Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Unitati de bord si surse (https://forum.4tuning.ro/386-unitati-bord-surse.html)
-   -   Vreau o parere de cunoscator!!SONY XPLOD.... (https://forum.4tuning.ro/386-unitati-bord-surse/11777-vreau-parere-cunoscator-sony-xplod.html)

Nesami 15-01-06 10:48

Vreau o parere de cunoscator!!SONY XPLOD....

Ciao, sunt un nou membru si am nevoie de ceva pareri referitoare la mp3 player SONY XPLOD CDX-GT300, e model nou 2006 si vreau sa stiu ce parere avetzi despre el(stiu ca sony nu e prea bine cotata)!
Va dau si un link cu specificatiile lui:

[/url]http://www.********/view/ShowProduct.action?product=CDX-GT300&site=odw_ro_RO&pageType=TechnicalSpecs&categ ory=ICA+CD+Tuners

Merci anticipat!![/b]

ReLLaXX 15-01-06 12:11

Sfatul general ar fi sa te orientezi spre alta marca... :wink: Asta ca sa fiu bland in exprimare. :P

Nesami 15-01-06 12:23

Merci mult!
Ahs mai avea o inrebare:
Am un mp3 palyer Panasonic CQ-C1311...e relativ nou(de 2 luni) si vreau sa-l dau,cat sa cer pe el ca sa fie cu bun simtz(eu am 550 lei pe el si nishte boxe de 17,pachet..) ca nu sunt multumit de el!
Si ce ahs putea sa imi cumpar pana in 6mil care sa fie ok??

Merci anticipat,iar! :wink:

AudiPerformance 15-01-06 13:36

un sfat care l-am primit si eu: mai bine mai strangi bani si-ti iei ceva bun decat sa dai banii pe ceva care nu merita!

eu spre exemplu acum ma orientez spre un pioneer... si imi face unul cu onchiul dar mai imi trebuiesc vreo 2 mil! dar mai astept putintel pentru ca daca tot iau ceva macar iau un model de top..

Nesami 15-01-06 14:26

Hai ca-i tare faza cu \"scump doamna, scump...\" si ne caracterizeaza natia in orice domeniu!
Merci de sfat!

XtenSion 16-01-06 18:35

eu am...XPLOD...eu ma simt najpa cu XPLOD...eu vreau sa vand XPLOD...mie nu imi merg iesirile sub out de la XPLOD...deci eu nu pot vinde XPLOD decat pe nimic...eu nu am bani ca sa iau altceva in loc de XPLOD...la cat folosesc eu XPLOD e bun, dar cand citesc cum critica altii XPLOD imi vine sa ma dau cu capu de pereti ca nu am ales altceva...deci daca nu esti eu, nu`ti lua XPLOD si stai departe de SONY cand e vorba de car audio...al dreaq de XPLOD ca imi XPLODeaza capu :evil:

NILS_BUCURESTI 17-01-06 19:24

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAM ASA !!! :lol:

chamade 20-01-06 18:32

salut!
in domeniu mp3-auto , dupa parerea multora exista decat 3 branduri: clarion, alpine si pioneer. Iti recomand sa iti iei un model al acestor firme.

civic_ex 06-02-06 10:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"chamade\"
salut!
in domeniu mp3-auto , dupa parerea multora exista decat 3 branduri: clarion, alpine si pioneer. Iti recomand sa iti iei un model al acestor firme.

aici are dreptate chamade
sincer sa fiu, eu cred ca clasamentul sta cam asa: eclipse, alpine, pioneer, si mai jos putin clarion

in fine, eu tias recomanda sa stai departe de produsele sony. tot are emblema sony pe el si e facut dupa 2003, e ra*at. am avut 3 cd playere sony, si toate au dat ortu popii.
mam enervat si miam cumparat un alpine 9833, si sincer sa fiu, nu cred ca pot gasi un hu mai bun ca asta, poate doar un eclipse...

FlippE[R]75 06-02-06 10:52

o intrebare ... de ce e clarion ultimul ? cu ce e mai jos de pioneer sau si mai dubios ... de alpine ?

saxo 06-02-06 15:16

civic_ex a zis ce CREDE el , e parerea lui si trebuie repectata .
Toate 3 sunt foarte bune .
In privinta marcii \"Eclipse\" , nu stiu citi pot sa-si dea cu parerea in ro , pentru simplul motiv ca nu exista si nu avea unde sa asculte asa ceva.

civic_ex 06-02-06 21:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"FlippE[R
75\"]o intrebare ... de ce e clarion ultimul ? cu ce e mai jos de pioneer sau si mai dubios ... de alpine ?

cum am mentionat mai sus, asta e doar parerea mea.
te rog sa ma crezi ca daca zic ceva, nu o zic doar din auzite. am avut clarion, am avut sony , am avut blaupunct, si acuma am un alpine 9833, care dupa PAREREA MEA, e cel mai bun cd player care poti sa il cumperi cu atatia bani. Din pacate e modelul de anul trecut, dar totusi, mie mi se potriveste perfect. Cel mai bun prieten al meu are un Eclipse, si sincer sa fiu, am ramas socat cand am auzit cat de bine suna.
Clarion e o marca grozava, dar sincer sa fiu nu las incorpora in unul din sistemele mele audio. Pentru banii care ii dai pe el, poti mai bun. Inca odata, tin sa mentionez ca asta e doar parerea mea. Daca chiar vrei sa stii cu adevarat ce folosesc adevaratii \"audiophiles\" dute aici: forum.sounddomain.com
Sant membru acolo de 3 ani, si miam petrecut 6 ani din viata in america. La momentul de fata sant tot in state, dar vin acasa in martie.

civic_ex 06-02-06 21:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"saxo\"
civic_ex a zis ce CREDE el , e parerea lui si trebuie repectata .
Toate 3 sunt foarte bune .
In privinta marcii \"Eclipse\" , nu stiu citi pot sa-si dea cu parerea in ro , pentru simplul motiv ca nu exista si nu avea unde sa asculte asa ceva.

cred ca la momentul de fata , sant niste dealeri care au produse eclipse. nu stiu daca au subwooferele titanium, si aluminum de la eclipse, dar am vazut mp3 playere.

saxo 06-02-06 21:13

Importator de Eclipse in ro nu stiu sa fie . Unde ai vazut eclipse in ro ??

civic_ex 06-02-06 21:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"saxo\"
Importator de Eclipse in ro nu stiu sa fie . Unde ai vazut eclipse in ro ??

anul trecut cand am fost in cluj. Sant din oradea asa ca nu cunosc CJ, dar am vazut un shop cu ceva hu alpine, si ceva modele eclipse. Stiu sigur ca erau eclipse.

ReLLaXX 06-02-06 21:37

:roll: :?: Detalii? Locatie, ceva?

marius_lox 17-02-06 14:57

dar difuzoarele sony xplod sunt bune? eu am pe masine si sunt f multumit!! astept pareri argumentate!! mp3-player jvc+difuzoare ovale sony xplod= super sunet!! astept pareri

fuscobal 17-02-06 15:27

Mai nene, pe cuvant daca pot sa te inteleg. Vii si zici ca Sony are super sunet si dupa aia ceri pareri. Care-i faza ? La ce mai conteaza parerile noastre daca tu stii deja cum se aude ??? In plus...oamenii au zis deja mai sus parerile lor despre Sony! Mai mergi si tu in stanga si in dreapta si mai asculta si dupa aia poate iti mai schimbi parerile.

Civic, nu cred ca se poate vorbi asa la modul general despre marcile astea si ca se poate spune pe ce loc e fiecare pentru ca nu exista asa ceva. Exista modele care pot fi comparate si mai exista si preferinte. Daca tu ai auzit Eclipse pe o masina si ti-a placut si Clarion pe alta si nu ti-a placut, eu nu cred in schimb ca tu ai pus urechea pe finalii HU si ai ascultat direct de acolo. Intre HU si urechea ta mai stau si amplificarea, difuzoarele, cablurile...Ai ascultat cele 2 playere pe acelasi sistem si masina cumva ?

marius_lox 17-02-06 15:32

eu vroiam sa argumentati de ce nu sunt bune!! voi vorbeati de cd-playere, nu de difuzoare!!

fuscobal 17-02-06 15:44

Cum adica de ce nu sunt bune ? Pentru ca suna prost !!!! Nu e evident ? Stiu ca se vorbea de CD playere dar exista zeci de topicuri in care se aduce vorba de Sony Explozie ! Ti-am spus : mergi si mai asculta si altele ca sunt destule si la noi !

pesteimputit 17-02-06 16:27

ca ex posesor de head unit sony iti spun:
fa bine si arunca tot ce inseamna sony din masina ta....

dj81bas 17-02-06 21:32

pesteimputit: \"da ma nene dar de Sony a auzit toata lumea si moare gagicile cand vede scrise pe geam ECSPLOD si din masina urla manelele\"
Cum vreti voi prin discutii pe net sa convingeti oamenii ca SONY suna rau din moment ce urechea lor de piatra nu simte nici o diferenta intre un HU adevarat si unul comercial.

pesteimputit 17-02-06 21:36

true...true...
dartotusi, hu ca hu, dar difuzoare sony.... sunt peacolo cu boschman si eurotec

dj81bas 17-02-06 21:36

marius_lox: si cam ce inseamna la tine \"super sunet\"???

dj81bas 17-02-06 21:44

pesteimputit: intrebarea era legata de HU dar la firma in cauza performantele sunt slabe la toata gama de produse. Vreau sa precizez ca pe parte de video au un renume bine meritat dar in CAR AUDIO nu au ce cauta.

pesteimputit 17-02-06 21:50

termenul corect este nu mai au ce cauta...
sony xes-z50 este dupa parerea multora cel mai bun HU din lume
pacat ca a costat 6000usd la vremea lui , si asta era pretul fara dsp!

XtenSion 25-02-06 18:44

Doamne ajuta sa vina banii sa scapam de boschman, ca mi`am luat si eu si vibreaza boxa.. Era pe 10 si mi`o trebuia doar pt inalte si ceva medii, si vibreaza dragalasha. Bine ca si aia BROWN(??????????) se aude mai bine.

Aveam si eu sony... Nu stiam eu atunci nimic(trecusem de la eurotec si mi se parea mare dar de la dumnezeu. Cand am pus tweetere mi`am dat seama ce mult distorsoneaza)... Acuma am /////ALPINE si parca e altcumva..Iar cand vad un camion cu ///ALPINE scris pe geam... Ma simt cool :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 11:05.

- Copyright 2026 4Tuning