ajungem nicaieri decat la caterinca cu care nu rezolvi nimica.
Old 01-02-06, 16:26   #4
andreinui

Stage 5

andreinui's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[TIME SQUAD]
Default Re: Black list Cluj napoca

Quote:
Originally Posted by \"fantom_cj\"
Cine vrea sa se dea cu cine ..... sunt multi care vor sa se \"dea\" si nu ai cu cine sau nu cunosc lume cu care sa se \"dea\", pt toti astia am facut un nou topic (nu-i o idee prea buna) unde sa se scrie care ii disponibil ......
Va ve-ti lasa nr de telefon sau pur si simplu i-si exprima dorinta de a intra si va fi contactat pe pm (atentie ca nu toti care au masini au cont pe acest site).
Asta este pentru a scapa de seara de Joi cand vin \"5-n dacie\" sau altii care numa vor sa se uita si urla si fac scandal ca nu are nimeni cu cine sa se dea si de fapt ii un salau...... fiecare se va da cu cine vrea cand vrea ca sa nu mai asistam la toate comentariile de ......
nu crezi ca mai bine lasi tu nr de tel si poate te chemam o adata
andreinui is offline   Reply With Quote
Old 01-02-06, 16:27   #5
TheGhost

Stock

Default Masini

Vreau te rog sa imi spui 5 masini din CSR care ar putea sa participe la linii! Sa vedem pe unde este realitatea acestui site public!
TheGhost is offline   Reply With Quote
Old 01-02-06, 16:28   #6
andreinui

Stage 5

andreinui's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[TIME SQUAD]

adica...
andreinui is offline   Reply With Quote
Old 01-02-06, 16:32   #7
TheGhost

Stock

5 masini din CSR fara numar de inmatriculare sau proprietar care chiar dau lini cat de cat interesante si ceva mai evoluat de 1310 sau 1.9SDI
Old 01-02-06, 16:59   #8
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

NUMA 5?
Piry is offline   Reply With Quote
Old 01-02-06, 17:05   #9
TheGhost

Stock

Da, 5 MASINI am zis! numai 5 masini, doar 5 masini , in fine masini sa fie 5...
Old 01-02-06, 17:27   #10
doru

Stage 3

doru's Avatar

Default Re: Black list Cluj napoca

Quote:
Originally Posted by \"fantom_cj\"
Asta este pentru a scapa de seara de Joi cand vin \"5-n dacie\" sau altii care numa vor sa se uita si urla si fac scandal ca nu are nimeni cu cine sa se dea si de fapt ii un salau...... fiecare se va da cu cine vrea cand vrea ca sa nu mai asistam la toate comentariile de ......
are dreptate omu eu il sustin
doru is offline   Reply With Quote
Old 01-02-06, 17:28   #11
TheGhost

Stock

Uite un om care are dreptate!
Old 01-02-06, 17:30   #12
doru

Stage 3

doru's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"DaNuTzU'\"
omuleeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
e un site public!!!!!!!
TREZESTE-TEEEEE!!!! fff serios vb
si ce daca e public
aceasta e doar o provocare din patrea cuiva mi se pare ceva normal
doru is offline   Reply With Quote
Old 01-02-06, 17:40   #13
TheGhost

Stock

So...CSR ceva masini ..nimika....asa pe ascuns numa.....pe fatza ce masini avetzi....nu numere de inmatriculare, nu vreu CV proprietarului...doar sa imi zicetzi ce masini avetzi in clubul asta..ceva mai performat..nimika....?
Old 01-02-06, 17:53   #14
MaxX_82

Stage 4

MaxX_82's Avatar

...chiar daca provocarile nu vor fi prea multe sau cu cartile pe masa un top al masinilor din cj s-ar putea face. sustin si eu ideea.
MaxX_82 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-06, 17:59   #15
fantom_cj

Stage 1

Mersi Doru si MaxX pt sustinere...... si cred ca a-ti putea incepe (asta ar fi o rugaminte) ca vad ca nu se incumeta nimeni.
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -