Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Masina mea Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 18-03-09, 21:35   #1
DJ88RBL
Daewoo Driver

Stage 3

Member of:
[DAEWOO]
Default Cielo Executive

Detin varianta - Cielo Executive LPG

TipMotor Euro3 (4 cilindri in linie) 1,5 SOHC
Capacitate cilindrica (cmc) 1498
Viteza Maxima (km / h) 175
Pneuri 185/60 R14T

Masina este inca in garantie cumparata in mai 2007 de la uzina din Craiova.Nu am modificari facute la ea momentan.O sa revin si cu poze.
DJ88RBL is offline   Reply With Quote
Old 27-03-09, 20:36   #2
p171

Stage 2

p171's Avatar

Default Re: Cielo Executive

te asteptam cu poze :>:>
p171 is offline   Reply With Quote
Old 01-04-09, 11:53   #3
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

pai hai domne' baga poze...stam asa pe uscat? Au trecut atatea zile
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 02-04-09, 09:43   #4
DJ88RBL
Daewoo Driver

Stage 3

Member of:
[DAEWOO]

Imi cer scuze.Am revenit cu pozele dupa cum v-am spus inca este stock modificari probabil vor urma dupa ce va iesii din garantie si cand vor exista finantari mai mari .
Old 02-04-09, 21:13   #5
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Arata foarte frumos masina. Lucru nou e lucru nou dar cred ca poti incepe usoare modificari la ea fara sa iti afecteze garantia. Cum ar fi un set de jante, o folie, nistre triple custom, angel eyes Si vreau sa te intreb...chestia asta de am incercuit-o eu in poza nu este folie protectoare pentru banda aia cromata? Daca asa este...de ce nu ai dat-o jos pana acum?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	4442owa4697fxjsb40.jpg
Views:	671
Size:	951.5 KB
ID:	857994  
Old 03-04-09, 07:59   #6
RD-Woo

Stage 5

RD-Woo's Avatar

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
...chestia asta de am incercuit-o eu in poza nu este folie protectoare pentru banda aia cromata? Daca asa este...de ce nu ai dat-o jos pana acum?
Da, este folie protectoare pt banda cromata si
se curata singura in timp...
RD-Woo is offline   Reply With Quote
Old 03-04-09, 11:25   #7
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Sau, daca o prinde vara acolo... o "lipeste" soarele de bandou si o sa arate oribil
Legat de garantie... jantele sa nu fie mai mari de 14, cele din fabrica; stopuri si faruri poti sa pui linistit, folie la fel... led-uri in bord... si oricum, daca ai pe cineva la service, nu ai probleme. Eu am schimbat mai multe, care ar afecta clar garantia, si totusi s-a trecut cu vederea.
Old 03-04-09, 12:30   #8
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
Sau, daca o prinde vara acolo... o "lipeste" soarele de bandou si o sa arate oribil
pai cred ca a cam prins o vara, avand in vedere ca are masina din 2007
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 03-04-09, 12:40   #9
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Tind sa cred ca nu sunt cele originale, din fabrica... astea se cojesc repede de "crom" si probabil le-a schimbat pe garantie.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 03-04-09, 23:33   #10
aditzu08

Stage 5

aditzu08's Avatar

Member of:
[DACIA]

e ingrijita masinaa...nu prea imi plac husa aia de pe volan..
aditzu08 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-09, 22:40   #11
laurentiu NT

Stage 4

laurentiu NT's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Ce inseamna masina noua....Se vede ca s-a avut grija de ea,toate sunt noi, impecabile...ce sa zic ,te avantajeaza mult la modificari.
laurentiu NT is offline   Reply With Quote
Old 06-04-09, 23:28   #12
DJ88RBL
Daewoo Driver

Stage 3

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
Tind sa cred ca nu sunt cele originale, din fabrica... astea se cojesc repede de "crom" si probabil le-a schimbat pe garantie.
Vezi ca stii.Nu le-am mai dat jos pentru ca oricum o sa cada ele si in plus daca le dau jos mie frica sa nu se cojeasca iar.Bineinteles ca au fost schimbate pe garantie.Ce am mai schimbat la ea au fost in primul rand telescoapele pe spate deoarece erau de Romania si incepeau sa troncane.I-am pus de espero iar saptamana trecuta le-am schimbat si pe cele de pe fata deoarece pe 3 mai expira garantia la suspensie(2 ani).Plus ca imi trebuie piese de schimb pe viitor.Cele schimbate nu aveau nici un fel fel de problema.

Quote:
Originally Posted by aditzu08 View Post
e ingrijita masinaa...nu prea imi plac husa aia de pe volan..
husa este pusa deoarece nu pot sa conduc fara ea.mi se pare volanul prea subtire

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
Arata foarte frumos masina. Lucru nou e lucru nou dar cred ca poti incepe usoare modificari la ea fara sa iti afecteze garantia. Cum ar fi un set de jante, o folie, nistre triple custom, angel eyes Si vreau sa te intreb...chestia asta de am incercuit-o eu in poza nu este folie protectoare pentru banda aia cromata? Daca asa este...de ce nu ai dat-o jos pana acum?
Ms.Masina este destul de ingrijita avand in vedere ca tatal meu lucreaza la Daewoo(Ford).Si in plus si mie imi place sa am grija de ea.Setul de jante si triplele sunt prioritatea mea.Dar nu dispun de bani.Salariul nu imi permite plus ca am doar 21 de ani si tata nu este "tiriac" ...incet incet o sa ii schimb si jantele si o sa ii pun si folie desi nu prea ma incanta.Se dezaburesc geamurile mai greu si stau mai mereu umede..Chestia aia nu am dat-o jos pentru ca doar ce le-am schimbat,nu au apucat inca vara.Angel eyes deja mi se pare ca au prea multi asa ceva..stiu ca i-ar da alt aspect dar momentan nu.

Last edited by Snapy_xxl; 09-04-09 at 20:49.
Old 08-04-09, 09:36   #13
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Eu zic ca in loc de triple sa pui ca prioritar un kit xenon si poate si un set de faruri clare, sa ai lumina noaptea. E diferenta mare, eu am pus bi-xenon de 5000k si isi merita toti banii, chiar vezi pe unde mergi
Daca tatal tau lucreaza la Daewoo (Ford) atunci ai ocazia sa o tii cat mai "tipla" pana iese din garantie. Spor la treaba cu ea.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 08-04-09, 16:36   #14
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

da recomand si eu bixenoane decat stopuri.
eu am de 6000, mai bine luam de 5000 dar asta e, nu-mi vine sa cred ca mi-o luat 3 ani pana sa ma hotarasc sa-mi pun, merita
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-09, 19:12   #15
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Bixenoane pe farurile originale sau pe faruri clare? Sunt curios ca desi sticla e striata, am vazut si un land rover si vreo 2 cielouri, lumina este perfect focalizata si nu orbeau deloc, fata de unii care au halogene si iti ard retina nu alta!
banzay is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -