Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   LOCURI DE DAT.....CU MASINA! (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/11520-locuri-masina.html)

dj16xxs 07-01-06 16:37

LOCURI DE DAT.....CU MASINA!

iarna se pare ca ne cam joaca feste si nu vrea sa vino odata sa iesim si noi cu masinile la \"joaca\"!
unde mergem sa ne dam,unde v-ati dat anul trecut sau in anii anteriori...spuneti ce locuri ascunse sun prin craiova de joaca...eventual si filmulete!!!

ps:de ce e sectiunea CRAIOVA asa moarta!...chiar nu mai sunt subiecte de discutat!

GAB35DJ 07-01-06 16:55

in intersectie la cortina...m-am dat io de n-am mai putut...de un olcit parcat!!! :D :D :D

krang 08-01-06 17:52

Un loc de care poate nu stiati este langa stadion,parcarea de dupa poarta.Sunt chiar 2 parcari destul de maricele,separate printr-un gard.Daca mergeti mai departe,ocolind stadionul o sa dati de un teren de fotbal (cred ca e din zgura).Dati si voi 1 tura 2 si carati-va.Nu cred ca va e bine daca pun aia mana pe voi.Mai e un loc in Craiovita,zona racheta.Este un teren viran destul de mare,de pamant,dar destul de nivelat.Eu m=am dat si pe acolo.Spor la treaba si La Multi ANI!

dj16xxs 08-01-06 18:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"krang\"
Un loc de care poate nu stiati este langa stadion,parcarea de dupa poarta.Sunt chiar 2 parcari destul de maricele,separate printr-un gard.Daca mergeti mai departe,ocolind stadionul o sa dati de un teren de fotbal (cred ca e din zgura).Dati si voi 1 tura 2 si carati-va.Nu cred ca va e bine daca pun aia mana pe voi.Mai e un loc in Craiovita,zona racheta.Este un teren viran destul de mare,de pamant,dar destul de nivelat.Eu m=am dat si pe acolo.Spor la treaba si La Multi ANI!

ala din craiovita nu il stiu...da si tu mai multe detalii...am fost in seara asta la aeroport si e varza...sunt numai portiuni de gheata...si nu poti sa te dai deloc,doar iti rupi masina in doua!...alte locuri mai stiti?

co-k 08-01-06 22:05

Piticule mai e un loc pe langa care treci in fiecare zi de cateva ori adica Ciuperca, pe la trecerea de pietoni. Asta daca ai loc de neinmatriculabilele alora........ :D :D :D

dj16xxs 08-01-06 22:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"co-k\"
Piticule mai e un loc pe langa care treci in fiecare zi de cateva ori adica Ciuperca, pe la trecerea de pietoni. Asta daca ai loc de neinmatriculabilele alora........ :D :D :D

stiu stiu....pe mine ma intereseaza locurile gen cel din craiovita...terenuri mari de care noi nu stim!

ar mai fi:parcarea de le IUG,zona DAEWOO,pista de la aeroport,stadion ION OBLEMENCO,pod ELECTRO,zona CORTINA...si toate intersectiile din oras! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GAB35DJ 08-01-06 22:43

ala de la stadion l-am distrus asa de rau intr-o seara...incat nu numai k au chemat biroul circulatie...dar au dat si un semnal si la d.p.i.r.....si cand i-am vazut....vreo 7-8 masini fiind care a luat-o prin spate...care spre lunca....pe canal asa de rau ne-am spart....:D :D :D
in craiovita la racheta...nu prea e de dat ca e denivelat rau...pe zi vezi denivelarile...da noaptea.....

krang 09-01-06 01:13

Hmm...pt. mine e belea craiovita si m-am dat pe zi...Pai e f. simplu de ajuns.Cand o iei dinspre severinului spre racheta,la vreo 50m inainte de intersectia aia cu multe magazine se vede pe stanga un teren viran,dupa niste masini parcate :) Mie mi-a placut locul,totusi,prea multi spectatori.Ar mai fi un loc ,dar riscati sa v-o luati de la tzarani :) In bariera,treceti de NordService,treceti de satul ala si inainte de deal e o fantana pe dreapta.Daca va uitati pe camp se vede un stadion de fotbal.Eu m-am dat si pe acolo si am fost si cu un prieten cu o masina cu garda joasa.Merge,e foarte plat terenul.E destul de mijto!Ehh...gata !Ajunge!Dau informatii cu locurile MR si nu primesc nimic? :) Hai,vreau sa va aud!Pe unde va mai dati?(Nu imi spuneti de intersectii,le stim toti,dar mie nu prea imi plac,e prea naspa in oras)
P.S:Maine seara s-ar putea sa fie misto pe aeroport...Vedem noi :)

dj16xxs 09-01-06 14:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"krang\"
Hmm...pt. mine e belea craiovita si m-am dat pe zi...Pai e f. simplu de ajuns.Cand o iei dinspre severinului spre racheta,la vreo 50m inainte de intersectia aia cu multe magazine se vede pe stanga un teren viran,dupa niste masini parcate :) Mie mi-a placut locul,totusi,prea multi spectatori.Ar mai fi un loc ,dar riscati sa v-o luati de la tzarani :) In bariera,treceti de NordService,treceti de satul ala si inainte de deal e o fantana pe dreapta.Daca va uitati pe camp se vede un stadion de fotbal.Eu m-am dat si pe acolo si am fost si cu un prieten cu o masina cu garda joasa.Merge,e foarte plat terenul.E destul de mijto!Ehh...gata !Ajunge!Dau informatii cu locurile MR si nu primesc nimic? :) Hai,vreau sa va aud!Pe unde va mai dati?(Nu imi spuneti de intersectii,le stim toti,dar mie nu prea imi plac,e prea naspa in oras)
P.S:Maine seara s-ar putea sa fie misto pe aeroport...Vedem noi :)

locurile MR??? pai de unde....oricum merci de informatii!astea doua nu le stiam ... dar dupa parerea mea e mult mai marfa in oras sa te dai in intersectii sa sperii taximetristii!!! e moartea mea!

calibra_zum 09-01-06 19:17

mai e un loc misto de la scoala 34 cobori in jos la fantanita de apa la tramvai si 2 sau 3 pomi e misto ca vad ca toata lumea cauta locuri de distrus masini

distrugetile eu sunt satul m-am dat prin borduri , pe plafon pe calea bucuresti(cea mai tare) prin barile de protectie de la helin, in alte masini de zeci de ori (nu mint) :D :D :D :D :D

deci daca cauti fan gasesti
pot fi un instructor bun pentru soferii incepatori si frica de accidente

DJ-24-ALN 09-01-06 22:55

...pe pod la electro noaptea cand nu e circulatie... :lol: :lol:

bobbyadr 10-01-06 10:43

Re: LOCURI DE DAT.....CU MASINA!

Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
iarna se pare ca ne cam joaca feste si nu vrea sa vino odata sa iesim si noi cu masinile la \"joaca\"!
unde mergem sa ne dam,unde v-ati dat anul trecut sau in anii anteriori...spuneti ce locuri ascunse sun prin craiova de joaca...eventual si filmulete!!!

ps:de ce e sectiunea CRAIOVA asa moarta!...chiar nu mai sunt subiecte de discutat!

la munte cu snowboardul sau skiurile

:twisted:

dj16xxs 11-01-06 22:41

Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"
Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"

la munte cu snowboardul sau skiurile

mergem si la munte(cand vrei tu)...dar tu mai vi sa te dai noaptea ca pe vremuri?

bobbyadr 12-01-06 11:02

problema e ca noi nu avem zapada si cine stie cat o mai dura pana o sa apara,asa ca de aceea am sugerat muntele :wink:

dj16xxs 12-01-06 15:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"
problema e ca noi nu avem zapada si cine stie cat o mai dura pana o sa apara,asa ca de aceea am sugerat muntele :wink:

eu oricum ma duc la sfarsitul lunii la munte...si ma duc cu TICO....asa ca o sa ma si dau... :lol:

GAB35DJ 12-01-06 17:22

pana una altta eu zic sa infintam la serai acolo k tot e baruu nostru acuma UN LOC DE DAT CU CAPU'....

dj16xxs 12-01-06 19:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GAB35DJ\"
pana una altta eu zic sa infintam la serai acolo k tot e baruu nostru acuma UN LOC DE DAT CU CAPU'....

tu primu' sa ne arati cu functioneste!

rik 13-01-06 01:01

Eu stiu un loc dar nu-l zic ca imi tocatzi \"zapada\"... :lol: Daca nu trec masini,ma tine zapada pana la vara.AAA e in craiova!!

Toto - BOD 13-01-06 09:51

1 Attachment(s)
stiu eu un loc in 1mai la targ... dar merge numai seara cand nu e circulatie! e perfect de dat vara pe acolo ca e drumu prafuit de la carutze! :lol:

Bubu_021 13-01-06 13:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"rik\"
Eu stiu un loc dar nu-l zic ca imi tocatzi \"zapada\"... :lol: Daca nu trec masini,ma tine zapada pana la vara.AAA e in craiova!!

hmmm... in hala la frigorifer ?

dj16xxs 13-01-06 16:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
stiu eu un loc in 1mai la targ... dar merge numai seara cand nu e circulatie! e perfect de dat vara pe acolo ca e drumu prafuit de la carutze! :lol:

marfa acolo ... nu m-am gandit niciodata la locul ala!

NSL_Steffy 13-01-06 17:04

Acolo iarna nu trece nici draq!!
E super marfa, e pustiu si daca e zapada (nici masinile de dezapezit nu intra)

DJ77VLD 14-01-06 09:13

Ba cand o sa ninga(si daca ma uit in momentul asta pe geam NINGEEEEEEE) va invit la mine la bloc,in patrat(unde statea KOSu)Avem un teren mare-mare in fata blocului unde iti poti face de cap pe zapada si chiar ca nu deranjeaza pe nimeni!!

Bubu_021 14-01-06 23:07

si o sa iti gasesti cauciucurile desumflate de aia care nu mai au unde sa bata covoarele pe zapada ca o stricati voi cu frane de mana.
creca noaptea ar merge acolo in patrat.
nush daca s-a zis... in parcare la IUG, in spate la polivalenta, in parcarea din fata de la sc avioane sa, evident pista de legatura avioane-aeroport, la racheta in craiovitza. creca astea ar fi, daca imi mai amintesc vreunu dau edit.

edit - in targ mah... noaptea nu creca e nimeni la poarta si e ditamai parcarea, eventual un pachet de viceroy la paznic.

Vialy 15-01-06 02:00

Eu am fost vinerea trecuta pe aeroport !! a fost bestial .. era zapada si pe alocuri gheatza ... deci te invarteai cu masina ... pana sarea ambreiajul!
apropo am reusit sa fac 360 cu tico .. si nu o data .. de mai multe ori .. am si filmarea :lol:

Locuri asa ... in afara de ce s-a zis aici .. nu mai stiu altele ! poate ca la Banie in fatza !

Sper sa vina ninsoarea ! ca tot pe aeroport e cel mai bine !

Quote:

Originally Posted by \"Bubu_021\"
in targ mah... noaptea nu creca e nimeni la poarta si e ditamai parcarea, eventual un pachet de viceroy la paznic.

Ori de e Targ si dai lozul ca sa te lase .. si poate mai vin si oaspeti nepoftiti gipsy! ..
Ori pe aeroport .. si nu dai nimic ... numai daca vine politia .. o dai la fuga pe camp .. sau unde apuci ! :lol: :lol: :lol:

E nasol prin fatza luncii , ciuperca .. romanesti ... ca daca incep cateva masini sa se dea .. mai repede decat politaii vin ... romii pentru pariuri ! :lol:

radu_lkv 15-01-06 10:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vialy\"
apropo am reusit sa fac 360 cu tico .. si nu o data .. de mai multe ori .. am si filmarea :lol:

eu ma dadeam pe caracal, pe portiunea de dupa calea ferata si pana la semafoare :twisted: :twisted:
am si eu filmari cu 360 de vreo 10 ori de-o data cu calibra :twisted: :twisted:

DJ77VLD 15-01-06 10:51

@lkv&vialy : Pai si nu puneti filmele aici sa le vdm si noi?

radu_lkv 15-01-06 12:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ77VLD\"
@lkv&vialy : Pai si nu puneti filmele aici sa le vdm si noi?

eu il am pe caseta de 8 mm si habar nu am cum sa-l pun pe calculator :oops: :oops:
tot pe casete de 8mm am f multe curse si vtm-uri pe bucovatz(chiar si cel la care am participat eu ;) ), dar, repet nu am nici placa de captura si nici nu as sti cum la se pun pe calculator...pe forum nici atat deoarece sunt multe ore de filmari...asa ca daca vreti curse mai vechi, eu o sa caut casetele si vi le pun la dispozitie sa le faceti formate digitale ;)

Bubu_021 15-01-06 12:26

pai nu vb cu nenea lao, ca trebe sa aibe pe la magazin cele necesare ca sa puna filmarile pe un hdd.

DJ-24-ALN 24-01-06 16:58

Mai sunt locuri cu zapada? eu unul am cautat si cam peste tot este viscolita si topita...

rada_ady 25-01-06 00:39

ma de dat eu m-am dat iarna trecuta pe bibescu pe terenul de fotbal-e de ciment deci e drept si pe piatra cubica.insa nu e spatiu prea mare.oricum daca si anul asta e deschisa poarta ma dau chiar daca au pus boii camere de filmat .sper ca pe 23 feb cand vin in craiova sa mai gasesc zapada

krang 29-01-06 19:17

Locatie noua...In padure la Bucovat este o parcare pe partea stanga cand mergeti spre Fantanele...Parcarea este aproape de margina padurii dinspre Craiova.Cand coborati din parcare este un lac inghetat in padure...Nu va fie frica,nu e adanc si e inghetat tun...Ne-am dat noi si am facut ceva partie..A tinut 2tone si ceva fara probleme...E cam ingust locul din pacate dar in lipsa zapezii...Distractie placuta si incercati sa lasati copacii la locul lor :P

Toto - BOD 29-01-06 21:33

:? nu e cam riscant?

DJ77VLD 30-01-06 06:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
:? nu e cam riscant?

eeeeeeeeee ti se pare tie! :D

krang 01-02-06 00:40

NU e riscant deloc pentru ca apa are pana in juma de metru adancime vara,iar acuma este inghetata pana jos...Pe mine m-a tinut fara probleme la peste 2 tone...Daca voi vreti sa veniti cu RoManul :) s-ar putea sa 'explodeze ghiata' sub voi.Riscul e altul:copacii care nu iti dau prea mult spatiu de manevra :) Hai succes si daca nu va hotarati mai repede se topeste gheata :)

MAD_DMX 01-03-06 16:46

LA INSTITUT INTRE BLOCURI ESTE UN FOST PATINOAR CARE AKUM E TEREN DE FOTBAL DAR E MARE SI E SPATIU BERECHET PT DAT CU MASINA !!!! INTRAEA E DIN PETRE ISPIRESCU!!!! SE MERGE CAM 150 DE METRI SPRE ROTONDA PRINTRE BLOCURI SI VOILA

MaF|OtU 01-03-06 17:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MAD_DMX\"
LA INSTITUT INTRE BLOCURI ESTE UN FOST PATINOAR CARE AKUM E TEREN DE FOTBAL DAR E MARE SI E SPATIU BERECHET PT DAT CU MASINA !!!! INTRAEA E DIN PETRE ISPIRESCU!!!! SE MERGE CAM 150 DE METRI SPRE ROTONDA PRINTRE BLOCURI SI VOILA

Langa teren este o centrala termica?

GAB35DJ 01-03-06 19:28

sa nu cumva sa va atingeti de maracanaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D

MAD_DMX 02-03-06 09:38

CE ARE MARACANA CA NU V-AM VAZUT SA VA DATI PE AKOLO
GAB-ULE CE E MAI VREI EXCLUSIVITATE PE \"MARACANA\"???
AKUM CAND VENITI PE AKOLO MAI DATI SI UN BUZZ SA FACEM SI UN FILMULET CEVA

Toto - BOD 07-03-06 16:06

Quote:

Originally Posted by GAB35DJ
sa nu cumva sa va atingeti de maracanaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D

am fost eu sambata seara la maracana! am aterizat din greseala! merge de dat dar n-am frana de mana!!! X(

ps: si unde naiba au disparut zambilicii de pe forumul asta??

All times are GMT +2. The time now is 05:26.

- Copyright 2026 4Tuning