![]() |
BN 02 KNN
4 Attachment(s)
Posesor dacia....astept, pareri, sugesti, sfaturi .....
|
Re: Inca o Dacie...
frumoasa pacat ca nu mai are vechile lampi pe spate ,ce ai de gand cu ea??
|
1 Attachment(s)
Sub capota e acelasi motor......mai putin carburatorul....acum este unul weber cu corp dublu...
|
Quote:
|
de unde fac si eu rost de un weber cu dublu corp ?? Daca o lasi jos si ii pui jantele ii va schimba aspectuL mult , bafta in continuare
|
23 Attachment(s)
in primul rand iti spun ce i-am facut......
cand am cumparat-o arata penibil....dupa multa munca si cu ajutor am aduso in starea de fata.... |
Quote:
|
oke , mersi mult , am si eu ceva piese de dacie din 2000 ... daca te interesaza te ajut cu ce`a mai mare placere
|
Te apreciez pentru munca depusa...se vede ca era mult de munca. Imi pare rau ca nu esti atent la detalii. Stii doar ca astea fac diferenta. Ai scos cat de cat rugina si tabla bubuita de pe ea dar cand i-ai dat cu grund-ul ala ai dat pe peste tot. Vazi ce urat arata acum pe cheder?!?! nu ca ar fi problema ca il poti schimba dar e bine sa fii mai atent la detalii.
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze cu vopsirea....
|
eu zic sa ii pui niste oglinzi modelu vechi cromate .
|
ai vrut sa vopsesti manerele de pe partea stanga sau ai uitat sa le dai jos ?
|
Quote:
|
faina masina ;) spor la treaba in continuare :-)
|
Frumoasa culoareee , imi place cum a iesit
|
oglinzi originale si o grila noua :D ! In rest numai bine si bafta :)
|
nu vrei o grila de Renault 12 ??
|
ce ar fi bine daca ai face la ea: sa pui banda cromata de la capota si sa dai cu negru la masca dintre faruri sa nu se vada vopseaua aia rosie in spatele mastii ,niste oglinzi cromate pt 1300 , in rest arata bine ,imi place culoarea :D
|
1 Attachment(s)
acum am ocazia sa fac modificarile la masca si dunga cromata.........stiti cum se spune iarna nu-i ca vara..... merge si pt asfalt: nu-i ca vara:(((
mic accident.....pagube minore:)) |
3 Attachment(s)
am refacut cat am putut partea din fata si am revenit la carbul original:P
|
2 Attachment(s)
am inceput sa schimb aspetuul si sub capota...mai ales ca am schimbat si motorul...set nou arbore...:P
am sa revin cu mai multe poze |
carboratoru ala dublu corp nu`l vinzi ??
|
Quote:
arata bine masina :) pai dc ai renuntat la dublu corp ? consumu prea mare sau ? prinderea o avea idem ca la dacie sau ? |
Quote:
Cat despre prindere e la fel numai ca se prinde pe galerie de 1.6 din cate am inteles... eu l-am luat cu totul nu necesite decat mici modificari la aceleratie si un furtun sau doua.... cum ar fi cel care vine la delco...trebuie lungit putin, cel de la apa ...... in fine se rezolva usor.... galeria e identica la prindere |
frumusica babuta asta sa ai grija de ea;)
|
nu vinzi carburatoru dublu corp ?
|
Vreau carboratoruuuuu Domnu seff mihai
|
dar manerele nu se puteau da jos sau macar acoperite?bafta in continuare!
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
pt cei interesati de caarburator.....inca nu sunt chiar hotarat ce sa fac cu el.....
Va pun ceva poze si astept oferte....am deja un potential client care insa este cam nehotarat..... uite pozele galerie si carb: in una din poze se vede cum teava de la alimentarea cu benzina a suferit reparati fiind rupta cand l-am cumparat si inca ceva nu are soc functional...necesita adaptari insa eu nu am avut nevoie nici iarna..... Cam atat daca aveti alte intrebari, linistiti, puteti sa mi le adresati ca va raspund |
Eu il vreauu fratee
|
Salut, incearca sa readuci cromul initial pe ea, ii da alt aer. Bafta cu proiectul.
|
Quote:
|
Caut 2 jante de aaro 10 ... ceva mai ieftine daca se poat....
|
3 Attachment(s)
Poze noi...am facut rost de inca un carb dublu si acesta se pare ca o sa ajunga pe dacia mea:P....sa speram ca merita efortu si functioneaza bine...
|
ala vechi nu mi`L arunci mie ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Daca chiar vrei carb ca al meu iti pot spune unde sa cauti....
trebuie sa cauti la dezmembrari sau chiar la fier vechi se gasesc atat pe unele renault-uri cat si pe volvo 340.......eu il am de pe un volvo , care defapt are tot acelasi motor de renault .... te sfatuiesc sa cauti o sa fie mai usor pt tine sa vezi exact despre ce e vorba si poate gasesti unu mai bun:P...galerie cred ca sti de care trebe... |
pai vreau sa-l pun p nova
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning