![]() |
Cielo Executive
Detin varianta - Cielo Executive LPG
TipMotor Euro3 (4 cilindri in linie) 1,5 SOHC Capacitate cilindrica (cmc) 1498 Viteza Maxima (km / h) 175 Pneuri 185/60 R14T Masina este inca in garantie cumparata in mai 2007 de la uzina din Craiova.Nu am modificari facute la ea momentan.O sa revin si cu poze. |
Re: Cielo Executive
te asteptam cu poze :>:> :D :D :D :D :D
|
pai hai domne' baga poze...stam asa pe uscat? Au trecut atatea zile:p
|
Imi cer scuze.Am revenit cu pozele dupa cum v-am spus inca este stock modificari probabil vor urma dupa ce va iesii din garantie si cand vor exista finantari mai mari :) .
http://imagehosting.ro/images/j0bnwp...cy6y_thumb.jpg http://imagehosting.ro/images/4442ow...sb40_thumb.jpg http://imagehosting.ro/images/qju1zj...muet_thumb.jpg http://imagehosting.ro/images/dhy7an...i3k0_thumb.jpg http://imagehosting.ro/images/qxkyua...ey0t_thumb.jpg |
1 Attachment(s)
Arata foarte frumos masina. Lucru nou e lucru nou dar cred ca poti incepe usoare modificari la ea fara sa iti afecteze garantia. Cum ar fi un set de jante, o folie, nistre triple custom, angel eyes;) Si vreau sa te intreb...chestia asta de am incercuit-o eu in poza nu este folie protectoare pentru banda aia cromata? Daca asa este...de ce nu ai dat-o jos pana acum?:p
|
Quote:
se curata singura in timp... |
Sau, daca o prinde vara acolo... o "lipeste" soarele de bandou si o sa arate oribil ;)
Legat de garantie... jantele sa nu fie mai mari de 14, cele din fabrica; stopuri si faruri poti sa pui linistit, folie la fel... led-uri in bord... si oricum, daca ai pe cineva la service, nu ai probleme. Eu am schimbat mai multe, care ar afecta clar garantia, si totusi s-a trecut cu vederea. |
Quote:
|
Tind sa cred ca nu sunt cele originale, din fabrica... astea se cojesc repede de "crom" si probabil le-a schimbat pe garantie.
|
e ingrijita masinaa...nu prea imi plac husa aia de pe volan..
|
Ce inseamna masina noua....Se vede ca s-a avut grija de ea,toate sunt noi, impecabile...ce sa zic ,te avantajeaza mult la modificari.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Eu zic ca in loc de triple sa pui ca prioritar un kit xenon si poate si un set de faruri clare, sa ai lumina noaptea. E diferenta mare, eu am pus bi-xenon de 5000k si isi merita toti banii, chiar vezi pe unde mergi :)
Daca tatal tau lucreaza la Daewoo (Ford) atunci ai ocazia sa o tii cat mai "tipla" pana iese din garantie. Spor la treaba cu ea. |
da recomand si eu bixenoane decat stopuri.
eu am de 6000, mai bine luam de 5000 dar asta e, nu-mi vine sa cred ca mi-o luat 3 ani pana sa ma hotarasc sa-mi pun, merita |
Bixenoane pe farurile originale sau pe faruri clare? :) Sunt curios ca desi sticla e striata, am vazut si un land rover si vreo 2 cielouri, lumina este perfect focalizata si nu orbeau deloc, fata de unii care au halogene si iti ard retina nu alta!
|
Quote:
|
Eu am cu faruri striate si focalizeaza bine... depinde cum sunt reglate farurile.
Sincer sa fiu, parca cam asa au fost, 280ron... dar le am de 1 an. Sunt luate de la Serban, are si un topic deschis, il recomand cu cea mai mare incredere. Tinand cont de perioada in care suntem, s-au scumpit, dar nu exagerat... si oricum isi merita banii, iar daca ai vreo problema ti le schimba. |
Frumoasa! Baga-i si u niste jenti si o folie pe geamuri si se schimba treaba.;)
|
Quote:
|
arata foarte bine masina :)
niste poze mai recente nu pui si tu :D? |
Frumos Cielo :D
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
stii cat te risti cu alea de dupa plasa nu ?! :D...oricum cred ca face frumos...
|
Quote:
|
dupa cum arata si dupa cum le-ai pus...am zis ca sunt stroboscoape :lol:...
nu are ce sa ti se intample...atata vreme cat nu abuzezi de ele;) |
tot stroboscoape credeam ca sunt :D
Foarte frumoasa masina. folie cand ii pui ? Scoate-i tot ce e pe portbagaj ca sunt lipite. doar stema de la Daewoo e cu nit. p-aia las-o acolo. Daca iti raman urme dai cu umpic de benzina sau pasta de polish . O sa arate super bine. |
Foarte frumoasa masina,lucru nou e lucru nou.Si acum sa incepem cu criticile,mie unu nu prea imi place masca neagra,parerea mea este ca arata mult mai bine cu ea gri asa de executive,si scrisul chinezesc dupa portbagaj parca ar fi un tatuaj urat.Dar stii cum se spune gusturile nu se discuta,bafta in continuare;)
|
Quote:
|
Te roggg...nu-i pune tribalee.... o sa arate ca la tara... te rog... :))
vin-o la mine ca te scap eu de alea de pe portbagaj |
:)) poate ne vedem duminica la meet si vorbim atunci.vin cu reptilica ;)
|
Am vazut masina pe la Jiu si prin Lapush.. Arata foarte bine . Sa ai grija de ea !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
new pics
|
Cu becurile alea albastre te vor opri instantaneu baietii veseli.
Arata dragut, dar nu se merita. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Tu trebuie sa iti raspunzi la intrebarea asta. Eu comentand pe poza asta, pot spune ca sunt ok. Conteaza acum cum se vad LIVE :)
|
Quote:
|
|
Cam aglomerat aeroportul... :lol:
|
Quote:
|