Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Un Nissan GT-R a smuls un copac de 15 metri din rădăcini (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/119713-nissan-gt-smuls-copac-15-metri-radacini.html)

Florinike 21-04-09 07:39

Un Nissan GT-R a smuls un copac de 15 metri din rădăcini

Salutare. Nu sunt genul de persoana care sa ma bag aiurea dar am dat de subiectul asta :Un Nissan GT-R a smuls un copac de 15 metri din rădăcini
Link http://www.libertatea.ro/stire/un-ni...ni-237248.html
Aveti idee care e si care e versiunea oficiala, ca de ce *** mananca ziaristii lu peste sunt satul.
Drum liber tuturor....

gelu_r 21-04-09 11:17

Re: Un Nissan GT-R a smuls un copac de 15 metri din rădăcini

Pai ce versiune reala vrei...mananca ziaristi cacat,dar cand vezi o masina de 480 cai care a rupt un copac,la ce te gandesti? ca avea 50/h si ia sarit un caine in fata?
E clar unu din pustimea din dorobanti care fac masini de zeci,sute de mi de euro praf.

ReleaseD 22-04-09 07:49

Parerea mea...a apasat prea mult acceleratia.

Sindrom 22-04-09 09:10

Din ce am inteles ca "victima" nu poseda permis de conducere. In plus a vrut sa faca o intoarcere neregulamentara...ce mai vorbesc pasarile astea prin oras.

Hondarul 23-04-09 15:26

Protagonistul are carnet de conducere si are experienta. Este un membru 4Tuning vechi si un membru al acestei comunitati. Nu cred ca e nevoie sa faceti misto-uri de gen "pustime de dorobanti". Este clar ca nimeni nu si-a dorit acest accident. Bine ca nu a patit nimeni nimic. Dupa cate se pare, noul GT-R este o masina chiar sigura.

gelu_r 23-04-09 20:39

Ma gandeam eu ca e a celui de pe forum...eu unu l am asimilat cu vreunu de bani gata ca cel cu murcielago,la prima impresie cand am vazut accidentul..dar intradevar i se poate intampla oricui..
Asa e cand ai masina noua,arati la toata lumea cum merge,si probabil asta a cauzat si accidentul.
Sunt curios daca il despagubeste asigurarea cu toti banii sau ii da doar 80% si masina sau mai stiu eu ce..

C63 AMG 23-04-09 23:54

Quote:

Dupa cate se pare, noul GT-R este o masina chiar sigura.
Mda, a avut noroc ca era mai subtirel copacul ca altfel...

22VIN 25-04-09 22:13

in general, pustii de bani gata nu prea cumpara gt-r. cand ii spui unei pitipoance ca ai nissan parca nu suna bine. altfel suna cand spui ca ai ferrari sau mercedes.

animalutz 26-04-09 01:04

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2266646)
in general, pustii de bani gata nu prea cumpara gt-r. cand ii spui unei pitipoance ca ai nissan parca nu suna bine. altfel suna cand spui ca ai ferrari sau mercedes.

AHAHA , da , tare asta ... :) Aici ai dreptate . Nu mai dati vina pe omu cu gtr , ca nu prea a mai avut cum sa-l evite pe ala cu opel-ul . ;) De cate ori nu vi sa intamplat sa iasa una / unu fara sa se asigure ?!
este realitatea strazilor si traficului nostru drag si scump .

Ford_V6 27-04-09 08:09

Nu ai cum sa lovesti o masina cu capacitatile de virare/frane/acceleratie ale GTR ului decat daca esti un duminicar amator .... dar deh ... unii sunt soferi iar restul ... participanti la trafic :D

22VIN 28-04-09 20:23

pai si tocmai asta zic. 90% din soferii de duminica nici n-au auzit de gt-r. si pentru ei nu reprezinta decat o masina scumpa care nu se justifica in fata unui audi/mercedes.

b01uxd 28-04-09 20:38

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 2266918)
AHAHA , da , tare asta ... :) Aici ai dreptate . Nu mai dati vina pe omu cu gtr , ca nu prea a mai avut cum sa-l evite pe ala cu opel-ul . ;) De cate ori nu vi sa intamplat sa iasa una / unu fara sa se asigure ?!
este realitatea strazilor si traficului nostru drag si scump .

mai e o realitate pe care nimeni vad ca nu o ia in seama....respectarea legii si a conditiilor meteorologice.....dak avea 60 sunt sigur ca oprea in 20 de metrii

Florinike 30-04-09 00:35

Mai, acum sa fim seriosi, GT-R e totusi GT-R. La 60 km/h ma opresc si eu cu Opelul meu dapai ala cu monstru ala cu discuri ceramice. Eu chiar muncesc pe strada pe care s a intamplat accidentul insa nu am auzit nimic. Pe langa asta, sunt fooarte multi dobitoci care alearga ca babalaii pe aici si se trezesc cu caini in fata sau cu dude sarind pe strada si franeaza ca dobitocii. Daca stau bine sa imi aduc aminte, am impresia ca l-am vazut odata circuland pe aici insa mergea incet, tocmai de asta ma si gandeam ca e imposibil sa ajungi la 150 si sa te infigi in copac,plus ca mereu indiferent de ce viteza ai, reporterul e reporter: "avea 150, l-am vazut eu, a zburat pe langa mine " si ala daca avea 70 era bine.....

pHlow 30-04-09 00:52

Quote:

Originally Posted by Florinike (Post 2277597)
Mai, acum sa fim seriosi, GT-R e totusi GT-R. La 60 km/h ma opresc si eu cu Opelul meu dapai ala cu monstru ala cu discuri ceramice. Eu chiar muncesc pe strada pe care s a intamplat accidentul insa nu am auzit nimic. Pe langa asta, sunt fooarte multi dobitoci care alearga ca babalaii pe aici si se trezesc cu caini in fata sau cu dude sarind pe strada si franeaza ca dobitocii. Daca stau bine sa imi aduc aminte, am impresia ca l-am vazut odata circuland pe aici insa mergea incet, tocmai de asta ma si gandeam ca e imposibil sa ajungi la 150 si sa te infigi in copac,plus ca mereu indiferent de ce viteza ai, reporterul e reporter: "avea 150, l-am vazut eu, a zburat pe langa mine " si ala daca avea 70 era bine.....

Si probabil copacul s-a smuls singur. Nu il acuz dar nici nu il scuz. Eu am vazut doar o poza in care o masina rupe un copac. Crezi ca la 70 il smulgea?

animalutz 30-04-09 20:46

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2277614)
Si probabil copacul s-a smuls singur. Nu il acuz dar nici nu il scuz. Eu am vazut doar o poza in care o masina rupe un copac. Crezi ca la 70 il smulgea?

Pai , e posibil ca la 70 viteza de impact ( nu cea cu care circula) sa-l smulga pentru ca totusi e o masina de aproximativ 1500 kg (nu stiu greutatea exact ) , iar la 70 e vorba de o forta fizica imensa pe care o are acel automobil , disipata complet asupra copacului . ;)

pHlow 30-04-09 22:24

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 2279789)
Pai , e posibil ca la 70 viteza de impact ( nu cea cu care circula) sa-l smulga pentru ca totusi e o masina de aproximativ 1500 kg (nu stiu greutatea exact ) , iar la 70 e vorba de o forta fizica imensa pe care o are acel automobil , disipata complet asupra copacului . ;)

Tocmai ca masina a lovit initial alta masina( vezi pozele) si i-a facut spatele zob. Deci o mare parte din forta impactului s-a disipat asupra masinii. Si cu toate astea i-a mai ramas destula putere sa smulga un copac. In continuare tin sa cred ca nu avea nici macar 90-100.

Heaven^ 05-05-09 16:48

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 2260315)
Protagonistul are carnet de conducere si are experienta. Este un membru 4Tuning vechi si un membru al acestei comunitati. Nu cred ca e nevoie sa faceti misto-uri de gen "pustime de dorobanti". Este clar ca nimeni nu si-a dorit acest accident. Bine ca nu a patit nimeni nimic. Dupa cate se pare, noul GT-R este o masina chiar sigura.

Are experienta.... sper ca nu in condus vroiai sa zici...

BBK_VW 31-05-09 21:54

Eu cu 30-40 km/h fiind iarna am smuls un stalp de lemn si l-am "aruncat" pe garajul unuia. Aveam o pisicuta compact din 95..deci orice este posibil. Bafta

L.E. Era iarna si gheata pe jos.M-am invartit de 3 ori apoi am lovit stalpul.La masina am schimbat decat bara,grila si un far..radiatorul a fost foarte putin indoit.

ApocalypseXL 30-04-10 12:14

GTR = "Got to Raze" more trees .

Cred ca GTR ul poate fi reparat . Din cate vad in poze . Eu l-as cumpara shi in halul ala .

PS Sorry de Necro :oops::rolleyes2

nicholas 10-05-10 22:42

Nu stiu daca e corecta viteza de 150 km/h, dar avand in vedere faptul "ca avea experienta" ca sofer nu trebuia sa forteze atat, chiar si cu un GT-R.

andi_cimpean 11-05-10 09:50

Ca să rezumăm...

Experienţa ţine şi de bunul simţ şi de gāndirea conducătorului auto. Trebuie să ştie şi el unde se poate da cu maşina şi unde trebuie să meargă ca un om civilizat, lucru pe care nu l-a demonstrat.

deniel 11-05-10 11:48

Poate a vrut sa dea dauna masina ...:shock:

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning