Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Craiova

Reply

Thread Tools
Old 07-01-06, 17:37   #1
dj16xxs

Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]
Default LOCURI DE DAT.....CU MASINA!

iarna se pare ca ne cam joaca feste si nu vrea sa vino odata sa iesim si noi cu masinile la \"joaca\"!
unde mergem sa ne dam,unde v-ati dat anul trecut sau in anii anteriori...spuneti ce locuri ascunse sun prin craiova de joaca...eventual si filmulete!!!

ps:de ce e sectiunea CRAIOVA asa moarta!...chiar nu mai sunt subiecte de discutat!
dj16xxs is offline   Reply With Quote
Old 07-01-06, 17:55   #2
GAB35DJ

Purtator de cuvant EXTREME RACING CLUB

Stage 5

GAB35DJ's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]

in intersectie la cortina...m-am dat io de n-am mai putut...de un olcit parcat!!!
GAB35DJ is offline   Reply With Quote
Old 08-01-06, 18:52   #3
krang

Stage 2

Member of:
[Midnight Racers]

Un loc de care poate nu stiati este langa stadion,parcarea de dupa poarta.Sunt chiar 2 parcari destul de maricele,separate printr-un gard.Daca mergeti mai departe,ocolind stadionul o sa dati de un teren de fotbal (cred ca e din zgura).Dati si voi 1 tura 2 si carati-va.Nu cred ca va e bine daca pun aia mana pe voi.Mai e un loc in Craiovita,zona racheta.Este un teren viran destul de mare,de pamant,dar destul de nivelat.Eu m=am dat si pe acolo.Spor la treaba si La Multi ANI!
krang is offline   Reply With Quote
Old 08-01-06, 19:59   #4
dj16xxs

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"krang\"
Un loc de care poate nu stiati este langa stadion,parcarea de dupa poarta.Sunt chiar 2 parcari destul de maricele,separate printr-un gard.Daca mergeti mai departe,ocolind stadionul o sa dati de un teren de fotbal (cred ca e din zgura).Dati si voi 1 tura 2 si carati-va.Nu cred ca va e bine daca pun aia mana pe voi.Mai e un loc in Craiovita,zona racheta.Este un teren viran destul de mare,de pamant,dar destul de nivelat.Eu m=am dat si pe acolo.Spor la treaba si La Multi ANI!
ala din craiovita nu il stiu...da si tu mai multe detalii...am fost in seara asta la aeroport si e varza...sunt numai portiuni de gheata...si nu poti sa te dai deloc,doar iti rupi masina in doua!...alte locuri mai stiti?
Old 08-01-06, 23:05   #5
co-k

Stage 3

co-k's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Piticule mai e un loc pe langa care treci in fiecare zi de cateva ori adica Ciuperca, pe la trecerea de pietoni. Asta daca ai loc de neinmatriculabilele alora........
Old 08-01-06, 23:28   #6
dj16xxs

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"co-k\"
Piticule mai e un loc pe langa care treci in fiecare zi de cateva ori adica Ciuperca, pe la trecerea de pietoni. Asta daca ai loc de neinmatriculabilele alora........
stiu stiu....pe mine ma intereseaza locurile gen cel din craiovita...terenuri mari de care noi nu stim!

ar mai fiarcarea de le IUG,zona DAEWOO,pista de la aeroport,stadion ION OBLEMENCO,pod ELECTRO,zona CORTINA...si toate intersectiile din oras!
Old 08-01-06, 23:43   #7
GAB35DJ

Purtator de cuvant EXTREME RACING CLUB

Stage 5

GAB35DJ's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]

ala de la stadion l-am distrus asa de rau intr-o seara...incat nu numai k au chemat biroul circulatie...dar au dat si un semnal si la d.p.i.r.....si cand i-am vazut....vreo 7-8 masini fiind care a luat-o prin spate...care spre lunca....pe canal asa de rau ne-am spart....
in craiovita la racheta...nu prea e de dat ca e denivelat rau...pe zi vezi denivelarile...da noaptea.....

Old 09-01-06, 02:13   #8
krang

Stage 2

Member of:
[Midnight Racers]

Hmm...pt. mine e belea craiovita si m-am dat pe zi...Pai e f. simplu de ajuns.Cand o iei dinspre severinului spre racheta,la vreo 50m inainte de intersectia aia cu multe magazine se vede pe stanga un teren viran,dupa niste masini parcate Mie mi-a placut locul,totusi,prea multi spectatori.Ar mai fi un loc ,dar riscati sa v-o luati de la tzarani In bariera,treceti de NordService,treceti de satul ala si inainte de deal e o fantana pe dreapta.Daca va uitati pe camp se vede un stadion de fotbal.Eu m-am dat si pe acolo si am fost si cu un prieten cu o masina cu garda joasa.Merge,e foarte plat terenul.E destul de mijto!Ehh...gata !Ajunge!Dau informatii cu locurile MR si nu primesc nimic? Hai,vreau sa va aud!Pe unde va mai dati?(Nu imi spuneti de intersectii,le stim toti,dar mie nu prea imi plac,e prea naspa in oras)
P.S:Maine seara s-ar putea sa fie misto pe aeroport...Vedem noi
krang is offline   Reply With Quote
Old 09-01-06, 15:53   #9
dj16xxs

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"krang\"
Hmm...pt. mine e belea craiovita si m-am dat pe zi...Pai e f. simplu de ajuns.Cand o iei dinspre severinului spre racheta,la vreo 50m inainte de intersectia aia cu multe magazine se vede pe stanga un teren viran,dupa niste masini parcate Mie mi-a placut locul,totusi,prea multi spectatori.Ar mai fi un loc ,dar riscati sa v-o luati de la tzarani In bariera,treceti de NordService,treceti de satul ala si inainte de deal e o fantana pe dreapta.Daca va uitati pe camp se vede un stadion de fotbal.Eu m-am dat si pe acolo si am fost si cu un prieten cu o masina cu garda joasa.Merge,e foarte plat terenul.E destul de mijto!Ehh...gata !Ajunge!Dau informatii cu locurile MR si nu primesc nimic? Hai,vreau sa va aud!Pe unde va mai dati?(Nu imi spuneti de intersectii,le stim toti,dar mie nu prea imi plac,e prea naspa in oras)
P.S:Maine seara s-ar putea sa fie misto pe aeroport...Vedem noi
locurile MR??? pai de unde....oricum merci de informatii!astea doua nu le stiam ... dar dupa parerea mea e mult mai marfa in oras sa te dai in intersectii sa sperii taximetristii!!! e moartea mea!
Old 09-01-06, 20:17   #10
calibra_zum

Stage 3

mai e un loc misto de la scoala 34 cobori in jos la fantanita de apa la tramvai si 2 sau 3 pomi e misto ca vad ca toata lumea cauta locuri de distrus masini

distrugetile eu sunt satul m-am dat prin borduri , pe plafon pe calea bucuresti(cea mai tare) prin barile de protectie de la helin, in alte masini de zeci de ori (nu mint)

deci daca cauti fan gasesti
pot fi un instructor bun pentru soferii incepatori si frica de accidente
calibra_zum is offline   Reply With Quote
Old 09-01-06, 23:55   #11
DJ-24-ALN

Stage 5

DJ-24-ALN's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

...pe pod la electro noaptea cand nu e circulatie...
DJ-24-ALN is offline   Reply With Quote
Old 10-01-06, 11:43   #12
bobbyadr

Stage 4

bobbyadr's Avatar

Default Re: LOCURI DE DAT.....CU MASINA!

Quote:
Originally Posted by \"dj16xxs\"
iarna se pare ca ne cam joaca feste si nu vrea sa vino odata sa iesim si noi cu masinile la \"joaca\"!
unde mergem sa ne dam,unde v-ati dat anul trecut sau in anii anteriori...spuneti ce locuri ascunse sun prin craiova de joaca...eventual si filmulete!!!

ps:de ce e sectiunea CRAIOVA asa moarta!...chiar nu mai sunt subiecte de discutat!
la munte cu snowboardul sau skiurile

bobbyadr is offline   Reply With Quote
Old 11-01-06, 23:41   #13
dj16xxs

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]
Default Re: LOCURI DE DAT.....CU MASINA!

Quote:
Originally Posted by \"bobbyadr\"
Quote:
Originally Posted by \"dj16xxs\"

la munte cu snowboardul sau skiurile

mergem si la munte(cand vrei tu)...dar tu mai vi sa te dai noaptea ca pe vremuri?
Old 12-01-06, 12:02   #14
bobbyadr

Stage 4

bobbyadr's Avatar

problema e ca noi nu avem zapada si cine stie cat o mai dura pana o sa apara,asa ca de aceea am sugerat muntele

bobbyadr is offline   Reply With Quote
Old 12-01-06, 16:38   #15
dj16xxs

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"bobbyadr\"
problema e ca noi nu avem zapada si cine stie cat o mai dura pana o sa apara,asa ca de aceea am sugerat muntele

eu oricum ma duc la sfarsitul lunii la munte...si ma duc cu TICO....asa ca o sa ma si dau...
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -