![]() |
Bentley prezinta la Geneva un nou model
1 Attachment(s)
Constructorul britanic Bentley a anuntat astazi ca va prezenta un nou model in luna martie la Salonul Auto de la Geneva. Din pacate, cei de la Bentley nu au dezvaluit foarte multe detalii despre misteriosul model, decat ca acesta va putea fi alimentat cu biocombustibil si ca va fi cel mai puternic si rapid Bentley produs vreodata. Pe langa aceste informatii, constructorul britanic a publicat si un teaser cu noul model, ce va fi dezvaluit in mai putin de doua luni.
|
Re: Bentley prezinta la Geneva un nou model
biocombustibil... hm...
|
interesanta treaba asta cu alimentarea cu biocombustibil mai ales daca va fi si mai puternic decat modelele anterioare de bentley...
|
Sifonierul asta motorizat ar trebui īncadrat īn topicul "Cea mai urīta masina din moment". Face spume de urīte ce sīnt Bentley-urile astea. Nu mi-as cumpara nici daca ar fi "doua la leu".
|
:lol:e interesanta masina am avut ocazia sa intru intrun continental flying spur cat despre parerea ta te cred ca ai o masina ca lui knight rider cu nos ce te lipeste pe scaun plus autobahn si nu cred ca ti ar place o masina din asta silentioasa
|
@ dan_stage28
Nu e vorba de Knight & Co si de speed ci de simplul fapt ca nu-mi place design-ul si dotarea lor. Masinile astea ca si RR de fapt, cīnd ma asez īn ele am impresia ca stau īn camera de zi īncojurat de mobila grea de furnier de nuc din secolul 19 care pur si simplu ma sufoca. Apare aceasta alura tipica de snobist britanic de moda vechie uitata de timp si asta ma indispune pur si simlu. Fiind destul de des īn Anglia, acest efect apare si cīnd merg cu un banal LONDON TAXI prin oras iar cīnd cobor din el sīnt fericit ca calatoria sa terminat. |
E drept ca arata ca niste garsoniere plus ca multi nici nu le conduc ca au soferi asta nu mi ar place sa am sofer personal si carat cu o garsoniera din asta. In Londra nu am apucat sa merg cu taxiul numai cu mijloacele de transport in comun
|
Exact. Garsoniera mobila, chit ca au motoare destul de tari si o tinuta de drum excelenta. totusi asta nu le face sa fie "calificate" ca "masini idol superlative". Astea-s carute de milionari unde nevestele umbla si pe strada cu paharul de sampanie īn mīna si cu palarii īn cap pe care se afla o tufa īntreaga luata din parcul local. Deci nimic interesant pt. muritorul de rīnd, chiar daca acesta iubeste luxul. Lux si nu extravaganta absurda.
|
Plus ca dupa parerea mea la parcarea laterala orcat de manevrabila ar fi tot e greu si plus costurile de intretinere desi am vazut intro poza unul cu un Rolls Royce se plimba prin india prin niste drumuri groaznice plus bunul simt al unora care cand vad masini scumpe le zgarie
|
Asta e probabil cel mai uarat Bnetley din istorie ..ce nu face omu ptr bani .....cat despre parerile pe care le aud despre Bentley in general ....cred k Arnage , Azure si Brooklands sunt masini care nu au rival sunt adevarate legende si printre cele mai frumoase limuzine , roadstere si respective coupeuri de lux produse vreodata ....
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
am sa incep cu Cyber :) poate pentru tine e aiurea sa intri intr-o garsoniera d'asta ca poate tu traiesti in dubai sau pe-acolo unde e cald non stop:) noi inca traim in romania sau .. pe-aci-pe-colo ! si pt noi e un "must-have" o garsoniera din asta din mai multe motive! primul ar fi ca, iarna, cand intri intr-o "garsoniera" d'asta nu faci frigu si te simti si tu bine :) , al doilea ar fi ca.. poate n-ai condus in traficul infernal din bucuresti! in acel trafic, la fel, este un must-have o asemenea masina pt ca avand in vedere ca petreci 3 ore pentru a face 6 km , n-ar fi rau sa iti bei ceaiul, eventual te uiti si la un TV ! Am condus si eu un continental GT si am numai cuvinte de lauda la adresa lui, te simti bine in el, nici prea inghesuit ( hyundai coupe - unde n-ai spatiu nici sa respiri ) , dar nici prea in largul tau sa mori de frig sau de singuratate :D @danstage:) dupa spusele tale.. ai prefera sa conduci un logan si sa injuri la fiecare semafor ca de ce nu se misca ala din fata, inloc sa stai in spatele unui bentley, sa iti bei coniacul iar soferul sa se enerveze pt tine :) Asta e falsitate :) , daca ti s-ar oferi sansa , 200% vei accepta sa ai soferul tau si limuzina asta :) |
Logan?sincer nu prea as dori un frigider de Pitesti! de injurat nu prea injur la vara ma apuc de condus si dau impresii plus ca este riscul stupid sa ramai si fara benzina daca pui si tvul si frigiderul ca una din asta consuma peste 20 litri la 100 km :Dorcum din avatarul tau vad ca si tu ai o masina de lux comparabila cu Bentley succes cu masina si atentie acuma ca dupa iarna cam apar gropi;)
|
Quote:
|
era de asteptat ca si cei de la Bentley sa scoata un model ecologic.... oare dece nu putem sa mai aruncam cateva hartii pe jos si trebuie sa numai "lovim natura" cu Gazele Emanate De Un Motor .. .
|
@ dolb
Ca sa fiu sincer nu prea sīnt de acord cu tine deoarece cine "must-have" creier īn cap nu sta 3 ore īntr-un trafic infernal pt. 6 km iar ca sa ai caldurica īntr-o masina sa-ti bei cafeluta asta poti face si īntr-un LOGAN si nu-ti trebuie o garsoniera pe 4 roti de un sfert de milion pe care si asa cu siguranta nu-l ai, eventual te īndatorezi la banca cu stranepoti cu tot si platesti cīt nu face. Eu nu sīnt īn DUBAI ci sīnt īn DUISBURG si stau si eu ca oricare altul īn ambuteiaje de circulatie pe autostrazi exact asa cum stai si tu īn Bucuresti. Si aici e iarna la fel de frig si vara la fel de cald asa ca..... where is the problem? Ca tu si atii īn RO trebuie "must-have" unii ca sa arata ca au bani altii sa-si arate muschii la gagici si altii numai asa ca vor sa aibe, e alta mīncare de peste. Si aici exista fenomenul "must-have" dar aici cel putin cei ce-s obsedati de asa ceva, merg si-si īnchiriaza o troaca din asta cu sofer cu tot pe perioada cīt au nevoie exact asa cum se face si cu rīmele alea americane de fitze de 7 metri cu care-si plimba Paris Hilton potaia si nu se pun sa-si cumpere una sa plateasca impozite si īntretinere "moca" de behaie numai asa s-o tina īn garaj, bani aruncati cu care pot face alt ceva ca de ex. investitii rentabile. Da. Exista colectionari fanatici care cumpara asa ceva sau descreieratii din Dubai care nu mai stiu pe ce sa-si chieluie banii dar asa ceva nu este de regula. |
Quote:
|
pfffffff, ce ieseeeeee! Parerea mea e ca sunt f multi frustrati pe forum care ori din ignoranta(pt ca nu-si sustin cu argumente clare si valide afirmatiile) si teribilism(adica numai de dragul de a face senzatie cu afermatii care sa dea de inteles ca un Bentley nu ar fi destul de bun pt dansii) sustin niste chestii total, da' zic total absurde - pun pariu ca pt persoanele ce spun ca bentley e prea mare un serie 5 (525D de ex) ar fi bun, pt ca ala, e...BMW. Fratilor, lasati-o mai moale si nu va autocomplimentati atata, ca nu vrea sa va faca voua Bentley curte ca la virginele frustrate. Acum 20 de ani ne dadeam viata pt libertatea de a comenta si unii au inteles gresit chestia asta.Stateam la coada la paine si lapte si cu banii in mana si nu intelegeam de ce nu putem avea, nu? Astea-s traumele comunismului, am ajuns sa punem atata accent pe "a avea" incat pe cand reusim sa ne ridicam putin vrem sa avem mult mai mult decat s-ar cuveni in raport u ceea ce oferim. Se vorbeste prea usor si nu-mi place. Ca iubitori de masini ar trebui sa aratam respectul pt constructori ca bentley, in schimb avem impresia ca daca vom calca pe numele respectiv ne vom ridica noi mai sus: ei uite ca nu e asa, si mai mult riscam sa parem ipocriti si ignoranti facand asa ceva.
Ideea mea: eu initial vroiam sa spun ca nu vad unde este noul model si ca daca char ar fi nu vad mare imbunatatire. Asta nu insemna ca trebuie sa fac pe pretentiosul cand vine vorba de limuzine ca Bentley. Inca ceva: am vazut cateva zeci de Bentley pe strada, pe viu, sunt unde locuiesc eu, unde studiez, unde lucrez, etc -nici una nu era condusa de soferi. Si inca ceva - o persoana care are o masina de genul asta inmaneaza cheile unei persoane care ere sarcina de a i-o parca, deci sa nu fim absurzi, ok? Pfffff, bentley-ul asta, nu stiu d ece nu iau aminte de la Ford, sau de la dodge,sau ce stiu eu, nu stiu de ce nu-si cumpara toata lumea Calibra, sau "Mertzan, manca-ti-as" ca-s usor de parcat, nu-ti trebuie sofer si (asta-i cea mai buna)-sunt si mai frumoase. Felicitari, am vazut culmea ipocriziei. |
Quote:
Da de ce sa fiu FRUSTRAT daca nu-mi place Bentliy? Condus? Da cīti Bentley ai condus matale de esti capabil sa-ti expui parerea? sti, Mergi MATALE la un car shop, īnchiriaza-ti un Bentley asa cam cu 1000 EURO pe zi, condu-l sa te vad cum te descuci cu el si ulterior vino si spune-mi ca sīnt frustrat. OK ? |
Cyber..de ce vorbesti in necunostinta de cauza? Continental GT e destul de usor de condus! de parcat nu e nici f greu dar nici f usor! eu am o dacie papuc si imi e de 20 de ori mai greu sa o parchez! cu Continentalul e destul de usor.. totusi masina nu se vinde FEMEILOR cu basini de genul "aoleu nu pot sa parchez". Orice sofer cat de cat bun poate parca o masina fie ea si de 4 Tone si 6 metri !
PS: Bentley parca e owned by Vw nu? Aaaa pai ai auzit de Tiguan / Touareg / Passat CC care se PARCHEAZA SINGURE? treaba ta fiind doar acceleratia si frana? Fi sigur ca vor implementa sistemul si la "un amarat de bentley" |
Quote:
mai frate nai da 1 leu pe 2 dastea?:)) inseamna ca,conduci un ferrari enzo ceva sau vreun Opel Omega lotus.... cat despre "numi place sa stau intrun sfonier" dute frate iati o caruta...ai aer aer.....fara nimik pe ea.....exact ce vrei tu....la semafor te mai urci pe cal si o iei pe trotuar....:lol: cat despre poza aia...nu cred ca asa va arata noul model.... ramane de vazut... |
Tare faza cu caruta am condus una de placere si prefer bicicleta pana imi iau dulap pe 4 roti
|
Degeaba va certati... E Romania , tara tuturor posibilitatilor ...
N-avem bani sa supravietuim dupa o zi pe alta si voi spuneti ca ati refuza o masina ca asta ? faceti nazuri ... Nu o sa aveti norocul lui Ogica ... |
Cine ii Ogica asta?alta maimuta angajat OTV?nu zic ca nu mi ar place asa masina dar nu in Romania aici pentru mine maxim ar fi Bmw X5 sau Ferrari 612
|
danstage = tipic romanului ( ca sa nu zic taran ) BEMVEU FRATE ! :)
Cyber: ai multe cunostinte in domeniul masinilor "old school" , e si logic la varsta ta dar imi pare rau ca ti-o zic, la ce ai postat pe topicul asta ESTI NAIV ! si esti foarte subiectiv |
Da merci de complimente ca si vad cum Sl tau se rupe in gropi cand un tanc merge usor nu as lua X5 daca nu ar fi asa gropi si lipsa de autostrazi de eram in Germania treceam pe Bugatti EB 110 Porsche Porsche Ruf Muscle-Car Hot Rod Ferrari Lamborghini si alte deserturi
|
Quote:
Servodirectia unui OPEL OMEGA sau Cadillac STS / STL are o servodirectie mult mai greoaie de controlat cu toate ca e fina īn "Handling" Bentley are o servodirectie usoara si un Handling asa de fin ca si un copil de 10 ani poate s-o parchze asa "tanc" cum este ea. totusi, cu toate astea este o masina groaie de CRUSING si nu de Speed cu toate ca daca-i dai talpa se duce de rupe. Īti spun asta din PROPRIE EXPERIENTA. @ Brynk Nu conduc Ferrari ca n-are servo si nici confortul de la americane nu-l am (mai ales la cele vechi gen Testarosa) nu mai vorbesc ca e prea galagios. Astea noi......... merg. Le-a venit īnsfīrsit si la "ITAKA" mintea la cap sa faca Ferrari-uri cu confort. Apropo: Care dintr-e voi a condus VECTOR V 12 Basat pe structura Lamborghini? :rolleyes2 |
Quote:
|
De Vector parca am auzit orcum mare atentie sa nu tio fure
|
Quote:
|
Quote:
http://image.motortrend.com/f/auto-s...twin-turbo.jpg Daca ai ocazia la vreun concediu īn DUBAI (cel din poza e tipul nou) sa pui mīna pe un VECTOR V 12 sa-l conduci vei ajunge sa cobori un Bentley la nivelul unui.......LASTUN (Garantat) Atentie īnsa, are 1850 CP !!!!!! |
:shock::shock:Mai lasat masca si eu care credeam ca am descoperit mai toate masinile posibile!Asta mi ar place sa am e genul meu masina care sa ma faca sa transpir de bucurie si sa imi puna creierul la contributie
|
@ dan_stage28
Īn 2005 am fost 2 saptamīni īn Dubai. Fica-mea s-a aruncat la un "pui de saih" care avea unul (tipul vechi). Ne-a invitat la masa si eu, vazīnd masina am recunoscut-o imediat spunīndul ca a facut o alegere grozava cu Vector deoarece este ceva rar si deosebit. S-a uitat la mine, a luat-o pe fica-mea de mīna, mie mi-a pus cheile īn mīna si mi-a spus sa fac o tura. asta am si facut. Pot sa-ti spun..... UN VIS NEMAIĪNTĪLNIT ce prin cuvinte nu poate fi descris. Stai īntr-un MIG plin de Led-uri si beculetze pe 4 roti. Deosebit de silentios, nici nu-l auzi, antifonat perfect, stai īn el īntr-o liniste deplina dar ca īntr-o F1 si cīnd ai bagat picioru-n ea ai exact aceasi senzatie pe care o ai īntr-un avion ce se ridica de pe sol. O catapulta. Pretul....... Ceva peste 5 Milioane de dolari bucata dependent de dotari. |
:DBun atunci sa dea Domnul 2 3 fiice frumoase si merg eu in Dubai chit ca mi le fura le recuperez eu dupa vreo 30 40 ture cu masina/masinile existente
|
un model nou??? un face-lift mai pronuntat as zice :-P
|
Quote:
daca vrei neaparat sa ma contrazici iti sugerez sa te gandesti de doua ori inainte de a o face, "OK"? Pt ca in curand vei fi depasit de situatie. Stii ce-mi da sentimentul asta? Faptul ca inca nu stii scrie, amice! Sau sa spun, domnule! Si in plus faptul ca DVS ati condus un bentley in Duisburg pe 1000 de euro pe zi nu n incanta cu nik, dovedeste decat ca ati trecut ca gasca prin apa printr-o experienta a vietii asa cum se pare ca ati facut pe tot parcursul ei, daca-mi permiteti. Si daca ati condus e evident ca nu ati prins esenta ei. Daca Spuneati ca nu este masina potrivita pt dvs. credeam dar teribilismele astea de care dati dovada sunt de copii de 15-17 ani, nu de dvs, nu va suparati. Ca sa va clarific putin treaba cu invatatul scrisului si trecutul prin viata ca gasca prin apa: Bentliy= Bentley; cīti=cāti= de fapt cāte (Bentley); sti= stii; sīnt=sunt; urīta=urāta; Dupa aceea Testarosa=Testarossa, asta pot lasa de la mine. Ni se pare destul de evident ca vreti sa subliniati ca va gasiti des in Anglia si Duisburg, si vedeti multe, problema este ca puneti prea mult accent pe chestia asta ca si cum daca dvs. ati condus un Bentley nu mai are nimeni dreptul sa va contrazica, si nu e deloc asa pt ca nimic nu este batut in cuie si nimeni pe acest forum nu este ceea ce s-ar numi "prunc de tzatza" ca sa ascult impresiile primei persoane care sustine ca a condus X si Y dar nu l-a convins. Eu va dau dreptate doar cand ziceti ca nu va place atmosfera excesiv de luxoasa din Bentley, dar atunci asta vrea sa spuna ca nu coresounde exigentelor dvs. Asta nu face decat sa sustina filosofia bentley -o masina luxoasa pt cine o apreciaza, si astea-s in general persoane cu un anumit status si o pregatire adecvata (sa excludem bisnitarii , rapp-erii, coloratii samd care au doar coincidenta de bunastare materiala cu adevaratul taget al constructorului). Deci, sugerez sa incepeti sa va atualizati de la baza pt ca , asa cum zicea cineva sunteti putin old-school si asta se vede prin orice cuvant ce-l scoateti, inclusiv in analizele efectuate. Incercarea dvs de a ma face sa incapabil sa inchiriez un Bentley este demna de admirat prin prisma naivitatii ce si-a gasit adapost in dvs - naivitate pt ca nu puteti sa spuneti oricui ca nu are ce-si exprima parerea pt ca nu a condus. Succes cu ortografia, gramatica si la urmatorul test-drive. Ar mai fi multe de spus, sper sa nu fiu nevoit sa continui. Cu respect! Salutari pt Duisburg! |
8)Plus un sfat de la mine nu calca in Brescia ca Mafia te impusca din Luxoasele lor masini marca Bentley
|
:)) Simpatic. Oricum, eu discutiile astea le iau ca dezbateri intre oameni cu pasiuni comune, de aceea cand se incing treburile intotdeauna imi cer preventiv scuze chiar daca nu am gresit, in ideea ca poate am facut-o involuntar. Oricum, Brescia este in N Italiei nu in Sud, unde-si are de fapt origini "Mafia", iar aici faradelegea o fac marocanii, columbianii romanii(din pacate) etc. etc. Este destul de urat sa asociezi Italia cu mafia pt ca este un rau de care It incearca sa se descotoroseasca asa cum Ro incearca sa se lepede de imaginea de tara comunista, dar cred ca tu (dan stage) glumeai, faceai haz de necaz, caterinca cum vrei tu sa spui de aceea se accepta. Scuzati de off!
|
Quote:
Apoi domnule Cyber, nu vreau sa fiu nesimtit dar va rog trminati cu aberatiile sa nu faceti gastrita :) Sunt 4 feluri de vector : w2 , w8 wx-3(prototip) si M12 Nu exista modelul V12 Apoi doar wx-3 a putut fii upgredat pana la 1200 de cai nicidecum 1850 celelalte versiuni nedepasind 600 si ceva de cai. Vector M12 care ii cel mai apropiat ca denumire de V12le inventat de dvs avea un motor de origine Lambo de 5700 de cmc la 425 de cai. Intr-adevar pretul unui Vector pe piata SECOND(adica nu se mai produce de prin vreo '99) este intre 200 de mii si 2 milioane de euro. Asta da nu cumva domnul din Dubai avea chiar unul din cele 2 prototipuri upgredat la maxim plus inca un motor :lol: care i-ar fii ridicat intr-adevar pretul la un miliard de milon. Imi cer scuze de off-topicul dus la extrem |
@ Ottaviano_m
Nu. Nu am trecut ca gīsca prin apa prin viata si nu scrie nici unde ca trebuie sa posed fiecare rahat ce se arunca pe piata indiferent ca-mi place sau nu, numai asa de "kiki" sa arat ce smecher sīnt. Orice masina pe lumea asta poate fi condusa. Indiferent daca o cumperi sau o īnchiriezi cu ziua, saptamīna sau luna. Asta nu deosebeste cu nimic tinuta de drum a unei masini sau pretentiile tale ca om. astea nu difera cu nimic dependent de a o poseda sau a o īnchiria. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar īmi este foarte bine cunoscuta grandomania practicata la ora actuala īn RO. Ce e scump nu este destul de scump, ce este bun nu este destul de bun, cu cīt mai scump si extravagant, indiferent ce, e important sa se POSEDETZE pt. a arata vecinului / societatii CE TARE SĪNT, indiferent daca am nevoie sau nu, indiferent daca posesorul se baga īn datorii pīne peste cap cu familion cu tot, indiferent daca manīnca pīine muiata-n apa ca sa plateasca ratele. Importan COOL - ASTA SĪNT EU, ASTA AM si SĪNT TARE......CEL MAI TARE DIN PARCARE. Ei bine, mergīnd pe aceasta mentalitate se deplaseaza de REALITATE orice critica, indiferent ca se discuta de Bentley, Bugati, Vector sau Dacia Logan. Eu cel putin am reusit sa ma distantez īn 20 de ani de aceasta mentalitate. @ bogg Copiaza linkul cu vector-ul īn Browser, scoate IMG si cīrnatul imaginii din link si CITESTE ce scrie pe pagina de unde provine poza despre cei peste 1800 CP. Ulterior da-mi un PM. |
oooooooo, uite, vezi, asta chiar apreciez, este pe o idee cu mine cand zice chestiile din al doilea paragraf. Sunt unul care intotdeauna a subliniat ca orice este bun sau rau pe lumea asta ca produs pt o anumita persoana cand raspune unei serii de necesitati. Si sunt de acord cu ce spuneati despre figurantii care-si achizitioneaza masinile pe criteriul cat mai vizibila cu atat mai bine, cu atat mai mult cu cat acestia sunt superficialii care mai tarziu vor denigra constructorul respectiv in momentul in care din intamplare vor pune mana pe ceva care se va asorta mai bine necesitatilor lor, chiar daca masina din urma complexiv nu va fi mai buna. Exemplul cel mai frecvent intalnit - naivii care-si cumpara BMW, pt ca lumea chiar crede ca sunt cineva daca au o masina ca respectiva, chiar daca dansii au inteles gresit marca. Ca sa nu mai zic de Mercedes, care pt 80% din pupulatia Europei este cea mai buna masina.
si chiar de asta vorbeam vis-a-vis de parerea dvs.- mie mi s-a parut ca ati condus(chiar daca nu ati posedat o masina ce nu se incadra in sfera "pretentiei dvs. ca om") Si acum ati confundat persoanele care isi cumpara masinile acestea pt ca un status chiar il au, cu cei care isi cumpara aceasta masina ca sa para incadrati in randul oamenilor cu status-ul respectiv. Ei, da, de acord, acestia sunt cei care-si iau Bentley-ul pe datorii si etc etc cum spuneati mai sus. Dvs ati facut greseala de a-i include doar pe acestia in rationamentul ce l-ati facut, chiar daca sunt cei mai multi (mai ales in RO) nu sunt target-ul lui Bentley. "Asta nu deosebeste cu nimic tinuta de drum a unei masini sau pretentiile tale ca om. astea nu difera cu nimic dependent de a o poseda sau a o īnchiria." -fraza asta nu am inteles-o pe deplin, cred ca est ceva defect in exprimare, se intampla oricui. utilizarea termenului "deosebeste" presupune introducerea unui al doilea factor de comparatie si aici lipseste, de aceea sunt confuz. Oricum, cred ca am prins ideea complexiva si in gen sunt de acord, deci nu sunt probleme, cu esceptia faptului ca este de precizat ca Bentley este buna ca masina pt persoanele/clientii pt care a fost proiectata, ca de altfel ca orice masina, si si mai in general, ca orice produs, ca doar traim in plina era capitalista. Ma chemati la nunta? Se accepta o gluma? Cer scuze daca am sarit calul! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning