Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/114878-cielo-executive.html)

DJ88RBL 18-03-09 21:35

Cielo Executive

Detin varianta - Cielo Executive LPG

TipMotor Euro3 (4 cilindri in linie) 1,5 SOHC
Capacitate cilindrica (cmc) 1498
Viteza Maxima (km / h) 175
Pneuri 185/60 R14T

Masina este inca in garantie cumparata in mai 2007 de la uzina din Craiova.Nu am modificari facute la ea momentan.O sa revin si cu poze.

p171 27-03-09 20:36

Re: Cielo Executive

te asteptam cu poze :>:> :D :D :D :D :D

andi_cimpean 01-04-09 11:53

pai hai domne' baga poze...stam asa pe uscat? Au trecut atatea zile:p

DJ88RBL 02-04-09 09:43

Imi cer scuze.Am revenit cu pozele dupa cum v-am spus inca este stock modificari probabil vor urma dupa ce va iesii din garantie si cand vor exista finantari mai mari :) .
http://imagehosting.ro/images/j0bnwp...cy6y_thumb.jpg http://imagehosting.ro/images/4442ow...sb40_thumb.jpg http://imagehosting.ro/images/qju1zj...muet_thumb.jpg http://imagehosting.ro/images/dhy7an...i3k0_thumb.jpg http://imagehosting.ro/images/qxkyua...ey0t_thumb.jpg

andi_cimpean 02-04-09 21:13

1 Attachment(s)
Arata foarte frumos masina. Lucru nou e lucru nou dar cred ca poti incepe usoare modificari la ea fara sa iti afecteze garantia. Cum ar fi un set de jante, o folie, nistre triple custom, angel eyes;) Si vreau sa te intreb...chestia asta de am incercuit-o eu in poza nu este folie protectoare pentru banda aia cromata? Daca asa este...de ce nu ai dat-o jos pana acum?:p

RD-Woo 03-04-09 07:59

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2207145)
...chestia asta de am incercuit-o eu in poza nu este folie protectoare pentru banda aia cromata? Daca asa este...de ce nu ai dat-o jos pana acum?

Da, este folie protectoare pt banda cromata si
se curata singura in timp...

Geo_ZGA 03-04-09 11:25

Sau, daca o prinde vara acolo... o "lipeste" soarele de bandou si o sa arate oribil ;)
Legat de garantie... jantele sa nu fie mai mari de 14, cele din fabrica; stopuri si faruri poti sa pui linistit, folie la fel... led-uri in bord... si oricum, daca ai pe cineva la service, nu ai probleme. Eu am schimbat mai multe, care ar afecta clar garantia, si totusi s-a trecut cu vederea.

andi_cimpean 03-04-09 12:30

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2208495)
Sau, daca o prinde vara acolo... o "lipeste" soarele de bandou si o sa arate oribil ;)

pai cred ca a cam prins o vara, avand in vedere ca are masina din 2007:)

Geo_ZGA 03-04-09 12:40

Tind sa cred ca nu sunt cele originale, din fabrica... astea se cojesc repede de "crom" si probabil le-a schimbat pe garantie.

aditzu08 03-04-09 23:33

e ingrijita masinaa...nu prea imi plac husa aia de pe volan..

laurentiu NT 04-04-09 22:40

Ce inseamna masina noua....Se vede ca s-a avut grija de ea,toate sunt noi, impecabile...ce sa zic ,te avantajeaza mult la modificari.

DJ88RBL 06-04-09 23:28

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2208679)
Tind sa cred ca nu sunt cele originale, din fabrica... astea se cojesc repede de "crom" si probabil le-a schimbat pe garantie.

Vezi ca stii.Nu le-am mai dat jos pentru ca oricum o sa cada ele si in plus daca le dau jos mie frica sa nu se cojeasca iar.Bineinteles ca au fost schimbate pe garantie.Ce am mai schimbat la ea au fost in primul rand telescoapele pe spate deoarece erau de Romania si incepeau sa troncane.I-am pus de espero iar saptamana trecuta le-am schimbat si pe cele de pe fata deoarece pe 3 mai expira garantia la suspensie(2 ani).Plus ca imi trebuie piese de schimb pe viitor.Cele schimbate nu aveau nici un fel fel de problema.

Quote:

Originally Posted by aditzu08 (Post 2210262)
e ingrijita masinaa...nu prea imi plac husa aia de pe volan..

husa este pusa deoarece nu pot sa conduc fara ea.mi se pare volanul prea subtire :)

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2207145)
Arata foarte frumos masina. Lucru nou e lucru nou dar cred ca poti incepe usoare modificari la ea fara sa iti afecteze garantia. Cum ar fi un set de jante, o folie, nistre triple custom, angel eyes;) Si vreau sa te intreb...chestia asta de am incercuit-o eu in poza nu este folie protectoare pentru banda aia cromata? Daca asa este...de ce nu ai dat-o jos pana acum?:p

Ms.Masina este destul de ingrijita avand in vedere ca tatal meu lucreaza la Daewoo(Ford).Si in plus si mie imi place sa am grija de ea.Setul de jante si triplele sunt prioritatea mea.Dar nu dispun de bani.Salariul nu imi permite plus ca am doar 21 de ani si tata nu este "tiriac" ...incet incet o sa ii schimb si jantele si o sa ii pun si folie desi nu prea ma incanta.Se dezaburesc geamurile mai greu si stau mai mereu umede..Chestia aia nu am dat-o jos pentru ca doar ce le-am schimbat,nu au apucat inca vara.Angel eyes deja mi se pare ca au prea multi asa ceva..stiu ca i-ar da alt aspect dar momentan nu.

Geo_ZGA 08-04-09 09:36

Eu zic ca in loc de triple sa pui ca prioritar un kit xenon si poate si un set de faruri clare, sa ai lumina noaptea. E diferenta mare, eu am pus bi-xenon de 5000k si isi merita toti banii, chiar vezi pe unde mergi :)
Daca tatal tau lucreaza la Daewoo (Ford) atunci ai ocazia sa o tii cat mai "tipla" pana iese din garantie. Spor la treaba cu ea.

Kent8 08-04-09 16:36

da recomand si eu bixenoane decat stopuri.
eu am de 6000, mai bine luam de 5000 dar asta e, nu-mi vine sa cred ca mi-o luat 3 ani pana sa ma hotarasc sa-mi pun, merita

banzay 08-04-09 19:12

Bixenoane pe farurile originale sau pe faruri clare? :) Sunt curios ca desi sticla e striata, am vazut si un land rover si vreo 2 cielouri, lumina este perfect focalizata si nu orbeau deloc, fata de unii care au halogene si iti ard retina nu alta!

DJ88RBL 08-04-09 22:51

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2220791)
Eu zic ca in loc de triple sa pui ca prioritar un kit xenon si poate si un set de faruri clare, sa ai lumina noaptea. E diferenta mare, eu am pus bi-xenon de 5000k si isi merita toti banii, chiar vezi pe unde mergi :)
Daca tatal tau lucreaza la Daewoo (Ford) atunci ai ocazia sa o tii cat mai "tipla" pana iese din garantie. Spor la treaba cu ea.

La ce pret te-au ajuns xenoanele? 280 ron?cred ca am gasit un post de al tau cu pretul..astept confirmarea.

Geo_ZGA 09-04-09 07:27

Eu am cu faruri striate si focalizeaza bine... depinde cum sunt reglate farurile.
Sincer sa fiu, parca cam asa au fost, 280ron... dar le am de 1 an. Sunt luate de la Serban, are si un topic deschis, il recomand cu cea mai mare incredere. Tinand cont de perioada in care suntem, s-au scumpit, dar nu exagerat... si oricum isi merita banii, iar daca ai vreo problema ti le schimba.

ALX THE BEST 14-04-09 21:19

Frumoasa! Baga-i si u niste jenti si o folie pe geamuri si se schimba treaba.;)

DJ88RBL 15-04-09 02:37

Quote:

Originally Posted by ALX THE BEST (Post 2239017)
Frumoasa! Baga-i si u niste jenti si o folie pe geamuri si se schimba treaba.;)

merci.cand fac rost de bani asta am de gand sa fac ;;)

REPTYLE 18-06-09 13:49

arata foarte bine masina :)

niste poze mai recente nu pui si tu :D?

cata TCL 18-06-09 14:08

Frumos Cielo :D

DJ88RBL 18-06-09 17:23

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 2417775)
arata foarte bine masina :)

niste poze mai recente nu pui si tu :D?

Poze noi.

andi_cimpean 18-06-09 20:12

stii cat te risti cu alea de dupa plasa nu ?! :D...oricum cred ca face frumos...

DJ88RBL 19-06-09 08:20

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2418721)
stii cat te risti cu alea de dupa plasa nu ?! :D...oricum cred ca face frumos...

Sunt doar niste proiectoare.Nu le folosesc.Poate doar noaptea la drumuri in afara.:) ce mi se poate intampla?:)))

andi_cimpean 19-06-09 21:01

dupa cum arata si dupa cum le-ai pus...am zis ca sunt stroboscoape :lol:...

nu are ce sa ti se intample...atata vreme cat nu abuzezi de ele;)

sezione91_blue 02-07-09 15:12

tot stroboscoape credeam ca sunt :D
Foarte frumoasa masina. folie cand ii pui ?
Scoate-i tot ce e pe portbagaj ca sunt lipite. doar stema de la Daewoo e cu nit. p-aia las-o acolo. Daca iti raman urme dai cu umpic de benzina sau pasta de polish . O sa arate super bine.

Andutu TZH 02-07-09 20:41

Foarte frumoasa masina,lucru nou e lucru nou.Si acum sa incepem cu criticile,mie unu nu prea imi place masca neagra,parerea mea este ca arata mult mai bine cu ea gri asa de executive,si scrisul chinezesc dupa portbagaj parca ar fi un tatuaj urat.Dar stii cum se spune gusturile nu se discuta,bafta in continuare;)

DJ88RBL 04-07-09 17:37

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2457113)
Foarte frumoasa masina,lucru nou e lucru nou.Si acum sa incepem cu criticile,mie unu nu prea imi place masca neagra,parerea mea este ca arata mult mai bine cu ea gri asa de executive,si scrisul chinezesc dupa portbagaj parca ar fi un tatuaj urat.Dar stii cum se spune gusturile nu se discuta,bafta in continuare;)

o sa urmeze niste pleoape negre ca sa ii dea continuitate la grila si niste tribale pe laterale.. ;) ms bafta si tie

sezione91_blue 04-07-09 17:40

Te roggg...nu-i pune tribalee.... o sa arate ca la tara... te rog... :))
vin-o la mine ca te scap eu de alea de pe portbagaj

DJ88RBL 04-07-09 17:41

:)) poate ne vedem duminica la meet si vorbim atunci.vin cu reptilica ;)

IONUTZje 07-07-09 12:35

Am vazut masina pe la Jiu si prin Lapush.. Arata foarte bine . Sa ai grija de ea !

DJ88RBL 30-10-09 22:43

Quote:

Originally Posted by IONUTZje (Post 2467992)
Am vazut masina pe la Jiu si prin Lapush.. Arata foarte bine . Sa ai grija de ea !

merci.

DJ88RBL 30-11-09 18:09

2 Attachment(s)
new pics

andi_cimpean 01-12-09 22:19

Cu becurile alea albastre te vor opri instantaneu baietii veseli.

Arata dragut, dar nu se merita.

DJ88RBL 08-12-09 19:37

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2853724)
Cu becurile alea albastre te vor opri instantaneu baietii veseli.

Arata dragut, dar nu se merita.

dar cu astea?:>

andi_cimpean 10-12-09 16:56

Tu trebuie sa iti raspunzi la intrebarea asta. Eu comentand pe poza asta, pot spune ca sunt ok. Conteaza acum cum se vad LIVE :)

DJ88RBL 13-12-09 21:31

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2879076)
Tu trebuie sa iti raspunzi la intrebarea asta. Eu comentand pe poza asta, pot spune ca sunt ok. Conteaza acum cum se vad LIVE :)

dau mult mai bine astea decat cele albastre..:d cu acestea am ramas ;))

DJ88RBL 22-01-10 23:31

https://www.youtube.com/watch?v=C-Tl2axo59w

https://www.youtube.com/watch?v=x3p8MHomndY

Robert_MNW 23-01-10 10:04

Cam aglomerat aeroportul... :lol:

DJ88RBL 23-01-10 15:31

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3005537)
Cam aglomerat aeroportul... :lol:

aici eram la portile de la pista :)) ca in partea cealalta era prea multa lume :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 17:51.

- Copyright 2026 4Tuning