Mare branza 300k puncte.
Singurelu ne intalnim si iti arat eu live 300000 de puncte sau mai mult daca tii neaparat. Oricum am facut si toate cele 10 ture un singur drift (486k puncte)
As face eu o captura video din joc dar nu stiu cu ce program.
Momentan am doar poze.
Best drift la 3 laps, n-am cum dovedi ca au fost 3, dar uitati-va la scorurile celelalte, parca era pe medium sau hard...eu de obicei numai la 3 laps joc...la 10 am sarit bine de 500, dar n-am apucat sa salvez....Impreza rulz la drift...
Masinile in NFSU la drift derapeaza prea usor. Culmea e ca in NFSU prefer integrala cand tractiunea spate e in realitate cea mai buna pt. drifting.
Mai am Colin McRae Rally 2 unde fac drifting dar acolo prefer cel putin pe asfalt Fordul Sierra pt. ca derapeaza mai mult si mai usor de controlat decat integralele.
nu ca n-ar mai fi fost un topic cu drifturile din nfs.. dar mai bag si eu o data recordul meu ... din zilele in care jucam underground..
418k dintr-un singur drift....
Am o intrebare: JUCATI PE NET?Daca da AVETZI CheatKiller?Stiti cine este \"rakanishu\"?Eu personal cu acest mic programel l`am banat pe EA GAMES de 4 ori!De 3 ori in drag si odata in drift.Nu am poze,ca nu am facut,dar data viitoare promit sa fac.Acuma nu vreau decat sa pun 3 poze....ImpreZa RULzZzZzZz DRIFT!