Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Anunturi Auto Daewoo

Anunturi Auto Daewoo Masini Daewoo de vanzare si piese pentru Daewoo

Closed Thread

Thread Tools
Old 12-01-09, 11:55   #1
Esperache
Daewoo Driver

Stage 5

Esperache's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DAEWOO]
Default [Vand] Toba finala Sebring

Finala este ca model precum cea din imagine (scuze, dar n-am gasit alta mai mare).

Pret pe privat; toba este folosita.
Attached Images

Last edited by Snapy_xxl; 16-01-09 at 21:06.
Esperache is offline  
Old 13-01-09, 22:58   #2
Esperache
Daewoo Driver

Stage 5

Esperache's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DAEWOO]
Default Re: Vand toba finala Sebring

La rugamintea unora ... pretul este 250 RON (noua a costat 300 EUR).
Esperache is offline  
Old 13-01-09, 23:42   #3
iviTe
Daewoo Driver

Stage 5

iviTe's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Cat timp a fost folosita ...
iviTe is offline  
Old 14-01-09, 11:06   #4
Esperache
Daewoo Driver

Stage 5

Esperache's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DAEWOO]

3 ani.
Esperache is offline  
Old 26-01-09, 11:49   #5
Esperache
Daewoo Driver

Stage 5

Esperache's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DAEWOO]

Uuupp
Esperache is offline  
Old 26-01-09, 17:58   #6
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Ma intereseaza daca potriveste pe un Cielo fara modificari (la esapament) si cati decibeli scoate in plus fata de cea originala. Eu nu vreau ceva scomotos, am avut Borla si am dat-o afara deoarece nu ma intelegeam cu pasagerul la drum lung. Vreau ceva mai silentios in ture joase cu un crescendo in turatii inalte.
nt98adu is offline  
Old 26-01-09, 23:12   #7
Esperache
Daewoo Driver

Stage 5

Esperache's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DAEWOO]

Trebuie sa mai pui un 10-20 cm de teava pt. ca tobele la Cielo/Espero sunt mai ascunse, mai spre puntea spate, dar asta se rezolva si la cel mai amarat atelier de montat esapamente (asa am procedat si eu), cat despre faza cu decibelii n-am de unde sa stiu asemenea detalii, oricum se comporta exact cum doresti tu : are un sunet infundat pana in 3000 de ture, apoi se face mai auzita in functie de cat de mult turezi masina. Eu unul, n-as fi schimbat-o, dar la configuratia actuala imi "gatuie" motorul.
P.S.: Am facut toata autostrada soarelui cu 140 km/h si a fost mai mult decat OK !
Esperache is offline  
Old 09-02-09, 21:04   #8
Esperache
Daewoo Driver

Stage 5

Esperache's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DAEWOO]

Uuupp
Esperache is offline  
Old 10-02-09, 09:46   #9
danutz_2007

Stage 5

salut!m-ar interesa si pe mine aceasta toba.merge si pe espero?dak da,spune-mi si mie dimensiunile ei!multumesc
danutz_2007 is offline  
Old 10-02-09, 12:31   #10
Esperache
Daewoo Driver

Stage 5

Esperache's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DAEWOO]

Pai toba e pe masina mea, ESPERO; nu mai stiu exact dimensiunile ... trebuie s-o demontez de pe masina ca sa vad care-i treaba cu dimensiunile.
Esperache is offline  
Old 10-02-09, 13:41   #11
danutz_2007

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Esperache View Post
Pai toba e pe masina mea, ESPERO; nu mai stiu exact dimensiunile ... trebuie s-o demontez de pe masina ca sa vad care-i treaba cu dimensiunile.
poi pe mine asta m-ar interesa f mult ca sa stiu dimensiunile!ca am vrut sa mai iau dl cineva si cand am pus-o nu era mare diferentza!are site ceva in ea sau e goala goala?da mi si u mai multe detalii ca sa imi dau seama cam cum e treaba cu ea!bafta
danutz_2007 is offline  
Old 11-02-09, 10:55   #12
-Caz-

Stage 5

-Caz-'s Avatar

Member of:
[Opel]

"goala goala" n`are cum sa fie ca nu mai vindea "toba sport Sebring" vindea "tzeava goala",dar la majoritatea tobelor sport , sitele sunt pe margine(pt a facilita o evacuare mai rapida a gazelor), de acolo si sunetul mai puternic.
"ca am vrut sa mai iau dl cineva si cand am pus-o nu era mare diferentza!" in ce sens?
Old 11-02-09, 12:09   #13
Esperache
Daewoo Driver

Stage 5

Esperache's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by -Caz- View Post
"goala goala" n`are cum sa fie ca nu mai vindea "toba sport Sebring" vindea "tzeava goala",dar la majoritatea tobelor sport , sitele sunt pe margine(pt a facilita o evacuare mai rapida a gazelor), de acolo si sunetul mai puternic.
"ca am vrut sa mai iau dl cineva si cand am pus-o nu era mare diferentza!" in ce sens?
Multumesc CAZ de completare; ai scris exact ce trebuie.
@danutz_2007 : la genul asta de toba te uiti prin ea pur si simplu cand nu e montata, iar de jur imprejurul traseului de evacuare sunt site (seamana mai mult a vata ) si inca un amanunt care l-a remarcat si Caz : Ce diferenta, mai exact, te astepti sa vezi la o masina cand montezi doar o finala sport ?
Esperache is offline  
Old 11-02-09, 14:52   #14
danutz_2007

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Esperache View Post
Multumesc CAZ de completare; ai scris exact ce trebuie.
@danutz_2007 : la genul asta de toba te uiti prin ea pur si simplu cand nu e montata, iar de jur imprejurul traseului de evacuare sunt site (seamana mai mult a vata ) si inca un amanunt care l-a remarcat si Caz : Ce diferenta, mai exact, te astepti sa vezi la o masina cand montezi doar o finala sport ?
ca diferente ma refer sa se auda ca o finala sport...nu ma gandesc la performante sau mai stiu eu ce...pur si simplu sound...atat!
danutz_2007 is offline  
Old 11-02-09, 15:02   #15
-Caz-

Stage 5

-Caz-'s Avatar

Member of:
[Opel]

o finala sport nu inseamna doar sound ... in plus ca acel sound il obtii in functie de capacitatea cilindrica a masinii si implicit a volumului de gaz evacuat.
ai sa spui probabil ca ai auzit tobe sport urland si pe dacii... da , corect , dar alea sunt "made in Vitan Barzesti" , alea nu au acele "copartimente" din interior cu vatelina speciala ce rezista la temperaturi inalte , alea au ceva vata normala ce se arde in 200km , si devin niste tevi goale ... asta sa fie unul din motivele pt care au "sound" majoritatea "bolizilor"
-Caz- is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -