![]() |
[Vand] Toba finala Sebring
1 Attachment(s)
Finala este ca model precum cea din imagine (scuze, dar n-am gasit alta mai mare).
Pret pe privat; toba este folosita. |
Re: Vand toba finala Sebring
La rugamintea unora ... pretul este 250 RON (noua a costat 300 EUR).
|
Cat timp a fost folosita ...
|
3 ani.
|
Uuupp
|
Ma intereseaza daca potriveste pe un Cielo fara modificari (la esapament) si cati decibeli scoate in plus fata de cea originala. Eu nu vreau ceva scomotos, am avut Borla si am dat-o afara deoarece nu ma intelegeam cu pasagerul la drum lung.:cry: Vreau ceva mai silentios in ture joase cu un crescendo in turatii inalte.
|
Trebuie sa mai pui un 10-20 cm de teava pt. ca tobele la Cielo/Espero sunt mai ascunse, mai spre puntea spate, dar asta se rezolva si la cel mai amarat atelier de montat esapamente (asa am procedat si eu), cat despre faza cu decibelii :shock: n-am de unde sa stiu asemenea detalii, oricum se comporta exact cum doresti tu : are un sunet infundat pana in 3000 de ture, apoi se face mai auzita in functie de cat de mult turezi masina. Eu unul, n-as fi schimbat-o, dar la configuratia actuala imi "gatuie" motorul.
P.S.: Am facut toata autostrada soarelui cu 140 km/h si a fost mai mult decat OK ! |
Uuupp
|
salut!m-ar interesa si pe mine aceasta toba.merge si pe espero?dak da,spune-mi si mie dimensiunile ei!multumesc
|
:lol: Pai toba e pe masina mea, ESPERO; nu mai stiu exact dimensiunile ... trebuie s-o demontez de pe masina ca sa vad care-i treaba cu dimensiunile.
|
Quote:
|
"goala goala" n`are cum sa fie ca nu mai vindea "toba sport Sebring" vindea "tzeava goala",dar la majoritatea tobelor sport , sitele sunt pe margine(pt a facilita o evacuare mai rapida a gazelor), de acolo si sunetul mai puternic.
"ca am vrut sa mai iau dl cineva si cand am pus-o nu era mare diferentza!" in ce sens? |
Quote:
@danutz_2007 : la genul asta de toba te uiti prin ea pur si simplu cand nu e montata, iar de jur imprejurul traseului de evacuare sunt site (seamana mai mult a vata :lol: ) si inca un amanunt care l-a remarcat si Caz : Ce diferenta, mai exact, te astepti sa vezi la o masina cand montezi doar o finala sport ? |
Quote:
|
o finala sport nu inseamna doar sound ... in plus ca acel sound il obtii in functie de capacitatea cilindrica a masinii si implicit a volumului de gaz evacuat.
ai sa spui probabil ca ai auzit tobe sport urland si pe dacii... da , corect , dar alea sunt "made in Vitan Barzesti" , alea nu au acele "copartimente" din interior cu vatelina speciala ce rezista la temperaturi inalte , alea au ceva vata normala ce se arde in 200km , si devin niste tevi goale ... asta sa fie unul din motivele pt care au "sound" majoritatea "bolizilor" |
sound va avea Sebringul (dar nu unul de aruncat borcane dupa tine) , mai ales k e recomandat motoarelor pana in 2000cmc inclusiv , deci s-ar putea sa te cuafeze :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Uuupp
|
Schimb cu un kit de xenon h3 nou nout,Cumparat de la serban dar nu l-am montat niciodata??!!
|
Da mai multe detalii despre instalatie !
|
|
Mi se par OK; tu de ce nu le-ai mai montat ?
|
Sunt foarte ok...nu le-am montat pt. ca eu am in faruri deja acelasi tip numai ca H4 bixenon si nu prea merg cu proiectoarele aprinse(le cumparasem pentru proiectoare)!Si ca sa nu mai invoc vestita lene..!!! :)Vreau si eu o poza si un film sau sound de cu felul in care se aude toba!!!
|
N-am cum sa te ajut cu filme pt. ca toba nu mai este "pe masina", dar cred ca pot sa-ti fac o poza cu starea ei actuala; e OK ?
|
e mai mult decat perfect!!! :)
|
Re: [Vand] Toba finala Sebring
Uuupp
|
O mai ai ?
|
Din moment ce scriu "Uuupp" ... cred c-o mai am.
|
Oke, consider-o vanduta la suma de 250 ron (2.500.000 lei vechi), ne intalnim in week-end si iti dau banii, oricum mai vb pana atunci !
Sunt de parere ca se poate inchide topicul. Ps: Poti pune si tu o poza sa vad cum arata in starea actuala te rog ?? |
Daca tu zici ... mai vorbim ... in week-end ;)
N-am poze, dar daca poti sa ajungi pe la Ilie, zi-i sa-ti arate toba, nu stiu daca a dat-o jos de pe masina sau nu, si daca te-ntelegi cu el, poate ti-o si monteaza. |
Uuupp
|
Uuupp
|
Uuupp
|
o poza cu toba te rog ? ca cea de pe prima pagina nu mai apare . are si silencer ?
|
Sper s-o dau jos saptamana asta si sa-i fac cateva poze.
|
S-a dat; se poate inchide. Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning