![]() |
-=== INCREDIBIL ===-
1 Attachment(s)
nu mi-a venit sa cred ochilor cand am vazut asa ceva.
|
ce e asta un drift lung?? ca il iau diseara daca e... ?
|
ti-as zice cat de lung e, dar mai bine te uiti la filmulet. decat asa sa sti despre ce e vb are peste 300.000.
|
ohoooho... belea il iau diseara... de abia astept sa-l vad
|
oooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttt ttttttttt !?
chiar e real ?? .... nu-mi vine sa cred !!! daca e real ...... este tare tipu' !!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
asa l-am gasit pe net. poate ne zice cineva daca e real sau fals cineva care se pricepe.
|
Nu-mi merge downloadul.. Mai ai linkul de unde l-ai luat de pe net?
|
l-am luat dupa dc++
|
Am vazut si eu drifturi de astea dar sunt facute cu cheaturi :evil: . Apropo cu ce masina e facut? CA la 63 de mega nu ma risc :roll:
|
VREAU SI EUUUUUUUUUUU FILMULETZU! PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs!
|
2 Attachment(s)
Mare branza 300k puncte.
Singurelu ne intalnim si iti arat eu live 300000 de puncte sau mai mult daca tii neaparat. Oricum am facut si toate cele 10 ture un singur drift (486k puncte) As face eu o captura video din joc dar nu stiu cu ce program. Momentan am doar poze. |
1 Attachment(s)
Best drift la 3 laps, n-am cum dovedi ca au fost 3, dar uitati-va la scorurile celelalte, parca era pe medium sau hard...eu de obicei numai la 3 laps joc...la 10 am sarit bine de 500, dar n-am apucat sa salvez....Impreza rulz la drift... :D
|
Masinile in NFSU la drift derapeaza prea usor. Culmea e ca in NFSU prefer integrala cand tractiunea spate e in realitate cea mai buna pt. drifting.
Mai am Colin McRae Rally 2 unde fac drifting dar acolo prefer cel putin pe asfalt Fordul Sierra pt. ca derapeaza mai mult si mai usor de controlat decat integralele. |
1 Attachment(s)
nu ca n-ar mai fi fost un topic cu drifturile din nfs.. dar mai bag si eu o data recordul meu ... din zilele in care jucam underground..
418k dintr-un singur drift.... |
2 Attachment(s)
Am o intrebare: JUCATI PE NET?Daca da AVETZI CheatKiller?Stiti cine este \"rakanishu\"?Eu personal cu acest mic programel l`am banat pe EA GAMES de 4 ori!De 3 ori in drag si odata in drift.Nu am poze,ca nu am facut,dar data viitoare promit sa fac.Acuma nu vreau decat sa pun 3 poze....ImpreZa RULzZzZzZz DRIFT!
|
2 Attachment(s)
a 3-a poza dracului am uitat sa o salvez.....a fost un drift de 10 ture,cu un scor de 856.981 puncte si la cel ma lung drift a fost de 146.823 puncte!!Sper sa reusesc sa`l refac.....si cea mai buna cursa e a 6-a eu zic... IMPREZZA RULLZ!
|
2 Attachment(s)
.....................
|
Vinilul ala cu adidas cu ce a fost facut?
|
este un program cu care editezi .bin`urile in care is vynilu`rile si poti sa adaugi ce vrei tu` :mrgreen:
|
Da asa este....cauta pe net Bin Text Edit!Mi`a luat ceva sa il invatz full,dar e super.Cu asta doar le pui, pe masini,si nu numai vinile si neoane si bla bla bla...toate sunt luate de la altii care le fac.Acuma intrebarea:cum realizez un vinil,un neon, orice din joc?asa cum le fac ceilalti?
|
Maine-Poimaine vezi cum fac baietzashii Dacia VeilSide Tuning pentru NFS Underground !!!
|
Aoleu, nici nu vreau sa-mi imaginez... :( :( :x :evil: In schimb, ar merge o Astra... :wink:
|
sters
|
neah,.. o sa se ajunga si in underground sa fie dacii cu semnu` Nike pe spate :roll: :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Uuuuuuuu..... :oops: Fani IMPREZA ... :woowoo: :woowoo: :evil_laug :evil_laug :peace:
|
ori dacie nike ori impreza adidas...tot una mi`e ! :roll: :x :evil:
|
1 Attachment(s)
ma da imrpeza aia cu adidas joaka bine fooootbal? :lol: ar fi interesant sa ne intalnim mai multzi pe EA.com si sa facem un drift ceva.. :P ganditzi-va si datzi-mi de veste..
Il legatura cu driftul.. am reusit odata sa fac 380.000 mii.. |
1 Attachment(s)
mda...IMPREzZzA RULLZ .... deja s`a ajuns sa se modifice caroseria masinii....dar inca va las in ceatza cu o mica poza!
Astept Comentariile.....sa vad ce zicetzi! |
WTF IS THAT ?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Am si eu o intrebare? Cum se face ca la toti care au aratat scorul record la drift, in 9 ture nu fac nimic si deabia in a 10-a au rezultatul ala? Sau din tura 1 pana-n a 10a o tineti numai in drift??? :shock: :shock: Inseamna ca ori sunteti disperati de viata si nu faceti decat sa jucati NFSU, ori e cheatuiala in floare... :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Bogdan 16_v hai sa`ti dau un pont la jocu asta.Sunt 2 categorii de jucatori:
1.Cheat`erii....E plina lumea si tzara asta.....si atata timp cat vor exista joace vor exista cheat`uri si \"RATATZI\" 2.Adevaratzii jucatori!Cei care reusesc perfectiunea la ABSOLUT! Tu din care faci parte?Eu sunt jucator adevarat si ca o mica lauda am terminat primul in cartier si de pe retea UnderGround`ul la 22 de ore dupa ce am pus mana pe cd`uri;am jucat 21 h 30 min non-stop,iar martor imi este sormea,care`mi aducea suc si cornuri!Si l`am terminat de 32 de ori.....asa invetzi aproape all....asa sunt si cei din CS care`ti dau head din baza de la el,print`o mica gaura cu un 1.4 ...asa dau eu NOS in fatza si derapaje la altii! Enjoy & Fun! |
ha ha... ce discutii :lol: :lol: :lol: :lol: demne de computergames.ro (daca au forum... si cred ca au)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
........
|
am si eu o intrebare si un anunt
1. Cine imi zice si mie cum pot sa joc Underground pe net, de acasa, ca am incercat si nu merge? 2. in 1 ora si 30 de min fac rost de UNDERGROUND 2, cica e pe 3 cd-uri. deci e clar ca nu dorm la noapte, si nu merg maine la scoala :D |
vezi pe net http://www.nfsunlimited.net patch`ul 1.4 acuma depinde ce varianta ai de U1 Europe sau USA, eu am USA original si mere tzava :D,cat despre...joc....da am jucat 21 h 30 mi....morala...e calc meu cu banii mei luatzi... :) nu ma doare capu...cat despre joc...pan`mi iau permisu..mai sunt max 30 de zile...si ma plict.....de asta joc ...si U2...iara minti!
|
am citit si eu pe linku dat de tine despre U2, m-a sunat tipu si a zis ca Luni primeste cd-urile. i-l capsez pe ala maine la scoala ca m-a facut sa ma agit degeaba. dak ei zic ca mai au 52 de zile, inseamna ca nici luni nu o sa-l am :cry:
|
zii ca ai un tovarash in Iasi.....capseaza`l bine bine bine si 4 me :))))))))) ....
CAND FACEM O CAMERA PE EA GAMES,4 tuning sau auto.... sa jucam asa ca intre prieteni,alea alea?eu propun vineri seara pe 1 oct...ca`mi primesc noul ab de la Cable Link :) face eu camera tot..voi numai sa jucatzi cu mine..eu impotriva la totzi :) |
nu am gasit nici un patch, pe link-u ala
|
1 Attachment(s)
fratzilor.. pe mine ma gasitzi online pe EA.com, cel putzin in seara asta.. niku d'akolo este BurnRX.. mai tot timpu stau la drift.. akolo ma gasitzi.. ;) si hai sa va arat cat o facut unu care mi-a tras o batuta zdravana..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning